- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlejohnny
aktív tag
Lenne itt par dolog elkotyavetyelesre:
- Seagate Momentus 120GB noti vinyo
- Celeron 420 es T2050 notiproci
- AMD Turion 64 X2 TL-50 notiproci -
jericho69
tag
Eladóvá vált Pécsett 2db magastámlás, gurulós fotel, melyek új bútorok vásárlása miatt már nem férnek el. Ha valakit érdekel, kérésre küldök róluk képet, árban pedig megyegyezünk.
-
ha3fis
tag
Köszi a válaszokat.
XP-m van jogtiszta, azzal próbálkoznék inkább.
Addig jutottam el a "DOS-ablakos" verziónál, hogy boot-olhatóvá tette a pendrájvot/SD kártyát, de az oprendszert nem rakta fel rá, azt manuálisan másoltam rá, denem indítja el.
Elindul a gép az eszközökről, csak az install nem indul el. -
dunc
nagyúr
válasz ha3fis #29091 üzenetére
Hello az egyszerű megoldások nem működnek egyedül ez a verzió életképes,és jól müködő!!!
Ha nagyon nem sikerül hozd el a kütyüd,és megcsináljuk. (kertváros)[ Szerkesztve ]
-
acc200
tag
válasz Nevil2 #29088 üzenetére
Szia!
Érdeklődnék, hogy a T-Home-nál dolgozol esetleg? Mert nekünk lenne egy elég érdekes esetünk a net bekötésével kapcsolatban, mert annyi a lényeg, h 2 utca között van a telkünk.. 1ik fent van a domb tetején, de oda nem hozzák fel a netet (mondjuk nem értem, hogy miért, mert csak kb 2-3 oszlopot kéne lerakni és nem csak mi lennénk ott, hanem még 1-2ember min.), másik utcában ami lent van, oda olyan másfél éve hozták be a netet meg minden és a szembe szomszédunk vígan netezik vele.. És ahogy a mellékelt rajzon látszik, arról a hálózatról oda is hozzák a hátunk mögé.. 1x voltak kint a technikus kollégák és ők azt mondták, hogy simán megoldható, ők majd intézkednek.. kb 1 hónapra rá jött a válasz, hogy kivitelezhetetlen, meg hogy túl drága stb.. Nah akkor ez most mi már?? Oszt.társam meséli, hogy rokona kint lakik a pusztában, és neki elhozták, pedig lakott területtől kb 2 km-re lakott és uan ez a T-home a szolgáltatója. Ja, és persze ez is belterület..
Üdv!
Esetleg tudtok jó gépes boltokat itt Pécsen? Megköszönném, hogy ha mondanátok 1-2-t.
[ Szerkesztve ]
-
ha3fis
tag
Van itt valaki, aki telepített oprendszert USB-s pendrájvról/memóriakártya olvasóról?
A neten található 2-3 fajta megoldást próbálgattam, addig eljutottam, hogy a USB-ről is és az SD kártyáról is bootol, de a rajtuk lévő oprendszer installja nem indul el.
Köszi előre is a segítséget. Hátha mást is érdekel a téma.[ Szerkesztve ]
-
olbaidhun
őstag
Vegyétek, vigyétek, leáraztam néhány kedvenc ps3 címemet;
:: Referenciám ::
[link1] + [link2] = [ph! megbízhatóság](¯`·.¸¸.-> °º :: Ajánlatokat pü-ben várok! º° <-.¸¸.·´¯)
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
-
Dodder
tag
Haveromnak is van upc nete,neki majdnek lekorlátozták mert 3 hónapon keresztül havonta több mint 300 giga adatforgalma volt. Azt most nem tudom biztosan,hogy ez csak letöltésre vonatkozik-e vagy le és feltöltést egybeszámolják. nekem 15/5-ös netem van megvagyok vele elégedve.Igaz nem töltök le 300 gigát havonta elég 100 is.
Egyedül nekem a set top box nem jön be amit a tv-hez adnak. van benne egy 160 gigás winyó , állandóan lefagy melegszik 1000-rel ,kikapcsolt állapotban is megy a ventilátora (ez főleg este elalvásnál jó kis alató muzsika.) és néha annyira lelassul,hogy csatorna váltás között elmehetnék elszívi egy cigit ha dohányoznék.hetente 1x vagy 2x teljesen lefagy felvétel közben hogy csak áramtalanítással lehet csak segíteni rajta. amúgy ez már a második box 1 év alatt mert az előzőről nem lehetett letörölni a felvett adást.[ Szerkesztve ]
Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.
-
Macka
veterán
Gyorsba kellene nekem vélemény az UPC netről. Tv-vel együtt akarok előfizetni náluk. Torrentezés, letöltés szempontjából kellene info.
-
Macka
veterán
Nokia 6700 Classic Bronz T-mob. 35K
-
RZozo
aktív tag
Eladók az alábbi alkatrészek:
- LG Studioworks 15”-os CRT monitor
- Artic Cooling ATI Silencer 2 VGA hűtő
- 2x128 MB SDRAM
- TwinMos 256 MB DDR 400 CL2.5 RAMmindegyik alkatrész hibátlan, működik, áruk 1k/db, ha több db-ot visz a vevő
-
Bla82
tag
válasz Egyhapsi #29074 üzenetére
CG Árkád 9-13-ig meg talán a Digistar de ebben nem vagyok biztos.
-
Egyhapsi
csendes tag
Milyen számtech boltok vannak ma nyitva Pécsen ?
"Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása."
-
4sal3
aktív tag
hali
nincs vkinek házhűtőhöz hosszabbítója? 3pines, amit a lapra lehet kötni -
legiaap
félisten
Mi ez a fátyolos "köd" szerűség itt Pécsen?
Ennyire párás lenne a levegő, vagy smog?
Ilyet még nem láttam eddig itt. Vagy csak nem tűnt fel...How are U today? Just kidding...I don't care!
-
dunc
nagyúr
Ért valaki laptop kijelző cseréhez,esetleg beszerzéshez? (a kijelzővédő burkolat tőrt össze)
Egy ismerősőmnek tőrt össze. ASUS ról van szó nem tudom melyik széria.[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
Pécs környékén cserélném/eladnám bolti garanciás 8GB-os, sok tartozékkal rendelkező Omnia2-met jó állapotú (akár kisebb, akár nagyobb) androidos/apple okostelefonra, vagy hordozható számítógépre(netbook, laptop), netán igényesebb tabletre.
Érdeklődés PÜ-ben!hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4
-
1hijjanhusz
senior tag
Help! Vki tud olyan üzletet a környéken, ahol lehet kapni egy slotos XFX HD4830-at?
lúzer sport club/ A pohár már félig van.
-
nesa
veterán
válasz plaszy #29034 üzenetére
Meg de nem epp feher ,multkor beszeltem vele ocsmany-bunko stilusa van, ottis hagytam, randa nagyon a feje ,nemvolt megfelelo ahoz amit akartam ,de megis jelent rogton ket kancigany hogy mit akarok fotozni...., nemis ertettek meg mit szeretnek (beszeltem nekik 1 fotopalyazatrol, tarsadalom es emberabrazolasrol ,szociofotorol ) aztan otthagytam oket ,mostmar a palyazat is lejart amire akartam a kepet csinalni ,mind1 igy most tobb idom lesz megszervezni...
-
Hobli1988
aktív tag
Eladó egy Toshiba 1T-s kűlső vinyó 15k-ért(Argep.hu-n 24k az ára legolcsóbban)!Dobozos,garis!Valamikor megyek pécsre,ki lehet próbálni!
Eladó egy APC Back-UPS CS 350 szünetmentesitő táp,szinte új!7k
-
Gergő_
őstag
USB Wifi adapter, xp-vel megy 1500Ft még mindig eladó
esetleg cf kártyára cserélhető
alkudni is lehet -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hogyan lehet rávenni a T-Homeosokat, hogy cseréljenek ki egy digitális beltérit, ami legalább hetente 1x minden adóra kiírja, hogy ezen a csatornán adás nem elérhető? Olyankor kell nyomni egy gyári resetet, és akkor megint van TV. Kettő darab teljesen egyforma beltéri van ott ugyanazon a tányéron (T-s minden szerelés), az egyiket még soha nem kellett újraindítani, a másikat meg már sokszor, és nagyszüleimnek ilyenkor telefonos helpdesk vagyok...
A T-s szerelő mikor kint volt egy döglött fejegységet cserélni, megmagyarázta nekik, hogy elnyomják, és azért megy el az adás, de ezt cáfolja, hogy akkor is elment az adás így, mikor csak én voltam ott napokon keresztül, csak néztem egy csatronát, és nem nyúltam a távirányítóhoz...
Nincs valakinek valami T-s ismeretsége? Szentlőrincen van a cuccos.[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
nagyúr
Van valakinek monitor kalibráló cucca? Vagy ismertek valakit akinek van és kölcsön lehetne tőle kérni?
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
nagyúr
válasz ha3fis #29042 üzenetére
Személyesen érdemes intézni, a haverom le akarta adni a UPC tányérost, de még tovább számláztak, mert azt mondták, hogy hozzájuk üres boríték ment, meg szerintük amikor telefonon felhívta őket akkor csak a menüt hallgatta, kezelővel nem beszélt. Így végül, még kiküldtek neki, három havi számlát, mire sikerült lemondania.
-
Voca
csendes tag
Sziasztok!
Ha valaki ablakban, árnyékolásban, szúnyóghálóban, napkollertorban, bútorozásban (beszerelés, elkészítés) vagy esetetleg egyéb asztalos munkákban gondolkodik és kell neki egy megbízható, olcsó és kiváló referenciákkal rendelkező cég akkor tudom magunkat ajánlani.
Massiv Geo Kft Pécs, Mártirok u. 17/2 30/4778834 Friedrich DávidNe haragudjatok a reklámért egy post talán elfér és a PH!-sok kapnak még egy kis bónusz kedvezményt is!
ps.: Természetesen ajánlatot kérhettek priviben is vagy massivegeo[kukacz]gmail[pont]com címen is. Nem bánjátok meg...
Egy kis ON: Eladó egy makulátlan Nokia 6210 Navigator kellékekkel de doboz nélkül..
Akit érdekel dobjon egy Pm-t![ Szerkesztve ]
-
dag
tag
Valakit érdekel meleg étkeztetési utalvány? Van 14.000 Ft-nyí (2x7000Ft, 500Ft címletben) olcsóbbért?
Akit esetleg érdekel dobhat egy PÜ-t.
-
ha3fis
tag
Adott le valaki mostanában "tányéros" digitv-t? Személyesen érdemes intézni vagy először levélben kellene fel/lemondani? Kb. 1 hónap múlva szeretném lemondani az előfizut, meg a drávanetes netet, mert átmegyek a téhómhoz.
Tavaly két ismerősöm is lemondta, az egyiktől nem kértek semmit, a másiktól csak a beltérit és a távirányítót. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Szerintem kerüld el a Canon powershot szériáját. Nekem egy A320 volt, szépen fényképezett, semmi gond nem volt. Aztán eladtam, egy kolléga megvette, mert az övében tönkrement a ccd, fekete kép pár fehér folttal. Mire odaért postán, valszeg kapott pár ütést, és az enyém is ccd hibás lett...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
GTheo
tag
Én is most autót szeretnék venni, kedden meg is néztem, amit szeretnék, Zalaegerszegen. 11 éves autó, 2. tulajtól venném, 208 e km-el, ami valós, mivel szervízkönyvezve volt 2007-ig, onnantól pedig reálisak a km-ek, és a számlák is megvannak a javításokról... Itt Pécsen a Schneidernél is van egy hasonló, de egy motorral gyengébb, 3 évvel fiatalabb, drágábban... Szerencsére úgy néz ki, hogy az autómat el tudom adni, csak találni lesz nehéz valami jót...
Ha valakinek/ismerősnek van eladó BMW E46 eladó írjon, ha lehet benzines, 2 liternél nem nagyobb motorral, coupé előny -
-
#TOTTI
őstag
Visszatérve az autókereskedőkre Pécsen, ha alkudni akarsz vagy megjegyzed, hogy törött volt vagy egyéb hasonlók, már szarnak is rád hiába autóvásárlási céllal mész, balekoknak szeretnének eladni..
-
Orb1337
tag
PHP feketekönyv haladóknak eladó, holnapi pécsi átvétellel
-
-
Magnum_
nagyúr
HP notebook tulajok figyelem! Eladó dokkoló! Karcmentes, stbstb... 10.000,-Ft
I humbly and respectfully decline™
-
legiaap
félisten
Halihó!
Tud valaki egy jó masszőrt itt Pécsen?
Fáj a hátam, azt jó lenne egy kis nyomi neki.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Magnum_
nagyúr
bocs az offért, de a mai facebook bölcsességtől, amely ogozzságot egy kedves ismerősöm írt, verem a fejem a falba:
Mindannyiunknak el kellene kezdenünk élni, mielőtt túl öregek leszünk.
-
Topikgazda
Sziasztok!
A nagy igényre való tekintettel megint rendelek lemezeket, verba dvd 64FT/db áron, TDK dvd 54FT/db áron van, ha valaki szeretne szóljon bátran, van rá kb 1 hét, majd néha beírok, hogy el ne feledjétek Kérésre persze hozok másfajtát is, privizzetek -
endib
tag
Üdv
Volna itt egy Canon Powershot A410 fényképezőgép. Van egy olyan gondja hogy szabadtéren, illetve ahol sok a fény, a képek csíkosak lesznek. Viszont szürkületben, valamint kevesebb fény mellett mintha nem lenne rajta.
Mi okozhatja ezt? Illetve szerintetek javítható? -
Macka
veterán
Nokia 6700 Classic Bronz. T-Mobil függő. Doboz, minden papír, számla. 35.000.
-
valentinho
senior tag
Sziasztok!Eladó lenne 4db Alessio felni 15-ös méretben 195/65ös nokian gumikkal!KÉP
http://soundcloud.com/tinnyo
-
nesa
veterán
Akkor eleg ha az alap melyebb es jol bevan vasalva, ha 6 meter magas 2 meter alap kell es ez a minimum 1 meternel is lehet hogy evekik nem lenne gond de szerintem nincs ertelme kiserletezni ,ugy csinald ahogy irtam 3-3 lyukat furj a foldbe a vegen a 3x3-3 betonoszlopot a kilogo vaspalcak elhajlitasaval 10cm vastag vasbetonlemezzel lezarod , a felepitmenyt meg ugy csavarozd le.
A betont padlopond hozzaadasaval birod folyositani.
-
a2d2
addikt
-
nesa
veterán
Figy ez igy nem jo , ugy szamolj hogy a szel ne tekerje ki a foldbol a magasaganak minimum az 1/3 kell leasni.
En ugy csinalnam hogy a 3db csovet terpeszbe raknam ugy hogy lent 1-1,5m terpesz legyen , es labankent 3-3 lyukat furnek a megfelelo melysegbe amit bevasalva kiontenek folyositott betonnal ,ebben lenne oszloponkent 3 menetesszar amivel kesobb rogziteni lehet az oszlopokat...
-
nagyúr
Alaplaphibás Acer eMachines E520 kijelzője, tapipadja vagy billentyűzete kinek mennyit ér?
-
Magnum_
nagyúr
Srácok, eladó karkötő[/B, sajnos barátnőm csuklójára nagyon nagy. (B)ár: 3.000Ft(/B)
[ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
Szia!
Igen, én is már inkább 3db komolyabb fémcsőben gondolkodok. Ezeket lehetne összehegeszteni az egyik végükön, lent meg kapnának egy szép kis betontuskót.
Szóval akinek van eladó fémcsöve legalább 3x7m-es jelentkezzen, vevő vagyok rájukGerjesztés nem kell, mivel nem autógenerátort használok, hanem egy állandómágneses motort.
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
RZozo
aktív tag
Eladók az alábbi alkatrészek:
- LG Studioworks 15”-os CRT monitor
- ATI Radeon 9000 64MB AGP VGA kártya (VGA, DVI,TV out)
- Artic Cooling ATI Silencer 2 VGA hűtő
- 2x128 MB SDRAM
- TwinMos 256 MB DDR 400 CL2.5 RAM
mindegyik alkatrész hibátlan, működik, áruk 1k/db, ha több db-ot visz a vevő -
a2d2
addikt
Érdeklődnék nincs-e valakinek elfekvőben egy 6-7m körüli fém oszlopa?
Lehet vevő lennék rá!
Köszi!A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
dunc
nagyúr
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Horgász topik
- SSD kibeszélő
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 2042
- Klasszikus, átlátható HardverApró listanézet (2025-01)
- Nyaralás topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla