Új hozzászólás Aktív témák
-
regent
aktív tag
válasz
viharhozo #1300 üzenetére
Ez bwin-en volt NL10-en, egy lazább asztalnál. 4-5BB emelésre nem volt ritka a 3-4 megadás sem. Amúgy én is 5BB-t szoktam ilyenkor emelni, de akkor éppen úgy gondoltam, hogy elég a Q párral a már bent lévöö 7BB, és éppen ugyanezért kevés lett volna az 5BB-s emelés.
Itt nem kell sokat agyalni, rettenetesen laza ellenfelek, ha lapd van nyomulsz, különben dobsz stratégia válik be. Szerintem nagyon kifizetöödöö a ha lapod van all-in stratégia is, de ezt még nem alkalmaztam igazán hosszú távon. A második all-in után már úgyis lesz aki kiváncsi a lapodra egy Ax-el. Ezt most úgy értem, hogy lesz mondjuk 2 párod flopra, és akkor az all-in edet képes megadni egy Ax-el, csak mert kíváncsi, amúgy mondjuk esetleg az x-el van egy alsó-középsöö párja. Csak így meg nagy a hullámzás.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest