- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rnrn
aktív tag
Eddig 7-en vagyunk...
Ide is leírom amit kitaláltam, mert nem leszek már sokáig gép közelben ma. Szóval:
az angol oldalon nézelődtem, ott magyar nyelvet beállítva. Pontos linket kérnék a termékekhez.
A nélkül nem megy. Méret, szín, darab, minden, ami kellhet...Ha csak pár ezer Ft a rendelés, az belefér (előfinanszírozom nektek), de mondjuk 5 ezer fölött már dobjátok át a pénzt utalással. Mindenkinek megadtam azt a szla számot, ahonnan fizetek majd. Az 5 ezer alattiakat a személyes találkozó alkalmával rendezzük. Posta ktg. 500 Ft körül lesz.
Remélem minden világos!
Üdv!
-
rnrn
aktív tag
SPORTSDIRECT.COM!
Rendelési határidő: 2013. 07. 02., de. 9 óra!Köszi!
Priviben jöhetnek a cuccok! Eddig ketten vagyunk, de többen is jeleztétek, hogy szeretnétek rendelni. Hajrá!
-
NGA
addikt
A Microsoft a WP7.5-nél húzott egy határt. A régi CE alapot kikukázták, és átrakták NT kernelre az egész WP rendszert. Ez lett a WP8. Itt már van nativ programírás lehetőség stb. A régi CE alapú rendszer meg megkapta a WP 7.8 frissítést. A 7.8 rendszerre még 1 évig jön hibajavitás, de komolyabb frissítés már nem. Emiatt az egész rendszer egységes, azaz vagy WP 7.8 vagy WP8 van a telefonon, itt nincs olyan, hogy valamit nem lehet frissíteni, mint az androidon.
Emiatt sok app már csak wp8-ra jelenik meg, amik csak az új 2 magos procis készülékeken fut. Maga a kernel azonos az asztali Windows 8 kernellel.
-
Mateosz
aktív tag
Sziasztok!
Töltő (220V->USB) mobiltelefonhoz, tablethez, gyárilag EU-s fejű
1000 mA / 5V
850 FtKártyaolvasó
USB 2.0 - MicroSD, SD, SDHC, M2, MS/MS Pro, MS Pro, MS Duo, TF
75 x 25 x 15 mm
1400 FtKipróbáltam már, működnek, és több darabot is tudok rendelni, 9-10 nap alatt itt van.
-
rnrn
aktív tag
1 hónap múlva újítom az előfizetésem, ala Telenorovicska. Én mindig értékesítem a telefonokat (gar. jegy + számla), mert nem a szolgáltató kínálatában szereplő készüléket használok. Most arra gondoltam, hogy az alábbi készülékek és árak közül lehetne választani 1-et:
- Huawei Ascend G300 42 ezer Ft
- Huawei Ascend Y300 31 ezer Ft
- Nokia Lumia 900 61 ezer Ft
- ZTE Blade III 31 ezer Ft
- Sony Xperia E 27 ezer FtRemélem, nem földtől elrugaszkodott árak!
Részletek priviben... -
FuckeR19
senior tag
Van egy eladó Asus Eee PC 2G Surf nevezetű netbookom. Szép zöld fedlappal, töltővel 20K
-
Mateosz
aktív tag
-
Hunter2
addikt
ezeknél lehet paypal-al fizetni?
-
Nálunk a terasz felett igen kicsi (7%-os) dőlésszögű tető van. Osb lap, kátránypapír, bitumenes zsindely. Alulról lambéria, hogy szép legyen. Semmi baja. Ha házba lesz, akkor a legolcsóbb szerintem a 10 centis gerenda, felülre a fent leírt sorrend, gerendák közé 10 centis profi hőszigetelő anyag, alulra gipszkarton vagy lambéria. Nem a legprofibb megoldás, de olcsó és azért szigetel is. Szerintem.
-
Debilon
addikt
amikor én csináltam a kis cirka tizen pár m2-es lapos tetőt akkor:
alulra kátránypapír 1 rétegben, fölé pedig a 1 rétegben szórt bitumenes lemez (apró kis kövek vagy mik vannak a 1,5 cm vastagságú bitumenes lapon, 1 tekercs az 10m és 16k volt egy tekercs akkor) lett téve
ennek már jó 3-4 éve, és elég tartósnak bizonyult, nem látszik rajta repedés, nem ázik be
-
crabi
tag
@nesa
járni nem járunk rajta.
az a gáz vele hogy télen kicsit leázik.
most kátrány van rajta,de sz@rt sem ér.
akkor mindenképp egy kis dőlést ajánlotok neki, és zsindelyt rá?
valami szigetelést kéne még alá rakni nem?
ajánlottak nekünk örleményes parafát, erről valami vélemény?köszi
-
nesa
veterán
Ebben az orszagban nemtud senki vizszintes dolgot epiteni, igy a laposteto meg a kozutse megy, ismerosom 10 evig szopatta magat lapostetovel soha nemvolt tokeletes az ido mindig ki kezdte, lett ra acsolva egy enyhe dolesu teto + katranyos hullamlemez es tokeletes.
De katranypapir semmikepp nemjo mert az kb 1-2mm vastag, nehezlemez kell ha mindenkepp ezt az utat akarod.
-
Gazs
tag
Keresek 20-25 ezerért e-atx / xl-atx-es gépházat!
-
Bandus99
őstag
Ez a rendelos dolog lehetseges engem is erdekelne....
-
Hunter2
addikt
Eladó notebook: [link]
Pécsieknek kedvezmény!!
-
NGA
addikt
Akkor ha a jövő héten rendelünk, beszállok
-
Ha kiválasztod az adott termék színét és méretét, akkor ad egy pontos számsort neki, ami alapján azonosítható, pontosan mit rendeltél.
Pólóknál pontos a méret (slazengert és lonsdale-t próbáltam), megfelel a magyar méretnek. A cipőnél érdemes az itthoni sportcipődnél megnézni a centimétert, az alapján belőni ott a táblázatból a méretet.
Mi olyan 5-6-an szoktunk rendelni, általában 500-1000 forint szokott lenni a postaköltség.
Gyors, pontos, sosem hibás, amit küldenek. Egyszer egy cipőm áruvédelmi jelzővel felszerelkezve érkezett, de hál isten drótos volt így el lehetett távolítani.
Egyébként ha félsz a ruha méretezéstől, menj be egy angol turiba, próbálgass és be tudod lőni a méreted. Mi is így kezdtünk neki.
-
rnrn
aktív tag
válasz
s7evcsenko #51061 üzenetére
Köszi! Én benne lennék egy közös rendelésben ám... Ha gondoljátok még össze is fogom. Van PayPal-om is, gondolom az kell hozzá... Cikkszámot nem látok, de a termékek más-más linken futnak, szal beazonosíthatók. Szín és méret kell már csak.
-
NGA
addikt
válasz
s7evcsenko #51061 üzenetére
Na megnézetem a lányommal a postát, ő ott szokott vásárolni Londonban, lehet olcsóbb lenne, ha simán hazaküldi csomagként.
-
-
-
rnrn
aktív tag
Rendeltetek már magyar (mondjuk pécsi) címre a http://www.sportsdirect.com-ról?
Miskolcon van üzlet, de sztem nem akkora a választék, mint a netes üzletben. Bár a miskolci üzlet hatalmas, egyszer már jártam benne...
Most nem tervezek arra menni, így inkább rendelnék tőlük. Érdekelne, hogy a méretek mennyire stimmelnek, ill. a posta milyen gyorsan ér ide, no meg a posta ktg. sem mellékes.
Közületek nem szeretne rendelni esetleg v.ki?Köszi!
-
Az mtd 2-3 éve adta ki a 4,5 lóerős, automata szivatós motorját. Én akkor vettem, akkor azt olvastam róla, hogy inkább egy honda motor koppintása, mint briggs. A nem automata szivatós mtd motorok valóban briggs motorok lényegében. Nem vagyok szakértő a témában, csak amit olvastam azt írom. Egyébként az automata szivató általában jó dolog, de tud nagy szívás is lenni néha, mert ha nem megy, akkor nem megy, nincs beavatkozási lehetőség.
-
Nekem is automata szivatós mtd-m van. A szabály, hogy tízszer szabad próbálkozni a behúzással, utána 2 perc szünet. Egyszer én is jártam így, mikor hideg helyről hoztam elő és előtte régen használtam. Azt mondták toljam ki a napra egy fél órára és utána próbálkozzak. Bevált.
-
gergobaby
aktív tag
Valaki nem tud olyan helyet Pécsett ahol forgalmaznak vagy kérésre gyártanak motorokra bukócsövet? CB 600 F Hornet '01
Köszi -
nesa
veterán
Briggs akkor valoszinuleg karburator talp membran vagy mi a turo a neve az enyem is ilyen vagy 3 eve iden marciusba kiis dobtam lathatora hatha ellopja valaki es nemkell vele szivni, hallod eztmeg else akarjak lopni bazz nemhiszem el.
Haver szolt 1-2 hete hogy o is kukazza mert elrohadt a vaz de a motorja jo, ugyhogy behozom majd azt megcsinalom. -
crabi
tag
Hali
valaki ért a fűnyírókhoz?
az a problem, hogy berántom elindul, felpörög és leáll
valami ötlet esetleg h mi lehet a probléma? -
hattrickuser
aktív tag
Senkinek nincs eladó PC-je az alábbi feltételekkel?
-
Smoker84
tag
Android frissítését.rootolását,elrontott rom frissítés helyrehozását vállalom,rövid határidővel,ár megegyezés szerint Pécs !
-
Gazs
tag
LG DP1B multimédia lejátszó eladó. [link]
-
Vertigo18
addikt
válasz
Enszuke #51037 üzenetére
Láttam, amit linkeltél, de 12k-ért nem igazán szeretnék venni átalakítót, és ha jól láttam, nálad a Hdmi-t használja. Nah, az meg kell nekem a TV-re...
A kártya leírásában az szerepel, hogy DVI-D kábelvéggel rendelkező monitorral mehet a dual monitor. Akkor mi értelme a DVI-D - VGA átalakítónak???
-
Vertigo18
addikt
válasz
Enszuke #51035 üzenetére
Korábban linkeltem egyet a videokártyáról, de leírom a bemeneteket: VGA, DVI-D, Hdmi...
VGA az elsődleges monitorom, és a másodlagos monitoromnak is a kábelvége. Az elsődlegest rákötöttem a kari VGA kimenetére, most is azon működik, azon írok. A másodlagos monitornak is VGA a kábelvége, így ha a másodikba (DVI-D) akarom dugni, akkor kell ez az adapter. Egyébként ami képeket bevágtál, azokon is tökéletesen látszanak a különbségek, és az is, hogy a DVI-I-s adapter (ami nekem van 4 db.) nem jó nekem, mert 4 fölös tüske van a vízszintes alatt és felett, 2-2...
A hdmi megy majd a TV-be...
sikerült lecsípnem egy horgászfogóval a 4 felesleges tüskét, vajon működni fog így?
-
Vertigo18
addikt
Ismét nem jó, hiszen itt a vízszintesen lévő hosszúkás "tű" felett és alatt van 2-2 "pöcök"... De már linkeltem, hogy milyen is konkrétan... 25 + 1 tűs! Tehát a 3 sor végig van tűkkel (nincsenek kihagyások), viszont a másik "oldalon" csak az az egy, vízszintes, hosszúkás...
hoax: igen, beletrafáltál... Az elmúlt években annyira megszoktam a Dual monitort, hogy most, amióta 2 napja nincsen veszem észre, hogy egyszerűen meghalok nélküle...
IME! Egyértelműsítettem...
-
hoax
senior tag
válasz
Vertigo18 #51026 üzenetére
Aham!?
Így már értem... Ebben az esetben viszont nehéz dolgod lesz, mert szinte minden gyártó DVI-I átalakítót csomagol a kártyái mellé!
Egyébként notiknál sem ritka a "digital only" DVI kimenet. Legnagyobb örömömre...
Viszont ha van rajta VGA kimenet, akkor minek hozzá átalakító?
Hacsak nem 2 monitort szeretnél hajtani róla...? -
Vertigo18
addikt
A gáz az volt, hogy DVI-I volt itthon 4, és az egyiket elkezdtem beleeröltetni, és csak utána láttam, hogy 4 tű hiányzik a kártya kimenetről... Gigabyte-nál nem először szopok, régebben az S-video kimenet volt eléggé egyedi...
-
a2d2
addikt
Na feltoltottem az olajat es hazahoztam a motort.
Ugy nez ki semmi baja, kop-kop. -
nesa
veterán
Draga bizony, megvan mindnek a noi eldobhato megfeleloje ugye itt a nyel az szar (kukaba valo) ki kell szedni belole a pengeket a munyag csatlakozas meg ugyanaz, max rozsaszinu a muanyag de igy DM akcioba nem 5k er kapsz 5db hanem PL multkor 4 es csomagot vettem 699 er nem mind1, ennyiert lehet rozsaszin is
-
goodboy007
senior tag
Szekszárdon átadnám Rockmaratonos egész hétre szóló karszalagomat 4000FT-ért a holnapi napon (azaz, még péntek-szombat-vasárnap tudja használni, aki megveszi). A napijegy amúgy 6k a helyszínen.
-
mormota
senior tag
bandus, yerico: ment privi
-
Vertigo18
addikt
Ejj, gyerekek, rééégi, pengés borotva! Az az istene!
Én bármit is vettem, kaptam ajándékba, a pofám mindig erősebbnek bizonyult és havi (cserélhető) penge vétel lett belőle súlyos ezrekért...
Nincs tényleg senkinek VGA - DVI-D átalakítója?
-
Nekem a Gillette Mach3 3 pengés jött be mert könnyű tisztítani
Vagy pár száz forintért Wilkinson Xtreme3 eldobható: -
Magnum_
nagyúr
en 1x vettem vasarban penget, vmi hamis szar lehetett, lenyuzta a boromet.. Mostmarben is eldobhato 3 penges gilettet hasznalok, egy otos csomag eleg 1,5honapra kb.
-
a2d2
addikt
Ezt nem tudom hány pengés, de én arra jöttem rá hogy minél kevesebb a penge annál könnyebb tisztítani.
Ilyesmit szoktam venni, csak 1 pengésben: [link]
2x odakoccintom a mosdóhoz és teljesen tiszta a borotva.
Kipróbáltam több fajta eldobhatót is, van amelyikkel első alkalommal is olyan volt mintha az arcomat nyúznám, de ahányszor új wilkinsont fogok tuti véres lesz az arcom (darálja le a pattanásokat). -
hattrickuser
aktív tag
KERESEK! Vennék egy belépő/középkategóriás "gamer" pc-t.
Minimális elvárásaim:
CPU - I3 vagy X4 750K
RAM - 2x2 GB
VGA - 7770 vagy hasonló Nvidia
HDD - 500 GB (100/100)
Ha van monitor is, akkor minimum 19"-es.Bolti garancia (Infolex, Cgroup, IPON) feltétel! Csak idén vásárolt érdekel! Komló, Pécs környékén személyes átvétel.
Ha valakinek van ilyen, az kérem PM-be jelezze (alkatrész részletezés, ármegjelölés)!
-
a2d2
addikt
Basszus ez egyre dúrvább amit csinálnak.
Szerencsére jópár éve átváltottam a Wilkinson eldobható 1 vagy 2 pengés alap borotváira (sárga színű).
Sokáig éles marad a penge és kb 20-30Ft/db (akcióban még olcsóbb).
Az első héten furcsa volt a kis könnyű szerkezet, de simán megszokható (előzőleg nekem is volt minden féle vibrációs sokpengés gilette csodám, de én kb 500Ft-os pengeárnál mondtam azt hogy elég volt az átverésből).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR