Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbtomi
csendes tag
Nekem kb. ugyanez a gondom.
Pár napja vettem 2 db Kingston DataTraveler G3 8GB-os pendrive-ot, és mind a kettő meghalt.
Linuxos live CD-ket tettem rájuk, az elsővel még 4 különbözöt ki tudtam próbálni, aztán elszállt az egész géppel együtt.
A másik már elsőre megadta magát.Próbáltam helyrehozni többféle progival, Windows alól is, Linux alól is, de se kép, se hang. Windows esetében többször írt nekem is olyan hibaüzenetet, hogy "write protected", holott ennek a típusnak nincs is írásvédelmi funkciója.
Lehet hogy ez az egész szállítmány selejt.
Én az xxldvd-n rendeltem, most próbálom kideríteni hogyan lehet garanciát érvényesíteni. Szívás, mert elvileg szlovákiában van a központ, oda pedig még visszapostázni sem éri meg...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3680, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest