- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
snoblive
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Kingstone DT 3.0 64 Gb-os pendrive. A probléma következő lenne, hogy amikor csatlakoztatom a géphez akkor felismeri, hogy rádugtam, de nem jeleníti meg. Majd jobb klikk tulajdonságok\eszközkezelő és ott a Lemezmeghajtó menüpont alatt ott van. Aztán beállítottam, hogy a rejtett mappákat is mutassa a gép. Láss csodát megjelent a mint meghajtó, de dupla katt és kiírja, hogy helyezzek be egy lemezt a meghajtóba. Aztán jobb klikk megint formázás és ugyan ez az üzenet fogad. a tulajdonságok menü pont alatt sem enged semmit sem csinálni ugyan ezzel az ürüggyel.
Mit lehetne a pendrive-al kezdeni? Kuka vagy még menthető? Ha igen akkor mit\hogyan?A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv.:snoblive
-
david200000
csendes tag
Hát akkor garival vidd vissza a penyót. És kérj ujjat. Adat mentést kérj ha lehetséhes, lehet hogy te otthon nem tudsz semmit csinalni a penyódon. A szervizben sokkal jobban értenek hozzá, vagy lehet hogy ők is amatőrök mint mi mezei felhasználók
De persze nem sértésként mondom -
rob83
aktív tag
válasz
tomee007007 #1695 üzenetére
Kipróbáltam Ubuntu-n!
Semmit sem csinál!
-
rob83
aktív tag
Hali!
Adott egy Adata N005 usb3.0 16 GB-os pendrive!
Ma még használtam,de azóta nem látja egy gép sem!
Próbáltam 3 gépen 1 tv-n,de olyan mintha rá sem dugtam volna!
Mit lehet vele kezdeni?
-
sonar
addikt
válasz
basaharc502 #1692 üzenetére
Nem lesz semmi baja. 260 fokig bírnia kell mindent.
Csak a készülékházat kell lebontani róla, nehogy ráolvadjon -
sonar
addikt
válasz
basaharc502 #1690 üzenetére
Én arra tippelnék, hogy a forrasztás elpattant valahol.
Szét kellene szedni és átforrasztani vagy a sütős módszert kipróbálni (leszedni a műanyag házat, előmelegített sütőbe 200 fok-ra berakni 10 percre - csak saját felelőségre) -
basaharc502
aktív tag
Sziasztok!
A problémám a következő: Adott egy nem mai (már vagy 4 éves) 2 GB-os kingston pendrive, ami idáig tette a dolgát rendesen, egészen ma délig. Gyakorlatilag egyik percben jó volt a másikban pedig már nem birtam rá menteni. Mondom wtf...A következőt produkálja asztali gépen és laptopon is. Bedugom, fevillan, gép felismeri viszont innentől kezdve nem tudok csinálni semmit sem vele...Ha rámegyek jobb gomb tulajdonságokkal, akkor 0 byte-nak írja ki, leformázni sem lehet és természetesen a rajta lévő adatokat sem tudom megnézni.
Szerencsére nem élet-halál kérdés, mert egyszer már megszívtam pendrive miatt, és azóta szinte minden héten mentem a gépre a penrive teljes tartalmát, így szerencsére "csak" 1-2 napnyi munkám veszett oda.
Ettől függetlenül megkérdem valahogyan életre tudom lehelni a rajta lévő adatokat vagy végleg kuka? Annyit olvastam a neten, hogy ha a gép felismeri és világít akkor még van valamennyi remény... -
sonar
addikt
válasz
csoszogi #1688 üzenetére
A kinai hamisítás már olyan mértéket ölt, hogy pfff...
Meg nem mindig a pendrive a hibás. Főleg az USB 3 megjelenésével szaporodtak meg ezek a furcsaságok.
Havernál egy f0s driver miatt egyszerre csak 1 port ment... számtalan ilyen megmagyarázhatatlan esemény van. Másiknál ha nem választottad le a pendrive-ot akkor 10-ből 1x-er lecsóba ment a pendrive.
Tömeg gyártás és a sok visszafele kompatibilitás átka. -
csoszogi
tag
válasz
david200000 #1687 üzenetére
oké megértem átvették a kínaiak (szinte minden ott készül amúgy), és a brand amit megfizetettnek? 2-10 szeres ár és semmi sincs mögötte. Mert mit gondolsz: hú ez jó márka-régen legalábbis jó volt, drága de nem gagyi. Aztán mégsem
Vége az offolásomnak, ezt csak úgy leírtam mert baromira zavartgari az jó (kapsz egy másik sz*art), de az adatok amik rajta vannak sokszor pótolhatatlanok..
-
csoszogi
tag
Csak úgy érdekességként kérdezném, figyelve az itt leírtakat, hogy esetleg valaki tud arra választ adni, hogy a mostani illetve pár éves pendrivok, miért szinte csak egy kalap sz*rt érnek. Míg a régebbi őskövület 128-256-512-1gigás pendrivok elnyűhetetlenek? Ezt tapasztalatból (nem csak saját hanem másik 10-15 ember) vontam le. Nekem is kellett itt olvasnom sajnos, aztán vagy találtam megoldást vagy jött a kalapács
És csak sima adatpendrivokról beszélek semmi extra...
-
sonar
addikt
válasz
david200000 #1683 üzenetére
Azért ez nem egészen így működik. Fölöslegesen nem kell feszültséget kelteni.
tlac
Még azt tudom javasolni, hogy csinálj egy nagy file-t másold fel és vissza majd CRC (v MD5) ellenőrzés.
Ha akkor is ok akkor nagy talány de a pendrive-ot én is jónak minősiteném -
david200000
csendes tag
Igen benne van a pakliban, hogy visszaadják, hogy teljesen jó. Lehet hogy tényleg a gépedben van a hiba. Nézd meg másik gépben, hogy jó e vagy sem, ha nem jó dobd oda a szervizeshez, ha nem akarnak segíteni, akkor kérd el a vendégkönyvet. Na mind1 további szép napot mindenkinek.
Üdv Dàvid
-
törölt tag
válasz
david200000 #1674 üzenetére
Pont nincs ubuntum, van rá gari, viszem vissza..
-
sonar
addikt
Például a check flash progival le tudod ellenőrizni
-
tlac
nagyúr
van egy garanciás pendrive-om, az az érzésem, hogy hibás, most legutóbb kaptam egy i/o error-t amikor beléptem egy könyvtárba
mivel tudnám bizonyítani, hogy tényleg rossz?
-
törölt tag
Sziasztok!
Adott egy Kingston DataTraveler 100G2-es pendrive.
A történet a következő: Bedugtam, windows jelzett, hogy nem ismeri fel az eszközt. Biztonságosan eltávolítás, visszadug. Felismeri, de a mappák fele hiányzik. Megint ki-be. Formázni akarja, mondom, oké (nem volt rajta fontos adat). Windows nem tudja befejezni a formázást!.
Most meg, ha formázni akarom a kapacitásnál: "Ismeretlen kapacitás" szerepel.
Gondolom kuka.
Van rá garancia, hétfőn viszem vissza, de tuti, hogy ilyet nem kérek.. -
bb0t
őstag
válasz
david200000 #1665 üzenetére
Konkrétan?
-
-
RoYaL8
csendes tag
Sziasztok!
Nekem olyan problémám lenne, hogyha csatlakoztatom a pendriveot, akkor a fájlok eltünnek és csak annyit ír ki, hogy "removable disk" és létrehoz egy 1kb-os parancsikont. Valahogy működésre lehetne bírni?! Mert elég fontos adatokat tárolok rajta, és éppenséggel kellenének is. Segítségeteket előre is köszönöm.
-
sonar
addikt
válasz
vitezfeher #1666 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe a Fake pendriveokra vonatkozó blog bejegyzésemet.
-
vitezfeher
tag
Nekem most került a kezembe egy 512 Gb-os fém házas, elegáns pendrive. De az elegancián kívül nem jön ki belőle semmi. Első használatkor mutatta is magát, hogy mekkora, FAT fájrendszerrel volt gyárilag formázva. Rámásoltam egy 1 Gb-os filmet. Na itt kezdett gyanús lenni a mérhetetlen lassúság. Másolás kb 20 perc után végzett, látszott is a tartalom. Ezután a filmet nem sikerült megnyitni. Windows gyorsformázás - a film ottmaradt. Fájlrendszer átkonvertálása NTFS-re, utána csatlakoztattam egy MK808 mini pc-hez., ami rá sem hederített, onnantól semmi nem ismeri fel. a windows kiírja hogy csatlakozott valami, de rákattintva nincs lemez a hibaüzenet. A mini tool partition wizard sem látja, pedig az a EXT4 formátumot is írja-olvassa win alatt. Ubuntu alatt ugyanaz a helyzet. Okos kínai mérnökök megint kitalálták hogy húzzák le a népet.
További ötlet van-e, vagy kuka? -
bb0t
őstag
sziasztok!
adott egy 16 gigás pendrive mely egy régi gépen lefagyott ki lett húzva a gépből mert menni kellett és úgy néz ki összeomlott a fájrendszere látja a gép de az adatok nyomokban sem emlékeztetnek a dolgokra. Van valami program amivel helyre lehet állítani a fájrnedszert vagy ki lehet nyerni az adatokat?
getdataback nem működött -
Richter36
őstag
Sziasztok!
Van egy maxell 4GB-os pendrive-om ami egyik napról a másikra csak 2.21 MB lett. Windows és Linux is csak ennyinek látja. Próbáltam formázás, checkdisk, de semmi nem változik. Lehet ilyenkor valamit tenni? -
rico94
csendes tag
Sziasztok!
Egy problémára okán szeretnék tőletek segítséget kérni.
Kb. 2 hónapja vásároltam egy Kingston DT Mini Slim tipusú 8 Gb-os pedrive-ot.
Nos a probléma a következő lenne.
A minap filmet akartam nézni(mivel eredetileg ezért vásároltam) és az elején jól is ment minden, aztán a film 6.ik percénél a TV kiírta hogy az eszköz lecsatlakozott.
Először arra gyanakodtam, hogy rosszul helyeztem bele a TV USB csatlakozójába, de miután ezt többször is megcsinálta, másra kezdtem el gyanakodni. Első gondolatom egy vírus volt amit az AVG észlelt is, próbáltam eltávolítani, ami sikerült is. Persze nem teljesen, ahogy én azt gondoltam. mikor ujra megvizsgáltam a pendrive-ot, a vírusírtó megint jelzett. Ugyanazt játszottam el mint elsőre. Ugyanúgy rajtamaradt. Jött a B terv.
Megkerestem a fertőzött fájlt, és megpróbáltam manuálisan eltávolítani, de a következő hibaüzenet fogadott:
"Hiba a fájl vagy mappa törlése közben.
A fájl nem törölhető: A forrásfájlt vagy -lemezt nem lehet olvasni."
Gondolkoztam egy csöppet hogy ugyan mit is tehetnék, aztán az a gondolatom támadt, hogy leformázom.
el is indult fainul a formázás, de ismét egy gondba ütköztem.
A formázás végén kiírta a következőt: A Windows nem tudta befejezni a formázást.
Gyorsan rágugliztam a problémára, rátaláltam erre a fórumra, és egy pár módszert kipróbáltam, az itt leirtakban.
Pontosítok: különböző programokkal próbáltam leformázni, próbáltam NTFS fájlrendszerűre formázni, aztán XP telepítésével formázni, de egyiksem működött.Ezért kérem a ti segítségeteket, mert az olvasottak alapján jobban értetek hozzá, mint én.
(Informatika szakon vagyok de bezzeg ilyen feladatokra nem készítik fel az embert..)Segítségeteket, tanácsaitokat előre is köszönöm.
-
david200000
csendes tag
-
Dolby
senior tag
Sziasztok!
Vettünk egy s102 pro 16gb-os pendrive-ot, tökéletesen működött is, viszont nemrég a gép lefagyott miközben másoltunk rá, és azóta nem látszik a gépben a lemez kezelésnél, az eszközkezelőben pedig ha beteszem ezt írja:
Az eszköz nem indítható el. (Kód: 10)
Az eszköz hibaelhárításához kattintson a Hibaelhárítás lehetőségre.chlkFlsh-t leszedtem, de nem látja a pendrive-ot így nem tud vele mit kezdeni.
-
oszy
veterán
válasz
tomee007007 #1653 üzenetére
én 2 db R3-at vettem
bb0t:
TUTI sokáig fognak rajta ülni!!! egyszer elküldtem egy crosair-t. legalább egy hónapig volt náluk. -
bb0t
őstag
válasz
tomee007007 #1651 üzenetére
Magyar garis elvileg csak nem tudom mennyit fognak rajta ülni még azok is akiktől vettem... de még nem tudom - meg azt se, hogy milyen lenne helyette, mert nekem R3 nem kell. :/ (Tudom, hogy ugyanolyan értékeket hoz kb mint az Elite, de ahhoz sokkal olcsóbban hozzá tudtam volna jutni mint ehhez.)
-
bb0t
őstag
válasz
tomee007007 #1649 üzenetére
Én neten vettem visszaküldhetem oda, vagy azon gondolkodom nem volna-e célszerűbb a Kingstonnak küldeni Angliába..
-
bb0t
őstag
válasz
tomee007007 #1647 üzenetére
Szia, nekem is egy Kingston DT Elite 16 gigás van... szerecsére van rá gari de a postaköltséget nyelhetem be...
-
bb0t
őstag
Sziasztok!
Az a problémám, hogy a pendrive-omra valamiért tudok írni. Ha róla másolok akkor nincs gond de ha rá akarok írni akkor pár kb/s-es sebességgel másol pedig 3.0-ás. Formáztam már mindenfélére, de az sem segített. :S
-
Medvelászló
senior tag
Sziasztok!
Van(volt?) egy Kingston Dt109 8Gb-s pendrájvom,tegnap este akartam másolni rá zenéket de elfelejtettem és éjjel rajta maradt a gépen de reggelre megmurdelt.Bedugom az autórádióba azt semmi ha a szám gépre csatlakoztatom akkor a TC-ben a meghajtók betűjeleinél megjelenik a zöld nyilacska(eddig a K meghajtó volt most valamiért az L)Vissza lehet még hozni az életbe vagy kuka? -
Attici
őstag
válasz
konradl #1639 üzenetére
Az a kérdés, hogy hol vetted.
Nekem 'mázlim' volt abból a szempontból. hogy egyértelműen látszódott a hibája.
Hívd fel őket és kérdezd meg bátran. Ha normális cég, akkor úgyis ki fogják cserélni vagy legalább segítenek kideríteni, hogy mi lehet nálad a probléma.
De én már nem kísérletezek tovább az R3-mal. Inkább vettem helyette egy 1TB WD passportot. -
Ton-ton
tag
válasz
jooker82 #1637 üzenetére
Három (gyakorlatilag inkább kettő) dologra gyanakszom.
Előfordulhat hogy hibás az oprendszer. Tehát hibás az az adat rész. Ez szinte kizárt, elsősorban régi SSD-nél szokott ilyen előfordulni.
Lehet hogy kicsit már elkopott (vagy eleve vékonyabb) a csatlakozó rész, illetve a foglalat kopott (gyengébb a lemez). Ekkor nem érintkezik rendesen. Ez viszonylag egyszerűen kideríthető, ugyanis olyanokat szokott csinálni, hogy kicsit vissza kell húzni a pen-t, vagy valamelyik oldalra kicsit megtolni hogy működjön.
S a harmadik amire gondolok, az a melegedés. Ez a legsunyibb dolog. Okozhat gondot a csatlakozónál (nem jellemző és egy USB hosszabbítóval vagy HUB-al kiszűrhető), illetve lehet a panelen egy hibás forrasztás vagy furatgalvanizált átkötés... -
Ton-ton
tag
válasz
konradl #1630 üzenetére
Amennyiben létfontosságúak az adatok, akkor ne piszkáld, vidd el egy erre szakosodott céghez...
Haladjunk szépen sorban a legveszélytelenebbtől indulva.
Próbálj ránézi Linux alól, hátha látja.
Ha ez nem jött be, akkor próbáld meg visszaállítani a partíciós táblát (Ezt fejből már nem tudom Win alatt is parancssorból kell kiadni 9X alatt fdisk/mbr volt, XP alatt chkdsk/ valami kapcsoló...).
Amennyiben ez sem sikerült, akkor a már javasolt visszaállító progik valamelyike.
Ha ez sem segít, akkor az adataidnak búcsút mondhatsz.
Próbálhatsz linux alól partícionálni (GParted, stb.) -
Attici
őstag
válasz
konradl #1630 üzenetére
Minek látja a gép?
Kingstonnak vagy' Skymedi USB Drive'-nak?
Ha még Kingstonnak és csak formáznod kell, akkor mázlid van, mert csak az adatok vesztek el róla, amit még lehet, hogy vissza lehet nyerni.
Ha engedi a gyors formázást, akkor csak azt csináld.
Ha újra látja a gép, megpróbálhatod, DiskDigger-rel, GetDataBack-kel, PandoraRecovery-vel, esetleg FileRestorePlus vagy Recuva.
Ha már Skymedi, akkor vége! Az enyim is így ment el 1.5 hónap után. Állítólag volt egy rossz széria belőlük.
A Tied mekkora? Az enyém 64GB-s volt. -
Mr.Peter
aktív tag
Üdv.
Van egy 8Gb-os KIngmax pendrive-om. Nem lehet formázni se windowsos alap programmal se semmi mással. Az írja ki a win, hogy írásvédett. Mit tudok tenni, hogy le tudjam formázni és használni tudjam? -
jooker82
nagyúr
Sziasztok
Van egy 4gb-os maxell pendrivom,eleinte felismerte a gép cserélhető lemezként,tudtam is rámásolni,de most egy ideje már csak újrainditás után ismeri fel,ha benne hagyom,de akkor is formázást két...később,ha kihúzom és vissza,már fel sem ismeri.. Ötlet? -
konradl
tag
Sziasztok!
Van egy Data traveler R3.0-ám
Tegnap este még teljes mértékben működött. Olvastam róla könyveket.
Ma pedig azt írja ki hogy formázzam meg.Mi lehet a baj?
Van rá megoldás?
Pótolhatatlan adataim vannak rajta úgy, hogy minden ötletet elfogadok.A válaszokat előre köszönöm!
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Mi a pöcsöm van a Sandisk Extreme 32 GB pendrive-ommal? Másolok róla egy nagy fájlt, elkezdi olvasni 160 MB/s-mal, majd 8 másodpercen belül lelassul 25-re, és onnantól ennyivel olvas csak. Az összes fájllal ez van kb.
Írás szintén gáz, 30 MB/s körül ír csak.Ez nagyon lassú eredmény, mi lehet az oka? Eddig 100 körül írt, olvasott...
-
Vangelis
félisten
válasz
david200000 #1624 üzenetére
-
oszy
veterán
válasz
david200000 #1624 üzenetére
az ubuntut hogy a legegyszerűbb feltenni? mert a laptopomat (windows 7) nem nagyon szeretném "összekutyulni"!
-
Vangelis
félisten
Üdv srácok!
Most találtam a fiókban egy 4gb os DT100-as kingstont.
Sajnos vírusos és nem lehet törölni mert írásvédett...
Le tudom valahogy formázni, mert semmit nem enged sajnos....?!
-
petro3355
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 8 gigás pendriveom, amiről tegnap eltűnt minden adat és helyette egy trzb555.tmp fájlt találtam, lefutattam egy vírusirtást ami kitörölte ezt a fájlt, viszont a saját cuccaimat még mindig nem látom, van erre valami megoldás hogy visszatudjam állítani az adataimat a pendrivon???Fontos lenne, előre is köszi a segítséget. -
Horney
csendes tag
Sziasztok, előállt egy elég problematikus helyzet. Bocs, ha volt már ilyen kérdés, de nem találtam a keresővel.
8GB-os TDK Trans-It flash driveommal bekaptam egy idegen laptopon egy férget. Az avast rögtön karanténba tette róla a "FLASH DRIVE (8GB).lnk" fájlt, (amit egyébként normális esetben nem is látok, hiszen önmagára a meghajtóra mutat) majd újra leellenőriztem a cuccot és a "desktop.ini"-t is. Ha még ez sem lett volna elég, egy angol nyelvű avastos tanácsadó fórum alapján letöltött szoftver (MCShield) még az "autorun.inf"-et is gyanúsnak találta, ezért átnevezte. A probléma ettől nyilván nem oldódott meg, látszik, hogy a fájlok fenn vannak a driveon, de az intézőben nem látom őket. Tudtok valamit javasolni? Fontos fájlok vannak rajta, persze nem pótolhatatlanok, meg van róluk másolat, de azokhoz most nem férek hozzá... Előre is köszi!
-
sonar
addikt
válasz
bandee0817 #1617 üzenetére
-
bandee0817
tag
na megnéztem linux alatt..... ezt kaptam, nem tudom ezzel mit tudok kezdeni. egyébként se a gparted se disk utility szintén nem látta a pendrive-ot (amint a terminal is írta, webkey-nek látja):
[ 984.148586] sd 9:0:0:0: [sdb] Attached SCSI removable disk
[ 989.955732] usb 3-1: USB disconnect, device number 5
[ 1001.208425] usb 2-1.2: new low-speed USB device number 4 using ehci_hcd
[ 1001.304727] usb 2-1.2: New USB device found, idVendor=05ac, idProduct=020b
[ 1001.304738] usb 2-1.2: New USB device strings: Mfr=1, Product=2, SerialNumber=0
[ 1001.304743] usb 2-1.2: Product: USB Webkey
[ 1001.304748] usb 2-1.2: Manufacturer: USB Webkey
[ 1001.308372] input: USB Webkey USB Webkey as /devices/pci0000:00/0000:00:1d.0/usb2/2-1/2-1.2/2-1.2:1.0/input/input13
[ 1001.308816] hid-generic 0003:05AC:020B.0002: input,hidraw0: USB HID v1.10 Keyboard [USB Webkey USB Webkey] on usb-0000:00:1d.0-1.2/input0 -
oszy
veterán
válasz
mixerboy0926 #1614 üzenetére
Csatlakoztasd a pendrive-ot.
Tedd be a DVD meghajtóba az Xp, Win7 op. rendszer telepítőlemezét
Indítsd újra a gépet és kezd el telepíteni az Op. rendszert.
A formázásnál válasszd a pendrive-ot.
Hibaüzenet: nem tudja telepíteni.
Ez a jó! Kész is vagy.
Indítsd újra a gépet és hagyd betöltődni.
Sajátgép-ben már látszódik is.
Le is formázhatod (gyorsformázás)Elvileg használható lesz. Csak máskor válaszd le, majd csak utána húzd ki az usb aljzatból!
-
mixerboy0926
csendes tag
Sziasztok!
Volna egy olyan problémám hogy a 32GB-os Kingston pendrive-om fájlrendszere egyik pillanatról a másikra megváltozott RAW fájlrendszer formátumba és azóta nem tudom használni. Formázni sem enged és a mérete 0 byte!
Tudok ezzel valamit csinálni?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Vegitaa
senior tag
Illetve, el is felejtettem:
Pendrive-ot, FAT32-vel, vagy NTFS-el érdemesebb leformázni? -Vagy tökmindegy?
-
sonar
addikt
válasz
bandee0817 #1604 üzenetére
nézd meg linux alatt
parancssorba lsusb, dmesg abból kapsz infókat az usb eszközről. Amikkel el lehet talán indulni.
Illetve ha mass storage akkor grafikusan disk utility is képes infót adni. -
bandee0817
tag
Üdvözlet mindenkinek. nekem olyan kérdésem lenne, hogy hogy lehet egy rejtett pendrive-ot feltörni??
a szituáció a következő. céges konferencián osztogattak pendriveokat, amiket ha csatlakoztatok a géphez, elindul egy script és egy weblapra dob. magát a pendriveot sehol nem lehet megtalálni. se sajátgép, se totalcommander, se lemezkezelő, se semmi, olyan, mint ha nem is létezne. én viszont szeretnék belőle egy használható pendriveot csinálni belőle, HA lehetséges. Bárki aki tudna segíteni, kérem tegye meg, ha esetleg több információ még szükséges, bátran kérdezzen, akár itt, akár üzenetben. Kérem valaki segítsen
Respect! -
KKK-007
tag
Tisztelt Uraim.
Volna egy kis problémám. A 16Gb-os Hama pendrive-omat miután kihúztam a kikapcsolt TV-ből, már nem tudom sehogyan sem működésre bírni. Sem az asztali, sem a laptop nem tud vele mit kezdeni. Kiírja, hogy nem tudja befejezni a formázást. Próbáltam particiónáló programmal is. 2 hónapos mindössze. Lehetséges, hogy tönkrement?
Válaszotok előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- Spórolós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- SATA 500GB Bazár (Kingston A400, Crucial MX500 stb.)
- Samsung 990 Pro 1TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- WD RED 8 TB HDD - HD Sentinel: 100%/100%
- Update 06.12. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest