- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
Marton90 #1199 üzenetére
Vezérlőpult - felügyeleti eszközök - lemezkezelő. Itt nézd meg, amikor a gépre van dugva a pendrive, hogy benne van-e a listában. (ha van az asztalon sajátgép ikon, akkor azon jobb klikk, kezelés vagy mi a neve, de ugyanoda jutsz)
Elképzelhető, hogy nem kapott betűjelet a pendrive, ezért nem látod és semmi más baj nincs.
Aztán megnézheted a start menü - eszközök részben is. Nekem külső vinyóval volt olyan problémám, hogy rádugtam a gépre, elvileg minden oké volt, de mégsem tudtam használni. Ekkor az eszközök menüben felkiáltójeles volt, jobb klikkre adott hibakeresés és javítási lehetőséget, amivel gyakorlatilag semmi mást nem csinált, mint újratelepítette a drivert hozzá, de utána jó lett.
-
Marton90
csendes tag
Sziasztok vettem egy 16gb-os Kingston g3 datatravellert kibontottam rádugtam a gépre (win 7) lefagyott újraindítottam feldugtam eszközök és nyomtatóknál kiírja h datarveller stb stb de nem látom a sajátgépbe ergo nem tudom használni próbáltam formatálni mini tool-al azzal se ismeri fel a legnagyobb vicc az egészben hogy a ps3-am sőt még a tv-m is beolvassa és ott tudok rá másolgatni...
valaki tudna vmi tippet ötletet programot vagy drivert linkelni hogy működjön a kicsike
mert már az őrület kerget
előre is köszönöm a segítséget
-
rob83
aktív tag
Sziasztok!
Ma vettem egy Adata N005 16 Gb-os pendrivet! Usb 3.0
Olyan gondom van vele,hogy Usb 2.0-án tökéletesen megyen 25000-27000 kb/s sebességgel! Kb 3x gyorsabb mint az Usb 2.0 Pendrive-m!
Usb 3.0-ra dugva viszont a kezdeti sebesség 27000 kb/s és aztán folyamatosan esik vissza!
Usb 3.0-án nem fut végig a teszt,hiba üzenet után megáll!
Etron Usb 3.0 vezérlő van a lapomon!
-
petiwr
senior tag
Sziasztok van egy 4 GB os pendrivom és az írja hogy írás védet és nem tudom formázni.
De nincs rajta kis pöcök amivel ki be kapcsolható ez a funkció, de szeretném formázni fat32 ben windows 7 ben hogyan lehet?
-
FIU
csendes tag
hy
van 1 E-100-as maxell pendriever-em és kértem rá jelszót és sikerült és minden memória férőhelyet arra másoltam és most amit meg tudok nyitni azon va 1mb a 8gb helyet
nem tom mit tegyek kérlek segítsetek pls.kérlek mondjátok meg hogy lehet fel oldani pls
elörre is kösz
-
Laybee
őstag
Sziasztok! Van egy Kingstone DT Slim 2gb pendrive. Egyik pillanatról a másikra nem lehetett olvasni, se formázni. Linux fel se mountlja. Win7-en nem is a nevét hanem valami más márkát ír ki. Na most ez a pendrive 3 éves. Elvileg 5 év a garancia, de a csomagolása nincs meg már. Edigital honnan fogja tudni, hogy én ott vettem? Számlán csak a neve látható. Köszi előre is.
-
sonar
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #1185 üzenetére
Kettővel lentebb irtak egy progit vagy get data back
(google: usb data recovery) -
Sweet Lou 6
addikt
Udv!
Van egy 4 GB-os Emtec pendrive FAT32-vel, amivel gondjaim vannak. Win7 csak 3.6 GB-osnak latja, es egy csomo fajlt nem mutat. Linux alatt lathato az osszes fajl es mappa, viszont masolni rola semelyik OS-en nem tudtam rola. Probaltam javitani chkdisk-el, dosfsck-val, gparted-el, de egyik sem vezetett eredmenyre (gparted hibat jelzett, dosfsck vegigfut, de semmi eredmeny, chkdisc kilep magatol futas kozben). A kerdesem, hogy milyen programmal tudnam lementeni rola az adatokat?
-
bbtomi
csendes tag
Nekem kb. ugyanez a gondom.
Pár napja vettem 2 db Kingston DataTraveler G3 8GB-os pendrive-ot, és mind a kettő meghalt.
Linuxos live CD-ket tettem rájuk, az elsővel még 4 különbözöt ki tudtam próbálni, aztán elszállt az egész géppel együtt.
A másik már elsőre megadta magát.Próbáltam helyrehozni többféle progival, Windows alól is, Linux alól is, de se kép, se hang. Windows esetében többször írt nekem is olyan hibaüzenetet, hogy "write protected", holott ennek a típusnak nincs is írásvédelmi funkciója.
Lehet hogy ez az egész szállítmány selejt.
Én az xxldvd-n rendeltem, most próbálom kideríteni hogyan lehet garanciát érvényesíteni. Szívás, mert elvileg szlovákiában van a központ, oda pedig még visszapostázni sem éri meg...
-
mirra1
tag
Nekem ezt irta ki.
writing
44032 MByte
35:51 min
20.51 MByte/sError creating file 'E:\44.h2w'.
(A fájl vagy a könyvtár sérült vagy nem olvasható. Code 1392)
Warning: Only 255990 of 255991 MByte tested.
Writing speed: 20.5 MByte/s
H2testw v1.4Akkor ez most mekkora, és hogyan tudnám használhatóvá tenni?
-
mirra1
tag
Sziasztok.
Egy 256 gigás kinai hamisitványról hogy tudom meg hogy mekkora, és azt hogy lehet használhatóvá tenni?
Köszi. -
whabaky
tag
válasz
Kezdő vagyok #1172 üzenetére
Jártam már jó néhányszor hasonlóan külső winchesterrel és pendrive-al is.
Végül rájöttem, hogy nálam az volt a "hiba", hogy amikor előlapi kivezetésre csatlakoztattam az eszközt kb 10ből 1-2x csinálta ezt. Mióta rászoktam a hátlapi (közvetlen alaplapra) csatlakozással, azóta nem történt ilyen velem. (USB hosszíbbítóval, ami hátlapra van csatlakoztatva azzal sem jelentkezett újra). -
sonar
addikt
válasz
Kezdő vagyok #1172 üzenetére
Ha van esély arra, hogy használj másik OS-t (linux) akkor próbáld ki. Ha másik OS-sel is csinálja akkor HW. Ha nem akkor megnézném még egyszer, hogy minden driverből a legutolsó van-e felrakva.
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Sok topicban jártam már eddig,sajnos nem volt eredménye.
Hibajelenség:a 16GB-os pendrive-ok fagynak a gépen.
A kisebbekkel semmi gond.
Az alaplapi driverek fel vannak telepítve,az eszközkezelőben nincs sárga jel.
Sőt,már más Windows 7-es gépen is találkoztam ezzel a jelenséggel,neki Ultimate 32 bitje van,nekem meg Windows 7 Professional 64 bit.
Mellékelem a képeket.Az eseménynaplóba szokta írni a hibákat,és rejtélyes módon NEM MINDIG jelentkezik a hiba.
Van USB 3-as külső HDD-m is,az gond nélkül működik ugyanezen az USB 2-es porton(egy WD My Passport).
Ez amolyan pendrive átka jelenség.
Előre is várom és köszönöm a javaslatokat/ötleteket.A jelenség fennáll Verbatim Store'n Go,Kingston több fajtájával,illetve ADATA C802-vel is.
-
sonar
addikt
válasz
Schleppel #1169 üzenetére
Te 32 Gb -set vettél ami formázás után ~ 29,2 GB lesz.
Informatikában 1024 a váltószám ez okozza a keveredést. Vagy az, hogy egyik másik gyártó a Gigát az SI mértékegység szerint 1.000.000.000 val számol, de az informatikában nem ez a váltószám. Sajnos a marketing áldozata lettél.
De megnyugtatlak egyik pendrive se lesz 32GB-os formázás után -
Schleppel
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Kingstone 32 GB-os pendrive-ot.
Viszont méretnek 29,2 GB-ot ír formázás után.Miért kisebb?
Biztonságos helyről vettem, gyári csomagolással. -
Thumas
tag
Sziasztok! Olyan gondom lenne hogy van egy 8 gigás kingston datatraveler 3g pendrivom!
Felmásoltam rá a dolgokat elég lassan csinálta majd amikor használni akartam őket akkor kiderült hogy hibásan rakta fel mikor gondoltam hogy leformatálom NTFS-re de ez formatálás nem ment végig és azóta azt írja hogy formatáljam a pendrivot de sehogy sem sikerül mindig az a vége hogy a windows nem tudta befejezni az egyéb programoknál meg általában azt írja hogy írás védett! Valaki tud esetleg valami megoldást vagy kikukázhatom?
Üdv -
sonar
addikt
válasz
Mittu88 #1161 üzenetére
XP nem igen támogatja az exFAT formázást. A filerendszert is csak SP3 tól tudja kezelni.
NTFS-re nem tud formázni az XP, ahhoz Vista vagy Win7 illetve Linux kell.
Ez van az új featureok kezeléséhez újabb OS kell.#1160 - első blikkre azt mondom, hogy a fejegység túl sokszor nyitogatja meg a fileokat és az nyirja ki. Esetleg vmi temp file-t is csinálgat. Érdemes lenne egy full formázást csinálni majd egy két file-t felmásolni és lejátszani. Aztán megnézni egy recoveryzős progival, hogy keletkeztek e temp file-ok. Ha nem akkor lehet, hogy csak szimplán peches a haverod.
-
Mittu88
senior tag
sziasztok!
valaki tudja, hogy az miért lehet, hogy zsírúj 8gigás Kingston pendrive xp alatt nem formázható át exFAT-ra (NTFS-t fel se ajánlja) FAT32-ről. Azt írja ki azt hiszem, hogy A windows nem tudja megformázni. Azért írom, hogy azt hiszem, mert az egyik haverom "nevében" kérdezem és nem pontosan jegyeztem meghopsz.
Na mind1, a lényeg, hogy a kérdés: valami beállítás hiba lehet, vagy esetleg garanciálisan kell cseréltetni?
Ja még valami, simán FAT32-re meg tudja formázni és fájlokat is lehet másolni/törölni rá/róla. -
Van egy ilyen Verbatim pendrive-om.
Csak az autóban volt használva egy ilyen fejegységben.
Jelenleg már a második példány ment tönkre.
Az első 8 hónapig bírta, majd garanciában cseréltettem.
A második 11 hónapig bírta, pár hete adta meg magát. Még érvényes a garancia, a csere folyamatban van.
Kérdésem: mitől mehet tönkre már a második ??
Csak zene volt rajta, és csak az autóban volt használva. Soha nem esett le, nincs rajta sérülés. -
barbilla
csendes tag
Sziasztok!
A problémám a következő lenne: Rendelkezem egy Verbatim-Micro pendriveval, eddig kitűnően működött. De egyik napról a másikira elromlott. Nem ismeri fel a gép, egyáltalán nem reagál semmire. Rendeltetésszerűen volt használva. Mi lehet a baja? Valaki tudna segíteni? Én nem értem hogy romolhat el így valami.
pontosan ilyenem van:
http://www.preisbewertung.de/wp-content/uploads//2009/08/Verbatim-Micro.jpg -
dbius
veterán
Úgy tűnik mostanában nem volt senkinek tapasztalata a Corsair RMA ügyintézéssel, így amennyire tudtam körbejártam - ill. próbáltam - a témát, végül tegnap este kitöltöttem a netes formanyomtatványt anélkül, hogy megjelöltem volna, hogy hol és mikor vettem a terméket (ez is a formanyomtatvány része, de üresen hagytam).
Egy órán belül kaptam választ, hogy (be)elfogadták a kérésemet és le volt írva, hogy hová küldjem és hogy csomagoljam.
Ma reggel fel is adtam az utasításoknak remélhetőleg megfelelő csomagot.
Származási iratokat (számlamásolat, ilyesmi) egyáltalán nem kértek, meg sem említették, hogy miért nem töltöttem ki a formanyomtatvány ezen részét
Most várakozó álláspontra helyezkedem, ha lesz fejlemény, akkor jelzem, hátha valakinek még hasznos lehet az infó későbbiekben.
-
Rainman05
tag
Az lenne a problémám hogy van egy Kingstone DT108 16GB pendrive és elkezdek másolni rá 7mb indul ami jó is lenne de lemegy 3mb re ra és úgy másol tovább mi lehet a gond?
-
dbius
veterán
Üdv!
Corsair RMA - gyártói garancia - érvényesítésében van valakinek tapasztalata?
Van egy 128 gigás Flashvoyager GTR pendriveom, ami megadta magát, így ki kellene cseréltetnem.
Azonban külföldről van, származást igazoló papírom, számlám nincs. A termék eredeti, nem hamisított - sajnos sok hamis került forgalomba, de aránylag könnyen meg lehet különböztetni őket -
Ami engem érdekelne az az, hogy számlát, vásárlást igazoló papírokat kérnek-e az RMA ügyintézés során. Corsair oldalán a webform kitöltésénél kérnek dátumot és helyet vásárlásra vonatkozóan, de mást nem. Kérdés, hogy az ügyintézés későbbi részében kérnek-e erről papírt, vagy sem.
Ha valakinek van ebben tapasztalata kérem válaszoljon.
-
Anubis_9
addikt
Sziasztok!
Van egy 4 GB-os Toshiba U3 smart-os pendrive-om. A minap csatlakoztatás után ezt az üzenetet kaptam. 3 különböző gépen próbáltam, de mindegyiken ezt produkálta. Ez a cucc 2 meghajtót hoz létre, de jelenleg az nem jelenik meg, ahol az adataim vannak tárolva.
Milyen lehetőségeim vannak? Formázni egyelőre nem akarom, mert kellenének róla a file-aim...
Köszi!
-
sonar
addikt
Just in case. Néha nekem se jutnak eszembe a legtriviálisabb dolgok.
Ránts le egy linux-ot és ha arról bootolsz akkor nézd meg, hogy mit mutat. Kicsit több filerendszerrel birkózik meg, illetve bővebb infót nyújt az esetleges hibakereséshez.ubuntu-nál system -> Administration -> Disk utility meg mutatja ha van vmi.
lehet, hogy a TV szétturta a filerendszert?
vagy sudo fdisk -l parancsot ird be a terminálba és nézd meg mit mutat, ha nem megy az értelmezés akkor másold be ide -
shteer
titán
silicon power usb3 16GB
pc-be dugva nem jelenik meg meghajtóként, lemezkezelő nem kapcsolódik csak eltávolítás után
tv-be bedugva az látja a rajta lévő filmeket és fájlokat, filmeket hibátlanul játszamit tegyek?
-
CsabaTompa
tag
válasz
terencehill #1143 üzenetére
Nekem is ugyanezt írja ki, pár napja csak.
De csak az én gépemen. Minden más gépen tökéletesen működik.
Ha találtál rá megoldást, megosztanád velünk. -
PH 5.5
aktív tag
válasz
A GetDataBack for FAT ilyenkor általában segít.
-
sonar
addikt
válasz
Live linux alatt illetve XP alatt próbáltad?
-
Junnuh1
csendes tag
hello
Az lenne a problémám, hogy elhajlott a pendrivom usb csatlakozója és az egyik "fém rúd" leszakadt, illetve csak a pendrive felöli része, az usb csatlakozón rajta maradt.
A problámámaz , hogy pár percig nem vettem észre és ellégé felforrósodott. Ez mitől lehetett illetve ettől sérülhettek e az adatok.
A másik kérdés az lenne, hogy szerintetek egy mobiltelefon szerviznél megtudnák e oldani ezt a forrasztós dolgot?
köszi -
sonar
addikt
válasz
szata.68 #1137 üzenetére
Autorun.inf ?
Nem javaslom, igaz, hogy szép meg minden, de sok virusirtó azzal kezdi, hogy kicsapja.
(autorun-os virusok ellen meg Panda USB Vaccine) -
sonar
addikt
válasz
terencehill #1135 üzenetére
-
terencehill
tag
Sziasztok!
lehet nem jó helyre írom de nem találtam jobbat.
szóval az lenne a kérdésem, hogy ha az alaplapon van usb 2 és usb 3 port is akkor számít hogy melyiket használom pendrive esetében ami nem usb3-as vagy mind1
és még hogy egy usb3 pendrive mennyivel gyorsabb mint egy sima? -
PH 5.5
aktív tag
válasz
horicsa6 #1130 üzenetére
Ahogy előttem is írták, érdemes megpróbálni egy bios resetet és frissítést.
Azt is meg lehet próbálni, hogy a kikapcsolt gépre rádugsz egy pendrive-ot, elindítod a gépet, nyomkodod az F11-et, akkor bejön a boot menü. Ha ott látszik az usb eszköz, akkor inkább szoftveres probléma van. Ha nem, akkor valószínűleg az usb vezérlő szállt el.
Esetleg még megnézheted linux live cd alatt is. -
szata.68
senior tag
Helló
Most vettem egy sandisk cruzer fit 16gb-os pendrive-ot.
Olyan gondom van,hogy a rajta lévő gyári dolgokat töröltem,így a sajátgépben ilyen hülye inkon jelenik meg mellette,nem a gyári kép.
Hogy tudnám ezt lecserélni? (akár az alap windows-os is jó lenne)Üdv.
-
horicsa6
csendes tag
Sziasztok bocsi nem igazán tudom hogy hova kéne írnom a problémám.
Az a helyzet hogy nagyon kéne a pénz és eladnám a gépem viszont nem működik rajta 1db USB sem :S "Intel(R) N10/ICH7 Family USB2 Enhanced Host Controller - 27CC"
Alatta 8 db unknow device van. nincs bedugva pednrive semmi az USB be.
Probáltam a chipset frissitését telepítését. Újra raktam a gépet semmi változás sajnos így nem igazán tudom eladni. Másfél éves gép Intel alapú. Hátul 4 DB elől 2DB USB van 1iksem jó ha rá dugom az mp3am villog szóval áramot kap de itt meg is állt a tudomány. Egésznap googlezek és próbálgatok minden félét de semmi változás!
VALAKI SEGÍTSEN NAGYON FONTOS LENNE.
Aki segít megoldani a problémát meg hívom 1 sörre !Üdv Ricsi
Rendszer Infó OP rendszer Windows 7 32 Bit
ASrock g31m-vs2 alaplap. Sajnos a pci USD kártya nem megoldható mert 1 db slot és ott pedig a hanghártya van.http://prohardver.hu/dl/upc/2012-05/29/384381_gj2wjyahliyt3llv_nevtelen.png
-
sonar
addikt
válasz
kirusz1 #1123 üzenetére
Nem tudom pontosan mire gondolsz. Igazából mézesmadzag, jó áron árulják és sokan beugranak.
Ha jól tudom akkor az az IC ami a címzésért felel az van meghackelve, hogy többnek mutassa magát, mint amekkora.
Számla ellenében meg pénz vissza és jó messzire elkerülni azt a helyet ahonnan rendeltétek. -
-
Rollee
aktív tag
Sziasztok!
Kaptam egy hasznalt Kingston Data Traveler 150 64GB-os pendrive-ot.
Lefutattam rajta egy tesztet (Check Flash 1.16.1) es talalt tobb mint 8000 hibat.
Viszaolvasva talaltam, hogy a Kingston UFD_Recovery tool V1.0.1.3 jo lehet, de kicsomagolas kozben keri a V1.0.1.4-et, szoval nem tudom hasznalni.Szerintetek mit kellene csinalnom a pendrive-val, formazzam le vagy van valami egyeb javito program ami segithet?
Elore is koszi a segitseget!
-
petiked
tag
-
petiked
tag
Szia!
Vmiért nem tudtam telepiteni az Ubuntut - most proballtam, sem live modban futtatni, lehet h rossz verzióm volt/van.. de ez elvileg segitett:
"Microsoft has introduced some changes into Windows XP Service Pack 2 that allow an administrator slightly more granular control over how USB removable drives are handled. A new storage device policy named WriteProtect makes it possible to prevent all removable USB drives from being written to. They will still act as readable devices, but they cannot be written to.
The new policy is set in the Registry inHKEY_LOCAL_MACHINE\System Current\ControlSet\Control\StorageDevice\Policies, as a DWORD named WriteProtect.
When set to 1, all USB removable drives are write-protected. When set to 0 (or when the DWORD entry is removed entirely), USB drives can once again be written to. This is a machine-level setting and not a user-level setting."
Köszi azért és még ha szerzek normális ubuntut, és sikerül akkor kiproballom, mert már 1x tudtam másolni a pen drive-ra, de most megy a teljes formázás, mert a gyorsformázásnál kiírta a win 7: sajnos nem tudta befejezni a formazast...Köszi és üdv.
Peti - hátha segit a link másoknak is -
randras
veterán
Helló!
Valamelyikőtök tud abban segíteni, hogy mi a szerepe a kvarc oszcillátornak egy pendrive-ban?
-
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
Van értelme/előnye egy alapból fat32 es 32gb os pendrivot át formázni ntfs re hogyha nem másolok rá 4 gb nál nagyobb cuccokat?
A választ előre is köszönöm!
Üdv.
-
hopkinss
csendes tag
Üdv
adott egy 16gb verbatim pendrive, félig volt adatokkal, egyik gépről tettem át a másikba és eltüntek az adatok róla, illetve a könyvtárak nevei megmaradtak csak parancsikonok lettek, kivüről nézve a pendrive tulajdonságaiban a adatmenyiségre mutatja hogy ott vannak az adatok, fele foglalt az adathordozónak, tudtok valami segédprogramot amivel esetleg helyre lehet állítani az adatokat pendrive-ról
előre is köszi a segítséget...
-
-
hege1989
tag
Sziasztok!
Van egy pendrive-on ami minden particionálási és formázási műveletre azt írja, hogy a lemez írásvédett. Linuxon is próbáltam, de semmi. A pendrive-on nincs írásvédetté tevő kapcsoló.
-
Zeusz30
csendes tag
Sziasztok!
Nekem nem ment a linuxos alkotás, sose használtam még.
Küzdöttem néhány kört, de nem sikerült.
Aztán ráleltem [erre] a progira és láss csodát sikerült particionálni és formázni.
Egy Kingston Datatravel 8GB volt az egyik (látta a gép, de mindig formáztatni akarta mielött használatba vetted, de megvolt a mérete), és a halottabb Emtec 8GB (látta a gép, hogy valamit bedugtál, de 0 volt a mérete) is helyrejött.
Gondoltam megosztom veletek. -
-
jeska
tag
Szevasztok olyan problémám lenne hogy van 1 KingstonDataTraveler 108 (7442 MB) 8 gigás pendrájvom és 1 ik haverom álitott rajta vslsmit hogy lehessen rá rakni 4 GB nál nagyobb fájlokat és azota nem másol rá olyan sebességel mint előtte most csak 3mb/s kel másol olvasni viszont 15el olvas és nem tudom visszacsinálni akármilyen fájlrendszerbe formázom nem másol rá gyorsabban:S
segitségeteket szeretném kérni hogy hogyan lehetne megcsinálni ha lehet egyáltalán
köszi előre is!!! -
sonar
addikt
Szerintem ott a másolással lesznek gondok.
Próbáld meg, hogy felteszel egy totalcmd-t és azzal másolsz. -
mulu
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám akadt egy pendriveal, hogy több gépről másoltunk rá pdf fileokat és egyszer csak mikor újra használni akartuk a pendrive-ot már egy bizonyos INK file típusba jelenítette meg a pdf fileokat. 10gépből 8nál INK típusba jeleníti meg.
Utána olvastam mi is lehet ez az INK ez egy parancsikonnak felel meg.
Esetleg ha valakinek van ötlete hogy miért jelez minden filet több gépen is INK típusunak többszöri formázás után az PLS írjon.Köszi!
-
sonar
addikt
válasz
david9999999 #1101 üzenetére
Próbáld meg ezt: #1078
-
david9999999
tag
Sziasztok!
A következő problémám lenne. Adott egy verbatim 8gb-os pendrive amin van két film. Mindkettő lejátszható tökéletesen működik viszont a pendrive-ra se le se föl nem tudok másolni. Ha megpróbálom formázni a windows azt írja a művelet sikertelen. Ha bárkinek van valami ötlete szívesen fogadom. Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Elektromos autók - motorok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- Mozilla Firefox
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Western Digital 3,5-es 3TB HDD-k
- Eladó 2,5"-3,5" SATA merevlemezek 160gb-500gb-ig
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest