-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergobaby
aktív tag
Működő ADSL modem érdekelne lehetőleg ADSL2+... szerdán este átvenném személyesen
-
-
FuckeR19
senior tag
Hol érdemes körülnézni Pécsen autóvásárlás ügyében? Fogalmam nincs hol vannak nagyobb autókereskedők...
hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
bark88
csendes tag
Valami nagyon olcso hibatlan PCI-E vidkarira lenne szuksegem. (max 5k)
Minel halkabb, lassabb annal jobb -
nesa
veterán
válasz zsolt19900 #51291 üzenetére
Igen, ha mesz a 6 os ut felol fordulj be, fentrol betonnal elvan torlaszolva, talan zold szinu bazinagy csarnok .
-
zsolt19900
őstag
szotornó
[ Szerkesztve ]
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
zsolt19900
őstag
merci szerívz a budai vám alatti nagy merci cuccos lenne?
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
nesa
veterán
válasz zsolt19900 #51288 üzenetére
Munkaruhas van meg a Barta a merci szerviz mellet, ez talan a legnagyobb a varosba.
-
blaca83
őstag
válasz Silenzio #51274 üzenetére
Milyen VGA-t keresel és mennyit szánnál a fejlesztésre???
@zsolt19900:
Munkavédelmi boltot pedig a Mártírok útján találsz....
(uránváros felé a Novro mellett kb: 20 méterre.)-Ha jól emlékszem közvetlen a Tappancs vévre keresztelt kisállat-kereskedés mellett van a munkavédelmi bolt.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
zsolt19900
őstag
ohh köszönöm nektek csavarboltból akkor meg is van a választék, munkavédelmiből is akad köszi köszi
-
nesa
veterán
+ van meg a tuzolto udvarban is csavarbolt, nekem mostanaban nem kell extra mennyiseg magancelra es megelegeltem a silany minoseget ezert a kritikus helyekre mar csak rozsdamentes vagy savalo csavart hasznalok, ilyen bolt pecsen kertvarosban a volt lila ABC felett talan a masodik 10 es aljaban van.
-
air
nagyúr
válasz zsolt19900 #51283 üzenetére
Csavart kapsz a 999 aprócikkben, a Hungária úton. És a Jókai utcában, a nagy OTP alatt is van egy munkavédelmi üzlet. Ha jól emlékszem.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Bandus99
őstag
válasz zsolt19900 #51283 üzenetére
Magda cuki mellet van csavarbolt pontos cimet nem tudok Kolozsvar u.
Onnan lefele a Martirok u van munkavedelmi bolt is[ Szerkesztve ]
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
zsolt19900
őstag
jaj meg még valami, Pécsett merre felé lelek munkavédelmi boltot? szeretnék venni egyszerű munkavédelmi napszemcsit köszi előre is a segítséget
ill. csavarboltot merre lelek? kellene 1-2 10-20 csavarocska is
-
-
plaszy
őstag
Halihó!
Akad valakinél 100/100-as, keveset futott, esetleg bontatlan noti (2,5"-os) Sata HDD? Jövő héten esedékes lenne 1 vétele. 320GB-tól felfelé. Ajánlatok jöhetnek PÜ.-ben, HDD Sentinel képpel. Köszi!
Üdv.
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
Jah, és lesz eladó 17-es LCD monitorom is. NEC 1770NX, vékony kávás, emelhető talpú, hibátlan.
Jövő héttől lehet vinni valszeg. 8k lesz előreláthatólag,[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Silenzio
addikt
válasz Bigemperor #51275 üzenetére
Kösz a számomra értékes hozzászólást.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
zsolt19900
őstag
sziasztok!
valakinek esetleg van eladó h4 bi-xenon szettje? vagy tud olyasvalakit aki eladná, az írjon priviben köszönöm
-
Silenzio
addikt
Még mindig keresek fasza vga-t...
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Van eladó 400W-os Q-Tec tápom, 12cnm-es ventivel, ha valakinek Jó állapotú, a ventije nem hangtalan, de vállalható.
Mutogatni való hater díszpinty
-
MZsoltee
veterán
Valakinek egy gép egyben occóért?
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
-
gergobaby
aktív tag
HD 5670 1GB GDDR5 valakinek 11k-ért?
-
NGA
addikt
Keresek 1 terrás külső hdd-t.
-
rnrn
aktív tag
Na, egy ideje már használom a "világítós" matricával ellátott billentyűzetet. Nem volt nehéz feltenni és tényleg jól használható; a noti lcd fénye elegendő az "üzemeltetéséhez". Magyarán én abszolút ajánlom.
-
őstag
Látom mindketten belelkesültetek egy kis csonkításra.
-
Kaics
aktív tag
Megyek Pécsre, úgyhogy ha valakinek kell valami véletlenül ezek közül, akkor most szóljon!
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Iginotus #51250 üzenetére
Például: Használt DELL gépek
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Vertigo18
addikt
Még mindig keresnék 22'-os Full HD-s DVI-D bemenetes monitort...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Iginotus
addikt
Nincs valakinek egy full komplett gépe? 40 ezer van rá max!
Priviben jöhetnének ajánlatok. (vagy akár itt is..)Plug and Pray... :)
-
Kaics
aktív tag
Hol érdemes EUR váltani? Ahogy nézem, már szinte sehol.
Valaki esetleg vált a közeljövőben nyaraláshoz, ilyesmi?
-
rnrn
aktív tag
Egyébként nagyon jó dolog az ebay, én is egyre többet rendelek onnan. Legutóbb a bolti ár 1/3-áért vettem egy mobil tokot (+ jár hozzá agy fólia is, amit a pécsi üzlet nem adott volna). Ingyen van a pocstü is. Brutál, -- európai szemmel -- már-már hihetetlennek tűnő árakkal találkozik az ember.
-
őstag
Ehhez hasonló cuccot keresek, mini pc-hez kéne. Nem tud valaki Pécsett olyan boltot, ahol lehet kapni? Az Infolexben van USB-Ethernet adapter, de csak 1.1-es és nem hub is egyben.
-
Exian
addikt
válasz s7evcsenko #51235 üzenetére
"Most jövök arról, nem nagy a tűz... "
Azért 15 óra után nem sokkal, igen durva volt! Aztán viszonylag hamar lecsengett, de amikor beindult, nem semmi látvánnyal és főleg hanggal járt. Még az Aidinger úton is hallottuk a ropogást (ahonnan a kép készült).
A füstje is "kicsit" más volt akkor még, íme egy távolabbi kép:
-
Mateosz
aktív tag
Vasárnap elutazom 6 napra, van készleten még 2 bontatlan csomag, ha valakit érdekel:
- USB 3.0/2.0 TRANSCEND JETFLASH 700 16 GB 4500 Ft (read/write 70/20MB/s)
- Kingston 16GB mSD CL 10 SD adapterrel 5200 Ft
A kettő együtt: csak 9200 Ft
Telefonszámom az adatlapomon.*** Be prepared! ***
-
Mateosz
aktív tag
válasz #TOTTI #51227 üzenetére
Andridos telók nálam, nézz szét bátran:
http://hardverapro.hu/apro/uj_2_sim-es_android_mobilok_olcson_garanciaval/hsz_1-50.htmlair: Egyelőre a főutakon nincsenek kapuk, de autókból kamerával most is ellenőriznek az ÁAK emberei, a héten 3-at is láttam. (M6, M60, 51-es főút) (általában fehér autók sárga villogóval és kamerával a tetőn)
*** Be prepared! ***
-
s7evcsenko
addikt
Most jövök arról, nem nagy a tűz... illetve látszólag nem nagy. Vagy már a java lecsengett!
A tető ég.
Kint van egy rakás tűzoltó, szóval nagy kár nem fog keletkezni abban az amúgy is lepusztult épületben...Na hát a képek alapján sokkal nagyobb volt a baj, mint amit én láttam.
Főleg, hogy most olvasom, hogy már 15h-kor bejelentették a tüzet...[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
M_AND_Ms
veterán
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
rnrn
aktív tag
Kamu, hogy ég a FEMA???
-
Kaics
aktív tag
Asus F5M noti eladó. Irányára: 35ezer Forint.
Első és egyetlen tulajtól, normál állapotban. Néhány éve VH Com Kft.-ben vásároltuk nővéremnek, aki UK-ben használta pár évig, de váltás miatt hónapok óta kihasználatlan.
[ Szerkesztve ]
-
#TOTTI
őstag
Ismerősöm venne androidos telefont, 30-40e körül, ill. lenne egy eladó bontatlan, fóliázott Norton Antivírus 2013, 1gép/1év, ha valakinek kell jelképes összegért oda adom.
-
-
rnrn
aktív tag
Így talán egyszerűbb: http://www.dhl.co.uk/content/gb/en/express/tracking.shtml?brand=DHL&AWB=6492960412
Ha megérkezik a cucc, már csak akkor írok. Még nem gondolkoztam, hogy kellene megoldani a szétosztást... Én kertvárosi vagyok. Lehet egy olyan is, hogy megbeszélünk egy órás időtartamot v.hol a városban, ahol biztosítom az átvétel lehetőségét (gyakorlatilag mini PH-tali ) az autó csomitartójából, de jöhettek házhoz is érte.
Üdv!
-
Exian
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Debilon
addikt
azokat a kapukat az autópályára telepítenék (tudomásom szerint, nem a sima közutakra)
nem biztos, hogy az traffi kapu.. nem kevered össze az e-útdíj leolvasó kapujával? mert az sebességet/átlagsebességet nem mér
edit: megelőztek
[ Szerkesztve ]
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Debilon
addikt
-
Exian
addikt
válasz plaszy #51215 üzenetére
Akkor ezek szerint ez még sem annak a rendszernek a része, pedig megesküdtem volna rá. Mindenesetre írtak róla, hogy lesznek ilyenek és ha lesz elég számban már, akkor esetleg bevezetik ezt az A-ból B-be érkezés figyelést is... de gondolom ez a kapu is alkalmas lenne vagy már talán az is ehhez. Hiszen csak egy sebességmérő kell rá, a többi infrastruktúra adott hozzá az oszlopon.
-
Exian
addikt
Egyébként rendes 3G-s router is mehet telepre, ha tudsz rácuppantani valamilyen nagyobb akkut és/vagy szintén megoldod a napelem kérdését. Vagy pedig veszel pár jófajta 12V-os akkut és megoldod a töltésvezérlést, akkor talán azokról is elmenne pár órát / napot.
Én egészen biztos, hogy valamilyen napelemes dolgot csinálnék, ahogy pl. méhészek szokták a GSM/GPRS-es riasztócuccokat ellátni árammal.
-
Exian
addikt
válasz yerico #51212 üzenetére
Hamarosan mit sem fog érni Harkánynál már áll az egyik traffikapu, ha letelepítenek sokat, akkor működni fog az, ami külföldön már sok helyen: A és B kapu között ha a minimális időn belül mész át, máris jön autómatice a bünti Ez lesz ám a jó világ! Tökmindegy hol, mennyivel lépted túl, ha az átlagsebesség szerint túl hamar értél A-ból B-be, bünti. Épp ma volt cikk erről az egyik mai újságban.
-
yerico
senior tag
Szélvédőre cuppantható radar és lézerdetektorokról van valakinek tapasztalata? Már hallottam csupa jót és csupa rosszat is róluk, de lassan ideje beszerezni egyet, hogy a rend - elméletileg igen derék - őrei ellen meg tudjam magam védeni.
-
Exian
addikt
Ha terepre kell és megtudod oldani a kihelyezést: létezik nem is túl drágán napelemes cucc mobilhoz. Én is gondolkodtam rajta, de még nem mélyültem bele. Azzal nonstop mehetne (nappal hajtja + akkut, akkukat tölt, éjjel akkuról megy).
Vagy van dinamós is, azt tekered egész nap, akkor megy nonstop
-
Kaics
aktív tag
válasz Hunter2 #51206 üzenetére
Az akkus? Terepre kell.
Exian: Attól tartok hamar lemerülne, mert szinte egész nap menne.
dunc: 12 órát?
Eddig 3G képes iPad-ról neteztem, de most vennék Wi-fi only iPad 3-at, ha meg tudom oldani valamivel a zinternettet'. Persze ebből megint az lesz, hogy 3G-t kell hajkurásznom.
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
Egy olcsó 4.1-es Androidos telefon Így a hordozhatóság is kipipálva, ahogyan igényelted.
Én azt használok erre a célra... Benne a SIM, azon 3G net, wifi tethering opció bekapcsolva, és wifin keresztül így netezek a laptopon. Ennyi.
Nyaraláskor is jó szolgálatot tett, telefon úgy is kell, így meg pluszban tudtunk még netezni is bármelyik wifis eszözünkkel (laptop, másik okostelefon, stb).
[ Szerkesztve ]
-
Kaics
aktív tag
Valaki meg tudja mondani kapásból, hogy milyen kütyüt vegyek mobil internet wi-fi-s megosztásához?
Valami korszerű kellene, ami szintén rendelkezik akkuval és bírja a gyűrődést.
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Nem tud érdekelni,hogy teszik e a lényeg az ,hogy én így gondolom. És én fizetek ki éves szinten egy tetemes összeget. Nyilván fejétől bűzlik a hal ! És ezeket nem szabadna megengedni !
""Egy bank kéne Magyar állami bank"
Meg egy pékség, a Magyar Sütőipari Vállalat,
meg egy fuvaros, a Volán,
meg egy áruházlánc, a Centrum Áruházak Vállalt,
stb, stb.
Ja, és ne legyenek gazdagok és szegények, mindenki azt kapja amire szüksége van.
Ez ellen dolgoztunk 40 évig, mert ordított róla, hogy működésképtelen. Miközben sóvárogtunk kifelé, hogy miért van választék, miért van fejlődés, stb. stb."Egy bank legyen ami a Magyar emberek érdekeit nézze,és ne te fizess azért,hogy felvehesd a pénzed amiért te dolgozol meg ! És úgy nekünk legyenek a legmagasabb költségeink az EU ba . (ami mellesleg nem szolgálja az ország érdekeit én EU ellenes vagyok)
A lényeg benne ,hogy ne külföldre menjen ki a pénzünk ,és ezt ne engedjék államilag ![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Árnyékos sarok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Tagadják a szervergyártók, hogy túlmelegedne a GB200-as szerverdizájn
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- BONTATLAN Új Apple Watch Ultra 2 - Titán cellular Black 49 mm Milanaise black DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M3 Pro 11CPU/14GPU 18GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Super Mario 3D All Stars Nintendo Switch
- Macbook Pro 14" M1 Pro 8C CPU/14C GPU/16GB/512GB Silver DE
- Xbox Series X 1TB kontroller nélkül - 1 hónap garancia - konzol beszámítás ok!-