Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbtomi
csendes tag
Nekem kb. ugyanez a gondom.
Pár napja vettem 2 db Kingston DataTraveler G3 8GB-os pendrive-ot, és mind a kettő meghalt.
Linuxos live CD-ket tettem rájuk, az elsővel még 4 különbözöt ki tudtam próbálni, aztán elszállt az egész géppel együtt.
A másik már elsőre megadta magát.Próbáltam helyrehozni többféle progival, Windows alól is, Linux alól is, de se kép, se hang. Windows esetében többször írt nekem is olyan hibaüzenetet, hogy "write protected", holott ennek a típusnak nincs is írásvédelmi funkciója.
Lehet hogy ez az egész szállítmány selejt.
Én az xxldvd-n rendeltem, most próbálom kideríteni hogyan lehet garanciát érvényesíteni. Szívás, mert elvileg szlovákiában van a központ, oda pedig még visszapostázni sem éri meg...
Új hozzászólás Aktív témák
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Autós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Vicces képek
- One mobilszolgáltatások
- Apple MacBook
- BMW topik
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 16GB 512GB FHD 1 év gar
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest