Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonar
addikt
válasz
kirusz1
üzenetére
Nem tudom pontosan mire gondolsz. Igazából mézesmadzag, jó áron árulják és sokan beugranak.
Ha jól tudom akkor az az IC ami a címzésért felel az van meghackelve, hogy többnek mutassa magát, mint amekkora.
Számla ellenében meg pénz vissza és jó messzire elkerülni azt a helyet ahonnan rendeltétek. -
-
liqquid
tag
válasz
kirusz1
üzenetére
Csúcs, ilyen esetben legszívesebben felakasztanám magam, főleg ebben az országban... Iszonyatosan pipa vagyok, és vehetjük saját hülyeségemnek és balszerencsémnek is, de iszonyat bosszantó, főleg, hogy nem 1 alsó kategória... 1x már megszívtam márkás Ram-okkal is... rám jár a rúd, többet asszem nem veszek Budapestről messzebbről
, azért megpróbálom tesztelni vagy valami, de akkor valószínűleg nem sok esélyem van saját javításra... 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Cyberpunk 2077
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, azért megpróbálom tesztelni vagy valami, de akkor valószínűleg nem sok esélyem van saját javításra...