Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonar
addikt
válasz
Cseri0058
üzenetére
Sok alternativ program létezik csak én is ragaszkodok a régi jól bevállt dolgokhoz

Akkor jó volt a sejtés, hogy a win installer v vmi más belepiszkált a particiókba.#2396 - akkor vmi keksz van. Ha intenziven volt használva esetleg a forrasztást átnézném. Ha nem akkor sajna van egy usb-nek kinéző kulcstartód.
-
Cseri0058
őstag
na mégis sikerült megcsinálni

a BOOTICE programmal leformáztam és most látja a tv.
-
sonar
addikt
válasz
dethroner
üzenetére
Egy partició kezelő program.
A működése szerintem nem bonyolult. De a YT telis tele van mindenféle tutoriallal: [link]
Innen tudod letölteni: gparted.org#2388 Elő fordulhat, de akkor valami nem faja. Pendrive jó? Illetve biztos, hogy jól csináltad meg?
#2389 Hmm akkor csak tippem van. Hogy a win telepitő vhogy particionált is.
Neked is javasolnám, hogy gparteddel, töröld az usb mbr-jét, majd úgy hozz létre egy új particiót az egész usb-re. De ez csak tipp. -
dethroner
veterán
Sziasztok!
Van egy pendrive, ami egyik napról a másikra írásvédett lett. Formázni se lehet, próbáltam Partition Wizard-al is, semmi eredmény. Avg szerint vírus sincs rajta. Van valami ötletetek?
-
whited
addikt
sziasztok
ha készítek 1 boot pendrivet és rákötöm az alaplapra, akkor előfordulhat, hogy azért indul újra a gép minden alkalommal még BIOS betöltés előtt mert rádugtam?
Mert ha lehúzom róla, akkor meg elindul a gép....
Fsp hyper 500w vadi új táp
Gigabyte ep35ds3 alaplap -
ZolikaE46
senior tag
Hi all, Következő a problémám: van egy adatal 64Gb pendrive-m és amikor bedugom a gépbe nem észleli...
Eszközkezelőben ezt a hibaüzenetet írja ki: "Az eszköz nem indítható el. (Kód: 10)" ,ha a laptopba dugom ott meg hibakód 43-t ír ki"
Az illesztőprogramot frissítettem, hiba javítót elindítottam stb... ezek nem segítenek egyéb ötlet esetleg?
Várom válaszotokat és előre is köszönöm! -
Cseri0058
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, windows volt telepítve a pendrivomról. Nem is egyszer...és után leformáztam és azóta nem ismeri fel a tv a pendrivomat. minden más felismeri. mi lehet a probléma?
-
thefreeman
aktív tag
válasz
thefreeman
üzenetére
Valahogy elértem azt hogy látja egyszerre mind a két partíciót. Valahogy meglehet oldani hogy csak egy legyen így nem látja a telefonom OTG kábelen keresztül.
-
Köszönöm az ajánlatot, és bejött a segítséged, annak ellenére, hogy a gépemen is a legfrissebb verzió volt, de az újratelepítés megoldotta a problémát. Most már valóban 3.0-ás sebességgel kezeli a pendrive-ot, és nem ugrott elő a figyelmeztető ablak. Úgy látszik valamelyik fájl megsérült, ami a laptopomon volt.
Mégegyszer nagyon köszönöm!

-
talpas
aktív tag
válasz
egykori
üzenetére
Megnézed progival mi a vezérlő típusa, pld.Chipset: Intel USB 3.0 eXtensible....akármi kiválasztod a megfelelőt letöltöd, telepíted. Ha nem driver akkor passz.
-
Sziasztok!
Nem régen vettem egy Kingston 64GB-os USB3.0 pendrive-ot, és amikor csatlakoztatom az ugyancsak 3.0-ás portba, ezt írja ki:

Miért nem ismeri fel a Dell 5721 laptop 3.0-ásnak? Lehetne ezen valahogy segíteni?
-
sonar
addikt
válasz
thefreeman
üzenetére
Ezt sasold meg: #409
kereső: Maxell
-
thefreeman
aktív tag
Sziasztok. Van egy ilyen pendrive-om. Az a problémám hogy van egy publikus(27mb) és egy titkosított(29,3GB) része. A pendrivehoz tartozik egy program a mylocker v2.0.0.2 ha megnyitom ezt és beírom a jelszót csak akkor tudok belépni a titkosított részre addig csak a 27mb-t látja a gép. A programmal próbáltam újraformázni úgyhogy fordítva legyen de 100%-nál kiírja hogy : configure size fail ! error code 81 vagy hogy az eszköz eltávolítva pedig be van dugva . Valakinek ötlete hogy lehetne megoldani hogy a publikus része legyen 29gb és a titkosított 27mb?
-
válasz
Csak.TnT
üzenetére
Erről dobnál egy képet? (Privátba is jöhet)
Azért kérem, mert a clean egy ún. belső parancs, olyan nincs, hogy azt nem találja(vagy ha igen, annak 2 okát ismerem)
1. Úgy ahogy van be van borulva a rendszer(vírus, hardver hiba(pl HDD vérzik a torka stb stb)), ilyesmi
2. bizonyos speciális szoftvereket használsz, pl. RollBack RX -
Csak.TnT
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
jaaa. Clean beirása utána...a rendszer nem találja a megadott fájlt.

-
-
Csak.TnT
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
sajna egyik sem
diskpartnál ha beirom hogy select disk 1... ezt írja : disk 1 is now the selected disk.
A restore pedig nem is látja a pendriveot
-
tagagaba53
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hali !
A dolog megoldódott !

Lehet telepíteni, csak pontosan 4 percet kell várni míg a logó
után a folyamatjelző karika elindul.
Nos lemezről ez 30 mp az én gépemen..
Az eddigi " jó tanácsokban
" senki nem említette, / köztük te sem
/
hogy esetleg várni kell vele !
Igazából a gyakorlatban még nem találkoztam ilyennel.
Tehát, most ott tart a dolog, hogy lemezről is ugyan annyi időben
feltenni mint a kütyüről .
Azért Köszi neked is.
-
válasz
tagagaba53
üzenetére
És ez pontosabban mit jelent, hogy nem tudod pendrive-ról telepíteni?
Be sem tudsz boot-olni a pendrive-ról vagy elindul, de maga a telepítő ír ki valami "hibát"?Ettől függetlenül ezek a módszerek működnek, ha nem, akkor máshol keresendő a hiba, mert a pendrive biztosan megfelelően lett elkészítve: W7/8/8.1 Install Pendrive | Legacy vagy UEFI install indítás
Csak.TnT
A linketl dolgok közt van egy alkalmazás is linkelve, ami az ilyen írásvédett pendrive-okat is rendbe szokott hozni. Az sem segített akkor? -
Csak.TnT
tag
Gparted live-al próbáltam de semmi
Az is azt írja hogy írásvédett vagy vmi ilyesmi 
-
tagagaba53
tag
Üdv !
Már tettem fel itt ezt a kérdést,
de hátha sikerül egyszer választ kapnom.
Win 7-t még igen, de Win 8, 8.1-t nem tudok pendrájvról telepíteni.
Lemezről engedi ! Jelenleg is 8.1 van a gépen.Köszi !
-
Csak.TnT
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi megpróbálom

-
válasz
Csak.TnT
üzenetére
Ilyen esetekben célszerű ezeken a lépéseken végigmenni:
1. [link]
2. Egy Live Linux-ról bootolva, Linux-al megpróbálni újrapartícionálni és formázni
3. Egy másik gépben megpróbálni a pendrive-t (és az 1.-2. pontot), mert van, amikor az USb portok driverei keverednek meg WIndows alatt(gyakran előfordul, hogy egyazon USB portra dugnak pendrive-okat, egeret, BT adaptert, mobilnet-et stb stb, aztán ilyenkor gyakran megzakkan az adott "USB port") -
Csak.TnT
tag
Sziasztok. Van egy kingston dt101 g2 8GB pendriveom, pár hónapos, másolás közben hibát írt ki, azóta nem működik. Rá dugom a gépre felismeri látja mindenhol, de formázni nem lehet, nem tudja befejezni a formázást, és ki írja utána hogy ismeretlen eszköz. Lemezkezelésben is ugyan ez, látja irja hogy 7,2x GB de formázásnál itt is ugyan az. Kuka? Vagy meglehet menteni?
Köszi előre is. 
-
Lipton
őstag
Meglett a hiba, nem volt felrakva a laphoz az USB3 driver. Most átlagosan 90 megával olvas a külsö HDD, és megy az pendrive is.

-
Djuree
félisten
a 2 gigás pendrive-omból lett 200mega. hogy tudom visszacsinálni 2 gigásra? win cd-vel nem tudom újraparticionálni, nem látja a pent.
-
talpas
aktív tag
Nézzük meg a HDD-t a 3.0 USB-n. Pld. HD tune proval, azután valamelyik. 2.0-ás porton, az olvasási sebességet tesztelve elég lenne. Azért kellene ez mert a 3.0 anyában ott a 2-es érintkező. Ott felismeri a rendszer. A Pend. (apa) is rendelkezik a 2.0-ához szükséges érintkezőkkel, ezért tud ott is működni. Esetleg Bios ban engedélyek a 3.0-a portra? Nincs esetleg még1 Pendr. a próbára 3.0-ára? Nálam a kettő különbözete

-
Lipton
őstag
Nem volt driver csere, elég régi a win install. Amiket felrakott magának frissítéseket, azok vannak fent.
Az USB3 HDD mindig is ment az USB3 portokban, az USB3 pendrive pedig soha nem ment még. A sima USB portokba dugva megy rendesen, azonnal kiírja a gép, hogy bedugtam. Ha a 3-as portba dugom, akkor szó szerint nem történik semmi.
Se a házon lévő kivezetésekben nem megy, se az alaplap hátuján lévőben. -
Lipton
őstag
Van egy 64 gigás USB3-as Kingston pendriveom.
USB2-be dugva megy rendesen, viszont ha USB3-as portra dugom, akkor nem látja a gép.
A portok biztos mennek, az az USB3-as külső HDD-t kezeli rendesen.
Mi lehet a gond? -
Udv. Olyan apro prblemam lenne, hoyg egy usb3.0 pendrivra felraktam a memotest nevu progit ami leformazta 44 mbra es sehogy nemtudom elocsalni illetve visszaformazni 8gbra a pendrivot. A szamitogep kezeles-> lemezkezlesben, ahol a particiokat latom ott regen mukodott a hdd-n, hogy torljem a particiokat es ujra 1 lett. Most nemtudok torlni semmit csak a 44mb particiot formazni. Koszonom elore is a segitseget.
-
Orsa707
újonc
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Van egy Maxell 2.0 16GB flash drive-om, amit májusban vettem, eddig tökéletesen szuperált. Főleg filmnézésre használtam a TV saját USB csatiján keresztül. Ma gyanútlanul rácsatlakoztattam a laptopomra (Windows XP fut rajta) és a három USB csatlakozó egyikére sem reagál, fel sem villan a kis led rajta, egyszerűen nem történik semmi. Jelenleg csak néhány word doc van rajta, de azért nem bánnám, ha menthető lenne még a kicsike.Már a TV sem látja... Mit gondoltok, lehet még vele kezdeni vmit vagy kinyiffant? Előre is köszönöm a segítséget!!!

-
Zsolaf
addikt
-
Urak,
SOS,
adott egy pendrive tele fontos cuccal.
egy Xp-s gépbe megadta magát.
Maga a led rajta világít, de:
- a win látja, de nem normál meghajtóként, hanem "2261 pram usb device" kemény 0-s mérettel
Meg kéne menteni a cuccot róla
Elvileg hozzá is rendelte a Win a "H" betűjelet, de sehol kifli
Recovery tool látja, de 0-s mérettel, partiton master pedig nem is látja
-
talpas
aktív tag
válasz
alex devil
üzenetére
Win7-en jó akkor marad w7usb tool, nem tetszik neki valami. "A Rufus ellenőrzi az USB-meghajtót hibás blokkok után kutatva az ISO fájl tartalmának átvitele előtt".Kompatibilis az USB 3.0-s eszközökkel." Az én win7 telepítésemnél pld. leállt a telepítés USB3.0 án, kérte a meghajtó progit USB-re. 2.0-án meg szépen ahogy megvan írva a könyvben.
-
alex devil
senior tag
Sziasztok, van egy 8GB Maxell pendriveom. egyszer volt vele bajom, a pc nem látta a rajta lévő adatokat de formázás után helyrejött és azóta vidáman másolhatok rá bármit.
Windows telepítőt akartam készíteni a Windows 7 USB tool nevű progival. Amikor elkezdené másolni a fájlokat a gép a pendrivera megáll egy hibaüzenettel, hogy nem tud írni rá. A win 7 szerint nincs semmi baja. Mi lehet a bibi? Helyre lehet hozni valami programmal? -
sonar
addikt
válasz
Impair1980
üzenetére
Érdekes. Nagyon nincs ötletem, hogy mi lehet a gond.
Talán érdemes lenne egy crc-t v md5-ös ellenőrzést csinálni a file-ra. -
sonar
addikt
válasz
Impair1980
üzenetére
Nem lehet, hogy a formátumot nem támogatja a TV?
Más filmet lejátszik a TV? -
Impair1980
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Nem tudom, hogy mi lehet a gond. Van egy Kingston DataTraveler HyperX Predator USB 3.0 512GB pendrive. Exfat fájlrendszerre formázva semmi gond nincs vele, csak az a gond, hogy az LG smart TV nem ismeri fel a fájlrendszere miatt.
Megformáztam NTFS fájlrendszerre, 3d-s filmet (kb 10 GB-os) rámásoltam minden gond nélkül, de a számítógép és az LG tv sem játssza le. Ha elindítom a filmet, akkor csak áll és 0 másodpercet ír ki a film méretének.
Szerintetek mi lehet a probléma.
Mivel próbálkozzak még?Előre is köszönöm!
Impair
-
sonar
addikt
Mindkettőnek megvan a maga előnye és hátránya.
NTFS-en lesz gyors még ha a benchmarkok mást is mutatnak.Érdemes ebbe beleolvasni
[link]#2323 - Kolosszus01
Te is olvasd el. Esetleg még a virus kergető túl aktiv. Vagy vmi driver gebasz.
Javaslom egy live linux-szal is próbáld ki, vagy egy másik gépen. -
Kolosszus01
tag
Valamit kifelejtettem.
A pendrive-ről a hdd-re tökéletesen másol akadás nélkül.
A pendrive-ről való törlés is nehézkes.
Viszont a hdd-ről a pendrive-re az van amit irtam..
-
sonar
addikt
válasz
Kolosszus01
üzenetére
Mire van formázva az usb?
Próbáltad újra leformázni? Esetleg checkdisk?Ha esetleg komolyabb gond lenne érdemes lenne a Check flash vagy a H2testw-vel letesztelni, hogy a flash nem-e sérült.
-
Kolosszus01
tag
Üdv minden szakinak.

Lenn egy problémám,ami már nagyon idegesitő.
Adott egy 32Gb-os Pendrive,amiről filmeket szoktam nézni.( Silicon Power 32GB)
Szóval a probléma a következő:
A hdd-ről másolnám át a filmet a pendrive-re,és 2-3 másodpercenként irja a Total Commander,hogy kapcsolódás útána újra másol 2-3 másodpercig és ez ismétlődik mig az adott adatot át nem másolja.
Ugyan ezen a képen egy 600Mb-os pendrive-vel nem tapasztalom ezt.
Mi lehet a gond? -
sonar
addikt
Nos sok múlik azon, hogy mire van formázva.
Javaslom, hogy használj NTFS-t vagy exFAT-ot. -
2csi
aktív tag
-
2csi
aktív tag
Szaisztok!
Nagy fajlokat nem lehet ratenni a pendrivera, csak több kicsit. Ez mindig igy van? Nincs valami megoldas? Nagyobb pendriveoknal feljebb van a hatar?
Elote is koszi! -
tagagaba53
tag
válasz
tagagaba53
üzenetére
-
Tutivesztes
tag
Megnéztem másik gépen is, ott sem tud feltelepülni a driver. (szintén win 7). Ezek szerint meghalt a pendrive?

-
Tutivesztes
tag
Sziasztok!
ADATA S102 / 64GB. Windows 7-em van, tegnapig látta, ma már hibát ír ki rá. (Az eszköz nem indítható el. (Kód: 10) ) Az driver újratelepítése nem segített, nem értem mi lehet a baj. Valami ötlet?.(
-
válasz
tagagaba53
üzenetére
Ezeken a lépéseken még menj végig: [link]
-
zovifapp111
senior tag
Köszi a tippet
,de máshonnan válogatást vagy albumot lehet csak leszedni, a youtube meg egy igazi mindenes!
Kicsit visszasírom a limewire-t,mert ha csak egy konkrét szám kellet 90%-ban sikeres volt a keresés.
De ez a húzott lejátszás tényleg egy unikum,mert sehol máshol nem hallottam,olvastam ilyenről.Gondolom ezekben a kis masinákban is van egy valamilyen szoftver ami elég hiányos és kezdetleges,csak gondoltam bekérdezek itt, hátha!Egyébként lefelé konvertáltam 256-ról 192-re,mert más 192-es számokat simán lejátszik 
-
sonar
addikt
válasz
zovifapp111
üzenetére
Az is kérdés, hogy a YT-ra milyen minőségben történt a feltöltés.
Ez egyébként az az eset amire nem fog neked senki normális választ adni mert sok tényezős a dolog.
Próbáld meg más forrásból beszerezni a kérdéses számokat -
sonar
addikt
válasz
zovifapp111
üzenetére
Hát ha kevés bitrátásat felkonvertálsz az attól még ugyanolyan bénán fog szólni.
#2302 gparted, sd formatter, vagy a windows ban a disk managementben is meg tudod nézni, hogy hogyan is vannak a particiók a pendrive-odon
-
ibronnabru
újonc
Sziasztok!
Egy olyan problémában szeretnék segítséget kérni, hogy:
Van egy Kingston DataTraveler G3 8GB-os pendrive-om. Nemrégiben megpróbáltam rágyötörni egy Kali-t, de a telepítés során akadt némi probléma. A teleőítés 96%-on leakadt és egy hibaüzenetet kaptam (amire természetesen nem emlékszem) és OK-t nyomtam. Gondoltam leformázom és megpróbálom újra. Azonnal 3GB-osnak ismerte fel a gépem és se Windows, se Linux, se Android alatt nem tudom formázni, csak 3GB-ra. Olyan, mintha gyárilag ennyi lenne a kapacitása.
Van valakinek ötlete, hogy hogyan lehetne visszaállítani?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Apple MacBook
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Hobby rádiós topik
- Macska topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

" senki nem említette, / köztük te sem