Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
regent
aktív tag
Bónuszkurvának álltam. Ez a nagy hír. Egyenlőre megy mint a karikacsapás. Azt találtam ki, hogy ahol szoktam játszani (PL10) ott az életben nem jön össze a bónusz kivételéhez szükséges pont, úgyhogy muszáj feljebb menni. Fel is mentem NL50-re egy nagy ugrással, és amit nagyon utáltam az eddigi ellenfeleim egy részénél azt csinálom én is. Beülök egy short stack-kel, és várom a jó lapot. Ha megjön emelek, és gyakorlatilag mindenféle oddsom megvan a flop után, ha esetleg nem lenne elég erős a lapom. Eddig szolid nyerésben vagyok, igaz, csak amiatt, hogy volt egy rossz sessionom, ahol elment 35$.
Kérdésem a következő: Mennyi ilyenkor az optimális stackméret a limithez képest. Konkrétan 50$-os NL-en mennyivel kell beülni, hogy ne legyen túl kevés, de túl sok se. Az elején 10$-al kezdtem, amíg nyertem nem volt baj, de ugye könnyen becsúszhat néhány bukta, és nincs elég bankrollom. Ha lenne akkor 50$-al ülnék be. Aztán 5$-al próbálkoztam, de néha megszívtam, mert a preflop nagy emelés után, ha ketten tartották (esetleg akkor is ha csak egy) már nem volt elég zsetonom ahhoz, hogy egy potnyi emeléssel rossz oddsot adjak neki(k), végigjöttek, és túlhúztak. Ezért most 8$-al játszom. Ez olyan optimálisabbnak tűnik. Vagy térjek vissza a 10$-hoz, az még flopon enged egy kis játékot?
Valaki játszik amúgy ilyen stílusban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- FOTÓS beárazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Ingatlanos topic!
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Yves Saint Laurent Y EDP 60ml
- DJI Mini 3 (GL) Eladó 2028 01.06-ig Garanciális
- Venusaur, Charizard és Blastoise 72153 + 40892 Kanto régiói jelvény gyűjtemény
- Káprázatos 18 karátos fehérarany gyémánt gyűrű szett (Eljegyzési és Kísérőgyűrű) Eladó
- DJI Goggles 3 FPV drón szemüveg + Motion Controller 3 távirányító
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- HP ZBook Firefly G9 - 14" hibás kijelző, i7 1255U, 16GB RAM, Nvidia T550 4GB VGA, hiányos bill.
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest