- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
-
LOGOUT
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
775-ös alaplapot keresek. Van valakinek eladó?
-
Exian
addikt
-
dunc
nagyúr
Kimertem egy izzó segítségével, rendben volt a hátsó ablakfűtés áramellátása. Majd leszedtem a hibás tappancsot takarítást követően szépen visszaforrasztottam a helyére, majd a forrasztást szépen feketére színeztem. Tesztelni nem tudom,mert nincs pára !
De a tesztlámpával az egyik talphoz érintve, majd a fűtőszálhoz érintve több ponton , is rendben volt, majd leteszteltem az időkapcsolót, ami szépen 10 perc után kikapcsolta az ablakfűtést. Köszi a segítséget a megerősítésben.
-
moriak
tag
Szerintetek Kozármisleny nagyon kiesik a mindennapi (egyszerű) bejáráshoz? Tapasztalatok? Köszi
-
nesa
veterán
Urak elhagytam ma az elso rendszamom,azert adnek neki egy eselyt
MAH-004 -
TRob1
veterán
Hibás Xbox360 vezetéknélküli kontrollerje nincs-e véletlen valakinek? Illetve elsősorban csak a kontroller ház alsó része kellene.
ui: Jah, nem baj ha elsősorban fekete.
-
dunc
nagyúr
Én is az izzóra gondoltam 😉 . Norbi kösz.
-
dunc
nagyúr
válasz
newwave0507 #67473 üzenetére
Mert? Én is megoldom, ha ki tudom mérni méretni, sima elekromoságot vezető ragasztóval felragasztom. 😉 Csak addig nem vennék ragasztót ameddig meg nem győzödöm mi a hiba. Hol marad a csináld magad elv? 😉
-
ecchphoto
csendes tag
Eladó egy "nagymamás" gép.
"Tiny" oprendszerrel egész kellemes. Szülőknek, nagyszülőknek 1-2 ablakkal böngészni, gyerekeknek egyszerű játékra.
Nagyvonalakban:
- 2 magos Celeron,
- 1,5 GB DDR2
- 160GB IDE HDD
- Író, IDE DVD
- integrált VGA
Egyszerű fekete olcsó ház.
Pécsen az egyetemvárosban tekinthető meg, próbálható ki, főleg munkaidőben, vagy egyeztetett időpontban.7000 Ft
-
dunc
nagyúr
Üdv. Egy olyan kérdésem van, hogy nem müködik a hátsó ablak fűtésem. Addig eljutottam a fütőszál sértetlenem tűnik. A két hátsó tappancsból az egyik forrasztva van, a másik olyan mintha csak rá volna ragasztva. A kapcsoló jónak tűnik szintén. Első lépésbe mit, hogy hogy tudom kimérni, hogy jut e hátra egyálltalán áram?
Köszi. -
Bandus99
őstag
válasz
Sir Riccio #67469 üzenetére
Tedd be ide is sztem
-
rnrn
aktív tag
Esetleg eladó vasalója v.kinek? A hiper-szuper márkás kezd darabokra esni...
Szerk: gőzölős lenne jó...
-
Sir Riccio
addikt
Egy kedves barátom eladná a kocsiját. Suzuki Swift Sedan 1.3 GLX Vegyétek vigyétek!
-
greenity
senior tag
válasz
Dluinet #67466 üzenetére
Keret 6-6.5M. És akkor hitel nélkül oldjuk meg a történetet.
Kritérium a két szoba és ne meszes és szellemváros legyen, nagyjából ennyi.
Jelenleg Rózsadombon vagyunk, de azért jobb lenne közelebb költözni Egyetemvároshoz.
Vannak lakások, ma megyünk megnézni 2-t a Nagy Imre úton, meglátjuk mi lesz.
A Diána tér ugrott, mégsem adják el... -
UHHH
őstag
Sziasztok! A sok flame után egy kis werbung:
Szétnéztem a fiókomban és ezeket a remek új termékeket találtam, valaki szabadítson meg tőlük!
Belkin Bluetooth Adapter eladó, új, csak megnéztem megvan-e minden a dobozban. 6100 Ft.
Ugye mindig is a rallysokat/repcsipilótákat/földi irányítást/taxisokat/buszosokat/biztonsági szolgálatokat/építkezéseket/tanulóvezetőket/marslakókat akartad hallgatni? Profi Rádiós Scanner nagyon fejlett frekvenciakeresővel, egyenesen Obamalandból. Új, csak ki lett próbálva. Extra japán teleszkópos antennával, hogy még távolabbról fogd az adásokat. 51000 Ft.
Bluetooth hangszóró fekete színben, új, csak kipróbálva lett ilyen. 3333 Ft
ADATA UV128 32GB USB 3.0 pendrive, tesztelve: tényleg 32 GB! 4600 Ft
Minden új (csak kipróbálva lett), Pécsett, személyes átvétellel.
-
air
nagyúr
válasz
Tegla80 #67459 üzenetére
Mielőtt nagyon belemelegednétek a témába, semmi olyat nem írtam privátban, amiért nyilvánosan bünti járna. Csak megkértem a kollégát, hogy ha valamiről nincs információja, akkor inkább, ne írogasson ilyeneket.
Egyébként senkinek semmi köze ahhoz, hogy ki, kinek, miért és milyen tartalmú privátot ír.
Az erre való utalás is inkorrekt viselkedés, szerintem, úgyhogy duplán szégyellhetné magát. -
Bird
addikt
válasz
s7evcsenko #67457 üzenetére
Még szép!
Finoman helyre lettem téve. Mert megérdemlem....
-
Exian
addikt
Van egy családi házunk eladó, HA netán érdekel
Igaz, nem 10M, és nem felújított, de nagy, szuper helyen van (lehet, hogy elfogult vagyok (sőt biztos, nagyon is), de Pécs egyik legjobb családiházas része szerintem).
Amúgy meglep, hogy nem találni 10M körül megfelelő lakást, azt hittem abban az árban tele van a város. Felbach utcában nézelődtetek már? Tele van üres lakásokkal az "új" társasház nagy része. Ez persze negatívum is, de nézőpont kérdése, van ott olyan lépcsőház, ahol szomszédod sem lenne, talán évekig
Apámék is ott laknak (még nem is állt a ház, amikor már megvették a lakást (2006-ban költöztek be)), a legalsó lépcsőházban, abban már minden lakás el van adva.
-
Zewa
senior tag
A nagyobbik gyerkőc 6 év múlva megy először iskolába, de akkor még több mint valószínű hogy szülők fogják vinni, aztán jó eséllyel befigyel addig egy lakás/házcsere is. Leginkább kertváros/rózsadomb lenne az ideális de majd ahogy kiadja. Megfelelő lakás lenne de jellemzően túl vastagon fog a ceruza. Az keresési fázis elején akadt egy jó vétel de azon nyomban lecsaptak rá mások.. Nem egyszerű, nyah.
-Még mindig keresek
- ~240 GB-os SSD-t
- 2kg alatti 13.3-14"-os lapost 70-80k-ig. -
Kaics
aktív tag
Új OnePlus 2 telefont vagy érvényes meghívót vennék.
-
nesa
veterán
Nem kovetem naprakeszen az elado pecsi ingatlanokat de jelenleg ezek szerint nincs megfelelo lakas a piacon, hat ez nehez lesz, kb 6 eve alkudoztam egy akkor reszben atadott reszben epulo medences tarsashazra melygarazsal a papkertbe, aztan csak visszatancoltam mert hiaba olyan a papkert amilyen megneztem a korzeti orvosi rendelot/ ovodat, belegondoltam hogy a gyereknek majd kik lesznek a buszon az utazotarsai es inkabb nem, ezt kolegammal megosztottam milyen lakas van ott ami nekem nem kell, o megvette mondvan neki igy is megfelel, idokzbe nekem lett igazam de ez mar nem az en bajom...
Nehez ez igy, sok a rossz kornyek pecsen... nem is mernek ajanlani hogy az a tuti kornyek, mert lehet nem ugy van...
(#67447) air
Legkozelebb irj privatot, szeles a hatam jol birom.
-
Bird
addikt
Személyeskedésért neked sem kell a szomszédba menni.
Szóval nem zörög a haraszt... PEACE! -
Zewa
senior tag
Ez olyan mint a hasznaltauto.hu-s keresés. Alap adatok stimmeljenek és akkor már érdemes róla beszélni, alkudozni, miegymás. Gondoltam itt olyan lakásokra gondoltam pl amik eladó sorba kerülnek a környezetetekben de még nem lettek meghirdetve.
E/1-ben írtam az egyszerűség kedvéért, gyakorlatilag viszont a sógoromék keresnek laskást.
Van egy 1 éves kisgyermek és "félúton" van a 2. gyerkőc. Anyuka fizikailag nehezen viseli a terhességet apuka pedig sokat dolgozik. Jelenleg nem vágynak arra hogy lakást/házat kelljen felújítani. Abban a kevés időben amikor együtt lehetnek nem szeretnének egy ház körül serénykedni. Fiatal házasok, egy darabig teljes mértékben kiszolgálná az igényeiket egy jobb képességű társasházi lakás is. -
Bird
addikt
Jóképű Gigabyte mitx ház eladó.
-
air
nagyúr
válasz
Vertigo18 #67441 üzenetére
"ha valaki semmit nem akar csinalni a haz korul ... lakjon panelba."
Ez mi mást jelenthet?
Ráadásul ilyen lenézően, lesajnálóan beszélni másokról nem vall magas intelligenciára.
De nem akarok nagyon belemenni, mert sokkal cifrábbakat is tudnék mondani, viszont az nem vezetne sehová. -
crabi
tag
Sziasztok, nem tudom hogy volt e mostanában téma, Nem olvastam vissza, TÉLI GUMIT hol érdemes venni? vagy honnan érdemes rendelni?
köszi előre is -
nesa
veterán
válasz
Szilofon #67435 üzenetére
Jo persze ha valaki semmit nem akar csinalni a haz korul akkor az vagy fizessen meg valakit aki elvegzi helyette, vagy lakjon panelba.
De a panelbe sincs ingyen az elet.
#67436) air
Mikor megvettem a hazat volt hogy csak ejjel ertem ra es ejjel csinaltam, senki nem szolt semmit nyilvan nem az udvaroln kell bontani bent meg kit erdekel, a kapunal mer nem sokat hallani belole, leginkabb semmit.
-
nesa
veterán
válasz
s7evcsenko #67433 üzenetére
nyilvan eg y 10m es lakastol elvarhato hogy 110% megfeleljen, csaladi valoszinuleg nem ilyen de a jovore nezve szamomra elonyosebb, es nem 12cm re van a fejem a szomszed seggetol.
szalantan ami 10km a fematol ennyiert mar van es azt utanna ugy alakitod ahogy akarod ejjel is lehet reselni es furni, vasarnap delbe is lehet fuvet nyirni...De Turony megjobbat kapsz 10m er ez mar 17km ahol nincs atmeno fout es hasonlo KM ott mar meg olcsobb.
Rokonok harkanyba most adjak el 9,5 er evekig arultak 15-17 er kutyanak se kellet jott egy ilyen ajanlat es eladtak.
En szivemszerint ott vennek ahol a kovetkezo szomszed legalabb 200meter:d
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani jó bőrgyógyászt pécsen ?
Köszönöm szépen!
-
Zewa
senior tag
Sziasztok!
Eladó egy alig használt HGST 1TB-os 2,5"-os HDD. (7mm, 32MB, 5400rpm, 100/100, 14napot ment, HTS541010A7E630)
Továbbá keresek:
- 240GB körüli SSD-t
- 13,3-14"-os lapost 2kg alatt, 60-80 ezer forint környékén.(pl. T420s)
- Eladó lakást amely felújított, maximum 2. emeleti, min 3 szobás, ~10M ft magasságában. (A jelenleg hirdetett lakások nem érdekelnek, mert azokat már "ismerem" : ) ) -
Sz7Cs
aktív tag
sziasztok !
barátom a párjával kiadó lakást keres Pécsett, 1,5-2 szobás fiatalosan bútorozott nem lepukkant lakás érdekli alacsony rezsivel.
kertváros, urán, egyetemváros ami szóba jöhet.
nem dohányoznak, háziállatot nem tartanak...
ár max. 60-65k/hó + rezsi
aki tud valami, kérem jelezze nekem pü.- formájában és továbbítom nekik -
válasz
blaca83 #67422 üzenetére
Indesitet használunk. Alap kivitel felett 1-el (kijelzős) de még csak fél éve megy. Eddig jó. A szárítás utáni ruhák nagyon jók.
Ha olcsót veszel akkor 2 dolog fontos. Legyen benne nedvességmérő, mert akkor tudja csökkenteni a szárítási időt. Legyen digit kijelzője, mert akkor látod mennyi van még vissza.
Azt még tudd, hogy az alap kategória nagyon zajos és lehetőleg jól szellőző helyre kell tenni, mert nagy párát tud csinálni.
Amikor választottam utánaolvasgattam. Az A energiakategóriás annyival drágább, hogy nem nagyon hozza vissza a kisebb fogyasztás miatt a B kategóriás árelőnyét.
-
blaca83
őstag
Szárìtógépen gondolkodom,hogy meglepem a párom karácsonyra!
Használ valaki? Milyen tìpust érdemes venni? Milyen árkategóriát érdemes megcélozni? -
newwave0507
aktív tag
Olcsón , jó VGA eladó!
-
Debilon
addikt
válasz
newwave0507 #67410 üzenetére
ncore meghívót csak a kiváltságosok tudnak mostanában küldeni, vagy emelt díjas sms
ismerősömnek sem tudtam, mert le lett korlátozvaküldtem pü-t
-
hcl
titán
válasz
newwave0507 #67414 üzenetére
Törvénytisztelet + törrent fiók
Amúgy nem törvény kérdése, a kór eléggé harap általában ezekre. -
Exian
addikt
válasz
Ez itt mondjuk tabutéma, de még jó, hogy nem dobtak ki korábban, tudtommal tilos közösen használni fiókot.
-
winfos
tag
válasz
Remélem nem JuhgJuhg a felh.neve
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem küldeni egy ncore meghívót ? A régi fiók amit közösen használtunk a srácokkal, valaki magáévá tette
.
Köszi !
-
nesa
veterán
-
Exian
addikt
Sajna már nincs rá szükségem, nincs már meg a kert
De értelmes dologra esetleg érdekel csere.
Amúgy még nem tudom, hány kilós, majd lemérem legközelebb, illetve meg is pucolom kicsit.
Én olyan 50-80kg közöttire tippelek, de nem akarok mellélőni. Majd a mérleg megmondja.
Amúgy mipénzt lehet kapni ezekért? Hirtelen rákeresve nagy a szórás, a kicsiket kínálják 20-25 körül, a nagyobbak 50e felett, de nem ritka a 100e feletti sem. Meg persze az állapota sem mellékes, én nem értek hozzá, de talán nem olyan rossz állapotú.
-
Szilofon
aktív tag
Szép állapotú garanciás Sony Xperia Z eladó. 40ezer.
-
Exian
addikt
Kovácsüllő valakinek esetleg?
-
Bird
addikt
Ezek a dolgok sosem tűnnek fel csak "úgy", ha és amennyiben az önkormányzatnak/ Holdingnak/ Városfejlsztési Nonprofit Zrt.-nek ésatöbbinek érdeke fűződik hozzá. Lásd pl. Mörfiz Páb közterület foglalása. Évekig nem fizettek érte az önkormányzat tudtával aztán jól bezsarolták őket amikor szerződést bontottak és nem akartak kiköltözni az ingatlanból... Ellenben jó pécsi szokás szerint balul sült el és a Király utcában lévő a kitelepülést rendszeresen fizető üzlettulajdonosok meg elkezdtek háborogni, hogy akkor bizony ők sem fizetnek tovább.
Imádom ezt a várost, sok ilyen történet van órákig tudnám mesélni....
UPDATE: Egy neves közgazdász professzor tartott 1x előadást arról, hogy Pécs miért kullog mindig az események után, és miért nem történik semmi kézzel fogható fejlesztés (kivéve EKF amihez ugye a Pávának semmi köze). Humánerő forrásban gyenge a város mindig is az volt, volt egy az egy karizmatikus ember aki valóban közel volt a tűzhöz ha ő nincs se EKF, se autópálya. Ez a no comment kategória! Ja és nem vagyok balos mielőtt megkapnám.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Watch 8 / Ultra ( 2025 ) órák - Bontatlan 2 év gari
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Xbox Ultimate előfizetések