-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
plaszy
őstag
A rampár elkelt.
Maradtak: [link]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
#TOTTI
őstag
válasz CPT.Pirk #29991 üzenetére
Nekem van ilyen toldóm, és az nem fordítja meg, hanem csak megtoldja. Amúgy az ilyen rövid Cat4 kábelnél annyira mindegy, hogy nagyon. VH COM-ban van ilyen toldó egyszerű mint a fakocka.. én még ilyennel ami fordított nem találkoztam de értelmét sem látom..
Szerk: Ha nem találtok akkor feladom postán akiknek kell..
[ Szerkesztve ]
-
Agostino
addikt
Üdv.
Pendrive felől érdeklődnék:
- bontatlan új
- legalább 8 Gb
- hölgynek lesz - előny tehát, ha dekorált
- márkásabb
- ofkorsz: jó áronOh, és majd elfelejtettem: dísztárcsa kellene nekem, foglalkozik valaki ilyesmivel itt Pécsen? Elsősorban bolt neve kellene, de ha éppen hever valakinek otthon 4 db vadonás új 14"-os VW dísztárcsa vagy sima, azt is megnézzük.
[ Szerkesztve ]
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
crabi
tag
nincs valakinek autóba valami olcsó erölködöje?
-
zsolt19900
őstag
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
dunc
nagyúr
"kis doboz, mindkét végén aljzat" Ez kell nekem a routerem kezeli elméletileg, a simát,és a crosst is.....
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Olyan nincs. Az UTP kábel bárminemű hosszabbítását tiltja a szabvány. Sőt, az erek sodrását max. 1.2cm hosszan szabad megbontani, ami megint egy akadály a toldás felé. Persze a digit ez nem zavarja, ők feltettek rendes műanyag UTP toldót nálam is (kis doboz, mindkét végén aljzat), aminek eredményeképpen megfordult a kábelezés, ugyanis nem patch kábel ment a routerbe, hanem cross, azt pedig az azonos hierarchia szinten lévő berendezések közé kell tenni. Persze ez csak akkor derült ki, mikor routeremet olyanra cseréltem, aminek a van portja nem tudta lekezelni a fordított bekötést...
Szal ha nagyon akarod, megtoldhatod, de a toldás miatt figyelni kell az erek kötésére. Lehet kapsz a boltban ilyen toldót, ha nem, vegyél 2 beültethető utp aljzatot, és forraszd össze őket.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
HoldChore
tag
Mini ház, táppal Fujitsu-siemens T-Bird. 1000 HUF
Pécs-patacsról vihető.
Érdeklődni priviben, mondjuk 5 napig, aztán kuka.
"Ha valamit ésszerűsíteni akarsz bízd lusta emberre!" https://www.facebook.com/gaming/LongJohnHolmesStream/
-
dunc
nagyúr
Kösz a válaszokat ,hülyeséget írtam digi nem utp kábelt !!!
-
a2d2
addikt
válasz mormota #29973 üzenetére
Bocs, félreírtam, természetesen a malomvölgyire gondoltam.
A helyzet az, hogy nem futottam egész nyáron, és attól tartok hogy rámenne a torkomra ha most kezdeném a futást.
Amúgy meg házat vettünk, és ott lesz hamarosan annyi fizikai munka, hogy egy darabig nem fog hiányozni
Ha aktuális lesz majd jelentkezemA pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
polip
addikt
válasz Dare2Live #29975 üzenetére
nem 40-60K-ba kerül cimbi egy terra tárhely SSD drive-okból. pláne nem passzív CPU hűtéssel és passzív táppal!!!
én az elérhető árkategóriára gondoltam, nem akarok vitázni, mert lehet ragozni a végtelenségig, csak pénztárca kérdése az egész
a földi halandók nagy többségének nem a te utad járható.....
ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Normál, 75 ohmos koax kábelt használnak, szerintem bármelyik elektronikai boltban adnak. Ilyenek pl. a microohm a kerházban, a ram alaktrészbolt a hullám mellett, a bolt a király utca végén, valamint az AC/DC bolt a hungária elején az Y-ban. Utóbbinál ha jól emlékszem, mindig volt ilyen kábel.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
dunc
nagyúr
Sziasztok a Digi kábelem kéne meghosszabbitanom,hol kapok Pécsen kábelt hozzá ?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Enszuke #29977 üzenetére
Igen, egy pont után eljön az a pont, hogy a vinyók hangja nagyobb a ventikénél. Ilyenkor jön az, hogy megy a gép kompletten az íróasztal szekrénybe gépházastul, mint nálam. Már csak ki kell vágni a szekrény hátulját, mert pont 2 cm-el nagyobb a gépház a szekrénynél.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Dare2Live
félisten
Nem tudom láttál/hallottál e már halk gépet ahol 40-60Kt szánnak az SSDre mert az hangtalan és cpu/vga/táp passzívan van megoldva és csak komoly terhelésnél kapcsol be rajtuk a venti ami halkabb mint amit alapból a Sonatadhoz adnak....
Ugye érzed a difit?És ehez a konfighoz kell 40-60Ks ház vagy sem? Persze értem én elég a Sonata, meg, hogy a hangszigetelés vmit lefog a zakatoló hdd hangjából, persze elég annyi Depeche koncert után.... nem kritizálni akarlak, de a halk gép nem úgy kezdődik, hogy táp nélkül 40-60Ks ház.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
ktmt
aktív tag
Hahó!
1-2 gigás DDR 400Hz modult keresnék jóárasítva. Ugyanitt nemsokára eladó lesz egy 512-es PC3200-as. -
mormota
senior tag
malomvölgy. de igen... ez mondjuk nem volt gyenge, 4 perces kilométerrel... de ez nem futás, cask kicsit gyorsabb kocogás csak azért tolom így, hogy meglegyen a kellő fáradtság.
akarnál jönni?
szívesen visszalassulok mások kedvéért, csak jöjjön velem valaki, mert kezd elegem lenni a zenés futásból, mert folyton kipotyog a fülemből a füles.és szerintem hétfőn megyek is, vagy akár holnap is. jó időben mindenképp.
ha van kedv, mehetünk, megbeszélhetjükIllusztrálok, tehát vagyok
-
namron
csendes tag
Eladó egy AG Neovo F-419-es tft monitor.
19", 1280*1024 felbontás, dvi-dsub bemenetek, +kábelek.
Kifogástalan állapotban.Ár: 16.000,-Ft.
-
-
Dodder
tag
Eladó vagy cserélehtő notira a következő konfiguráció. Garancia már csak a dvd iróra van. Kipróbálható nyúzható tesztelhető nálam.Minden tökéletesen müködik.
.Ára 70000 huf.Csereár 80000Huf
Alaplap: asus m2n sli deluxe
Processzor:Athlon 64 X2 4000+ 2100Mhz 2x512Kb L2 + CM Hyper TX2 hűtés Most stabilan 2520 Mhz-en ketyeg. 4800+-osként.
Memoria: 2x1Gb Transcend JM800QLJ-1G DDR2-800Mhz
Video: MSI N250GTS Twin Frozr 1G OC
Hang: Creative Audigy 2 ZS
HDD:SAMSUNG SP2504C HD Sentinel szerint.
ODD:HL-DT-ST DVDRAM GH22NS40
Táp: FSP 500-60GLN: 8k
Ház: fekete mistral 12cm-es kék led venti hátul. Oldalán 8 cm.előző tulaja moddingolta kissé. belül feketére fújva..Az lcd kijelző sem megy az előző tulaj elvágta a kábelét.
monitor: Fujitsu Siemens ScaleoView L19-1 5:4 képarányú.Doboz kábelek vannak.
Fekete bill. Terratec mistify mamba egér dobozos minden tartozékával.[ Szerkesztve ]
Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.
-
Dare2Live
félisten
-
Hobli1988
aktív tag
Keresek egy olcsó pcie vga-t(7600gt,8600gt,stb...) és 1giga ddr2-es ramot!
Eladó egy APC Back-UPS CS 350 szünetmentesitő táp,szinte új!7k
-
oyko
tag
Eladó:
Samsung GT-I9000 Galaxy S - 4-inch Super AMOLED gyári független készülék!
2 hónapos, karcmentes, hibátlan!
Szilikon tokkal, brando ultra clear képernyővédő fóliával!Ár: 95.000 Ft.-
Érd: 0630 223 6444
oyko@freemail.hu -
Kaics
aktív tag
Brutál olcsón vennék 667-es DDR2 RAM-ot asztali gépbe! 512-es modul elég is lenne.
-
zsolt19900
őstag
Sony BDP-S300 egy ilyen érdekel valakit?
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Kaics
aktív tag
Venne valaki Nokia X6-ost? Mennyit érhet most egy új állapotú pár hetes?
-
-
polip
addikt
válasz Silenzio #29950 üzenetére
ez baromság, óriási különbség van minőségben egy 15ezres gigabyte meg egy komoly antec ház között...
azt kívánom, menjen egyszer 2 héten keresztül a fejedtől 20 centire egész éjjel egy gigabyte házban egy gép, meg mondjuk egy P180-ba szerelt konfig...
én sem véletlen vettem antec sonata-t
-
Silenzio
addikt
válasz stuntmanmike #29932 üzenetére
Mer' ha 15000 Ft-os Gigabyte-ot vettél volna teszem azt, szétrohadt volna, vagy felrobbant volna a géped azóta, mi? Vagy mert hangszigetelt? Ha hűtésre fordítod a lóvét, eleve nincs hangja.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
polip
addikt
ja és ami extra:
a dell a mi bótunkba mutatja be Mo-on először a Dell Streak 7 collos változatát
sajtócirkusz, egyebek
-
-
Diego!
senior tag
Egyszer írható dvd lemezeket vennék, max. 25-öst.
-
Magnum_
nagyúr
van valakinek Alcor DTV 1000 tévé tunere?? nekem van, de a driver cédét elvesztettem és a gyártó oldaláról leszedett driver valamiért "nem válaszol".... ha valakinek van, át tudná küldeni nekem?
I humbly and respectfully decline™
-
-
Magnum_
nagyúr
namifenefranc, bővültök? hol?
elérem hát, csak a biznic lesz nehezebb...
stuntmanmike: itt is upc van, nem szabadulok, de gyors, lehet tőtteni. az otthoni dolgomat meg nem hagyom annyiban, úgy hallottam, hogy az NHH is baszogatja őket, szóval szerintem kiokoskodom rá valamit.
a2d2: pííííz beszél, tudod.
-
polip
addikt
válasz stuntmanmike #29930 üzenetére
nofene, még egy UPC-osnak is van ízlése
hatalmas UP az Antec házadnak, kiváló választás volt anno
-
stuntmanmike
tag
Eladó:
- Technics RP-F880 füles 13k
- Sony Ericsson HBH-DS980 bluetooth sztereó headset 10k
- MSI USB bluetooth adapter 1,5k
- HTC Hero fehér, gyári független, minden tartozékával, dobozában. Gyártói garis idén december közepéig. Hátlapja zsebkarcos, illetve a bal tetején van egy alig észrevehető karcolás. Képek: [link] [link]
- Az alábbi konfig, elsősorban egyben:
- Gigabyte GA-965P-DS3
- Intel C2D E6300 1,8ghz
- Geforce 8800 GT 512mb (Gainward Golden Sample)
- 4*1gb ddr2 Geil Ultra
- Western Digital Caviar Green 1TB
- Samsung 300 gb
- Antec P180 fekete
- Zalman 360B-APS
- Altec Lansing ATP3
- Logitech Cordless Desktop EX110
- Winfast TV2000XP -
Silenzio
addikt
Még mindig eladó Audigy SE, Verbatim DVD, trust USB hub, számítógép... Van saját hirdetése is.
[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
zsolt19900
őstag
válasz zsolt19900 #29919 üzenetére
nem akutális
Saint_ sok sikert a Nagyvárosban
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
Kedves Fórumtársak, Barátok!
Elköltöztem Budapestre jobb állás miatt, így szeretnék mindenkinek minden segítséget, figyelmességet és persze üzletet megköszönni, korrekt, jó embereket és barátokat ismertem meg itt a fórumon keresztül.
kösz mindent, srácok!
[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
sziasztok!
van valaki aki vaterán teljes jogú tag státuszában áll? esetleg ha ráér egy picit egyetlen hirdetést feltenni akkor írjon nekem egy privátot
-
Nevil2
tag
Köszönet mindenkinek a varrónős tippekért... holnap hirdetek nyertest!
-
plaszy
őstag
Bővült a kínálat 2x2GB DDR2-1066-os Kingmax rampárral: [link]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
dunc
nagyúr
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nincs valakinek ilyen fölösleges, fehér neon csöve, pl. revolteces modding? Vagy akár rendes laptop háttérvilágítása, olyan kb. 31 cm körüli méretben? Kellene pótolnom, fehér ledekkel meg nem az igazi, plusz még drágák is...
Valamint valami sarokban sunnyógó pici, 5400-as vékony laptop vinyója pár giga méretben? Csak egy Linuxnak kellene hely...
[ Szerkesztve ]
-
mark75
senior tag
Hy
Van 3db tdk dvd henger (50db/henger)még ennyi maradt.egyben 6ezer,külön 2300ft/db
Holnap kb 8-4-ig Pécsen leszek,utána már a héten nem megyek. -
-
bnss
veterán
válasz stuntmanmike #29899 üzenetére
Sokadik regisztráció volt, ezért lett kirakva.
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
Bird
addikt
Sziasztok pécsiek!
Van egy IAMM NTD38HD multimédia lejátszóm baráti áron... Akit érdekel keressen!
Bird
U.I: A félreértések elkerülése végett azért válok meg tőle, mert összraktam egy HTPC-t...
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OpenWRT topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- 3DFX
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest