Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
PH 5.5
aktív tag
válasz
terencehill
üzenetére
A GetDataBack for FAT ilyenkor általában segít.
-
PH 5.5
aktív tag
válasz
horicsa6
üzenetére
Ahogy előttem is írták, érdemes megpróbálni egy bios resetet és frissítést.
Azt is meg lehet próbálni, hogy a kikapcsolt gépre rádugsz egy pendrive-ot, elindítod a gépet, nyomkodod az F11-et, akkor bejön a boot menü. Ha ott látszik az usb eszköz, akkor inkább szoftveres probléma van. Ha nem, akkor valószínűleg az usb vezérlő szállt el.
Esetleg még megnézheted linux live cd alatt is. -
PH 5.5
aktív tag
válasz
feco100
üzenetére
Nekem ilyen van, a 16GB-os változat. Kétszer sikerült visszahozni a halálból, de kizárólag csak a Kingmax UFD Recovery Tool nevű progival. Bár a te esetedben nagyobb lehet a gond, a melegedés szinte biztos jele a zárlatnak, azzal meg már nem nagyon lehet kezdeni semmit. Próbáljátok meg legariztatni (az enyém élettartam-garis, szerintem a tietek is az lehet).
-
PH 5.5
aktív tag
válasz
Vasinger!
üzenetére
Kicsit megkésve, de talán tudok segíteni kingmax ügyben (ha még megvan).
Nekem egy 16GB-os u-drive van, ami írás közben elpusztult és utána hasonló tüneteket produkált, mint a tied. GDB-FAT-tal sikerült lementenem róla az adatokat, de formázni sehogyan sem tudtam. Próbáltam win, linux, osx alatt, HP format tool-lal, a Hirens-en lévő összes cuccal, de semmi eredmény.
Aztán a Kingmax oldalán nézelődve találtam egy UDF Recovery Tool nevű progit, na az megoldotta a problémát. Utána azért lefuttattam egy teljes írás-olvasás tesztet, ami hiba nélkül lefutott.
Új hozzászólás Aktív témák
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest