Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
petiked
tag
Szia!
Vmiért nem tudtam telepiteni az Ubuntut - most proballtam, sem live modban futtatni, lehet h rossz verzióm volt/van.. de ez elvileg segitett:
"Microsoft has introduced some changes into Windows XP Service Pack 2 that allow an administrator slightly more granular control over how USB removable drives are handled. A new storage device policy named WriteProtect makes it possible to prevent all removable USB drives from being written to. They will still act as readable devices, but they cannot be written to.
The new policy is set in the Registry inHKEY_LOCAL_MACHINE\System Current\ControlSet\Control\StorageDevice\Policies, as a DWORD named WriteProtect.
When set to 1, all USB removable drives are write-protected. When set to 0 (or when the DWORD entry is removed entirely), USB drives can once again be written to. This is a machine-level setting and not a user-level setting."
Köszi azért és még ha szerzek normális ubuntut, és sikerül akkor kiproballom, mert már 1x tudtam másolni a pen drive-ra, de most megy a teljes formázás, mert a gyorsformázásnál kiírta a win 7: sajnos nem tudta befejezni a formazast...Köszi és üdv.
Peti - hátha segit a link másoknak is
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Anime filmek és sorozatok
- Jogász topik
- További aktív témák...
- Intel D3-S4610 960GB - Keveset futott - 2,5", SATA3, 5800 TBW - Eladó!
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Intel 545S 512GB M2 Sata SSD / Beszámítás OK!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- ADATA Legend 710 512GB PCIe Gen3 X4 M2 NVMe / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Audi A6 C5 Multimedia - 1/32GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest