Hirdetés
-
LOGOUT.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
djSiku
csendes tag
Sziasztok!
Eladó Genius SlimStar R610 Wireless bill + egér teljesen új, csak kipróbálva volt. Pécsen átvehető, 7800-ért árulom, alkudni lehet, illetve csere is játszik. Akit érdekel, írjon bátran!
[ Szerkesztve ]
-
-
djSiku
csendes tag
Továbbra is eladó Genius SlimStar R610 Wireless bill + egér.
Teljesen új, csak kipróbálva volt. Pécsen átvehető, 7300-ért árulom, alkudni lehet, illetve csere is játszik. Akit érdekel, írjon bátran! -
djSiku
csendes tag
válasz CHIPman #26929 üzenetére
Modernebb helyeken már van a koleszban wifinet amit lehet laptopról, telóról, pda-ról használni. Nálunk például (Pollack szakközépiskola) is van net ami jelszóval van védve, és a tanulók kérhetnek saját hozzáférést (telóról ugyanúgy be lehet jelentkezni, de csak ennek ismeretében). A sulink kollégiumában ugyanez a helyzet tudtommal.
Máshol nem tudom hogy ez hogy működik, de nálunk nagyon jól bevált! -
djSiku
csendes tag
Továbbra is eladó egy minőségi Genius SlimStar R610 Wireless bill + egér.
Teljesen új, csak kipróbálva volt. Személyesen Pécsen vehető át, de ha kell, postára is adom. Az ára most már csak kerek 7000 forint.. Vigyétek mert kellene a zsé[ Szerkesztve ]
-
djSiku
csendes tag
Régebben a CD akasztása a tükörre volt az elég sűrűn alkalmazott módszer.. Vannak konkrét traffipax-érzékelő készülékek is de úgy hallottam nem valami hatásosak.. elvileg besípolnak ha érzékelik, de akkor már elég késő... már ha működik tényleg.
A rendőrség weblapján közlik az aktuális traffi-helyeket.
Egyébként megéri a napokban óvatosan vezetni, mert európai szintű ellenőrzés van, az ország összes traffipaxa kinn van az utakon állítólag.. A büntetés meg hát nem a legolcsóbb :S
-
djSiku
csendes tag
Most induló, interaktív netrádió keres sürgősen hírszerkesztőt, férfi műsorvezetőt, illetve partnereket, támogatókat!
A rádió eddig Magyarországon még nem látott technikával rendelkezik, mely igen sok kaput kitár a lehetőségek tárházában. Csak megbízható, barátságos, csapatjátékos emberek jelentkezését várjuk! Cél az fm-rádiók színvonalának megütése, aztán pedig kiterjeszkedés fm-hálózatra.
Bővebb info priviben, vagy a faragozsolt.djsiku@gmail.com msn/e-mail címen![ Szerkesztve ]
-
djSiku
csendes tag
2.0 hangfalat valakinek occsó'é? 2500 forint de az ár alku és csereképes. Szép külső, gyönyörű hang
-
djSiku
csendes tag
Eladó eredeti szoftverek pénzhiány miatt:
Nézz be, hátha találsz valamit, ami felkelti az érdeklődésed. Ajánlatokat priviben várok.
-
djSiku
csendes tag
Tudna nekem valaki segíteni?
3 db horgászfilmes VHS-t szeretnék átírni DVD-re, de nekem nincs hozzá technikám, üzletben meg elég drágán csinálják...
Ha jól emlékszek, igen jó filmekről van szó, így ezeket tudom felajánlani a másolásért cserébe, főleg hogy tudtommal bolti kiadásban nem jelent meg, házi felvétel.Köszi előre is!
-
djSiku
csendes tag
FIGYELEM!
Betegség miatt sürgősen, áron alul eladó egy Dunai horgászladik!
Részletek a link alatt, érdemes megtekinteni, igen szép állapotban van! 6 személyes, favázas, stabil. Evezővel, egyéb kiegészítőkkel.
-
djSiku
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki tanácsot adni? Sürgős lenne..
Betelt a vinyóm, és el akartam kezdeni kiírni a filmjeimet DVD-re.. (Még nem használtam ebben a gépben a DVD-írót, csak olvasásra)Beteszem az üres lemezt, elindítom a Nero-t (több verzióval is kipróbáltam), kiválasztom az írási programot, elindítom az írást, és az egész gép lefagy... 4 órával később visszaültem és azt írta hogy a DVD adatellenőrzése során a sávok között nem lehet olvasni, és 1%nál van a mutató, ugyanúgy lefagyva.. Bezárom kínkeservesen a progit, majd megnézem, és a kívánt dolgok rajta vannak a DVD-n, azonban mikor a DVDt olvasni próbálom, ismételten fagyás, és nem nyit meg rajta semmit, csak a lejátszó ugrik be, szintén lefagyva...
Valakinek valami ötlete, hogy mit lehetne tenni?
-
djSiku
csendes tag
Keresek:
- Fekete színű, működő DVD írót (bármilyen típus) max. 4000.-
- műanyag CD-tokokat (ártól függően 50-100 db)Eladó:
- Dunai horgászladik 6személyes, evezőkkel, kiegészítőkkel (45000.-)
- Daewoo mini-hifi használt, ezüst színű, rádióval magnóval aux (rca) funkcióval, távirányítóval, szép hanggal. hibája: 3as CD-olvasó nem működik, fejtisztítás valószínűleg segítene rajta (6200.-)
- Writemaster használt DVD-RW, írni nem tud, olvasni viszont tökéletes (2200.-)
- GoldStar fekete videómagnó távirányítóval: fejbeállításra szorul, a szalagot összegyűri valamiért (1500.-)
- 30db videókazetta régi mesékkel, csak egyben! Pl. Hófehérke, Süsü, Három kismalac, Babar, Asterix, Vuk, Három kismalac Összesen 92 db mesefilm. Kérésre teljes listát küldök. (6600.-)Csere is érdekel.
-
djSiku
csendes tag
Eladóvá vált betegség miatt egy Dunai horgászladik, 6 személyes, minden kiegészítővel, szép állapotban.
A csónak motorizálható, fa szerkezetű, teljesen stabil, és teljesen jó állapotban van.
Helyileg Orfűn tekinthető meg.Kiváló sétacsónakázásra a családnak, illetve horgászatra, akár tavon, akár folyóvizen, főleg így a nyár közeledtével.
Irányár: 45ezer forint
Csere is érdekel, értékegyeztetéssel szó lehet jobb tévéről, netbookról, vagy egyéb elektronikai cuccról. Részletekért írj priviben.
-
djSiku
csendes tag
válasz Dodder #27888 üzenetére
Megtört a flipben a kábel? :S
Én is így jártam, de szerencsémre volt a dobozban fliptakaró, így csak át kellett szerelni.. Azonban kezd döglődni az egész teló, olykor fogja magát és túlmelegszik, lefagy, újraindítást követően több napig ismét jó, aztán ez megint jelentkezik.. Vannak érdekes dolgai -
djSiku
csendes tag
válasz CPT.Pirk #27891 üzenetére
Jaja flip nélkül is teljesen tökéletesen lehet használni, pláne hogy csak úgy megy az érintőképernyő.. Eleve kicsit faramuci hogy ilyen lehajthatós, legalábbis nekem az elején nagyon nehéz volt megszokni. És az, hogy felhajtott üzemmódban nem megy az érintő.. elég gáz..
Én függetlenül, használtan vettem, alapból SE szoftver volt rajta szerencsére. No lekorlátozások, görgőt is lehet mindenhez használni, stb. Összességében jó kis teló, de a memóriahiány, illetve a lassú betöltések, kicsit hátrányt képeznek.
-
djSiku
csendes tag
Eladó pár apró telefonos kütyü:
- Sony Ericsson Headset 2,5"-os, kicsi közepes és nagy gumidugeszokkal, a kicsiből csak az egyik van meg.
- Samsung SGH-X660 -hoz tartozó USB adatkábel
- Samsung SGH-X660 -hoz tartozó headset
- Samsung SGH-X660 T-függő, hibás, alkatrésznek.. fogja magát, és lefagy..Pár száz forint az áruk, mivel nekem nem kellenek..
Emellett továbbra is eladó egy házi videókazetta-gyűjtemény 30 db kazettával, tévéről felvett mesefilmekkel (~100 db, kérésre küldök priviben részletes listát), csak egyben! Kisgyerekeknek nagyon jó lekötés, és legalább nem a lövöldözős ***-okat nézik addig..
Iá.: 5ezer forint, csere is érdekel -
djSiku
csendes tag
válasz Magnum_ #28069 üzenetére
Volt már róla szó, hogy be akarják zárni hamarosan, végérvényesen az összes illegális fájlmegosztót, és fizetőssé akarják tenni a filmek, zenék letöltését mindenhol, az e-könyvekhez hasonlóan..
Csúnya világ elé nézünk ha tényleg ez leszSzerk.: Lehet, hogy ez az első lépés ezen irány felé...
[ Szerkesztve ]
-
djSiku
csendes tag
válasz plaszy #28162 üzenetére
Egy T-függő Siemens C-25 nem érdekel esetleg? Igazi kuriózum, több, mint 12 éves.. Nincsenek rajta karcok, kopás is csak nagyon kevés..
Teljesen működőképes állapotban van. -
djSiku
csendes tag
Új ár!!!
Szekszárdi típusú Dunai horgászladik eladó, jelenleg az orfűi Hermann Ottó horgászegyesületi tavon található!
Kiválóan alkalmas sétacsónakázásra családdal, illetve horgászatra! 6 személy kényelmesen elfér benne, felszereléssel együtt.
Motorizálható!
Új irányár: 32ezer forint (csere is játszik értelmes dologra, mivel mi nem tudjuk használni, betegség miatt)
-
djSiku
csendes tag
Genius 2.0 jó állapotú ezüst-fekete hangfalpárt valakinek occsóé? 1200 forintért odaadom
-
djSiku
csendes tag
Netbookot tud valaki 30-40 környékén? 1 vagy 2 gigás memóriával kellene, és előny ha van hozzá gari.
Köszi előre is!Ugyanakkor továbbra is eladó egy Genius ezüst-fekete 2.0 hangszóró kiváló állapotban, illetőleg 30 db videókazetta házi mesefilmfelvételekkel, kb 90 mesével. Alku lehetséges szinte a végtelenségig
Részletek pü-ben. -
djSiku
csendes tag
LG KS360 Blue telócska valakinek?
Az LCDjén egy X alakú ~2*2 centis repedés van.. Maga a mobil új, csak kisebb kopások vannak rajta, és tökéletesen működik. Az érintőpanel sértetlen.
Dobozával, headsettel, USB adatkábellel, és angol hálózati töltővel, amihez átalakító szükséges. Magyar menü.
Ajánlatokat várok. Szinte bármire cserélhető, mert nálam csak porosodna..
-
djSiku
csendes tag
Tud valaki arról valamit, hogy végülis mi lett a pécsi Mediterrán Rádióval? És, hogy lesz-e folytatása, vagy lesz-e másik rádiója Pécsnek?
Szerintem gáz, hogy pont Európa Kulturális Fővárosának nincs saját, neves rádiója..
-
-
djSiku
csendes tag
válasz ErőVarázsló #28960 üzenetére
A távolsági buszok szoktak csomagokat is szállítani néha, ha nem találsz embert, egy kérdést szerintem megérhet.
-
-
djSiku
csendes tag
Poton pénzért eladó pár használt, de igen szép állapotban levő
általános, illetve középiskolás tankönyv!
Nekem már nincs rájuk szükségem, így csak a helyet foglalják..
Jelképes összegért, esetleg értelmes dologért cserélhetőek! Kérésre képet is küldök mindegyikről!
Én vigyázok a cuccaimra, így nem jellemző a firkálás, gyűröttség, van amelyik ki sem volt nyitvaÉrdeklődni elsődlegesen priviben!
És ím' a lista:
Általános iskolás:
Balla Árpád Történelem 8, Korona Kiadó, 2005
Hajdu Sándor - Matematika 5, Műszaki könyvkiadó, 2003
Hajdu Sándor - Matematika 6, Műszaki könyvkiadó, 2004
Hajdu Sándor - Matematika 7, Műszaki könyvkiadó, 2005
Hajdu Sándor - Matematika 8, Műszaki könyvkiadó, 2006
Nagy Vendelné, Rugli Ilona - Földrajz 7, Nemzeti Tk, 2005
Nagy Vendelné, Rugli Ilona - Földrajz 8, Nemzeti Tk, 2006
Csákány Antalné, Károlyházy Frigyes - Fizika 7, 2003, Nemzeti Tk.
Csákány Antalné, Károlyházy Frigyes - Fizika 8, 2004, Nemzeti Tk.
Szatalos Gyuláné, Dr. Paál Tamásné - Biológia 7, 2003, Nemzeti Tk.
Dr. Kovács István, Dr. Victor András - Biológia 8, 2004, Nemzeti Tk.Középiskolás:
Középiskolai földrajzi atlasz Cartographia Tk. 2007
Biológia 9 - Mozaik Tk, 2007
Biológia 10 - Mozaik Tk, 2008
Földrajz 10 - Mozaik Tk, 2008
Mohácsy Károly Irodalmi Szöveggyűjtemény 9, Krónika Nova, 2006
Mohácsy Károly Irodalmi Szöveggyűjtemény 10, Krónika Nova, 2006
Nemerkényi Antal, Sárfalvi Béla - Általános természetföldrajz a gimnáziumok számára 1, Nemzeti Tk, 2007
Száray Miklós - Történelem I, Nemzeti Tk, 2007
Száray Miklós, Szász Erzsébet - Történelem II, Műszaki Tk, 2007
Száray Miklós, Kaposi József - Történelem II. munkafüzet, Nemzeti Tk. 2008
Lukin László, Ugrin Gábor - Ének-zene 9-10, 2006, Nemzeti Tk.
Imrehné Sebestyén Margit - A képzelet világa 1, 2009, Apáczai Kiadó -
djSiku
csendes tag
Skacok, segítsetek!
Kellene nekem Robert Merle - Malevile című könyv SOS-ben.. Versenyen szeretném ajánlani, azonban 2 könyvtárban is kerestem, nem volt..
Elolvastam az ajánlóját ill. előzetesét, nagyon jó könyvnek tűnik, szóval ha akadna jóárasítva, akkor szerintem pályáznék a megvételére is. Elég sürgős lenne.Köszi előre is, válaszokat elsődlegesen priviben várnám!
-
djSiku
csendes tag
Érdekel valakit esetleg egy efféle mini bluetooth adapter?
Vadi új, próba erejéig lett kibontva. Telepítő CD-vel, leírással.
A kis mérete miatt tökéletes azon notebookokhoz, melyekben még nincs beépített bluetooth vevő, hisz épp hogy kilóg az USB-ből
-
djSiku
csendes tag
Sziasztok!
Egyelőre csak igényfelmérés:
Megfelelő ajánlat esetén eladóvá válhat Acer Aspire One N214 típusú fekete netbookom.
Tulajdonságok:
10 collos képernyő
798 MHz
Intel-Atom Proci
1 GB RAM
160 GB HDD
beépített kamera (elvileg 2 Mpx)
angol nyelvű billentyűzet
amerikai hálózati töltő + átalakító magyar villára
Windows XP op.rendszer
Wifi, WLAN, 3 USB, VGA, mikrofon és hangszóró dugesz, beépített memória-kártya olvasó 5in12008-as, Amerikából iderepült gép, keveset volt használva. Nagyon szép állapotban, mindössze pár apró hajszálkarcolással és kopással, szinte észre sem lehet venni.
Az akksi ~1,5 órát bír.
Netezéshez, irodai alkalmazásokhoz kiválóan alkalmas. Mivel nagyon pici, könnyen hordozható, igazán kényelmes használatot biztosít.
Kihasználatlanság miatt válik eladóvá.Érdeklődni privátban lehet elsődlegesen.
-
djSiku
csendes tag
Eladó egy asztali PC és egy netbook!
Netbook:
Acer Aspire One N214, fekete- 10 collos képernyő
- 1.6 GHz Intel-Atom Proci
- 1 GB RAM
- 160 GB HDD
- beépített kamera (elvileg 2 Mpx)
- angol nyelvű billentyűzet
- amerikai hálózati töltő + átalakító magyar villára
- Windows XP op.rendszer
- Egyéb: Wifi, WLAN, 3 USB, VGA, mikrofon és hangszóró dugesz, beépített memória-kártya olvasó 5in12008-as, Amerikából iderepült gép, keveset volt használva. Nagyon szép állapotban, mindössze pár apró hajszálkarcolással és kopással, szinte észre sem lehet venni.
Az akksi ~1,5 órát bír.
Netezéshez, irodai alkalmazásokhoz kiválóan alkalmas. Mivel nagyon pici, könnyen hordozható, igazán kényelmes használatot biztosít.
Kihasználatlanság miatt válik eladóvá.Alkudozás nélküli ár kerek 45 ezer forint.
Asztali PC:
- alaplap: Asus P5VD2 MX Green
- Intel Celeron 3.06 GHz
- 2*512 MB DDR2 RAM (667 és 333 MHz)
- Asus X700 128 MB videókártya
- 160 GB Maxtor winchester
- Samsung SH-S222 fekete DVD-RW C-Groupba garis
- Noname fekete CD-olvasó
- Windows XP op.rendszer
- Egyéb: elején 2 USB, mikrofon és hangszóró; hátul 4 USB
- Karc és kopásmentes szép fekete ház, elején ezüst színű ráccsalNagyobb gépre váltás miatt eladó, otthoni használatra tökéletes, kisebb játékokat viszi, bírja a gyűrődést. Kíméletesen használtam, vigyázok a dolgaimra.
Alkudozás nélküli ár kerek 45 ezer forint.
Aki a kettőt egyszerre viszi, 10 ezer forint kedvezményt kap!
Részletek PÜ-ben. Csere most sajnos nem érdekel, pénzre van szükségem.
-
djSiku
csendes tag
válasz djSiku #31762 üzenetére
Netbook jegelve Plaszy kollégának!
A PC árát pedig ezennel ünnepélyesen 39 ezer forintra csökkentem.
Kiegészítés: a DVD író alig ment benne, pár hete-hónapja vettem, 5ezer forint volt ha jól emlékszem.
HD Sentinel vizsgálatot készítettem, a vinyó 100/100 -as, nincs benne semmi hiba.
A videókártya szintén mostanság került bele, Janoska26 kollégának hála.
Ajándékba adok hozzá egy usb egerentyűt és egy ps/2 billentyűzetet.
Vegyétek, vigyétek, fontos lenne!Régóta megvan már a gép, és nagyon a szívemhez nőtt a netbookkal együtt, nehéz is tőlük megválni, főleg hogy nincs semmi bajuk..
-
djSiku
csendes tag
Még mindig eladó ez a számítógép.
Lejjebb áraztam, most már csak 35.000 Ft, az viszont már tényleg nagyon kéne érte..Privátban várom az ajánlatokat!
-
djSiku
csendes tag
válasz Silencer83 #31919 üzenetére
azok nem használnak szerintem dzsímílt
dehát próba cseresznye
-
djSiku
csendes tag
válasz Mateosz #31922 üzenetére
Egyébként a napokban eléggé sokszor tapasztaltam azt, hogy nem tölt be a pH egyik oldala sem hosszú percekig.. Lehet, hogy ennek köze lenne ehhez az esethez?
Mindenesetre már fárasztó, hogy az embernek folyton teli van a postaládája váratlan és kelletlen dolgokkal.. de legalább megvan a napi program: nyomogatni a spam és törlés gombokat
-
djSiku
csendes tag
Eladó pár alkatrész, alku van, de mértékkel.
Ha többet viszel, olcsóbban odaadom- Asus X700 128 MB pci-x videókártya - 2000 Ft
- Samsung SH-S222 fekete PATA/IDE DVD-RW (C-Groupba garis) - 3000 Ft
- Genius GF112 webcam - 250 Ft
- kb 1,5 méteres Scart - 3 RCA kábel - 500 Ft
- kb 1 méteres 3 RCA - 3 RCA kábel - 250 Ft[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest