Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redbull941
tag
Nekem is ez jelent meg most, azaz kihúztam a settoboxból (vagy hogy írják lényegtelen) be helyeztem a laptopba, simán felismerte, át húztam a filmeket a gépre,minden ok. A Saját gépemnél viszont már formázás jött ki, meg üres pen... akkor jött a rohangálás a 2gép közt, hogy melyik ismeri fel, és formázza le, pechemre egyik sem mind üres pen-t mutatott ugyan így. Formázásnál rá kapcsoltam az eszköz alapértelmezéseinek vissza állítására, majd elindítottam a formázást, bezzeg a winf.s nem engedte leformázni, hibával kidobta, akkor ki-be húzogadtam az usb csatlakozóból a pen-t, és csodával határos módon vissza tért bele a lélek, és meg volt minden adat, és formázni is tudtam. Már kezdtem megijedni, hogy vehetek egy újat
-
Ton-ton
tag
Az MBR a MasterBootRecord rövidítése. Gyakorlatilag bootolható lett a pen. Illetve a partíciós táblád megsérült. (Ez a meghajtó elején lévő számodra láthatatlan terület, úgy működik mint a könyvtárak esetében a katalóguscédulák. Tehát innen tudja a rendszer hogy milyen fájlok vannak, és azok melyik fakkban vannak).
Nem fordulhat elő hogy túl gyorsan húztad ki a meghajtót? Amikor a Win kiírja hogy elkészült, akkor a pen még javában ír... (Bocs ha sértő a feltételezés, nem ismerlek)
Próbáld meg linux alól 0-ra írni a meghajtót, ha fontosak az adatok akkor (szintén linux alól) valami visszaállító progival menteni. -
Predator2
addikt
Nem beszéltem vele.
Írtam a corsairnek, hogy rossz holnap adom postára.
Ha végképp semmivel nem tudod megformázni és semmilyen más progi nem ad életjelet a kapacitását illetően akkor nem maradt más választásod mint a gari.
pocokxx
Ha több pendrive-al is ugyan az a hiba (előtte próbáld ki őket másik gépben is, hogy biztos jók e) ha így is ugyan az a hiba fent áll próbálj utána járni a laptop topicjában
javorszky
Látod rajta az adataidat? Formázni próbáltad? Másik gépben is ugyan ez a hiba?
-
david200000
csendes tag
Hát akkor garival vidd vissza a penyót. És kérj ujjat. Adat mentést kérj ha lehetséhes, lehet hogy te otthon nem tudsz semmit csinalni a penyódon. A szervizben sokkal jobban értenek hozzá, vagy lehet hogy ők is amatőrök mint mi mezei felhasználók
De persze nem sértésként mondom -
Marton90
csendes tag
Sziasztok vettem egy 16gb-os Kingston g3 datatravellert kibontottam rádugtam a gépre (win 7) lefagyott újraindítottam feldugtam eszközök és nyomtatóknál kiírja h datarveller stb stb de nem látom a sajátgépbe ergo nem tudom használni próbáltam formatálni mini tool-al azzal se ismeri fel a legnagyobb vicc az egészben hogy a ps3-am sőt még a tv-m is beolvassa és ott tudok rá másolgatni...
valaki tudna vmi tippet ötletet programot vagy drivert linkelni hogy működjön a kicsike
mert már az őrület kerget
előre is köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest