Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras
veterán
válasz
EsoxLucius
üzenetére
Formázd újra NTFS fájlrendszerrel.
-
randras
veterán
Úgy tűnik, a következő oldotta meg a dolgot: EaseUS Partition Manager-rel (ami egyedül tudta írni eddig is) töröltem a partíciót, majd az unallocated area-n 1x-es teljes felülírásra nyomtam, miután lefutott, újra megcsináltam a partíciót, és most jó, h2testw rendben lement. Ki érti?

Azért köszönöm mindenkinek.

-
randras
veterán
válasz
Faterkam
üzenetére
A Rufus cseszte el.
Biztonság fülem, vagy bármi ilyesmim pedig nincs is.
[link]Már formázni egyáltalán is csak EaseUS-szal tudtam. Diskpart sem működik rá.
sonar: Partícionálás után már kijelölődnek dolgok az MBR/PBR-nél (nem unavailable alul) de nem lett jó tőle, MBR-re rányomtam h install, ez lefutott, de a PBR-t nem tudom semmire módosítani, hibát dob. Továbbra sem jó.
-
randras
veterán
Sziasztok,
van egy Windows újratelepítés során néhány fajta ISO live USB-vé készítése során írásvédetté vált pendriveom (mint két hsz-el alattam), de FAT32-re formázva, és USB host kábellel telefonra csatlakoztatva gond nélkül működik (az írás is), csak gépen rossz, ott csak olvasni lehet. Ez mi az isten lehet?
A gép most Windows 8.1, friss telepítés. Más pendrive-ok mennek.

-
randras
veterán
Helló!
Valamelyikőtök tud abban segíteni, hogy mi a szerepe a kvarc oszcillátornak egy pendrive-ban?

-
randras
veterán
Sziasztok!
Most nekem lenne kisebb pendrive problémám! Akkor mi van, ha pendrive-ról bootolható Linux-aim néha el sem jutnak a Kernel betöltésig, néha meg igen, de akkor rögtön ott meg is állnak? A penek jók, bootoltam már ezen a gépen penről és jól műdködött! Ezmiez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Gold Szép állapot 100% akkumulátor
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Biztonság fülem, vagy bármi ilyesmim pedig nincs is.