- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitezfeher
tag
Nekem most került a kezembe egy 512 Gb-os fém házas, elegáns pendrive. De az elegancián kívül nem jön ki belőle semmi. Első használatkor mutatta is magát, hogy mekkora, FAT fájrendszerrel volt gyárilag formázva. Rámásoltam egy 1 Gb-os filmet. Na itt kezdett gyanús lenni a mérhetetlen lassúság. Másolás kb 20 perc után végzett, látszott is a tartalom. Ezután a filmet nem sikerült megnyitni. Windows gyorsformázás - a film ottmaradt. Fájlrendszer átkonvertálása NTFS-re, utána csatlakoztattam egy MK808 mini pc-hez., ami rá sem hederített, onnantól semmi nem ismeri fel. a windows kiírja hogy csatlakozott valami, de rákattintva nincs lemez a hibaüzenet. A mini tool partition wizard sem látja, pedig az a EXT4 formátumot is írja-olvassa win alatt. Ubuntu alatt ugyanaz a helyzet. Okos kínai mérnökök megint kitalálták hogy húzzák le a népet.
További ötlet van-e, vagy kuka?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Akko M1 fekete-szürke keycap szett
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- Lenovo L13 G4 Core i5-1335U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Boltból Számlával Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest