Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
Úgy tűnik mostanában nem volt senkinek tapasztalata a Corsair RMA ügyintézéssel, így amennyire tudtam körbejártam - ill. próbáltam - a témát, végül tegnap este kitöltöttem a netes formanyomtatványt anélkül, hogy megjelöltem volna, hogy hol és mikor vettem a terméket (ez is a formanyomtatvány része, de üresen hagytam).
Egy órán belül kaptam választ, hogy (be)elfogadták a kérésemet és le volt írva, hogy hová küldjem és hogy csomagoljam.
Ma reggel fel is adtam az utasításoknak remélhetőleg megfelelő csomagot.
Származási iratokat (számlamásolat, ilyesmi) egyáltalán nem kértek, meg sem említették, hogy miért nem töltöttem ki a formanyomtatvány ezen részét

Most várakozó álláspontra helyezkedem, ha lesz fejlemény, akkor jelzem, hátha valakinek még hasznos lehet az infó későbbiekben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Nem lesz erotikus ChatGPT
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Mobil flották
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Villanyszerelés
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ - 0 napos OEM WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 2TB SATA HDD 100/100% hibátlan állapot
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
- Lenovo X13 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest