-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
4sal3
aktív tag
hali
tudtok olyan progit mondani nekem, amivel le tudok játszani m2ts kiterjesztésű fájlokat?
elvileg a vlc le tudja játszani, gyakorlatban nem
köszi -
djSiku
csendes tag
FIGYELEM!
Betegség miatt sürgősen, áron alul eladó egy Dunai horgászladik!
Részletek a link alatt, érdemes megtekinteni, igen szép állapotban van! 6 személyes, favázas, stabil. Evezővel, egyéb kiegészítőkkel.
-
Bla82
tag
Eladó dolgaim:
Seasonic SS-300FS Active PFC-s táp 2,7k
Force3D 4830 512MB 18kIlletve eladó lehet még egy Kodak ZD710 fényképezőgép is. Árban ajánlatot kérnék, mert nem tudom mennyit érhet.
Részletek a hirdetésekben. Akit valami érdekel PÜ-be jelezze.
-
freddyke
tag
Celeron D 2.93GHz/533MHz/256KB 2.500 HUF.
Laptopban volt, 1. tulaj, nem volt húzva.
-
-
emre
veterán
válasz Magnum_ #27687 üzenetére
Így van.
Ha mondjuk a Euronics-ba kel gariztatni akkor okés lehet, mivel mifelénk nem nagyon van más.
De mind1, megvárom a következő akciójukat. A N470-es volt az előzőben asszem 25k körül, a 260-as meg 20k körül. Tehát messze én sem megyek érte."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
mark75
senior tag
LG kp500 vodás,garis
Nokia 6300 független használt.
SE W890i barna színű független.
Eladók.Dead Space xbox360-ra,3000ft.
[ Szerkesztve ]
-
Szpájki
tag
köszi pont tegnap este raktam újra bnő gépét és csak addig probáltam a netet h müködik, OK.. aztán ma meg mondja h nagyon tré, kicsit meglepődtem, meg azon is hogy elöttem senki nem tette szóvá, már azt hittem tényleg baja van...
A srácokra nem hatnak a számítógépes játékok. Ha ránk hatott volna a PacMan akkor most sötét termekben tablettákat rágnánk, miközben elektronikus zene dübörög.
-
Hobli1988
aktív tag
válasz Hobli1988 #27619 üzenetére
Eladó dolgaim:
- Lg kp500 16k(garis)
- Navon N260-as Gps(töltő,usb,2g mem,autós t) 15k(garis)
- Mnc cd-s magnó +250w-os Sal aktív mélyláda 10k+7k
- Fogyasztóchip autóhoz(garantáltan mükszik) 7k
- Carbon háza sportlégszűrő +K&N(1-szer használt)(olajzó,tisztító szett)(O.CT-s cucc) 10k
-Komplett core2-es konfig 45kEladó egy APC Back-UPS CS 350 szünetmentesitő táp,szinte új!7k
-
djSiku
csendes tag
Tudna nekem valaki segíteni?
3 db horgászfilmes VHS-t szeretnék átírni DVD-re, de nekem nincs hozzá technikám, üzletben meg elég drágán csinálják...
Ha jól emlékszek, igen jó filmekről van szó, így ezeket tudom felajánlani a másolásért cserébe, főleg hogy tudtommal bolti kiadásban nem jelent meg, házi felvétel.Köszi előre is!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Szpájki #27676 üzenetére
Még youtube videót sem tudok nézni. Mondjuk 1,5 éve használom már, mindössze 1 alkalommal 3 órát nem volt net egy beázás miatt ennyi idő alatt, ahhoz képest egy kis hiba belefér.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Szpájki
tag
Nálatok rendben van a digi? egy bnőmnél vagyok és itt 15kval megy
A srácokra nem hatnak a számítógépes játékok. Ha ránk hatott volna a PacMan akkor most sötét termekben tablettákat rágnánk, miközben elektronikus zene dübörög.
-
Bandus99
őstag
Sziasztok!
Ennyire szobakerult a trafipax akkor javaslom ezt az oldalt.
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Mondjuk nem mondasz hülyeséget, mert akad még 1 dolog, és akkor a kettő együtt megoldható.
Csak az olyan hülyén jön ki, hogy járólapot levágni, de nem kell lerakni, mert lerakom én
(Viszont akkor nekiállhatnék festeni, ami nem lenne utolsó dolog.)Mutogatni való hater díszpinty
-
Magnum_
nagyúr
ELADÓ Alessio Prestige 7x16 ET38 4x98 osztóval, excenteres csavarokkal (4x100-ként használom), keveset futott 195/50R16 Nankang NS-2 gumiabroncsokkal. Az egyik felni görgőzve volt és újra van fényezve. A fényezetten egy kis részen lepattant a lakk. Hibátlanul futnak.[link]
70.000,- ft[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
dag
tag
-
-
4sal3
aktív tag
x1650re keresek hütést, jó volna ventis
[ Szerkesztve ]
-
Hol vágathatok le Pécsett csempét, avagy ki tud segíteni ilyesmiben, hogyle kéne vágni 3db - na jó, járólapból - pár darabot.
Mutogatni való hater díszpinty
-
MZsoltee
veterán
FX-5000-re másnéven X2 5000-es procit keresek, ha valakinek esetleg lenne eladó!
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
Sir Riccio
addikt
Üdv!
Még mindig van eladó,
Lowepro Compudaypack,
ISA Isetta 130P 13tégelyes fagylaltpult,
Dell Inspiron 6400 (akár 6órás üzemidő, új gyári akku) notebook,ja, és egy jóbarátom megválna a 125cm-es PIONEER projektoros TV-jétől... ajánlatokkal PM-ben bombázzatok!
Szép napokat, és hétvégét!Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Enszuke #27660 üzenetére
Minden videóban van RF modulátor (de elektrós boltokban is kapni), ha szétszedsz egyet, csak kikapod, adsz neki tápot meg bemenő jelet, akkor szobán belül már működik, mint TV adó. Ha ráraksz egy kis RF erősítőt, akkor már szórhatod is a műsort. (csak ha kimegy a lakásból, és mondjuk valaki tesz egy bejelentést, mert pl. elnyomod a retek klubbot, akkor elég komoly büntetést kaphatsz )
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
mark75
senior tag
Hétfőn Pécsen leszek,majdnem egész nap.Itt az alkalom hogy meg vegye valaki a nokia 5130 telot,10e-ért.
-
Nevil2
tag
Nem tudna vlki kölcsön adni egy videót 2-3 napra? Nem kell, hogy tudjon lejátszani vagy felvenni, csak a SCART-ról tudjak átjátszani antenna kimenetre (RF)...
Adok egy sört érte
[ Szerkesztve ]
-
Tudja valaki, hogy hol mérnek Pécsett értelmes áron kompressziót?
-
wwhy
veterán
SOS eladó egy újszerű, karcmentes számlapú, kb. 10-15ször viselt, eredeti, nem kínai Timex T2M430 karóra. Nekem sajnos nagy.
Ára 15e HUF.ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
plaszy
őstag
KERESEK: Kingmax KLEE88F-B8KO6 DDR2-1066MHz-es 2GB-os memóriát!
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
Még mindig keresek noti SD ramot!
-
Palafi
aktív tag
Nincs valakinek elfekvőben socket 775 foglalathoz egy csendes proci hűtője?
A dzsungelben minden ehető. Te is.
-
endib
tag
Van valakinek elfekvőbe működő socket 462-es lapja olcsóért?
-
-
kovsol
titán
válasz freddyke #27645 üzenetére
értem köszi nem csoda jó árban adtad, az a vicces karácsony körül akartam venni a samsungnak a 250GB -os 7200rpm -es noti vinyójár, de elmaradt most meg már a honlapjukon sincs fent akkor lehet egy WD 320GB os 7200-as lesz az áldozat majd meglátom
May the Force be with you!
-
bijesz
aktív tag
-
válasz CPT.Pirk #27639 üzenetére
"Mai oprendszert használni régi, 5400-as vinyón meg felér egy önszopatással..."
Pontosan...
Mondjuk ha nekem ideadna valaki pár 40-60-Gb winyót, akkor tesztwinyó lenne belőle, meg adattárolásra lenne használva.Más.
Pécsi DPD mikor van nyitva? Azaz mikor vesznek fel csomagokat?Mutogatni való hater díszpinty
-
freddyke
tag
Elírtam a vinyó méretét.
Samsung 250GB SATA 2.5" HDD (3 év garanciával), névre szóló számlával, áron alul 9.000 HUF-ért elvihető (1-2 órát ment, hibátlan).
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Eddig 4 Maxtor slim járt nálam, kettőre azt mondták, hogy nem tudnak róla semmit, a másik kettőnél meg: "ó igen, a gyerek még tegnap is használta, ilyenzsírfasza, olyanhűdejó", és persze mindegyik rossz volt. Amire azt mondták, hogy működik, gyerek használta, az áram alatt olyan hangot adott ki, mint egy traktor szántás közben. - persze ezek az árusok többet nem tolták oda a képüket a vásárba.
Ne vegyetek vinyót a vásárban.Csak hát kicsi, és olcsó 7200-as vinyót nem árulnak boltban, nekem meg mikor kellett volna, 20G elég lett volna, mert csak egy Ubuntu ment rá, az még 5G alatt is vígan elvan, akkor meg minek vegyek 320G-s vinyót, ha soha nem lesz kihasználva?
Mai oprendszert használni régi, 5400-as vinyón meg felér egy önszopatással...[ Szerkesztve ]
-
-
1hijjanhusz
senior tag
Pénzhiány miatt: Eladó Galaxy GF7600GS 256MB GDDR3 5k.
Más: Vkinek nincs elfekvőben AC S1?[ Szerkesztve ]
lúzer sport club/ A pohár már félig van.
-
mark75
senior tag
t-mobilos szép állapotú nokia 5130 xm telo valakinek nem kell?jó árban,10e
-
djSiku
csendes tag
Eladó eredeti szoftverek pénzhiány miatt:
Nézz be, hátha találsz valamit, ami felkelti az érdeklődésed. Ajánlatokat priviben várok.
-
domesz
aktív tag
Üdv.
Van pár ELADÓ dolgom, nézzétek meg.
domesz felhasználónak 121 pozitív értékelése van a fórumon!
-
Dodder
tag
vandálbiztos kültéri dom megfigyelőkamera. eladó v csere.info:
Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.
-
Dare2Live
félisten
válasz Nevil2 #27596 üzenetére
harmadik bekezdés:
"A jármű sebességét hirtelen fékezéssel csökkenteni csak abban az esetben szabad, ha ezt a személy- vagy vagyonbiztonság megóvása szükségessé teszi"
Szerinted ha rendőr belédronyol háturol akkor ő vagy a kiérkező kollégája mit fog mondani és megállapítani?
Tipikus példája annak, hogy a törvény azt jelent amit akarunk.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
freddyke
tag
Samsung 160GB SATA 2.5" HDD (3 év garanciával), névre szóló számlával, áron alul 9.000 HUF-ért elvihető (1-2 órát ment, hibátlan).
Használt alkatrész lista:
1db P4P800-Deluxe alaplap (S478, Intel 865PE chipset, AGP8x, 5 PCI, 4 DDR1 dual channel, 2 SATA, 2+2 IDE) 7.000
1db Intel Pentium 4 3.00GHz/800MHz/1MB Socket 478 (Prescott) CPU 7.000
1db Zalman CNPS7000A-AlCu Scoket 478 CPU hűtő + szabályozó (csak a CPU-val együtt) 3.000
1db Asus V9520-X/TD/128M/AR 128MB (kimenetek D-SUB, DVI, COMP) passzív hűtésű VGA kártya 4.000
1db Zalman ZM400A-APF 400W ACTIVE PFC ultra csendes tápegység (tisztított) 7.000
2db Chieftec GPS-300AB-100L 300W tápegység (tisztított, felújított) 4.000 / db
1db Zalman ZM-2HC1 heatpipe-os merevlemez hűtőkeret (gyári állapotban, tartalék alkatrészekkel) 3.000
1db Zalman ZM-2HC2 heatpipe-os merevlemez hűtőkeret (gyári állapotban, tartalék alkatrészekkel) 3.000
1db D-link DSL-380T ADSL modem adapterrel 2.000
1db D-link DSL-360R ADSL modem adapterrel 2.000
1db Edimax BR-6204Wg wireless (B+G) router adapterrel (javított) 3.000
1db Fujitsu-Siemens SCENIC L, i815E számítógép (Intel Pentium III 933MHz CPU, Intel 815 chipset, Kingston 256MB SDRAM, Seagate 40GB HDD, LG 52x CD olvasó, 1.44MB FDD, modem, Windows 2000 Professional OEM matrica) 6.000 -
freddyke
tag
Látom, hogy hirdettek bad sectoros vinyókat.
Több-kevesebb bad sectort tartalmazó HDD-im vannak (válogatnom kell), ha valakit érdekel, jelképes összegért elvihető.
-
rnrn
aktív tag
válasz CPT.Pirk #27625 üzenetére
Szia, szerintem mindegyik 5400-as, bár a 40-es hitachi gyanús, mert le van ragasztva az a rész, ahol a fordulatszáma van írva. Ha hazaérek alánézek és megírom..
Nincs most előttem a maxtor, de úgy rémlik, hogy vékony, azaz slim.A sentinellel nem néztem eddig a várható élettartamot, de megnézem este azt is...
Köszi az érdeklődést!
-
plaszy
őstag
KERESEK: Kingmax KLEE88F-B8KO6 DDR2-1066MHz-es 2GB-os memóriát!
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
rnrn
aktív tag
Hali! Nem megyek a MMarktba, inkább itt válnék meg a 3 vinyótól:
Maxtor_60GB
IBM-Hitachi_40GB_Deskstar
Maxtor_30GB_Fireball3_ATA133A HD Sentinel olvasási tesztje szerint a 60-as és a 40-es 1, azaz egy rossz szektort tartalmaz, a 30-as 4-et.
Képek:
[link]Árak:
60GB --- 2 eFt
40GB --- 1,5 eFt
30GB --- 1 eFtEgyütt a három: 4 eFt, vagy csere DVD-RW-re!
-
Dodder
tag
valakit érdekel egy vandálbiztos megfigyelő kamera? csere van.
[ Szerkesztve ]
Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.
-
Kaics
aktív tag
Valaki fel tudna homályosítani regadóval kapcsolatban? Motort vinnék haza.
-
littlejohnny
aktív tag
Lenne itt par elado dolog: katt...
-
Hobli1988
aktív tag
válasz Hobli1988 #27516 üzenetére
Eladó dolgaim:
- Lg kp500 16k(garis)
- Navon N260-as Gps(töltő,usb,2g mem,autós t) 15k(garis)
- Mnc cd-s magnó +250w-os Sal aktív mélyláda 10k+7k
- Fogyasztóchip autóhoz(garantáltan mükszik) 7k
- Carbon háza sportlégszűrő +K&N(1-szer használt)(olajzó,tisztító szett)(O.CT-s cucc) 10k
-Komplett core2-es konfig 45kEladó egy APC Back-UPS CS 350 szünetmentesitő táp,szinte új!7k
-
a2d2
addikt
Nincs valakinek elfekvőben egy nagyobb 12V-os elektromotorja?
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Magnum_
nagyúr
ELADÓ!!!! Uránvárosban garzonlakás
I humbly and respectfully decline™
-
sittes79
addikt
Eladó cuccok, vegyétek-vigyétek
-
Kaics
aktív tag
Eladó! Alku van!
-
mark75
senior tag
Nem kell valakinek 1 Szigetvári garázs? Családi házas u-ban garázs soron,és jó árban adom 450ezer,vagy autó-motor csere
-
a2d2
addikt
Sziasztok!
Japán kristály gombája nincs valakinek? Elkezdeném újra a löttykészítést.
Köszi!A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Jadro
veterán
válasz Sir Riccio #27602 üzenetére
Termékkapcsolás akkor lesz ha mondjuk a táskához ingyen adod a fagyipultot.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Sir Riccio
addikt
Fotós táskát, fagyipultot vegyetek! (ezaztán a termékkapcsolás xD)
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Energiaital topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Cyberpunk 2077
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla