-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djSiku
csendes tag
Sziasztok,
tudtok esetleg ajánlani szakit, aki be tudna vizsgálni / meg tudna javítani egy számítógépet?
Anyumék gépéről van szó, frissen telepített Windows 7-tel.
Tünetek: Nagyon be van lassulva az újratelepítés ellenére is, emellett furcsaságokat produkál, pl egér szimpla kattintását van hogy duplán veszi be, a videokari ventilatora kb 20 másodpercenként felpörög 5 másodpercre majd leáll, stb.
Intel Core Quad CPU Q9400 2,66 GHz
4 x 2 GB 800 MHz DDR2
Nvidia GeForce GTX 750 TI
150 GB WDC WD1600AAJS-00L7A
Corsair VS450Köszönöm szépen előre is ha tudtok segíteni!
-
djSiku
csendes tag
Sziasztok!
Külföldre költözés miatt eladóvá vált megkímélt Thomson 65UD6326 4K Ultra HD Smart TV 65 coll 164 cm tévénk, 2021 márciusig garanciális:
[link] vegyétek vigyétek -
djSiku
csendes tag
Sziasztok!
Az enyém után most párom HP laptopja is eladóvá vált, kihasználatlanság miatt.
17,3 collos kijelző, 3 éves, angol billentyűzetes, filmnézésre és mindennapi használatra tökéletes.
[link] -
djSiku
csendes tag
Sziasztok!
Ha egy alkalmi vételre vártatok laptop-beszerzés kapcsán, ajánlom magamat
ASUS TUF Gaming FX505 Red Fusion garanciális!
Irányár 180.000 Ft. -
djSiku
csendes tag
Sziasztok!
Jóárasítva eladó a vadiúj állapotú netbookom, most már tényleg vigye el valaki!
Képekkel update-elve, rengeteg értékes kiegészítővel, részletek a hirdetésben.Húsvéti ajándéknak is tökéletes. Pécsen átvehető március 30 és április 2 között személyesen.
-
djSiku
csendes tag
Sziasztok!
Ha valaki netbook-vásárlásban gondolkodik, ne habozzon, keressetek bátran!
HP-Compaq CQ10-500SH Mini új állapotbanÁr 65ezer forint, alig használt, teljesen új állapotban, eredeti dobozzal, csomagolással, extra kiegészítőkkel.
Elég sürgős, minimális alku ittenieknek belefér.Netezős konfigot beszámítok max 20ezer forintért.
-
djSiku
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek kb 5 m hosszú UTP kábele? Költöztetem a gépet, és a mostani nem elég hosszú..
Köszi,
by Zs.
-
djSiku
csendes tag
Eladó webkamerát keresek, de lehetőleg nem a leggagyibb kategóriából. 2-3 ezer forintot szánnék rá.
by Zs.
-
djSiku
csendes tag
Ha esetleg érdekel valakit egy hcl kolléga által renovált, tökéletes esztétikai állapotban levő Kinyo 5.1-es fekete-sötétkék hangrendszer, akkor priviben lehet érdeklődni. Ilyen.
Mélynyomó 56 Watt, a 4 kicsi mind 3-3 Wattosak, nagyon szépen, tisztán szólnak.
5000 kjmf
Elektronikai kiárusítást tartok
Ha kell valakinek, van még 10 db Maxell CD-m illetve 20 db szintén Maxell, nyomtathatós DVD-m is.. (Még a vinyóválság előtt 1-2 héttel vettem 2 terrás külső vinyót 18ezerért, úgyhogy nem szenvedek helyhiányban.. )
by Zs.
[ Szerkesztve ]
-
djSiku
csendes tag
Sziasztok!
Lesz egy eladó T-Mobile Pulse nevezetű készülékem.
Lejárt a 2 év hűség, ezért telót váltok. Jó állapotban van, karc és kopásmentes. Az előlapon a védőfólia még mindig rajta van (eredeti!), ez kicsit felbuborékosodott, illetve ezen vannak hajszálkarcok, de maga a kijelző érintetlen. Célszerű lenne a fóliát cserélni.
Egy kicsit be van lassulva már, de egy szoftverfrissítést követően jobb lesz mint az új.
7000 kjmf -t kérek szépen érte, ha már így divatba jött ez a megnevezés.
2 GB micro SD kártya, USB kábel + töltő adapter, doboz + egy szövet tok jár hozzá.
Az akksi készenléti állapotban minimum 4-5 napot bír, aktív netezés mellett 1-2-t.
Várom az érdeklődőket.
by Zs.
-
djSiku
csendes tag
Szia!
Tudnál írni részleteket a Pécs szobában hirdetett telefonról?
Főleg az érdekelne, hogy hogyan és milyen feltételek között jutott hozzád (előfizetéssel lett-e véve, és azon van-e hűségnyilatkozat). Mert ha nem fizetik , akkor a telefont letilthatják, az meg nem lenne jó buli. Ha van erre biztosíték, akkor no problemoKöszi előre is a választ!
by Zsolti
-
djSiku
csendes tag
Sziasztok!
Eladásra bocsátom kábeleimet, átalakítóimat, és egyéb helyet foglaló dolgaimat, melyeket az évek során gyűjtögettem össze
Jöhetnek árajánlatok, de egyiknél sem kell olyan hű de nagy összegre gondolni, párszáz forintért megválnék tőlük.Kábelek:
- 110 cm 3 rca -> 3 rca kábel
- 140 cm 3 rca -> 3 rca kábel
- 170 cm 3 rca -> scart kábel
- kb 10 m telefonvezeték, hogy átvihesd másik szobába a vezetékes telefont (igény esetén mérek)Átalakítók:
- 3 rca -> 3 rca toldó 1 db
- 9 tűs S-video --> 4 tűs S-video + 3 RGB
- 7 tűs S-video --> 3 RGB
- 7 tűs S-video --> 4 tűs S-video + sárga RCA (video)
- VGA --> 4 tűs S-video + sárga RCA (video)Egyéb, ajándéknak is jó cuccok:
- csukló- és kézerősítő 2 db
- "Beautiful Violin Music" 2 db cd díszdobozban, karácsonyi ajándéknak is kiváló:
Mozart, Beethoven, Vivaldi zenei gyűjtemény. Belehallgattam, és tényleg szép zenék vannak rá összeválogatva, de nem igazán az én stílusom..
- 33 cm átmérőjű földgömb: alapból domborzat, égőjét bekapcsolva az államok jelennek meg. 2500 Ft- 5.1-es Kinyo aktív hangfalszett:
3000 Ft
hibája, hogy a potikkal játszani kell egy ideig, hogy a recsegés megszűnjön. ha be van lőve, akkor nagyon szép kristálytiszta hangja van. Esztétikailag kb hibátlan.
hcl kollega úrral való szereltetés folyamatban van, hogy hibátlan legyen. -
djSiku
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek tippje, hogy Pécsen hol lehet/érdemes halat venni? Konkrétan harcsa kellene karácsonyra: harcsapörkölt túróscsuszával, pirított szalonnakockákkal. A legfenségesebb kaja a világon. Csak elég drága.
Amíg jártunk horgászni, nem jelentett gondot, mert mindig volt hal a fagyasztóban, egy ideje azonban sajnos nem tudunk.
Eddig csak 1 boltot találtam a Nagy Lajos király útján, ott a harcsaszelet 2650 Ft/kg.
Esetleg valamelyik horgász-kollegának nem lenne 1 kiló harcsafiléje eladó?
-
djSiku
csendes tag
-
djSiku
csendes tag
Akkor mégegyszer nekifutva a dolognak:
a tévén tehát van hdmi és komponens bemenet (ami ezek szerint a 3 rca-nak felel meg).Mivel a Digi beltérin is van 3 rca (sárga, piros, fehér), akkor ezek szerint egy sima rca-rca hármas kábellel összeköthetőek egymással. Javítsatok ki, ha tévedek
-
djSiku
csendes tag
válasz CPT.Pirk #38263 üzenetére
Ezt a szépséget néztem ki magamnak, annyi hogy nem itt hanem Tecsóban.
A digi beltérin rca-k vannak, azaz piros, fehér, és sárga. Viszont úgy olvastam, hogy ami meg a tévén van komponens, az több csatis.
Szerk: áá már belezavarodtam ebbe a komponenes-kompozit dologba.. mért nem lehetett jobban eltérő nevet találni nekik
[ Szerkesztve ]
-
djSiku
csendes tag
Sziasztok!
Olyan tévére, amin csak HDMI és kompozit bemenet van, arra ráköthető a Digi műholdas dekódere valamilyen úton-módon? (Azon scart, koax illetve rca csatik vannak).
Elég fontos és sürgős lenne, remélem tudtok segíteni.
Köszi,
by Zsolti
-
djSiku
csendes tag
Sziasztok!
Vállalna valaki hozzáértő T-Pulse szoftverfrissítést főzött ROM-ra? Még bő fél évig hűségem van, így nem tudok új telót venni, viszont elkezdett haldokolni, folyton lefagy, nem tudok sokszor telefonálni, felvenni, stb. ami elég nagy gond. Jelenleg a gyári 2.1 Android van rajta.
Köszi előre is.
-
djSiku
csendes tag
Sziasztok!
UTP toldója/hosszabbítója van valakinek?
Köszi előre is!
-
djSiku
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Samsung HD502IJ típusú, 500 GB-os vinyóm.
3 éves, augusztusban járt le a garancia.
Kb 1 hónapja fogta magát, és egyik napról a másikra, nem tudtam bekapcsolni a gépet. Újratelepítés 60%-nál megállt több oprendszerrel is, HDD Regenerator-ral is futtattam vizsgálatot, ez azt írta ki, nincs kapcsolat a merevlemezzel..Vettem egy 120 gigás vinyót, erre gond nélkül felment most az XP, és HD Sentinellel megnéztem, a fél terrás vinyó teljesítménye 100%, kondíciója 0%. Ami érdekes, hogy tudok rá fájlokat másolni, törölni, formázni viszont nem engedi.
Mi lehet a baja, illetve mit lehetne ilyenkor tenni? Van valakinek ötlete?
-
djSiku
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek floppy helyére 2 db takarólap ezüst vagy fehér színben?
Szerk.: 120-160 giga környékén keresnék vinyót is rendszerpartíciónak, egyelőre érdeklődés szintjén, párezer forintért.
[ Szerkesztve ]
-
djSiku
csendes tag
válasz agressiv #35563 üzenetére
Szerintem ez nem tartozik "necces" kategóriába, hisz hogy is szavazhatna valaki egy ilyen szavazáson egy általa igen kedvelt fotóblogra, ha nem hívnák fel rá a figyelmét, hogy egyáltalán van ilyen szavazás?!
Riccio Te pedig ne búslakodj, a 2. hely is szép eredmény! Persze így kicsit bosszantó, de a fotóblogokat messze magad mögé utasítottad, nem véletlenül!
Szóval gratulálok, és további sok sikert kívánok a blogod vezetéséhez! -
djSiku
csendes tag
Hát akkor jöjjön egy kis bazár, tessék elvinni mindent, alku helyenként belefér
- Usb mini bluetooth adapter: 200 Ft
- Leadtek Winfast TV2000 Expert pci tv tuner kártya mindenestől: 2500 Ft
- Siemens 17" hibátlan CRT monitor: 1000 Ft
- 38-as DC női cipő alig használt: 6000 Ft
- egyedi hibátlan relax fotel: 5000 Ft
- 32 cm átmérőjű világító (úgy az államokat, egyébként a földrajzi egységeket mutatja) földgömb: 3000 FtMinden hibátlan és szép állapotú, kérésre képet csinálok és küldök!
-
djSiku
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki https -el kezdődő ingyenes tárhelyet? Vagy ha valakinek van, esetleg fel tudna nekem tölteni egyetlen egy darab html fájlt?
Facebookon csináltam egy alkalmazást, és aki biztonságos módon használja fb-t, annak állandóan feljön egy hibaüzenet, hogy a meglátogatandó oldal megnyitásához át kell váltani http-be. Ezt a dolgot szeretném elkerülni, mert az emberek többsége akkor már inkább ki x-eli az ablakot. Zökkenőmentesség forevör
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
djSiku
csendes tag
Van valakinek 3-as RCA toldója, vagy hosszabbítója?
Bármilyen jó lenne, csak 3-as legyen, és sürgősen kellene -
djSiku
csendes tag
Jó kis feladvány, ha esetleg nem tudnátok aludni
Olyan értelmes, magyar szót keresek, ami "hu"-ra végződik. Elsőre könnyűnek tűnhet, de nincs olyan sok, én már 3 napja ezen gondolkodok..
Ja, és hogy nehezítsük, weblap-címek nem játszanak
-
djSiku
csendes tag
Lenne itt 2 db 17 collos CRT monitor eladó!
Egyik Siemens, a másik pedig Gaba márkájú, mindkettő szép állapotban. Kisebb hajszálkarcolások vannak, de a használatot nem befolyásolják, mindkettő pixelhibamentes.
2500 Ft/db
-
-
djSiku
csendes tag
válasz FuckeR19 #35062 üzenetére
Én is gondoltam rá, de az még kb 3ezer forint lenne, annyit meg nem érne meg az a pár csatorna.. Akkor már inkább beépített tunert vennék ehelyett - mint amilyen Neked is van -, amire rá tudom kötni a Digi beltéri egységet, mert TV-m jelenleg nincs..
Viszont ennek az a feltétele, hogy elpasszoljam ezt olyannak, akinél nagyobb a jelerősség/van másik antennája, vagy pedig Te beszámítod.. -
djSiku
csendes tag
Vettem egy HDTV USB DVB-T tunert, amivel a földfelszíni szabadon fogható, digitális adásokat lehet fogni számítógépen, laptopon.
Jelenleg fogható csatornák: RTL Klub, TV2, m1 HD, m2 HD, Duna TV HD, Duna II Automónia, valamint tesztjelleggel az Euronews.
Fogható rádiócsatorna a NeoFM, és tesztjelleggel a Magyar Rádió 3 csatornája (mr1, mr2, mr3).Újonnan vásároltam, azonban mint kiderült, nálunk sajnos nincs jel, így nem tudom használni.
3000 Ft-ért odaadnám.
-
djSiku
csendes tag
válasz stuntmanmike #35042 üzenetére
Szerk: kipróbáltam és hülyeséget írtam, más viszont nem jut eszembe egyelőre..
[ Szerkesztve ]
-
djSiku
csendes tag
válasz FuckeR19 #35005 üzenetére
Reseteltem a patronokat - vagy legalábbis azt hiszem
ezt követően megint kihúztam a géppel való összeköttetést, és megpróbáltam fénymásolni, mivel úgy néztem, a patronokban van még valamennyi kis festék..
és láss csodát, elindult a fénymásolás.. igaz kb fél órán át tartott egy fél oldal (nem túlzás), de ment.. szóval azért van vele szerintem valami bibi, dehát akkoris..ezt követően ismét összedugtam a géppel, és ment a szkennelés..
egyelőre ideiglenes megoldásnak jó volt ez, hogy tudjak szkennelni, köszi a tippet aztán ha lesz pénz, szerelőnek látnia kell a beteg gyerkőcöt..
-
djSiku
csendes tag
126*67 cm-es fa íróasztal érdekelne esetleg valakit?
Ez még a békebeli, irodai nagy íróasztal, nem az a könnyen széthullós, amit két ember tud ide-oda dobálni..Szép állapotban van, lapjai még mindig "csillognak". Fiók résszel, az ajtó mögött pedig 3 db polc rejlik, sok cucc fér bele. Hátlapja fedett, azaz nem a lábkikandikálós típus..
Számítógépasztalt szeretnék helyette venni, ezért kerülne eladófélbe..
6ezer forintot gondolnék érte, kérésre képet tudok készíteni illetve küldeni.
-
djSiku
csendes tag
Köszönöm
Még 1 év általános labortechnikus-képzés, aztán irány az egyetem..Más: ha valakinek van HP Deskjet F380-ba passzoló fekete, illetve 3színű patronja, akár csak nagyon kevés tintával, az kölcsön adhatná 1 napra, csak tesztelésképp, hogy a nyomtatóm halt meg végérvényesen, vagy vehetek 7-8ezerért új patronokat bele..
Szerk.: össze-vissza kattog az egész, szkennelni nem szkennel (holott szerintem ennek patrontól függetlennek kellene lennie), hibaüzeneteket dob ki.. Pedig jó, ha az ember tud otthon papírdolgokat intézni, és nem kell állandóan papírboltba rohangálni az ügyes-bajos dolgokkal, jópénzért
[ Szerkesztve ]
-
djSiku
csendes tag
Ha valakinek pótvizsgára felkészítés, vagy csak sima korrepetálás kellene középiskola 12. osztályos tananyagig bezárólag (matek, kémia, nyelvtan, német tárgyakból), az bátran írjon nekem!
Most érettségiztem jeles eredményekkel, és olcsón vállalnám. -
djSiku
csendes tag
HP nyomtatókkal van valakinek kicsit komolyabb tapasztalata?
Van egy HP DeskJet F380 -am.. A színes tintapatron kifogyott belőle több hónapja, és nagyon drága a pótlása.. Pár hete a fekete is kifogyott belőle, de nem igazán foglalkoztam vele..
Azóta nem használtam, most viszont szkennelnem kellene.. Bekapcsolom, kattog össze-vissza, szkennelés helyett pedig annyit ír ki a gépen, hogy "A kért funkció nem hajtható végre, mert az eszköz egy másik program vezérlése alatt áll. Ha program éppen használja az eszközt, mentse az esetleg még nem mentett munkát, zárja be a programot, és próbálja újra."Újraindítottam a gépet, a nyomtatót, ellenőriztem a futó programokat, de semmi mást nem találtam, ami használná a nyomtatót, csak a HP Szolgáltatóközpont..
Tippje valakinek, hogy mit lehetne tenni? Pénz most sajna nincs patronra..
-
djSiku
csendes tag
Egyelőre érdeklődési szinten:
Van valakinek eladó 2 db ugyanolyan típusú LCD monitora?
17 collos vagy az feletti érdekelne, lehetőleg minél jobb állapotban, rendes mindennapos használati célraKöszi előre is!
-
djSiku
csendes tag
Valószínűleg lesz egy 5ezer forintos Aquaworld ajándékutalványom, amitől 3ezer forintért megválnék, mivel nem tudok úszni, és nem mostanság járok Pesten.
Egy országos videópályázat által nyertem -
djSiku
csendes tag
Lenne egy sürgősen eladó Teccus TSR 7 nevű agybadugós fülhallgató.. Ma vettem az Árkádban, de túl nagy, így nem tudom használni, fülesre viszont nagyon szükségem lenne. 3,5-ös jack csatlakozója van.
1390 Ft volt, én 900-ért odaadnám.
-
djSiku
csendes tag
Ha szeptemberben középiskolás 3.osok vagy 4.esek lesztek, vagy esetleg van ilyen korú tesó/gyerek/rokon/ismerős, akkor szóljatok!
Most érettségizek, és van egy csomó könyvem, amik nagy része teljesen új állapotban van, és vagy csak párszor volt kinyitva mert muszáj volt megvenni, vagy firka-hajtogatás-gyűrődés-kopásmentes, mert nagyon vigyázok a cuccaimra. Árban megegyeznénk, hogy mindenki jól járjon, nekem pedig ne legyen teli 2 szekrény is a régi könyveimmel..
Emellett eladó egy MSI Bluetooth mini USB adapter is, 500 Ft az ára.
-
djSiku
csendes tag
Monitorhoz szeretnék tápkábelt, ha valakinek van esetleg feleslegben occóé' az kérem jelezze, fontos lenne!
Jadro: köszi a tippet, megpróbálom a hivatalban
-
djSiku
csendes tag
Valaki tudna javasolni nyárra alkalmi diákmunkát Pécsen vagy a környéken? A diákszövetkezetekre nem lehet adni, esedékes hirdetések meg nincsenek sehol..
Esetleg van valakinek ebben tapasztalata, érdemes személyesen felkeresni különböző helyi cégeket? (pénzes munkára gondolok, nem szakmai gyakorlatra meg ingyenmunkára )Ha csak pár tízezer forint folyna be a kasszába, már az is jó..
-
djSiku
csendes tag
Köszi a válaszokat mindenkinek!
Ha esetleg akarna valaki buherálni velük, vagy szüksége lenne rájuk, keressen fel bátran! Az alsónak elég komoly a kiépítése meg a lehetőségek rajta.. -
djSiku
csendes tag
Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni. Kaptam 3 elektronikai valamit, amiről nem tudom, hogy micsoda, így azt sem, hogy mit lehetne velük kezdeni, vagy hogy mennyiért lehetne tőlük megválni..
Az alsó egy Technisat ST-6000S márkajelzésű dolog, amin rengeteg audio csatlakozó van, és elég komoly digitális kijelzője.
A középső egy Hepta Stereo Satellite Receiver DTS-4300B.
A felső pedig Kepler, és ez olvasható rajta: Computer Controlled - 400 Channel, Hi-Fi Stereo - Satellite Receiver.Ha van ötlet, írjatok bátran! Illetve hogy mennyit érhet, mert én nem hiszem, hogy hasznukat tudom venni..
Köszi!
Szerk: a képek kimaradtak
[ Szerkesztve ]
-
djSiku
csendes tag
válasz s7evcsenko #33581 üzenetére
Köszönöm szépen!
Igazából így is több órába telt, míg a felkonfokat felvettük.. Ilyen szöveget elröhögés nélkül felvenni, gondolhatod.. A végén már úgy szúrt mindenkinek az oldala..
-
djSiku
csendes tag
Sziasztok!
Tudom, hogy itt nem szokás, most mégis, a segítségeteket szeretném kérni egy verseny kapcsán.
Iskolámban, a pécsi Pollack Mihály Műszaki Szakközépiskolában (kisPollack) 3 vegyész tagozatos társammal együtt egy kisfilmet készítettünk egy, az MTA Kémiai Kutatóközpont által kiírt videópályázatra.10 perces videónk látványos kémiai kísérleteket mutat be (ezüsttükör próba, cukor + tömény kénsav, cukor + kálium-klorát mint radikális oxidálószer, valamint füstbomba készítése), természetesen tanári lektorálással, a legteljesebb szakmaisággal. Mindezt egy fiktív környezetbe ágyaztuk, miszerint a reakciókat elszenvedő gumimacik a főszereplők, akik életre kelve fenyegetik az emberi társadalmat.. Igen poénos pillanatok vannak benne, a hozzá nem értőknek is érdemes megnézni..
A szakmai zsűri által kiosztott díjakon felül van egy közönségdíj, melyet a videók a nézőktől kapott lájkok száma alapján kaphatnak meg, ebben szeretnénk mindenki segítségét kérni.
A videó ezen a linken érhető el:
http://showyourscience.hu/2011/04/27/a-gumimacik-tamadasa-es-vegzete-i-ii-2/Kérem, hogy akinek van FaceBookja, az tegye meg ezt a 2 másodperces mozdulatot, hogy lájkolja (Tetszik-eli), mivel ez óriási segítség lenne kis csapatunk számára.
A videót egyébként a bama.hu is támogatja, elméletileg a napokban ott is meg fog rólunk jelenni egy cikk; valamint ha minden igaz és a Sors is úgy akarja, a Dunántúli Naplóban is lehet majd olvasni a kezdeményezésünkről.
Médiatámogatónk továbbá az erdélyi Zöld Nap Egyesület és a Garami Funky Staff Zenekar is (melynek a ClassFm műsorvezetője, Garami Gábor is tagja).A mi videónk egyébként kb 2 hetes csúszással került feltöltésre a többihez képest, azonban így is, 4 nap alatt több mint 370 lájkot sikerült összegyűjtenünk, ezzel az 5. helyen állunk a 35-ből. Az első helyen álló jelenleg körülbelül 930 lájkkal bír, így nagyon nagy szükségünk lenne a segítségre!
Köszönjük mindenkinek a közreműködést, és mégegyszer elnézést a nem ide vágó témáért!
-
djSiku
csendes tag
1500-ért lenne egy alig használt, hibátlan állapotú A4Tech mikrofonos fejhallgatóm eladósorban. Hangerőszabályozós, állítható fejméret, mikrofon ki-be kapcsoló gomb. Stúdiómikrofonra való váltás miatt felesleges most már.
-
djSiku
csendes tag
Ha valaki épp fürdőszoba-átalakításon töri a fejét, vagy simán csak mosdókagylót akarna cserélni, akkor írjon nekem bátran!
Van ugyanis egy eladó mosdókagyló, eredeti ára 35ezer forint volt.
Kérésre küldök képet, elég nagy méretű, ki lehet rá pakolni mindenféle piperecuccot..Irányár: 15ezer forint
-
djSiku
csendes tag
Vállal valaki házilag videó-digitalizálást olcsópénzért? Az nem probléma, ha kicsit rosszabb minőség, a lényeg, hogy a filmek átmentésre kerüljenek digitális formába.
Kb 3-4 videóról lenne szó amik fontosabbak.Köszi előre is!
-
djSiku
csendes tag
Légyszi segítsetek! Tudtok olyan helyet Pécsen, ahol élethű, nem giccses művirágot (elsődlegesen rózsát részesítenék előnyben) lehet kapni?
A leányzó, akinek ajándékba szánnám meglepetésképp, allergiás sajnos a virágokra, ennek ellenére szeretném meglepni valami maradandó ajándékkal. Gondoltam kovácsoltvas rózsára is, vaterán lehet kapni nagyon szépeket, az azonban húzósabb összeg, és még nem tart annyiran ott a kapcsolatunk, így azt későbbi fázisra tartogatnám, ha jól alakulnak a dolgok ^^Köszi a választ előre is!
by Zsolti
-
djSiku
csendes tag
Lehet, hogy eladóvá fog válni egy 1992-es Opel Vectra GL rövidhátú, 1600 köbcentis, liláskék autó.
A műszaki lejárt rajta, családban levő jogosítvány hiánya miatt válik eladóvá, illetve egészségügyi problémák miatt. Szerelőnek át kell nézni.Ősszel még üzemképes volt, azonban a télen való utcán állás megártott neki, ennek ellenére szerintem nagy baja azért nincs.
Forgalomból nincs kivonva. Rendőrségileg ellenőrzött eredetű.
Oldalán vékony karcolások találhatók, szóval azért lenne mit rákölteni, de nekünk ez sajnos jelenleg nem megoldható.
Négyévszakos gumikkal, tetőablakkal, rádiós-magnóval, állítható magasságú vezetői üléssel. Igazán sportos kialakítású.
Irányár 160ezer forint, hogy meglehessen a jogsim.. Nem szívesen válunk meg tőle, de a kényszer nagy úr.
Személyesen Magyarszéken tekinthető meg. Egyelőre nem tettük fel máshova, itt próbálkozok először. Érdeklődéseket PÜ-ben várok!
-
djSiku
csendes tag
Van valakinek szüksége egy hibás Flytouch E-pad-ra alkatrésznek?
Szoftverfrissítés közben nyögte be az unalmast, azóta se kép, se hang; szerelő sem tudott vele mit kezdeni.. Az állapotjelző led világít bekapcsolási próbálkozásnál, de más semmi nem történik.. Egy ezresér' odaadom : )))
-
djSiku
csendes tag
Ha van valakinek egy kb 7*7*5 cm-es fa/műanyag doboza, kérem feltétlenül jelezze felém privátban!
Egy ilyesmit akarnék belőle gyártani. Alternatív megoldások is érdekelnek
-
djSiku
csendes tag
Van valakinek tippje, hogy lehet-e valahol mikrofonhoz logó-dobozt venni? És ha igen, akkor hogy kell rákeresni? Mert ha így beütöm, nem jön ki túl sok értelmes dolog..
Itt van egy videó ami bemutatja az elkészítésének módját, de nekem nincsenek ilyen eszközök készleten, egyszerűbb lenne készen beszerezni, vagy ha valaki megcsinálná nekem..
Vagy esetleg másik megoldásnak jó lenne a zajszűrő-szivacsra való minta-nyomtatás is, viszont ilyen helyet sem találtam sehol, ahol direkt ilyennel foglalkoznának, meg nem tudom hogy alapból mennyiren kivitelezhető az érdes és nem egyenes felület miatt...
-
djSiku
csendes tag
Továbbra is eladó egy átalakító kábel:
7 tűs S-Video -> 4 tűs S-Video + RCA
Arra az esetre, ha 7 tűs csatlakozó van a videókártyádon, ez a megfelelő eszköz, amivel rá tudod kötni TV-re. Élvezd a filmeket, játékokat a TV-képernyőről!Ára: 999 Ft
-
djSiku
csendes tag
válasz Inception #32531 üzenetére
Árkádban van egy TopClean Szalon, bár nincs velük kapcsolatban egyelőre saját tapasztalatom.
-
djSiku
csendes tag
válasz Dare2Live #32524 üzenetére
138000, úgy nézem ez most egész jónak számít
A másik viszont kb 13 mp Megnézném azért hogy valaki ebből 2 percet kibír. Bár mivel nem random mennek a téglalapok, ezért ha az embernek jó a memóriája, sokadjára már megjegyzi, mikor merre mennek, és úgy ki lehet jobban kerülni, akkor már a memóriáról szól a dolog.. Csak az már nem az eredeti helyzetfelmérés-gyakorlásról szól.. -
djSiku
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni..
Van valakinek szekrényben porosodó, feleslegessé vált emelt szintű informatika érettségire felkészítő tankönyv vagy valamilyen anyag?
Nézelődök könyvesboltokban, e-áruházakban, de kb mindenhol csak középszintű könyvek vannak.. Ennyiren nincs igény a fiatalok többségénél az emelt érettségire, és/vagy ennyiren nem éri meg az ilyen könyvek gyártása?
-
djSiku
csendes tag
Eladó:
- Intel Celeron 3.06 GHz processzor
- 512 MB DDR2 RAM 667 MHz - 2 db de más márka1 nap próbagarival, minél előbb. Várom az ajánlatokat.
-
djSiku
csendes tag
Érdekel valakit egy 17 collos GABA CRT monitor?
2500-ért odaadom. Ha nincs rá jelentkező, jövő héten viszem viszonteladóhoz pénz- illetve helyhiány miatt, az viszont senkinek nem lenne olyan jó..Szép állapotban van, 1-2 karcon kívül nincs baja, fullosan működik.
-
djSiku
csendes tag
Eladó pár alkatrész, alku van, de mértékkel.
Ha többet viszel, olcsóbban odaadom- Asus X700 128 MB pci-x videókártya - 2000 Ft
- Samsung SH-S222 fekete PATA/IDE DVD-RW (C-Groupba garis) - 3000 Ft
- Genius GF112 webcam - 250 Ft
- kb 1,5 méteres Scart - 3 RCA kábel - 500 Ft
- kb 1 méteres 3 RCA - 3 RCA kábel - 250 Ft[ Szerkesztve ]
-
djSiku
csendes tag
válasz Mateosz #31922 üzenetére
Egyébként a napokban eléggé sokszor tapasztaltam azt, hogy nem tölt be a pH egyik oldala sem hosszú percekig.. Lehet, hogy ennek köze lenne ehhez az esethez?
Mindenesetre már fárasztó, hogy az embernek folyton teli van a postaládája váratlan és kelletlen dolgokkal.. de legalább megvan a napi program: nyomogatni a spam és törlés gombokat
-
djSiku
csendes tag
válasz Silencer83 #31919 üzenetére
azok nem használnak szerintem dzsímílt
dehát próba cseresznye
-
djSiku
csendes tag
Még mindig eladó ez a számítógép.
Lejjebb áraztam, most már csak 35.000 Ft, az viszont már tényleg nagyon kéne érte..Privátban várom az ajánlatokat!
-
djSiku
csendes tag
válasz djSiku #31762 üzenetére
Netbook jegelve Plaszy kollégának!
A PC árát pedig ezennel ünnepélyesen 39 ezer forintra csökkentem.
Kiegészítés: a DVD író alig ment benne, pár hete-hónapja vettem, 5ezer forint volt ha jól emlékszem.
HD Sentinel vizsgálatot készítettem, a vinyó 100/100 -as, nincs benne semmi hiba.
A videókártya szintén mostanság került bele, Janoska26 kollégának hála.
Ajándékba adok hozzá egy usb egerentyűt és egy ps/2 billentyűzetet.
Vegyétek, vigyétek, fontos lenne!Régóta megvan már a gép, és nagyon a szívemhez nőtt a netbookkal együtt, nehéz is tőlük megválni, főleg hogy nincs semmi bajuk..
-
djSiku
csendes tag
Eladó egy asztali PC és egy netbook!
Netbook:
Acer Aspire One N214, fekete- 10 collos képernyő
- 1.6 GHz Intel-Atom Proci
- 1 GB RAM
- 160 GB HDD
- beépített kamera (elvileg 2 Mpx)
- angol nyelvű billentyűzet
- amerikai hálózati töltő + átalakító magyar villára
- Windows XP op.rendszer
- Egyéb: Wifi, WLAN, 3 USB, VGA, mikrofon és hangszóró dugesz, beépített memória-kártya olvasó 5in12008-as, Amerikából iderepült gép, keveset volt használva. Nagyon szép állapotban, mindössze pár apró hajszálkarcolással és kopással, szinte észre sem lehet venni.
Az akksi ~1,5 órát bír.
Netezéshez, irodai alkalmazásokhoz kiválóan alkalmas. Mivel nagyon pici, könnyen hordozható, igazán kényelmes használatot biztosít.
Kihasználatlanság miatt válik eladóvá.Alkudozás nélküli ár kerek 45 ezer forint.
Asztali PC:
- alaplap: Asus P5VD2 MX Green
- Intel Celeron 3.06 GHz
- 2*512 MB DDR2 RAM (667 és 333 MHz)
- Asus X700 128 MB videókártya
- 160 GB Maxtor winchester
- Samsung SH-S222 fekete DVD-RW C-Groupba garis
- Noname fekete CD-olvasó
- Windows XP op.rendszer
- Egyéb: elején 2 USB, mikrofon és hangszóró; hátul 4 USB
- Karc és kopásmentes szép fekete ház, elején ezüst színű ráccsalNagyobb gépre váltás miatt eladó, otthoni használatra tökéletes, kisebb játékokat viszi, bírja a gyűrődést. Kíméletesen használtam, vigyázok a dolgaimra.
Alkudozás nélküli ár kerek 45 ezer forint.
Aki a kettőt egyszerre viszi, 10 ezer forint kedvezményt kap!
Részletek PÜ-ben. Csere most sajnos nem érdekel, pénzre van szükségem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Robotporszívók
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest