-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
polip
addikt
válasz Silencer83 #26398 üzenetére
hehe nekem is E72-őm van, és én is bronzt akartam
ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
Magnum_
nagyúr
válasz Silencer83 #26396 üzenetére
a szamurajoknak van bronz vazze. én meg bizniszklassz akarok lenni- ezüst?
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
Galaxy Spica elkelt! E72-t szeretnék venni, ezüst legyen, vagy fekete?
-
plaszy
őstag
polip-tól vásárolt 2x2GB DDR-800MHz-es Kingston noti ram kiválóan működik a Fujitsu Pi 3560-asban. Tehát ezzel full kompatibilis.
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
plaszy
őstag
Eladó cuccaim: [link]
-
polip
addikt
nokia 6500 classic-ot keresek, függetlent, esetleg vodásat, mindenképpen BRONZ színben!
ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
dunc
nagyúr
Csocsi valakinek van eladó x360 ? Privátba.
-
4sal3
aktív tag
netbook eltéve Silencer kollégának. köszönöm az érdeklödéseket
-
littlejohnny
aktív tag
válasz littlejohnny #26215 üzenetére
Horgaszlada elkelt, de ez meg megvan:
1db ezust Sony PS2 Slim, chippelt kb 20 db jatekkal (+joy +allvany + 8mb memoria), tiptop allapotban. Ha erdekelne, kerj telszamot priviben. Nem az enyem a cucc... -
Dare2Live
félisten
A HP noti családi viszonyok miatt nem eladható, de van helyette másik, erősebb, gyorsabb ugyanannyiért. és tuti eladó.
Dell Inspiron E1505 konkrtéan így néz ki: [link]
de jóval erősebb proci van benne: T7200es
1gb ram
+dedikált vga: X1100
100gb hdda noti használt karcos (rövidesen rakok fel képet), aksija kuka szint. (új aksi 15-20K!)
60KCPT: lehet meg szófosásom volt.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Dare2Live #26373 üzenetére
Te vágod a dolgokat, de mindig mindent komolyan veszel. Csak viccelni próbáltam...
hcl: legalább 4 éve használom azt a fiókot mint elsődleges email cím, és spamet is csak hetente 1x kapok...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Dare2Live
félisten
válasz CPT.Pirk #26369 üzenetére
?
csöves csak a számla létrehozásánál kell. utána tied a kártya, pin kodot tudod. Ezek után automatából veszed le a pénzt, csak annyira figyelj, hogy modositani kell, a levehető összeget pl 10misire és egy kiadásnál automata csak 200.000ftt ad ki: sokszor ismételni kell a folyamatot. Ja és lehetőleg olyan automatát válassz ahol nincs kamera, nem lát rá a fejedre....
természetesen a weblapot/leveleket kínai/orosz/mongol wingates servereken keresztül kell elhelyezni küldözgetni....nagyonrégi (~'95) másik trükk volt, hogy ha 3percig nem veszed el a pénzt akkor a gép azt visszaszívja a pénzt meg visszarakja a számládra DE nem számolja meg, hogy mennyit vett vissza. Akkor még nem voltak ilyen nagypénzek mint 20.000Fts sok pénzt adott ki. Ha ügyes voltál a szélsők megmozditása nélkül kivettél párat középről, gép visszaszivta és visszaírta számládra.
vagy ugye volt a kamerás/leolvasos amit Pécsen is játszottak, bár sztem az sok munkával jár és kockázatos.
vagy... de ('98ban) zipiböl NVHt hackelni, pisztollyal mást veszélyeztetni: központi erstet rabolni (utána meg magunkat fejbe lőni) elég nagy lúzerségre vall.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
-
4sal3
aktív tag
vigyétek a netbookom, jó cucc, és sürgős is.
mod: a külső dvdrwt mindenképp mellé szeretném adni, mert van, akinek fontos.
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Dare2Live #26366 üzenetére
Oké, de mi majd olyan csövest alkalmazunk, aki nem bukik le, mint tegnap, amelyik nem tudott kitölteni egy átutalási papirost.
tsigalko87: nem lepődök meg ezen, igazából az eljárásról is halottam, de a sok év alatt most először esett meg ilyen velem. Te leveledet meg magától Junk mappába rakta, azt mondja, hogy high risk to open.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Dare2Live
félisten
válasz CPT.Pirk #26362 üzenetére
ez a jelszo kicsalok egyik alapja is. csak headet kell átirni és az jelenik meg innetől amit akarok. ha akarom az lesz a feladónál, hogy info@OTP.hu vagy hotmail/gmail amit akarok.
inentől ha hivatalosnak tünik a levél és 2h alatt hivatalosnak kinézöt csinálok még én is akkor a lakosság 99.99% azt hiszi, hogy az OTP irt neki,már irja is be a jelszavat....
(még kell egy csöves által megnyitott számlaszám és már lehet is utalni a csöves számlájára a pénzt.... amit azon nyomban fel is kell venni KPban... )
-
MZsoltee
veterán
Ha valakinek 775-ös proci kellene szóljon van E4400-am és E8400 am is.
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Kaptam egy angol nyelvű levelet a citromailtől, hogy nem sikerült kézbesíteni a levelemet. Valami Bianka ír benne magyar nyelven valakinek, hogy hallott egy letöltő oldalról, és hogy ad neki próba felhasználós jelszót, érdemes lenne kipróbálni. Ez eddig nem furcsa, ilyen leveleket szoktak küldeni, de ennek a levélnek a feladója az én hotmailes címem, Bianka névvel!!!
Találkoztam már egy olyan jelenséggel egy kis magyar email fióknál (1000.hu, valszeg évek óta nem fejlesztik), hogy spamat kapok a saját email címemről, de a előbbinél a hotmaliról van szó, ami azért nem egy utolsó email szolgáltatás...Az említett hotmailes levél ide irányított valakit: http://din.servepics.com, de már törölve van az oldal... Gondolom hülye smswarez lehetett.
-
plaszy
őstag
-
4sal3
aktív tag
50be adom a netbookot ajándék külsö dvdrw-vel. akár ma fél6 után is,ha eljössz érte
-
vatomi
aktív tag
AMD Phenom II X2 550 dobozos, 3 év garival kiskerbe eladó vagy elcserélhető! 18K
-
Magnum_
nagyúr
Samsung Galaxy Spica ELADÓ!
Uránvásrosi garzonlakás ELADÓ!
-
gabx76
őstag
válasz Silencer83 #26351 üzenetére
Phenom 8650 eladó!
Részletek TheSilencer-nél!Szólj, ha eladtuk, beérem 10%-kal.
-
4sal3
aktív tag
aspire one eladó, aoa150b. dobj pü-t,megegyezünk.
-
Silencer83
addikt
Phenom 8650 2012.12-ig garos
elado
-
gabx76
őstag
Sziasztok!
AMD X2 5400+ BE (AM2) eladó!
Ár: fix 9k -
-
4EYE
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy Nokia 6500 c,és egy Samsung l700 eladó sorban. Nokia 20k,Samsung 17k. Netezös konfig csere is érdekelne esetleg. Pm légyszi akit érdekel.
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
Samsung Galaxy Spica ELADÓ!
senkinek se kell?I humbly and respectfully decline™
-
vatomi
aktív tag
Keresek olcsó 2magos Intelt 800/1066fsb-vel
-
Nevil2
tag
Üdv!
Nem tudja vlki, hogy bioetanol (E85) kút Komlón kívül van még valahol a környéken?
Thx!
-
-
vatomi
aktív tag
AMD Phenom II X2 550 - beszámítás, csere. Csere, beszámítás... Pécsre leviszem
-
Topikgazda
-
Silencer83
addikt
válasz Silencer83 #26303 üzenetére
mar megvan Janoska jovoltabol, szal nem keresek
-
válasz CPT.Pirk #26324 üzenetére
Kösz Na majd kíváncsi leszek a tiédre is
Ha gondolod portálmotor felrakásában tudok segíteni, bár ha nem akarod kommentelhetővé tenni, akkor elég egyszerűbb is.
@nesa : Wazz a hóvirág nagyon jó, neked ez a kevésbé sikerült? Megyek és felvágom az ereim egy törött ND szűrővel
A szénosztályozó már volt de jóóóóóó
Mutogatni való hater díszpinty
-
Bandus99
őstag
Ha mar az ingatlan hirdeteseket nyomjuk, akkor lenne egy elado szolo Mohacson a drv-nel a tetejen, tehat sik terepen gyumolcsfakkal vetemenyessel. 25nm alapteruletu futheto emeletes hazzal pincevel. Aram a hazban vezetekes viz a telken.
Szerk: HA valaki megveszi en is odaadom Saint telefonjat neki ajandekba
[ Szerkesztve ]
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Sajnos a túravezetőnk megszokta a teljesítménytúrákat, így neki kínzás, ha meg kell állni, fényképezni. (persze, mert nála nincs fényképező ) Ennél a képnél is csak annyi időm volt, hogy be tudtam állítani kézzel az élességet, meg a fényerőt. A gép az élességet nem szokta jól belőni magától makróhoz, ált. a tárgy háttere lesz éles, a fényerőt meg mindig kicsit fölé lövi a szükségesnek, így az ilyen képeket mindig kézzel lövöm. Illetve fényerőt is kézzel vettem vissza ma minden képnél.
Jó lenne egy ilyen közös fotó dolog, pl. valaki hoz egy kis laptopot, amin lehetne nézni a képeket rögtön, mert egy dolog, hogy elolvastam már pár írást a rekesz, záridő, stb. beállítás témában, de gyakorlat nélkül nem megyek velük sokra.
A 2. képedet már néztem valahol, mitől lesz ilyen "dárkos, hdr-es"? Nagyon komolyan néz ki, mintha a Stalker c. játékból lenne, ott van ilyen komor, nyomasztó hangulat.
hcl:
Megnézem majd, aztán valamikor szerintem én is válogatok képeket egy ilyen albumhoz. Természetet, virágokat nagyon szeretem fotózni.[ Szerkesztve ]
-
plaszy
őstag
Ha már ingatlanok, akkor nekem is van eladó Harkányi nyaralóm egy társasüdülő FSZ.-jén. Akit érdekel esetleg. De én extrát nem tudok mellé adni...
-
nesa
veterán
válasz CPT.Pirk #26314 üzenetére
Na igen kompaktal nemnehez eles kepet produkalni amugy jopofa de rossz a szemszog karhogy nemcsinaltal tobb kepet es aztan otthon rostalni.
Tukros gepnel nehezebb a dolog a melysegelesseg miatt ,itt 1 nemtul szercses kepem neked ehez hasonlo szemszoget kellene maskor valasztani.
Eshamar kepek akkor nemtudom volt-e mar
Amugy jon a joido kene szervezni valami fotos programot
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Sir Riccio #26289 üzenetére
Nekem csak egy jobb fajta kompaktom van, valamint a béta cdhk miatt a kép raw verziója elveszett, de ettől független ezt a képet úgy érzem, érdemes megmutatnom, ma lőttem valahol a Jakab-hegy környékén:
-
Magnum_
nagyúr
Samsung Galaxy Spica valakinek? ELADÓ!
Uránvárosi garzonlakás valakinek? ELADÓ!
Továbbá segitséget kérnék! HOl tudok hétköznap héliummal töltött lufikat venni? klasszik szines lufik kellenének, de min.5, de inkább 10 db... előre is köszi
-
djSiku
csendes tag
Sziasztok!
Eladó Genius SlimStar R610 Wireless bill + egér teljesen új, csak kipróbálva volt. Pécsen átvehető, 7800-ért árulom, alkudni lehet, illetve csere is játszik. Akit érdekel, írjon bátran!
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
aki kérne még dvd-t ne tartsa magába, holnap reggelig megteheti
-
plaszy
őstag
válasz Silencer83 #26307 üzenetére
Egyelőre azt mondom, hogy annyiért nem eladó...de, ha majd megtaláltam a helyére valót, akkor úgyis megfogom hirdetni.
-
plaszy
őstag
válasz Silencer83 #26305 üzenetére
GRAT!
Alku nem nagyon, mert nekem is kell kp.-ra venni utána erősebbet
Egyébként ma meg dolgozom holnap reggel 8-ig, szóval legkorábban holnap tudom bevinni Pécsre.
Tehát nekem nem oly sürgős az eladása.[ Szerkesztve ]
-
plaszy
őstag
válasz Silencer83 #26303 üzenetére
Garis PowerColor 3870-es 15k-ért?
Vagy beszámítod-e a 4850-esedbe?[ Szerkesztve ]
-
Silencer83
addikt
SOS-be keresek olcsobb kateg. PCI-E vgat
HD 3850, 4670
v vmi hasonlo Nvidia -
dunc
nagyúr
Érdeklödnék verba dl lemezt árul valaki? Árba mennyi?
-
plaszy
őstag
válasz Silencer83 #26300 üzenetére
Köszi, de én már nem licitálok, mert már sok nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- EAFC 25
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- PlayStation 1 / 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Építő/felújító topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla