-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FuckeR19
senior tag
Van egy noti amibe hdd csere volt. után újraraktam a rendszert de az lcd-n két oldalt fekete csík van nem tölti ki a kép az egészet
Bootolásnál is ilyen de ha belépek bios-ba akkor teljesen kitölti. hdd csere előtt simán ment.
Nincs tippetek mi lehet a gond?hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
Van eladó 17"-os monitorom.
KTC (Kungguan de amúgy Kingstonnak ismeri fel minden). 1280x1024, beépített hangszórós, külső tápegységes. A káváján 2 helyen van karc, de amúgy rendben, a LCD karcmentes.
8 ropi.Mutogatni való hater díszpinty
-
dunc
nagyúr
Én vagyok a hülye,hogy megkérdeztem .......
-
dunc
nagyúr
Sziasztok szokott menni valaki ,laza bringatúrákra ? Jó lenne együtt tekerni egyet most vasárnap !
-
Exian
addikt
válasz mormota #50186 üzenetére
Van egy olyanom, ami melegít, csillivilli, LED kijelzős, meg minden, de nem működik minden funkciója. Vagy csak én vagyok béna, tudatlan a beállítását illetően Kint van a hétvégiházban, úgy kaptuk
ingyenajándékba, de igazából baromira nincs használva... Értéke nemtudom, mennyi lehet, újonnan szerintem 15-20 körül volt.[ Szerkesztve ]
-
mormota
senior tag
még mindig keresek működő mikrohullámú sütőt
Illusztrálok, tehát vagyok
-
Vertigo18
addikt
legközelebb linkelhetnél egyet!
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Inception
tag
Myaudio 10colos tablet eladó,még garanciás.Beszámításból került hozzám,25000ft fix.
-
Exian
addikt
Eladó 1db Yakumo 17"-os, nagyon príma kis TFT monitor! Doboza, könyve meg van. Szép, hibátlan állapot.
Jelenleg az egyik aukciós oldalon fut, 1Ft-ról indítva, aktuális ára 3700 Ft, még 5 napig megy, figyeljétek, hátha olcsón lecsaphattok rá Akit érdekel, privátban elküldöm az aukció linkjét, itt nem akarok spamelni.
[ Szerkesztve ]
-
-
MrSealRD
veterán
Akit érdekelne Apple kiegészítők és egyéb cuccok az nézzen be a Limebox-ba mert kiárusítás van. A meglévő készletre elég komoly kedvezmények vannak.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
válasz tajcsi #50174 üzenetére
Második generációs Intel proci->8086 vagy 8008-ra gondolsz?
2. generációs Core i-re gondoltál nem?
De ha meg a durva cuccokon is akad, akkor meg mindegy, hogy azt veszi-e
(Különben nekem fel se tűnik, egy Core2 E6420-on, hogy van-e flash vagy nincs. A HDD úgyis többet számít sebességben.)Mutogatni való hater díszpinty
-
Mateosz
aktív tag
Tartós elemek fényképezőbe, távirányítóba, órába:
Philips Longlife AA Zinc Carbon Batteries 12 DB “ceruzaelem”, 1,5V; 12-es csomagban - 1400 Ft / csomag
Philips Longlife AAA Zinc Carbon Batteries 12 DB “mikroelem”, 1,5V 12-es csomagban - 1400 Ft / csomagÉs persze pendrive-ok és memóriakártyák ITT.
*** Be prepared! ***
-
tajcsi
őstag
Értem ezt, meg tisztában is vagyok ezzel, de annyira vacak az adobe, hogy még második generációs intel ptocis gépeken is van, hogy néha megakad a böngésző, flashvideós oldalakról nem is beszélve...minden tele van flash reklámokkal és tartalmakkal..na jó ne minden, de a legtöbb weboldal...
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
kisbergics
tag
Fejlesztettem a PC-t, megválnék a régi néhány darabjától:
-3x2GB DDR3 1600MHz Geil Dual Channel memória
-Intel i7 950 proci + hűtő hozzá
-Gigabyte GTS 450 1GB vga kártyaEgyben 60.000Ft. Ha külön kéne valami, kérlek tégy árajánlatot!
Érdeklődni lehetőleg emailben a balazs kukac kisbergics pont hu címen, erre nem járok gyakran. Köszi!http://kisbergics.hu
-
-
mormota
senior tag
keresek működő 5-800W-os működő mikót
ajánlatokat privben kérem szépenIllusztrálok, tehát vagyok
-
válasz tajcsi #50159 üzenetére
Ez leginkább a flessnek köszönhető. Olyan oldalakat, amin nincs flash, egy P3 is szépen pörget.
+ próbáld ki, egy flash videót a weboldalban nem játszik le egy gyenge gép (Szintén P3, korai P4) akadás nélkül, ha letöltöd, és VLC-vel nézed, akkor meg igen.[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
tajcsi
őstag
-
FuckeR19
senior tag
Olcso felni gorgozo letezik a kornyeken?
hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
Exian
addikt
Mondanak mindent, szerintem jó és főleg gyors lett. Pedig (ismétlem), nem mai, nem Win8-ra optimalizált géppel használom, hanem egy 7 éves masinával. El sem merem képzelni, hogy hogyan menne SSD-vel
Amúgy pedig ízlések és pofonok: aki még a Win7-hez sem szokott, hanem csak XP-hez, annak mindenképp furcsa és szokatlan lesz. Én, mivel amúgy nem Windowshoz, hanem ezerféle Linuxhoz és Unixhoz szoktam, így nekem egyáltalán nem fájt a gyors megszokás, mivel rendszeresen látok tök különböző rendszert mindenféle GUI-val, és dolgozom is rajtuk, így azonnal megszoktam a Win8 UI-ját.
Megaztán, 1-2 alkalmazás még jó is hozzá Mert ugye, erre már nem csak megszokott ablakos holmik vannak, hanem tök egyszerű, letisztult, mindenféle kezelőgombok nélküli alkalmazások is készülnek rá, mint pl. Androidra. Ablakos rendszer nélkül. Az alkalmazások kitöltik a teljes képernyőt, nincs tálca, nincs X (close), meg kicsinyítő meg egyéb gombok
De vannak programok, amikből viszont használhatatlan az alkalmazás verzió (pl. Skype), abból mindenképp a teljesértékű és funkcionalitású program verziót kell felrakni.
Szóval, jó is, meg nem is Ahogy nézzük. Nekem ha épp nem a megszokott Linuxjaim kellenek, akkor már csak Win8...
-
-
rnrn
aktív tag
Ahogy nézem, nem lesz ebből ssd. Fajlagosan drága. Inkább veszek egy 1 terrás 2,5"-ost, a benne lévőt pedig értékesítem itt. Sztem 10 ezer Ft-ból kijövök... Nem fontos ennyire azért a sebesség.
Ha már Win! A 8-asról korábban azt hallottam, hogy az MS jól elb@aszta. Most akkor ez mégsem így van?
-
SSD a HDD helyére megy, vagy az optikai meghajtó helyére. Van rá kismillió átalakuló.
@Exian : Melóhelyen pl. hülyét kapnék, ha a céges chatet nem látom... Meg pár dolgot.
Persze ha nem kell neki Start menü, akkor nem tesz fel. Én elég sokat használom. Nem jött be a Modern UI.[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
"+ valami Start menü pótlék."
Mi a fenének, most komolyan? Komolyan kérdezem: valóban hiányzik valakinek a startmenü? Nemtudom, lehet, hogy csak én jöttem a holdról, de én azt hiszem Win95nél használtam utoljára startmenüt, abban is csak azért, mert megnéztem, hogy mi is van ott...
A Win8ból már annyira nem hiányzik, hogy nagyon. A kezdőképernyő lehet, hogy hihetetlen, de teljesen jó találmány Bár én csak annyira használom, hogy amikor pl. az "asztalon vagyok", tehát az van képernyőn, akkor ha programot/alkalmazást akarok indítani, akkor egyszerűen Win gomb lenyom, program nevét elkezdem begépelni, kiadja a lehetségeseket és gyors kiválasztva indít. Ez sokkal gyorsabb, mint a startmenüben bohóckodni egérrel, vagy billentyűzettel...
Szerintem egyáltalán nem hiányzik a startmenü, ha valaki kicsit is elboldogul eleve egér nélkül a számítógép/windows irányításával. Én elvagyok mindkettő nélkül
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
Nekem is Business kategóriás HP-m van (szó volt itt róla nemrég, hogy esetleg eladom, de aztán még sem, mert szuper gép ), igaz, hogy 2006os (Core Duo procis, 2x1.73GHz) masina, DE a Win8 az száguld rajta A bootolás nem egész 10mp, szóval ennél több/jobb nem kell nekem egyelőre. Szóval simán mehet szerintem a Win7. Ráadásul az én gépemben csak 2GB ram van, de eddig még egyszer sem sikerült belassítanom, annyira jól megy. Igaz, hogy nem játszom rajta meg ilyesmi, de videót elég sokszor konvertálok/renderelek (aviból dvd és fordítva), de közben ugyanúgy tudok pl. netezni vagy alap dolgokat végezni, mintha nem menne épp semmi konvertálás. Nem érezhető lassulás akkor sem.
-
-
NGA
addikt
Én vennék telenor-os Lumia 620-at
-
rnrn
aktív tag
Értelek, köszi. A nagyságrend mondjuk nem a legmegfelelőbb szó, de pl. ha több 10 ezer Ft a különbség, akkor már lehet gondolkozni.
Most egy nagyon megóvott és igen keveset használt business kategóriás noti is a "látóterembe" került, tettem is rá egy szetm korrekt ajánlatot. A gazda majd dönt, mert nem kell neki feltétlen... Pár évig még biztosan jó lesz (Nagy vinyó, Dual Core T7..., vagy T8....). Egyébként egy ilyen gépre érdemes win7-et telepíteni, vagy inkább a gyári XP?Köszi!
-
Exian
addikt
Egy a lényeg: akkor nyugodtan megveheted, ha nagyságrendekkel olcsóbb, mint egy normál 2 magos, vagy többmagos ugyanolyan gép. Mert akkor valóban utána lehet már olcsón cserélni. Meg aztán ezekre a dolgokra elég is lehet. De ha csak ilyen 5-10e a különbség a proci miatt, akkor én inkább vennék "rendes" két- vagy többmagos példányt belőle.
Meg ahogy hcl is írta, az sem mellékes, hogy van e benne SSD, meg elegendő memória (min. 4GB).
-
rnrn
aktív tag
Köszi neked és Exiannak is. Netre, és általános dolgokra kellene majd, semmi extra. Olykor PhSh, de ohne játék. Szövegszerk, Fbook, képek, videók nézegetése, adóbevallás készítése. Ez minden
Várok még véleményt, hátha használ v.ki ilyen hardverrel ellátott notebookot.
Köszi! -
Asztaliban ismerős nemrég vett egy G550-est, ami 2 mag, egy erősebb Core2 teljesítményét simán hozza, alacsonyabb fogyasztással, és később cserélheted rendes i -re. Notiban nem tudom, mire jó ennek a megfelelője... De valószínű Exiannak van igaza, annyi kitétellel, hogy ha SSD van mellette, és nem játszol, vagy renderelsz, akkor elég is lehet.
[ Szerkesztve ]
-
rnrn
aktív tag
Sziasztok, notebook fronton mit kell tudni az Intel Dual Core Celeron procikról?
Szabad/érdemes ilyennel foglalkozni, vagy az i-családot részesítsem előnyben vásárlásnál? AMD-m még sosem volt, most sem tervezem.Ja, és mennyire könnyű win7-et telepíteni úgy, hogy legyen értelme a kérdésemnek (remélem érthető).
Köszi!
-
#TOTTI
őstag
Sziasztok valaki szeretne valamilyen T-s telefont, elő fizus ár -5000,- Ft? Webshop árakat tekintve? Mivel a családi flottára tudok vásárolni! Számlával garancialevéllel adom.
-
-
tajcsi
őstag
válasz tajcsi #50118 üzenetére
Nem veszek be mindent, de zaitgeist és egyébb érdekes dolgok után az ember elgondolkodik..hogy vahon tényleg miért pont akkor történnek meg bizonyos dolgok...
A másik dolog meg az, hogy a halhatatlan sajtburgerem után, amit két hónapja vettem ott a lovasszoborral szembeni mekdoválcban semmin nem lepődöm meg...ja és a sültkrumpli is él...olyan illata van, mint friss korában...MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
Exian
addikt
Tök jó ez a fightradar24.com, csupáncsak 6-szor fagyasztotta merevre a gépemet a cocktpit view Pedig esküszöm, hogy nagyon kíváncsi lennék a pilótafülkébőli nézetre. Nálatok műxik? Nekem a pluginje gallyra rántja a rendszert (igaz ez most csak egy 1x2.5G celeroncs).
Amúgy ez a téma nem új... lehet benne hinni, meg nem is. Mindenesetre igen érdekes volt 1-2 éve, amikor nálunk masszív szárazság volt, akkor pl. osztrákoknál szakadt az eső, stb. Én hiszek is benne (időjárás befolyásolás), meg nem is.
Hasonló ez, mint az oltás kérdés: abban is hiszek is, meg nem is (mármint, hogy ki tudja, hogy mit oltanak belénk, meg mikor kapjuk meg a chipet , meg stb). De annál mondjuk nagy része van a gyógyszergyárak felpörgetésének is...
-
-
air
nagyúr
Bár jobban belegondolva, lehet benne valami. Nekem mondjuk éjszakánként mocskosul szokott viszketni a lábam, reggelre pedig semmi nyoma a dolognak. Lehet összefüggés a cikkben leirtakkal?
Egyébként én is összeesküvés-fan vagyok.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
zsolt19900
őstag
jajajj az első linked megint csak egy jó kis témaindító ide eme fórumba
az elsőre vannak elméletek különben, sokan azt vallják, hogy igen tönkre akarják vágni a gazdaságunkat, ugye természetet, ne növekedjenek a növényeink, a termés stb stb.
és vannak mások akik meg azt mondják, hogy csak azért nem megy el az a csík amit húz az a szerencsétlen, mertszóval kb ennyi.... sokan felveszik videóra, hogy hűha felhő féleség képződik belőle meg egyebek, én nem tudom
nem akarok strucc lenni, de ami ellen nem tudok tenni ....ez lenne ez a chemical terror vagy mifene.... azon nem is rágom magam
furi dolgokat azért észrevettem a mostani időjárásban, ez a marha hideg, és azok a hetek amikor pl. első három napban vagy kettőben tök frankó idő volt, örültem neki mint motoros legény, mint pedig Földön élő meleget szerető ember, aztán utána 3-4 napig eső, aztán megint meleg, megint eső szóval nem tudom, ilyen megközelítésből lehet, hogy valakik irányítják ezt a dolgot ergó az időjárást
De ugye van a másik elmélet, miszerint ezt is jószándékúan hozták létre, hogy segítsék pl a szárazsággal sújtott területeket, hogy permeteznek ilyesmit fölé amiből esőfelhő lesz
megjegyezem, ez nem állásfoglalás volt, csak én ennyit szedegettem össze az agyamban azokból amiket láttam leírva neten, fórumon stb
bosszantani bosszanthatna, félelmet is kelthet, hogy: húha ezek itt azt csinálnak az éghajalttal, időjárással amit csak akarnak, de nem bosszant, mert nem tudom, hogy igaz-e vagy sem
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
őstag
válasz Thomas1 #50114 üzenetére
Panel esetén a magasabb adatfolyamot igénylő adások (pl. HD M1) esetlegesen akadozhatnak. Ha ki a falra nem tudod tenni, akkor esetleg az ablakhoz tegyed. A legjobb ha látja a TV tornyot. Ha nem látsz rá a toronyra, akkor a francia emlékmű dombjára irányítsd. Onnan nagy eséllyel kapsz elég visszaverődő jelet. Az enyém is arra néz és jó a vétel.
-
Thomas1
addikt
válasz Visormail #50111 üzenetére
Először is köszönöm mindenkinek a választ. A topicot nem vettem észre.
Panelház 3. emeletére kellene, de akkor azt hiszem, hogy megveszem és majd meglátom, ezt nem tudom máshogyan kipróbálni. Amennyit nézünk tv-t, szerintem bőven jó lesz, csak ne legyen nagyon ratyi a kép. De hát túl sokat nem bukhatok rajta.
Még egyszer köszönöm mindegyikőtöknek az infót.
Üdv.
ThomasEladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
chungee
addikt
Vennék ADSL szűrő/splitter olyat amelyik nem okoz nagymennyiségű sebesség veszteséget és vennék még nem agyon leharcolt alaptudású vezetékes telefont.
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Thomas1 #50110 üzenetére
Ezt majd a kipróbálás fogja eldönteni, nem igazán lehet választ adni így látatlanban erre a kérdésre.
Ugyanakkor mivel a te cuccod aktív antenna jelentős erősítéssel, valószínűleg menni fog vele a vétel, de ennél is szükség lehet a megfelelő kézi irányozásra és különböző elhelyezések kipróbálására.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
addikt
válasz Thomas1 #50110 üzenetére
Ez van ennek a témának [link], egyébként ezt senki nem fogja tudni megmondani. Teljesen attól függ, hogy hol laksz, milyen ház, mennyire van magasan/alacsonyan stb. Lassan leállítják végre az analóg adást (kb év végén?), akkor majd feltekerik a digitálisnak a jelerősségét, úgyhogy most már talán komoly antenna beruházást nem érdemes csinálni városban.
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
Thomas1
addikt
Sziasztok!
Mivel nem találtam konkrétan MindigTV-s topicot, ezért itt teszem fel a kérdést:
Egy ilyen beltéri antenna elég lenne egy DVB-T képes TV-hez, hogy élvezhetően nézhető legyen az adás?
Köszönöm!
Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
-
{Zodiac}
senior tag
Van valakinek egy S939-es, AGP-s, DDR400-as alaplapja? Ami MŰKÖDIK?
Öntörvényű Sünmalac
-
tajcsi
őstag
válasz zsolt19900 #50101 üzenetére
Akkor valaki megvehetne az én alaplapomat és noti kijelzőmet is mert énis akarok huntertől ezt azt venni
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
zsolt19900
őstag
1x4gb notiramom eladó Hynix HMT351S6CFR8C-H9 1333mhz legyen az ára 5k csak hogy megtudjam venni hunter 2x4gb ját azért tessék megvenni tőlem ezt
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN