Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• regent

aktív tag

Bónuszkurvának álltam. Ez a nagy hír. Egyenlőre megy mint a karikacsapás. Azt találtam ki, hogy ahol szoktam játszani (PL10) ott az életben nem jön össze a bónusz kivételéhez szükséges pont, úgyhogy muszáj feljebb menni. Fel is mentem NL50-re egy nagy ugrással, és amit nagyon utáltam az eddigi ellenfeleim egy részénél azt csinálom én is. Beülök egy short stack-kel, és várom a jó lapot. Ha megjön emelek, és gyakorlatilag mindenféle oddsom megvan a flop után, ha esetleg nem lenne elég erős a lapom. Eddig szolid nyerésben vagyok, igaz, csak amiatt, hogy volt egy rossz sessionom, ahol elment 35$.
    Kérdésem a következő: Mennyi ilyenkor az optimális stackméret a limithez képest. Konkrétan 50$-os NL-en mennyivel kell beülni, hogy ne legyen túl kevés, de túl sok se. Az elején 10$-al kezdtem, amíg nyertem nem volt baj, de ugye könnyen becsúszhat néhány bukta, és nincs elég bankrollom. Ha lenne akkor 50$-al ülnék be. Aztán 5$-al próbálkoztam, de néha megszívtam, mert a preflop nagy emelés után, ha ketten tartották (esetleg akkor is ha csak egy) már nem volt elég zsetonom ahhoz, hogy egy potnyi emeléssel rossz oddsot adjak neki(k), végigjöttek, és túlhúztak. Ezért most 8$-al játszom. Ez olyan optimálisabbnak tűnik. Vagy térjek vissza a 10$-hoz, az még flopon enged egy kis játékot?

Valaki játszik amúgy ilyen stílusban?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés