-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
polip
addikt
válasz Sir Riccio #27498 üzenetére
megnéztem a videot, rohadt lassúnak tűnik a szoftvere...
ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
Macka
veterán
X-box 360-at nem tudtok eladót?
-
Sir Riccio
addikt
Erről valakinek vélemény?
Lehet, hogy ugyanitt eladó lenne egy kb. még egy évig garis Dell Inspiron 6400 1hónapja cserélt, 9cellás, 7órás akkuval, Dual Core T2080-al, 120GB-os vinyóval, 2x1GB Buffalo Firestix rammal, meg a szokásossal. Ajánlatokat PM-ben várok.Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
dubin
csendes tag
Sony Ericsson T610 telefon eladó. Ár megegyezés szerint. Küldjetek privit.
-
Bla82
tag
Már csak ez maradt eladósorban:
Seasonic SS-300FS Active PFC-s tápIlletve keresek hibátlan Samsung E250 rev:1.3 kijelzőt.
PÜ-ben várom az ajánlatokat.
[ Szerkesztve ]
-
mark75
senior tag
LG kp500 vodás garis cuccaival.15e
Nokia 5130 és 6120c t-mobilosok 12e. -
-
hoax
senior tag
Hibás régi fajta CD olvasót keresek.
A lényeg, hogy legyen beépített potméter az elején, mivel pont arra lenne szükségem!
Esetleg hibás hangerőszabályzós headset is szóba jöhet, de ebből is csak a poti kell...[ Szerkesztve ]
Don't panic!
-
Magnum_
nagyúr
Srácok! elcseréltem a Nokia E61i-t egy fekete, független Nokia E51-re, de az sem kell, így az eladó most
Tehát ELADÓ egy fekete, független (T-s volt) Nokia E51. Nem makulátlan, 1- apróbb karc a házon, ill a kijelzőn hajszálkarcok, de műszakilag teljesen rendben van.Tartozékok: doboz,töltő,adatkábel, headset, cd. 15.000,-Ft
I humbly and respectfully decline™
-
Topikgazda
Maradt még 50db TDK DVD-m, most nemtom, hogy valakit kihagytam a szórásból, vagy többet kértem, úgyhogy aki vinné az szóljon 55FT/db áron
-
vatomi
aktív tag
Zsírúj Nokia E52, ezüst, Telenor (Pannon) függő, 23 hó garival eladó! Csak kp! 45K Pécsre szállítva
-
-
-
-
Silencer83
addikt
haliho!
van egy Sony Ericsson C510-em [link]
Cybershot seria, mozgaserzekelos stb..., dobozos vodafonos, kellekeivel!cserelnem mas vodas/fuggetlen telora
[ Szerkesztve ]
-
Stirlitz
senior tag
Keresek olyan alaplapot, amiben copermine magos celeront (533A-600) proceszort tudnék használni. Slot1 vagy Socket370 mindegy, Slot1=>FCPGA átalakítom van.
-
MZsoltee
veterán
-
Bandus99
őstag
Ismeros keres komplett szgepet.
Sosem volt meg neki, 2.an kap penzt akkor lesz 30e ft erre a celra. Tizeneves gyereknek szeretne.
Ha valakinek van ajanlata azt megkoszonom.Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Magnum_
nagyúr
izé, srácok, kéne a lóvé, vigyétek a Nokia E61i-t alku mindig van.
-
Csepy
őstag
Óccsóér' kéne s478 alaplap+proc+256-512DDR RAM, esetleg ugyanez 775-ben, ULTRAOLCSÓÉRT...
Regards: Csepy
Regards: Csepy
-
Valaki tud esetleg olyan asztalosműhelyt, bármit, ahol legyártanak, vagy kapható 2cm*5.5cm-es léc, folyóméterben, vagy darabolva? Praktiker/Baumax kilőve, ilyen méret nem létezik, 20*50-es van, meg 24*60-as... Mindenképp vastagabból kell darabolni.
Ugyanitt 17" TFT eladó
Mutogatni való hater díszpinty
-
Bigemperor
senior tag
Olcsón eladó egy kitűnő állapotú, keveset használt fuji finepix a500-as digitális fényképezőgép, textil nyakbaakasztós tokkal, 1 gb-os xd olympus memóriakártyával (dobozával, tartozékaival).10.500HUF érd.:gyorenorbi@freemail.hu
-
Magnum_
nagyúr
hol tudok venni telefonhoz való torx csavarhúzót pécsen,és kb mennyibe kerül? asszem 6os kell..
Nokia E61i eladó!
Uránvárosi garzonlakás eladó!
-
Palafi
aktív tag
Sziasztok!
Pár eladó dolog.
A dzsungelben minden ehető. Te is.
-
zsolt19900
őstag
vagy esetleg valakinek sata tápkábel elosztója, vagy normál tápból sata tápra átalakítója sör csoki ért cserébe?
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Diego!
senior tag
Balatonfenyves-alsón partközeli, ikerházas, teraszos, hangulatos kis nyaraló kiadó.
Ár: 8000Ft/nap
Érd.: Privi vagy +36 30 507 1937
-
mark75
senior tag
Nokia 5130 xpressmusic,t-mobilos dobozában cuccaival.12e
LG kp500 vodás és garis,dobozában cuccaival.15e
Mind 2 új szerű állapotban van.
(csere értékben több az áruk)Dead Space game x360-ra is eladó,szép állapotban.3e
[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
Valakinek esetleg külső satas vinyó háza van esetleg? priviben kérem az ajánlatokat köszönöm
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
OrangeBud
tag
Eladó:
zyxel p660hw-d3(router)7000Ft
samsung 200gb 7000Ft -
Magnum_
nagyúr
Telefonok eladóak olcsóért! Eladni szeretném, nem árulni...
ELADÓ egy februári, fekete, Pannon függő Nokia 2720 mobiltelefon, minden tartozékával, dobozában, hajszálkarcokkal. Soft resetelt a telefon.
9.000,- FtELADÓ egy teljesen korrekt állapotú, független Nokia E61i, headset-el, adatkábellel, töltővel. Hajszálkarcok vannak a hátlapján. (komoly telefon kis pénzért)
18.000,- FtPécsen házhoz viszem ill. szombat reggel Kaposvár felé vagy a szigetári úton, vagy a sásdi úton.
-
Hobli1988
aktív tag
válasz Hobli1988 #27426 üzenetére
Eladó dolgaim:
- Lg kp500 16k(garis)
- Navon N260-as Gps(töltő,usb,2g mem,autós t) 15k(garis)
- Mnc cd-s magnó +250w-os Sal aktív mélyláda 10k+7k
- Fogyasztóchip autóhoz(garantáltan mükszik) 7k
- Carbon háza sportlégszűrő +K&N(1-szer használt)(olajzó,tisztító szett)(O.CT-s cucc) 10kEladó egy APC Back-UPS CS 350 szünetmentesitő táp,szinte új!7k
-
plaszy
őstag
Eladó cuccok:
T9600-as noti proci - 32k
2x2GB DDR2-800MHz-es noti rampár - 16k[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
freddyke
tag
válasz Sir Riccio #27445 üzenetére
hcl-nek is köszi, neked is. Eddig a kutyának nem kellett semmi, most megrohamoztak. A fent meghirdetett cuccokat komplett kiajánlottam és jó eséllyel viszik is. Ha eladom a RAM-okat, nem tudom eladni a többit egyben.
Túrtam egy 512-es modult, most tesztelem össze a gépben levő 256-ossal.. Ha nem jön össze, megkereslek, akkor jó lesz a Kingmax is.
-
-
-
MZsoltee
veterán
Lenne valakinek hátra kivezethető usb portja vagy hogy is nevezzem. Alényeg rá lehet kötni az alaplapra és hátul meg a házba lehet csavarozni és 2db usb 2-es portot kapsz...
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
freddyke
tag
A mai napon (max holnap délelőttig) 1x1024MB vagy 2x512MB DDR 400MHz-es RAM-ot vennék (Kingmax nem érdekel) Elmennék érte, pár nap gari kell, amíg letesztelem.
-
-
-
a2d2
addikt
Lenne egy eladó robogóm. A szüleimnél áll csak a garázsban évek óta:
[link]
Teljesen sérülésmentes, eredeti idomok, fényezés.[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Eladó egy 17" LCD monitor!
Részletek priviben.Más. Hol lehet Pécsett parkettának való faanyagot kapni?
[ Szerkesztve ]
-
Hobli1988
aktív tag
Benzint okád +ba! Nem,de komolyan mükszik,nálam 0,8l-t jelentett a kocsinál,igaz nem is mentem jobban vele 90-100nál!1perc a beszerelés azt megy is!Havernak kölcsön adtam(2000es calibra),6,5l-be megált neki igaz autópályán ment,de 130al pest és vissza!
Eladó egy APC Back-UPS CS 350 szünetmentesitő táp,szinte új!7k
-
Sir Riccio
addikt
Lesz egy eladó fagyipultunk, ISA márkájú(azthiszem), valami menő olasz cucc, az utóbbi kb. 10évben nem volt használva. Ha jobb idő lesz kitolom, lemosom és körbefotózom. Akit érdekel kezdheti dörzsölni a tenyerét, meg esetleg PM-ben jelezni ezt felém.
Továbbra is eladók, az ebben a hsz-ben, emlegetett cuccok.
[ Szerkesztve ]
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
mark75
senior tag
Eladó Nokia 5130 xpressmusic telo és LG kp500 garis telo. t-mobilos és vodás.
Jó árban.
(ja meg ha kell valakinek,van egy dead space játék x360-ra,jó játék) -
bijesz
aktív tag
-
Hobli1988
aktív tag
Eladó dolgaim:
- Lg kp500 16k(garis)
- Navon N260-as Gps(töltő,usb,2g mem,autós t) 15k(garis)
- Mnc cd-s magnó +250w-os Sal aktív mélyláda 10k+7k
- Fogyasztóchip autóhoz(garantáltan mükszik) 7k
- Carbon háza sportlégszűrő +K&N(1-szer használt)(olajzó,tisztító szett)(O.CT-s cucc) 10kEladó egy APC Back-UPS CS 350 szünetmentesitő táp,szinte új!7k
-
crabi
tag
válasz Janoska26 #27424 üzenetére
Hali haveromnak lenne egyeladó notija
Pécsieknek az ár alkuképes[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
aki szeretne lemezeket, még ma estig szólhat...Holnap reggel már késő lesz
-
MZsoltee
veterán
P35-DS3 lapocska eladó 775-ös procifoglalat és minden a foglalatba ileszkedú újabb procit kezel szeptemberig helyi (infoelxes) garral 12k
van még egy Pc házikóm is 2,5kba lehet vinniA tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
Eladó
egy 128Mb-os noti SDRAM
egy 16 bites PCMCIA 10/100-as LAN kártyaJa meg ez a noti is :
http://logout.hu/cikk/az_oreg_compaqi_mutetje/teljes.html[ Szerkesztve ]
-
nesa
veterán
Autoba valao 12cm hangszoro kene nekem 1db valami jobb fele de ultra olcso.
-
freddyke
tag
Kinek mit érne meg egy Intel Celeron D 2.93GHz/533MHz/256MB Socket 478 CPU?
-
freddyke
tag
Eladó használt alkatrészeim (JAVÍTOTT ÁRAKKAL):
1db P4P800-Deluxe alaplap (S478, Intel 865PE chipset, AGP8x, 5 PCI, 4 DDR1 dual channel, 2 SATA, 2+2 IDE) 7.000
1db Intel Pentium 4 3.00GHz/800MHz/1MB Socket 478 (Prescott) CPU 7.000
1db Intel Pentium 4 3.00GHz/800MHz/512KB Socket 478 (Northwood) CPU 7.000
1db Zalman CNPS7000A-AlCu Scoket 478 CPU hűtő + szabályozó csak procival vagy az alaplappal együtt (kifogástalan) 3.000
2db Corsair Value Select 512MB DDR 400MHz CL2.5-3-3-8 memória /1 év garancia/ 4.000 / db
1db Asus V9520-X/TD/128M/AR 128MB (kimenetek D-SUB, DVI, COMP) passzív hűtésű VGA kártya 4.000
1db Zalman ZM400A-APF 400W ACTIVE PFC ultra csendes tápegység (tisztított) 7.000
4db Chieftec GPS-300AB-100L 300W tápegység (tisztított, felújított) 4.000 / db
1db Zalman ZM-2HC1 heatpipe-os merevlemez hűtőkeret (gyári állapotban, tartalék alkatrészekkel) 3.000
1db Zalman ZM-2HC2 heatpipe-os merevlemez hűtőkeret (gyári állapotban, tartalék alkatrészekkel) 3.000
1db D-link DSL-380T ADSL modem adapterrel 2.000
1db D-link DSL-360R ADSL modem adapterrel 2.000
1db Edimax BR-6204Wg wireless (B+G) router adapterrel (javított) 3.000
1db Fujitsu-Siemens SCENIC L, i815E számítógép (Intel Pentium III 933MHz CPU, Intel 815 chipset, Kingston 256MB SDRAM, Seagate 40GB HDD, LG 52x CD olvasó, 1.44MB FDD, modem, Windows 2000 Professional OEM matrica) 6.000Semmi nem volt tuningolva, húzva.
Garancia: 30 nap mindenre (visszavásárlás vagy csere), kivéve ahol máshogy van feltüntetve.
Több dolog vásárlása esetén lehet alkudni, házhozszállítás is megoldható.
-
freddyke
tag
Samsung HM250HI 2.5" 250GB SATA HDD 3 év garanciával, számlával, NAGYKER ÁR ALATT, 9.000 HUF-ért ELADÓ
Pécsen házhozszállítva: 9.500 HUF
Hibátlan, kb. 2 órát ment (más baja is volt a gépnek, így nem tudtam elsütni).
-
djSiku
csendes tag
Most induló, interaktív netrádió keres sürgősen hírszerkesztőt, férfi műsorvezetőt, illetve partnereket, támogatókat!
A rádió eddig Magyarországon még nem látott technikával rendelkezik, mely igen sok kaput kitár a lehetőségek tárházában. Csak megbízható, barátságos, csapatjátékos emberek jelentkezését várjuk! Cél az fm-rádiók színvonalának megütése, aztán pedig kiterjeszkedés fm-hálózatra.
Bővebb info priviben, vagy a faragozsolt.djsiku@gmail.com msn/e-mail címen![ Szerkesztve ]
-
-
mark75
senior tag
Van eladó Nokia 5130 t-mobilos.
LG kp500 vodás
Meg dead space játék xbox360-ra.(Lesz jövő héten Samsung u900 soul telo is,+lehet Nokia n95)
-
nesa
veterán
Keresek Krova keszletet (dugokulcs) + valami hasznalhato ivhegeszto is erdekelne, privibe johetnek az ajanlatok.
-
rnrn
aktív tag
Hali!
Legszívesebben ingyé adnám, de nekem is szükségem van most v.mire, szóval kp., vagy csere érdekel...Eladó PII-es komplett masina winchester nélkül. A proci vagy 433, vagy 667-es, már nem emlékszem, a videókártya Riva TNT 2 (vagy mi...), 2x128 MB SDRAM, CD olvasó, CD-író, újraíró, Flopy, PCI-os USB portok, hangkártya, 200W-os táp, használati útmutató, illesztőprogramok (Driver-CD), egér, billentyűzet, ház. Ajándék CD-olvasóval!
A masina jó ideje parkolópályán áll, bekapcsolva 2-3 éve nem volt, de előtte tökéletesen működött (első tulaj vagyok!!! ).
Ha megmondjátok, mit ér, akkor annyiért eladó...
Csere is érdekel, méghozzá, egy régi USB-s külső RACK-be lenne szükségem DVD-RW-re, az újraíróra.Képek:
[link] -
Magnum_
nagyúr
módosítom:
ELADÓ egy februári, fekete, Pannon függő Nokia 2720 mobiltelefon, minden tartozékával, dobozban, hajszálkarcokkal. Soft resetelt a telefon.
9.000,- Ft
Pécsen házhoz viszem.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz legiaap #27406 üzenetére
holnap megkérdezem neked, de kizárt dolog, hogy anyaggal olcsóbbra kijöjjön egy akármilyen szabó. vagy ha tud vki ilyet, kérem tegye közzé, komoly megrendelést adnék le,és rengeteg új ügyfelet vinnék
Oviesse-be is nézz be, csak azért nem vettem tél végén komplett öltönyt ott akciósan 13.000Ft-ért, mert nem volt méretemben zakó. De nadrágot vettem 5.000Ft-ért.
Ill. ahol dolgozom, Aqua-ház, alul van vmi szabó-féle, beugrom,megkérdezem neked.[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz legiaap #27402 üzenetére
öltönyt ne varrónővel varrass.. de azért lehet venni jobb konfekciókat is normális árban. Én Bp-en a H&M-ben vettem nemrég egy nagyon korrekt, jó kis slim,két gombos öltönyt. De Árkádban, a C&A-ban vagy a Oviesse-ben is lehet venni 20.000 froncsiért jó szabásút. Akciósan még olcsóbb. Szabó nem jön ki ennyiből. Talán 2x ennyiből. De ha mindenképp varratnál, kollegám ismer egy ügyes szabót, elkérem az elérhetőségét.
nyáron én is megyek lágzibá, de ha kurva meleg lesz, akkor csak lenvászon gatya+ing,és jónapot.[ Szerkesztve ]
-
plaszy
őstag
2x2GB DDR2-1066-os memóriapárt vennék! (Egyformák legyenek.)
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
Magnum_
nagyúr
ELADÓ egy pár hónapos,fekete, Pannon függő Nokia 2720 mobiltelefon, minden tartozékával, néhány hajszálkarccal.
11.000,- Ft
Pécsen házhoz viszem.
-
polip
addikt
FONTOS!!
MACKA száma nincs meg valakinek? fontos lenne, de nekem csak a régi mobilja van meg és az nem megy már
priviben kérném!!!
ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Robotporszívók
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest