Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Körte34
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Kingston DTR500 16GB pendrive tegnap Vista-val felvértezett laptopban volt, és azóta nem müxik még a nevét is elfelejtette. Az új neve 2238 PRAM USB DEVICE WPD fájl rendszer lett rajta megnyitni nem tudom nem enged semmit. Szíven fogadnék valami megoldást. Előre is köszönöm.
Körte -
G4ga
őstag
Sziasztok!
Kérdésem a következö lenne.
Van egy Verbatim pendrivom.
A szamitogép nem látja ( tegnap még másoltam rá, ma rádugom és semmi ) ugyan akkor TV, dvd lejátszó tökéletesen lejátszik rola.
Ilyenkor mit lehet tenni? -
mirci18
addikt
Szevasztok
Tudtok olyan partíció kezelőt amit nem kell telepíteni csak felmásolni pendrivera és megy?
-
deminos
aktív tag
Üdv,
A következő probléma miatt fordulnék hozzátok: Adott egy pendrive, ami valószínűleg halott, de legalábbis annak látszik. Windows alól ismeretlen eszköznek írja ki, Linux alól pedig nem tudom mountolni, ott a következőt vágja hozzám:

Ilyenkor tudok valamit még csinálni otthoni környezetben vagy irány valamelyik adatmentő cég?
Az adatok elég fontosak, így lemondani nem lehet róla.
Előre is köszönöm a segítséget. -
IldiH
tag
Recuva, USBShortcutRecover 1.2, PC Inspector smart recovery - nincs a helyreállíthatóak között a rosszakból egy sem (persze, mert nem törölt és elvileg nem hibás ...)
AVG, Malwarebytes Anti-Malware, Spyware nem talált semmit
Nem töredezett, nincs kötethiba, chkdisk sem talált és javított semmit.
Filerendszer: FAT32, pár hónapja formáztam úgy emlékszem simán XP Intézőjében.
Mindkét gép XP SP3 (csak a nyelvben van eltérés).
Ha ezek számítanak valamit -
IldiH
tag
Sziasztok! Van egy 4GB-os Maxell pendrive-om, vegyesen vannak rajta file-ok (doc, xls, jpg, stb), eddig nem volt vele gond. Tegnap egy másik gép telepítéséhez hurcolásztam át pluszban progikat és rendszerből hiányzó cuccokat vele (felraktam erre, telepítettem/másoltam a gépre, letöröltem innen). Az utolsó két programot már nem engedte törölni, ma már a file-ok egy részét nem tudom megnyitni, pl xls-nél azt írja nem érhető el. Rájöttem, hogy ezeknek a mérete megváltozott (egyformán 4096 lett).
Egy részük a munkámban fontos anyag, jó lenne helyreállítani őket, de eddig nem találtam semmit, ami segítene. Van valakinek ötlete? Előre is kösz -
spiritex
veterán
És egy olyan pendrive-ra nincs valakinek ötlete, amelyik 10-ből 5 pc-n feljön és tökéletesen működik, a másik 5 pc-n meg kap betűjelet, de nem lehet rákattintani, mert kiírja, hogy No Media?
-
amisis
aktív tag
válasz
mirci18
üzenetére
Ha nincs rajta semmi fontos és
mindentől kész vagy "megvállni"
akkor ajánlom hogy formázd újra.
Ezt a következő módon tudod
végrehajtani: Berakod a pendrive-
ot, bemész a sajátgépbe,
rákattintasz JOBB egérgombbal és a
felugró menüben a formázás
menüpontot választod, a felugró
ablakban ne nyúlj semmihez, csak a
lent lévő pipát rakd a
gyorsformázásra, és kattints az
indításra. Ha mindent jól csináltál
akkor szerintem mennie kell.
Szép napot! -
mirci18
addikt
es irasvedett pendrive-ra otlete sincs senkinek?
-
amisis
aktív tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Igen de egy particio kezelo (Kulso program) segitsegevel sikerult 14.40 GB ra visszavarazsolni

-
amisis
aktív tag
Sziasztok, lenne egykis próblémám a Data Traveller 100 G2 16gb pendrivomat Chrome Os bootnak használtam amikor meg win7 alatt használni akartam kiirta h elötte formázzam, formázztam és hát azt irja ki hogy a kapacitása 0.99gb? Erre van vkinek vmi ötlete, nagyon megköszönném

-
sutyesz96
addikt
hát, aki írta hogy ez a formázós-hibája van, nem nagyon jött rá használható válasz...
(Egyébként nekem is set-top-box tette tönkre a Kingston 100 G2 8GB-os penyóm)
-
vadallat88
tag
ebben a forumban se sokmindenki jár...

-
Sickboy25
addikt
sziasztok!
Kaptunk a cégnél egy pár 8 gigás pendrive-ot. Nos egyik el sem indult csak egyszer, a másikat használtam két napot és 3. nap már nem ismerte fel a gép, se kép , se hang...
Mi romolhat el egy pendriveben? Mit kellene megnézni? Mikroszkóppal megnéztük, de semmi hibát nem találtunk a lábaknál...
Köszi
Szerk: Most ránagyítottunk a két szélén lévő forrasztásra és ilyen sószerű lerakódást találtunk a forrasztások tövében...
-
jooker82
nagyúr
Sziasztok
berakok egy 2 G-os pendrivet a laptopba és azt dobja fel,hogy formázni kell...mikor formáznám kiirja,hogy a lemez irásvédett.
ötlet?? -
spiritex
veterán
válasz
tomee007007
üzenetére
TV és DVB-T BOX is! Nekem az utóbbi.
Az én Hama pen-emre azóta sem érkezett megoldás, még a németországi Hama központ is csak annyit mondott, hogy vigyem vissza. De amikor mondtam, hogy van jó pár PC, amiben hibátlanul teljesít, és ezért nem fogják visszavenni az Edigital-ban, na akkor arra már csak széttárták a karjukat. -
mirci18
addikt
Sziasztok
Adott egy Kingston data traveler 102 pendrive 8 gb-os.
Ami eggyik pillanatról a másikra írásvédett lett.
Hogyan tudnám az írásvédelmet megszüntetni rajta windows 7 alatt? -
Frod
addikt
Sziasztok,
Kingston DataTraveler 100 G2-es (16GB) kódjelű pendrive-om megadta magát. Sebességként elvileg usb 2.0-át tud, de pl régóta gyűlöltem, mert alig 1 Gb-os filmeket is képes volt negyed óra fölött másolni.
A hiba viszont amitől gajra ment (?), hogy a tévén elkezdett akadni a róla lejátszott film, majd amikor átraktam pc-re már fel se ismerte egyáltalán. Formázás nem segített.Esetleg valami tipp, (program, stb) hogy életet leheljek belé, vagy teljesen vége van?
ui: az pedig bónusz kérdés, hogy miért van, hogy néha pedig a többi, máskor teljesen normális sebességgel működő pendrive-om szintén eljátssza azt, hogy két átlagos film másolása 40 percig tart!?
-
ledger
tag
Sziasztok!
Van egy Kingston DT 16Gb pendrive, egy csomó fontos dologgal, mégis mikor rádugom a gépre egyetlen fájl sem jelenik meg mintha üres lenne, de viszont a lemezkezelő meg azt mutatja hogy szinte tele van adattal.
Próbáltam több szgépen de egyiken sem mutat semmit, csak azt, hogy tele van adattal de közbe mégsem látok semmit.
próbáltam recoveryt használni nevezetesen: EASEUS.Data.Recovery.Wizard.Professionalt
ez sok mindent talált ,sőt túl sok mindent..., hogy akar ez egy 16Gb pendivról visszaállítani 230Gb anygot????
Én csak az utoljára rajt levő adatokat szeretném visszakapni.(amúgy nincs is ennyi hely a merevlemezemen)
Most akkor hogy is van ez?
Valakinek valami ötlet, fontos lenne..
Segítségeket előre is köszönöm. -
Krisinto
őstag
Üdv!
Ma vettem egy Transcend JetFlash 700 16GB-ps pendrive-ot. (USB3.0)
Körülbelül 3-szor választottam le a gépről és már nem ismeri fel a gép..
Se formázni nem lehet, még akkor sem, hogy a kezelések között átírom a betűjelet. Valakinek van valami ötlete?
-
maszat07
tag
Sziasztok van egy Maxell 4Gb-os pendrive-om, olyan gondom van hogy nem reagál semmire bedugom gépbe kidobja hogy formázás szükséges el is indítom de kb 10perc lefagy csak villog a led nem történik semmi!
valakinek valami ötlet?? köszi előre is! -
LLD
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy Kingston datatraveler dti g3 32gb os vadonatúj pendrive.A probléma az vele hogy irdatlanul belassul 10gb adatot 40 perc alatt lehet rá másolni!Ez ennél a terméknél természetes vagy hibás a pendrive??
A válaszotokat előre is köszönöm! -
CySnick
csendes tag
Sziasztok!
Vásároltam egy Kingston DTSE9 32GB-os pendriveot. Asztalin működik hibátlanul (Asus M2N SLI lappal) azonban notebook (Acer TimelineX AS3810TG) nem ismeri fel a kötetet, bármire formázom meg asztali géppel.
A notebook 16GB-s SDHC kártyát simán kezeli, lehet a pendrive mérete a baj? -
david200000
csendes tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Sajátgép jobbklikk.
Kezelés.
Lemezkezelés.
Pendriveod particioja nincs meg. Particio letrehozasa. Betujelet kell hozzá adni. Megformazza pontosan amekkora kell.
Kihuzod és visszadugod örulsz annak hogy mukodik pendriveod
-
vadallat88
tag
válasz
vadallat88
üzenetére
am szerintem ez nem BitLocker. logintool van rajta. ha ide beírom a kódot akkot tudok csak hozzáférni a pendrivhoz.
-
stefyY
őstag
válasz
vadallat88
üzenetére
Mindjárt felvilágosítanak, de én a BitLockerre saccolnék így elsőre. ( ez ugye benne van a Win7-ben. )
-
vadallat88
tag
Sziasztok! Van egy 4gb-os pendrivom. a gondom az lenne hogy van rajta egy bizonyos jelszó védelem. tudom a jelszót is azzal nincs gond. De viszont ha dvd lejátszóra kötöm rá vagy bámi másra akkor ez miatt nem tudom használni. lehet ezt valahogyan törölni? Köszönöm

-
lehella
senior tag
Sziasztok! Olvastam korábban hogy furcsán működő, nem működő pendriveot érdemes megsütni 200 fokon
Ezután mit lehet várni tőle? Gondolkozom ezen a módszeren, adott egy halottnak tűnő Corsair Flash Voyager GT 32GB hordozó. Windows/Android nem tudja kezelni, felismerik, de szellemdriveként látszódik. -
gekkoXT
senior tag
válasz
david200000
üzenetére
röviden emlékeztetőül: Asrock Extreme4M win7 64bit - vs - Kingston data traveller 8gb
Eddig ugye az volt hogy rámásoláskor felpörgött, majd a végén megállt percekig a másolás.
Ezért a jelenségért én már gariban cseréltettem egy ugyan ilyet.Most már ha feldugom, formázni akarja a pendriveot, hogy használni lehessen, de ez mégsem sikerül hibaüzenettel.
És csak ezzel a típussal csinálja ezt.
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Van egy 4 Gb pendrirom, ami egyik napról a másikra azt írja ki, hogy írásvédett, pedig én nem tettem azzá.. azt se tudom hol kell

Hogy tudnám xp alatt leszedni az írásvédettséget?Másik
van egy 8 gb is, az korábban elromlott, miután sikeresen visszaszedtem az adatokat, a win 7 nem tudta formázni, majd egy androidos tabbal otg-n keresztül sikerült formázni, sajnos azonban xp nem ismeri fel és nem is tudom formázni..
Valami ötlet?
-
gasztonlaci
csendes tag
Bocs 16Gb-ot akartam írni, az enyém volt 8GB

-
gasztonlaci
csendes tag
válasz
Csaba.no1
üzenetére
Ez a progi helyreteszi a vasat http://mhb.maxell.eu/hu/products/maxell-usb-venture-usb-16gb-venture-39.aspx
Letölt, futtat és ha végzett, formázod a 8Gb-ot. Ezt kell beállítani rajta, nekem jó lett.
A leírás a progihoz.Azt találtuk, hogy bizonyos Venture USB a két partíciót tartalmaz - az egyik neve "állami" és az egyéb "biztonságos". Sajnos azt vettük észre, a kompatibilitási probléma között ezek a meghajtók, és néhány Windows Vista rendszerű számítógépeken. Ezekben az esetekben csak az egyik meghajtó mutat a "My Computer" - általában a "Secure meghajtót. Ennek következtében nem tud hozzáférni a felhasználói kézikönyveket és a szoftver, amely a "nyilvános" meghajtó, és nem változtathatja meg a partíció mérete lehetővé teszi a hozzáférést a teljes kapacitását.Kérjük, töltse le a programszervezés és kövesse az alábbi utasításokat, hogy megoldja a problémát:
1.. Csatlakoztassa az USB a számítógéphez
2.. Kérjük, csomagold ki és futtassa a mellékelt programot
3.. Befejezése után húzza ki az USB
4.. Helyezze vissza a USB az USB port
5. Most már tudni használni mindkét meghajtón. -
Galdius
csendes tag
Helló mindenkinek a problémám a következő lenne Kingstone 4 GB micro sd - egy rasberry pi hajtott meg viszon multkor mikor bekapcsoltam nem akrt bejönni hiba üzenet adott kiderült hogy nemjó valmi a microsd vel kivettem mondom megformázom de semmi nem engedte az image wirtenél aztmondja vagy a formázásnál hogy
erorr 1117
és linux alatt se férek hozzá olyan mintha írásvédett lenne csak olvasni tudom a kartyat semmi mást
előre is köszönöm válaszotokat
-
gekkoXT
senior tag
AsRock Extreme4-M alaplapomhoz win7 64 bit oprendszeren Kingsto data travellel 8gb-os pendrive azt a jelenséget produkálja, hogy rámásolásnál nagyon gyorsan elszalad szinten 100%-ig a másolás, majd az utolsó részletnél hosszú percekig megakad.
Sőt most már amikor elkészülne, hibát jelez, miszerint nem található a rámásolt fájl.
A pendrive tuti jó, mert ugyan ezzel a hibával visszaküdtem a Kingstonnak már egyet és vadi újat kaptam, ami szintén ezt produkálja.

Régebbi kitolós kingston és más márkák mennek simán a gépen.
-
csmat
senior tag
válasz
david200000
üzenetére
mindent be is pipáltam..
-
csmat
senior tag
válasz
david200000
üzenetére
Ez alapján próbálnám csinálni [link], de mikor újra indítom a gépet, azt írja ki hogy nincs oprendszer..
Eddig még sose próbáltam linuxot, foggalmam sincs mit kellene csinálni utána, ha egyáltalán elindulna
-
Vismajor01
addikt
válasz
david200000
üzenetére
Ezt most még egyszer kérlek, mert így nem értettem.
-
david200000
csendes tag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Lemezkezelőben létrehozol a penedet egy új particiot. Megformázod és örülsz annak, hogy ja pendriveod.
-
Vismajor01
addikt
válasz
Vismajor01
üzenetére
az egyik pendrivera azt irja, hogy hiba az iocetl hívásban
a másikat felismerte, leformáztam parancssorból, most azt irja h szabad terület 0 bájt, foglalt terület 0 bájt -
Vismajor01
addikt
Sziasztok!
Van két pendriveom. Mind a kettő 8 gigás, kingston. Windowst akarok róluk telepíteni, de sehogysem sikerül... Az egyikre el sem hajlandó kezdeni a másolást a windowstool, a másiknál 905 körül abbahagyta és most fel sem ismeri a gép. Mi a túrót tudok velük kezdeni? Előre is köszi
-
galex6
csendes tag
Hello. Lenne egy olyan problémám hogy van egy Kingston DT101 G2-es 16 GB-s Pendrivom és eddig tökéletesen felismerte a DVD lejátszó, de múltkor át kellett formáznom NTFS-re egy időre, és most már párszor formáztam FAT 32-re és mégse olvassa a DVD. Megoldás?
-
-
csmat
senior tag
válasz
david200000
üzenetére
Most próbálok felrakni egy linuxot egy másik pendrávra a linux live usb cratorral, de nam akar működni..

-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Van egy 4-5 éves 8 Gb pendrivom, amit már egy ideje nem használtam. Most bedugtam a gépbe, azt írja ki hogy formázzam, de azt meg nem engedi, mert állítólag írásvédett..

mit tegyek?? Illetve milyen formázással próbálkozzak?
-
stefyY
őstag
Barátnőm vett egy ilyet. Nos mivel a feje "csupasz", ugye nem védett, lehet valami baja hosszú távon? Pl. a kosztól, ilyesmi...köszönöm előre is.
-
lowzor
veterán
válasz
david200000
üzenetére
Most egy Androidos táblagéppel próbáltam megformázni, az sem tudta. Szerinted akkor az Ubuntu megtudná? Mert nincs kedvem feleslegesen azzal szórakozgatni.
-
Csaba.no1
tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Köszönöm az ötletet megpróbálok beszerezni hozzá egy ilyen kábelt.

-
Csaba.no1
tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Szia!
Ez sajnos nem megoldható, ezért is fogadnék bármilyen ötletet vagy megoldást.
Üdv,
Csaba -
Csaba.no1
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni!
Adott egy Maxell 16GB-s új pendrive 2x volt használva, egyik napról a másikra csak 3,99MB-nak látja saját magát. Megformáztam már mindenhol, mindenféleképpen még Linux alatt is és a hiba állandó. Az lenne a kérdésem, hogy ez így kuka, vagy tudtok-e bármiféle szoftvert ami tudna esetleg kezdeni vele valamit?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv,
Csaba -
kisfer
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a 4 gigás Kingston pendrive-ommal kapcsolatban. Usb-re dugva jelzi a számítógép érzékeli a pendrive-ot (és a pendrive is villog egyet), de a commanderben drive not found-ot ír ki, a saját gépben pedig: A meghajtóban található lemez nincs megformázva. Megformázza most?
Ez meg mi a fenét jelent, meghalt a pendrive-om? Ha igen, mi a fenétől, nem volt vele semmi gond eddig. Az adatoknak annyi, amik rajta voltak vagy van valami módszer, amivel le lehet szedni őket? -
tomee007007
addikt
válasz
david200000
üzenetére
nem mindenkinek van otthon ubuntu.....

-
Krystal_s
addikt
válasz
david200000
üzenetére
Szia, igen, pont akkor pörgött fel. Érdekelt, hogy minden csatiban naplózza-e a Win7 a Disk error-t és akkor dugtam az egyik USB3-ba, azután hirtelen maxon kezdett pörögni a cpu venti, gyorsan leválasztottam a pent, kb még 1-2 percig maxon pörgött, majd helyreállt. Utána megint csatlakoztattam és újra ua a jelenség még 2x. Azóta viszont egyszer sem csinálta (kb 8x próbáltam), csak a Disk error naplózás van, (de az sem mindig),amikor csatlakoztatom azt a pendriveot a géphez. Event id 11 és nagyon ritkán 51. Xp-s gépeken egyáltalán nincs ilyen naplóbejegyzés, a másik Win7-es gépen néha van. Mióta megvettem azt a pendriveot, az első perctől kezdve ilyen volt, hogy néha csatlakoztatáskor a Win7 eseménynaplóban Disk error-t ír. Működés közben, írás-olvasás teljesen hibátlan.
-
lowzor
veterán
válasz
david200000
üzenetére
A cuccokat már lementettem egy progival, csak a pendrive-ot nem tudom formázni, így használni sem

-
Krystal_s
addikt
Lehetséges olyan, hogy egy Pendrive megzavarja egy Notebook USB3 vezérlőjét, vagy az alaplapot ?
A pendrive (KingstonDT410) látszólag hibátlanul működik, nem sokat használtam, de Win7 rendszerek alatt néha a naplóban Disk errort, azaz vezérlési hibát jelez,(de csak csatlakoztatáskor. használat közben nem.) Xp-ben nincs ilyen. usb tesztprogik szerint is ok.
Egyik nap amikor bedugtam a notiba, (egymás után 3x próbáltam) elkezdett maxon pörögni a cpu ventilátor, hőfok maradt 44°C ilyenkor nem is szokott még bekapcsolni, nem volt indokolt, hogy teljes fokozatra váltson 4900rpm. Kihúzás után 1-2perc múlva helyreállt. Utána párszor még próbálgattam, nem jött elő a jelenség, de nem szeretném, ha gond lenne.
Amennyiben mégis lenne valami kis gondja a vezérlővel, az okozhat kárt egy notebookban? Mivel lehetne egy pendrive vezérlőjét tesztelni? -
lowzor
veterán
Sziasztok
Van egy Kingston 16gb-os pendrive-om és mikor csatlakoztatom a géphez azt írja ki, hogy használat előtt formázni kell. Ha formázni akarom kiírja, hogy a Windows nem tudta befejezni a formázást. Így használhatatlan, mit lehet vele tenni?
-
stranger28
addikt
válasz
david200000
üzenetére
Közben találtam egy gyári okosságot, azért köszi.

-
david200000
csendes tag
válasz
stranger28
üzenetére
Akkor próbáld meg az UBUNTUval.
-
tomee007007
addikt
válasz
nyurga82
üzenetére
Üdv!
Én egy Kingston DT R 16GB-ot használok Samsung LED tv-hez, nekem bevált...előtte egy DT Elite-m volt de az meghalt...kb. csak a tv-re rádugva használtam (felmerült már az itt a topikban, hogy esetleg ezek a tv-k nem tesznek jót az új usb 3-as peneknek, de ki tudja, biztos ami biztos én csak akkor húzom ki a tv-ből, ha az ki van kapcsolva....).
-
nyurga82
tag
Szisztok!
Tudtok ajánlani olyan 16-32GB-os pendrivét amire fel lehet venni Samsung LED tévével? Használja valaki ezt a funkciót? Köszi. -
stranger28
addikt
válasz
david200000
üzenetére
Második dolog volt, amit próbáltam vele.
-
david200000
csendes tag
válasz
stranger28
üzenetére
Sajátgép>jobbegérgomb>kezelés> lemezkezelés> pendrájvod> töröld a particiot> hozz ujra uj particiot> formázd meg> és utánna jónak kell lennie.
-
stranger28
addikt
Üdv!
Pendrive fogta magát és írásvédett lett, szóval gondolom vége. Olvasni tudom, így lementettem róla a dolgokat, viszont elég érzékeny infók vannak rajta, amiket nem tudok törölni sem így. Valahogy le tudnám pucolni, mielőtt elmegy gariba, vagy csak kalapáccsal?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Path of Exile 2
- Apple MacBook
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- WD Blacck SN8100 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.900-14.000 MBs - Eladó!
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! 500GB HDD -K (WD) 16MB cache
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Számlával, Garanciával! Samsung 860 PRO 2.5 256GB
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi