- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Ha külföldről apprób bevételek lennének, akkor ha lehet választani, mindenképpen inkább egy Revolut számlára kérje az ember a pénzt, mert PayPal-ról magyar számlára mozgatni a pénzt csak Forintban lehet és a konverzió itt minden esetben rosszabb lesz, mint amit a Revoluton lehet elérni nem? Szóval ha lehet, akkor Revolut számlára kell kérni majd a pénzt GBP-ben, majd Revoluttal Forintra váltva vagy ATM-ből apránként felvenni, vagy a havi egy ingyenes utalást kihasználva Forintszámlára küldeni a végén... ha jól szedem össze az infót
-
válasz
citkar #42116 üzenetére
Személazonosság elfogadva.
Nem tudom mit küldött neki a pénzügyi vonalon. De az utolsó havi bankszámla kivonat első oldala, ahol a neve, címe, számlaszáma megegyezik azzal amit megadott a PayPal-on, a bankkártya esetén szintén ezek a kártya számlakivonaton, ott persze nem a bankkártya képét kéne küldeni, főleg a hátulja nem kell, ha még is azt gondolná beküldeni.
Legtöbb banknál mivel kötelező a havi számlakivonatot rendelkezésre bocsájtani, általában céges logós pdf gyártható, nincs értelme az elsőnél több lapot beküldeni, de azon nem kéne retusálgatni, mert úgysem érdekli őket a számlaforgalom. -
citkar
addikt
Üdv!
Egy ismerős a közelmúltban regisztrált a PayPalra. Egy ideig használta is, majd hitelesítenie kellett magát. Egy ideig el is jutott, de a képen látható pontnál megakadt és zárolva lett a PayPal fiókja. Viszont nem derült ki számára és én sem lelem a megoldást. Tud valaki segíteni?
-
-
válasz
bala6120 #42112 üzenetére
Hát nem egészen az a 2018-as dolog van nálad. Az eBay-en függőben van a fizetés? Ha igen akkor arra is vonatkozik az amit erre a 2018-10-29-bejegyzésre válaszoltam.
Ha 2*-es fizetés lenne akkor megnézed hogy az új levonásodhoz (aminek az összege és eladója ugyanaz) van-e tételsor a PayPal számlatörténetben, ha van és az első az rendesen könyvelve, fizetve akkor a másikat nem engedélyezettként jelzed. Ha a PayPal-nál nincs bejegyzés akkor pedig egyeztetsz a bankoddal. -
vesir
tag
Szerettem volna a már meglévő magyar, personal PayPal accountom mellé egy osztrák business accountot létrehozni de valamiért a magyarból csinált business accountot.
Azóta sikerült egy osztrák business account létrehozása is, de ugyanazt a telefonszámot adtam meg, mint a magyar, personal accountnál (csak ez az egy számom van, +36-os). Ebből lehet gond? Egyelőre nem akadt össze, mindkettőnél be van állítva a 2-step-verification belépésnél, jönnek is az SMS-ek.
Továbbá van arra mód, hogy visszategyem personal státuszba a magyar accountot vagy ezt csak a customer service tudja megcsinálni? Csak olyan opciót találok, hogy Close account.
-
válasz
Calibra007 #42107 üzenetére
Amikor meegváltozott előtte cserélni kellett volna, na mindegy.
Legutóbb a jelenlegi körülméynek miatt rekid így oldotta meg #42011és a #42013
Ha ez így megtörténik akkor javaslom azt amit az után lévő #42012-ben írtam.
Ezeken a számokon munkanap 9:00-tól továbbra sem veszik fel?
Magyar idő szerint 09:00-17:30 munkanap, 00353 1 436 9111
Ez lenne a magyar ügyfélszolgálati vezetékes telefonszám: 1 777 7944 -
Calibra007
friss újonc
Nem tudok belépni a számlámra, mert már nem az a mobilszámom, amit megadtam.
És most arra küldeni a kódot, ami eddig nem volt.
Semmilyen módon nem tudom megváltoztatni, custumer ser. mag csak belépés után tudom elérni.
Tud valaki bármilyen nyilvános email, valódi használaható európai esetleg magyar számot amit tudnék használni?Kösz
-
válasz
Golyobis #42105 üzenetére
Az egész összegre gondoltam a refund-nál, ezért is írtam a jutalékot. Azért szokott ez lényeges lenni mert nem ilyen megegyezéses dolognál is ilyet ajánlanak fel az eladók aztán meg csodálkozik az illető hogy nem a teljes árat kapta meg hanem csak egy nettó összeget.
-
-
Golyobis
tag
Heló, aliexpressen rossz cuccot küldtek, és a refundot PayPal-en keresztül akarják küldeni.
Az alis vásárlás nem paypalen keresztül történt.
Kérdés hogy sima vásárlói paypal fiókkal tudom-e fogadni a pénzt, és hogy hol találom azokat az adatokat amire az eladónak szüksége van ahhoz, hogy utalhassa a pénzt?
-
válasz
HaZsolt #42100 üzenetére
Összefoglaló, GYakran Ismételt Kérdések PayPal-al kapcsolatosan
3. Kérdés: PayPal fiók szerint megkaptam a refund összeget. Ennek mekkora átfutási ideje van, hogy a kártyához tartozó számlaszámomon látható legyen? Nem látszik az egyenlegen a refund összege.
Válasz: 1-3 banki munkanap, ha az 5. napon sincs a bankkártyához tartozó számlán, hívni kell a bankot.
A visszatérítés - refund - automatikusan, ahonnan indult a pénz, oda fog visszakerülni. Ha az egyenlegről, akkor oda, ha bankkártyáról, akkor arra bankszámlára, amelyhez a kártya tartozik. -
HaZsolt
őstag
Az összeget visszatérítettük a(z) MASTER_CARD xxxxxx végű hitelkártyára. Néhány napig is eltarthat, míg megjelenik a kivonaton. Ha ez hosszabb időt vesz igénybe, közvetlenül a kártyakibocsátóval vegye fel a kapcsolatot.
Sonytól kapok majd visszatérítést. Pontosan hogy működik? Ugyanúgy kapom meg mintha utalnának?
-
Rick4
félisten
Persze, hogy céges minden.
Ez nem is volt kérdés, adószámra egyelőre nem kíváncsiak.
Marci: Oké, de mennyi idő, mire odaér? Mert az a számlaszám, amire utalni lehet, ugyanolyan, mint amire eddig is be lehetett fizetni, csináltam olyat pár évig, nem a mikéntje a kérdés, hanem az átfutási idő. -
Én ezen az oldalon lépek be nem ér meglepetés és alapvetően az angol nyelvet használom.
Az üzleti fiókhoz kötelező a bankszámla csatolása, adószám is kell,.
A "gyors feltöltés" munkaidőben indítva és munkanapon érkezve 1-2 nap, de a számla a vállalkozóé, a vállalkozásé lehet amit hozzáadsz és amiről utalnál a PayPal egyenlegre.
A bankkártyának is illik a cégesnek lenni. -
Rick4
félisten
Felőlem maradhat angol, de az oldalak jobb alsó részén található magyar angol német francia stb feliratokra kattintva kis gondolkodás után minden magyar maradt, majd végül csak átváltott angolra, megy is a reg, végig is ment, márciusig akarnak majd még pár infót, de kész vagyunk.
Azért vicc, hogy ez 2020-ban nem annyira egyértelmű, hogy a nyelvválasztáson múlik. :-)
Még egy kérdés, amíg nincs kész a bankkártya, addig csak a bankszámlát tudtam csatolni, azon keresztül tudok paypalra egyenleget feltölteni gyorsan?Köszönöm az infót!
-
Rick4
félisten
Végül 8-10 perc késéssel megjött az sms, és mostmár jönnek rendesen, mostmár belép, akkor oda jutok, hogy céges adatokat vigyek fel, de felül ott van, hogy rendszerhiba, nem is enged tovább. Ekkor alul a kapcsolatfelvételre kattintok, hogy írjak nekik, ott meg ehelyett beenged a saját oldalamra, ahol jól kimásolt banki adatokat nem tudok felvinni, mert szerinte azok nem helyesek.
Androidos app jó adatokkal be se enged.
2009 óta van paypal- ebay fiókom, napi szinten használom, nem ez az első alkalom.
Most próbálom az üzenetközpontot használni, nem elérhető az sem... -
Az előbb léptem be semmi gond. DIGI mobil számra és Telekom számra jönnek az sms-ek egyik sem hordozott szám. Az utóbbi időben a Telenorhoz hordozott számoknál és a Vodafone-nál néha nem jó az sms, de ugye a telefonszám az ország hívó nélkül volt megadva? 309995588 pl.
Ha a magyar nyelvű felületen akarod létrehozni ott nem jó a tevékenységi kör kiválasztás, angol nyelvre kell állítani az oldalt és akkor már fel fogja adni a választási lehetőséget.
Ha a létrehozási sms-t sem kaptad meg akkor törlődött a regisztráció megkezdése. -
Rick4
félisten
Sziasztok!
Tud valaki paypal leállásról? Tegnap óta szeretnék új céges fiókot regelni, de nem akar összejönni, MCC kódot kér, de a megfelelőt beütve se fogadja el, ma belépni se tudok, mert küldi az sms-t a telefonszámra, csak ideérni nem akar...
-
válasz
PROTRON #42084 üzenetére
Jól érted, de mindenképp váltsd át €-ra az egyenlegen lévő forintot és mint írtam az legyen alapértelmezett mert nem fogja látni. Ezért lényeges az egyenleg konverzió (leírás az Összefoglalóban) mert ha fizetés közben vált akkor nem 370-es, hanem több lesz (375,97) az árfolyam és megint nem lesz elegendő a pénzed.
-
PROTRON
addikt
Na most megkavartál, kezdem elölről.
Tehát átutaltam a paypalnak 13800 hufot, ez van rajta a paypal egyenlegemen, amit becslésként 37,28 eurnak becsül (370-es árfolyam :@).
Amit venni szeretnék 63,99 eur.
Tehát a 63,99-37,28=26,71 eur hiányzik a becslés alapján.
A 32,05 usd, jelenleg 26,48 eur, ami egyre csökken. Tehát eddig azért nem sikerült a tranzakció, mert a konverziók miatt hiányzott 0,3 eur.Na ha én most átutalok 400huf-ot a bankszámlámról a paypalnak, akkor bőven felette leszek még a konverziókkal együtt is. Mert hogy:
14200 huf /371 = 38,27
Total 63,99-38,27=25,72----ennyi fog hiányozni
32,05 usd * 0,82 =26,28----ennyi van a mastercard kártyán konverzió után.
Így már ki fogja egészíteni a mastercard kártyáról. Jól értem?
Köszi még1x hogy segítesz. -
válasz
PROTRON #42082 üzenetére
Nem fog menni a fizetés, mert ha €-ban kell fizetni akkor a $-t egyenlegen át kell váltani €-ra az € egyenlegnek kell lenni az alapértelmezettnek és a kártyán annyi $-nak kell lenni amennyi €-ra átváltva, vagy a PayPal váltása (ez rosszabb árfolyam) vagy a kártyakibocsájtó váltásával is elegendő legyen a hiányzó összeghez..
-
PROTRON
addikt
Köszi a megerősítést, jól értelmeztem a működést.
Tehát a probléma elvileg az őszinteségemben keresendő amire ráéreztél, mert a helyzet egyszerűsítése érdekében kihagytam azt az apróságot, hogy németországi címről rendelek és az eladó alapvetően eur-ban adta meg az összegeket. Így tehát usd-eur konverzió pontossága miatt nem biztos hogy elég a paypal egyenlegen lévő 45,17 usd.Mivel a kártya prepaid és a gyökerek semmilyen lehetőséget nem adnak meg a kiegészítésre, sehogy sem tudok ráultani, így a terhelési próba összegét tuti buktam, hiszen nem tudja a paypal visszautalni.
Konkrétan megterhelték 1 usd-val a regisztrációkor, most meg még 1,95-el a terhelési próba során, amiket nem fog tudni feloldani a prepaid jelleg miatt.Köszi még1x, tehát a lényeg hogy ha a paypal egyenlegre még 1-2 eurót rátöltök akkor menni fog a cucc...fenébe hogy pont most nem működik a paypalos azonnali feltöltés hazánkból. :@
Vagy megadom a hazai kártyámat. :@ -
válasz
PROTRON #42080 üzenetére
Pontosítsuk. A PayPal $-os egyenlegen van 45,17 $ és az az egyenleg az elsődleges.
Van egy bankkártyád ami $-os alapú (nem kell konvertálni más devizáról) azon pedig 32,05 $.
Ha minden $ és ezért nem kell pénzt váltani és a $ egyenleg az alapértelmezett akkor kifogja egészíteni a bankkártyáról azt ami hiányzik az egyenlegnél.
Amikor megadsz egy kártyaszámot akkor megy próbaterhelés 1 $-al hogy jók-e az adatok, ha a kibocsájtó visszaigazolja ez az 1 $ rögtön sztornó és jön a tényleges fizetés terhelése. Néhány helyen láthatod ezt az 1 $-t a könyvelésben, de a legtöbb bank mivel ez azonnali sztornó nem jelzi ki. -
PROTRON
addikt
Sziasztok topic lakók,
Biztos láma vagyok, mert gyors kereséssel nem találtam meg a választ, viszont tényleg sürget az idő.
A szituációm a következő.
Van egy paypal fiókom, rajta 45,17 usd-vel. Van egy Mastercard kártyám, amit szeretnék lefogyasztani, van rajta 32,05 usd. a kettő együtt 77,22 usd.
Ebay-en szeretnék kifizetni egy total 76,8 usd tételt.
Én úgy tudtam hogy paypalon van olyan beállítás hogy először lefogyasztja a paypal egyenleget, majd utána a maradékot kiegészíti a bankkártyáról. Tehát nem kell egyiken sem külön külön meglennie a teljes összegnek.
Valamit félreértettem?Amúgy a mastercard kártya prepaid kártya, de a paypal elfogadta gond nélkül, sőt a limit kitolási regisztrációs terhelést is letudtam, mert eredetileg 35 usd volt a kártyán. Hogy miért 1+1,95 usd-vel terhelt az már jó kérdés.
Köszi előre is a választ,
-
modflow
veterán
Kaptam november 13-án a Paypaltól mailt, hogy kapok 1 hónap ingyenes HBO Go-t.
(*Felhasználási feltételek
Az ajánlat érvényes 2020. 11. 13-tól 2020.12.31-ig.)
Mondom most aktiválom decemberre, erre azt írja a VOUCHER kód lejárt.Miért járt le? Még nincs 2021?
Tudtok erről valamit? -
Az elenne az elmélet. Mondjuk nincs beállítva az elsődleges fizetési módszer akkor a sorrend: a PayPal egyenleg, az elsődleges kártya és ha van másik kártya akkor az.
De most már meg kell adni hogy mi a sorrend és ha nincs elegendő pénz akkor kér másik pénz forrást, nem automatikus a másik kártyára váltás.
Bár pénz elérhetőség lenne nem credit, ha nem magyar a regisztráció és bankszámla is van fizetési eszközként akkor ott az lesz az első a PP egyenleg után és ha lehet kártyát is használni akkor még az lehet a következő -
_ak_
addikt
Sziasztok,
Jol latom, hogy ha nincs eleg credit az elso regisztralt kartyan, akkor automatikusan megprobalja levenni a kovetkezo kartyarol a penzt?
-
-
-
taranis
addikt
Sziasztok, lehet, hogy volt már ez a kérdés, ez esetben elnézést, de Revolutra én eddig úgy utaltam Paypalról USD-t, hogy közbeiktattam egy USA bankszámlát a Transferwise segítségével, mert oda ingyen át lehetett tenni. Ma reggel viszont ez fogadott a Paypal belépésnél:
Ez most azt jelenti, hogy dec 16-tól buktam az ingyen kiutalást?
-
válasz
BagyiAti #42060 üzenetére
Nem tudom honnan vetted a visszautalás dolgot, ennél az esetnél nem történt téves vagy jogtalan utalás így nem igazán kérethető vissza. De ők is megerősítik azt amit írtam hogy visszakerül a küldőhöz, így csak meg kell várni.
A 4 munkanap azért az eddigi tapasztalatom az hogy 15 nap körüli és a visszaérkezés az tényleg 30 nap közt. -
BagyiAti
tag
Később jutottam ide mint hogy az utalás megtörtént volna, de most elolvasok mindent tüzetesen.
Akkor nem is kéne visszautalást kérni a banktól? Ezt írták nekem:
"You may contact the sender of the payment and advise them that if the payment was not credited to the PayPal account within 4 business days, then the transaction will be returned back to the originating bank. This process can last up to 30 days."
CSak mert mivel telefonos nem tudjuk elintézni akkor bekéne menni a bankba emiatt. De ha automatikusan visszajön akkor nem kell intézni semmit? -
válasz
BagyiAti #42058 üzenetére
Egy idő után, 14-30 nap múlva visszamegy. Nem volt nagy talány egyébként mert eleve írva van hogy miként lehet feltölteni.
Emellett a bankszámla-tulajdonos nevének meg kell egyeznie a PayPal-számla tulajdonosának nevével
Az első kritérium az annyira nem fontos, mert nem egészen a magyar fiókokra értik, de persze meg lehetne adni előre a bankszámlaszámot, csak semmi értelme, mert befelé menne pénz nem pedig ki, amihez kell a bankszámlaszám. -
BagyiAti
tag
Sziasztok,
HELP
A kolllégám utalni akart nekem paypal számlára pénzt, napokig vártam, nem jött meg, mire írtam nekik és kiderült hogy csak ugyanaz az az ember utalhat paypal számlára mint akié a bankszámla.
De a pénz elutalódott, "valahová"? Hogy tudom/tudja a kollégám ezt visszakérni?
CIb bank-ból lett utalva. -
válasz
Golden9 #42056 üzenetére
Nem lehet PayPal fiókja aki nem töltötte be a 18. életévet. Van törvény ami meghatározza a cselekvőképességet és ezzel a szerződés kötési jogot. Ez alapján nem tehet jognyilatkozatot és nem köthet szerződést sem. És ezek közé az adás-vételi szerződés is beletartozik.
Alapból lezárják a fiókját és lehet hogy véglegesen.
Nem az a legnagyobb gond hogy a PayPal szabályait nem tartotta be, hanem a vásárlási szerződések érvényessége és nem elsősorban amit ő vesz, hanem amit eladna és azután kapna pénzt. De nem igazán mennék mélyebben a jogi dolgokba. -
Golden9
veterán
Engem nem érint a dolog, én már elmúltam 118 is, csak úgy kíváncsiskodom. Mi történik, ha a PayPal-nél rájőnek, hogy az egyik, már többször is használt fiók tulajdonosa még nincs 18 éves?
-
válasz
menledge #42054 üzenetére
Ha bankkártyával fizettél akkor az utazási akárkinek egyszerűen vissza kell utalnia, ehhez semmi köze a PayPalhoz.
itt jön az hogy az illető vagy cég az e-mail címedre küldött a PayPal-on pénzt, ami a küldés pillanatában nem volt létező fiók, ezért kaptad az üzentet hogy nincs a társítás (a küldés kezdetének időpontja számít) és úgy küldte hogy ebben a formában jutalékot von tőled a PayPal, mert valami ellenértékeként küldte.
Nem tudom hogy szándékosan vagy tudatlanságból vert át ez a szállásos valaki.
Az első opció termékre vonatkozik, a szállás foglalás a második lenne a szolgáltatás.
Kénytelen vagy azt választani de hogy miként tudod igazolni azt nem tudom. Egy biztos hogy a pénzből minimum 3,4%+90 Ft-al kevesebbet fogsz megkapni.
Fel kellene hívni azt aki küldte elmondani hogy rosszul csinálta és visszaküldeni a pénzt, de azzal is sajnos veszítesz valamennyit, mert a levont díj egy részét lehet hogy fel fogják számolni.
Nem lehet az illető ilyen hülye hogy nem tudja hoyg ha Paypal fizetési klienst használ akkor azzal lehet bankkártyával is fizetni, nem kell PayPal regisztráció és ha meglát egy e-mail cÍmet az még nem biztos hogy PayPal fiókhoz van kötve. -
menledge
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan problémánk lenne, hogy fizettünk egy utazási szolgáltatásért, ami a mostani helyzetben meghiúsult. A fizetés paypal rendszerén keresztül történt, normál bankkártyás fizetéssel, tehát nem fiókon keresztül. Na most "viszakaptuk" a pénzt, jött a paypaltól email, hogy fogadjuk el.
Amint ráléptünk, be kell jelentkezni a fiókba, ami nem volt...
Ezért létrehoztunk arra az emailre gyorsan egyet, és elvileg meg is jött a pénz, de visszatartják.
Úgy kaptuk vissza, mintha mi adtunk volna el terméket/szolgáltatás.
Egyrészt nem értem miért írja, hogy nincs paypal számlához társítva az email, hiszen létrehoztuk. Másrészt, ezt hogy tudjuk megkapni, hiszen tényleg nem adtunk el semmit, nem értem mért így küldték vissza, miért nem csak sztornózták a dolgot.Csak menjek rá, hogy szolgáltatást adtunk el?
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv!
-
válasz
Golden9 #42051 üzenetére
Ezt nem értem: Ismét csak ebben az esetben, az nem lesz gond, ha üres a bankszámla?
Ha üres a bankszámlád akkor nem tudsz pénzt juttatni a PayPal-ra és nem tudsz semmit sem fizetni, hiszen nincs pénzed rá.A bankod annyit kap hogy valakinek x mennyiségű pénz fizettél.
Ilyesmi jön a PayPal-ra, de nem ilyen bőbeszédű az Epic termékleírása és írja a Paid with alatt hogy bank mit kap meg.A bank meg ennyit könyvel:
-
Golden9
veterán
A bankkártya érvényességi idejét hol lehet megnézni? A szerződésen nem látom sehol.
Szerk.:
Megvan. Először nem vettem észre a kártyán, már azt hittem, hogy csak használat közben látható valahol.
-
Golden9
veterán
"Tudj róla hogy vannak webshop-ok ahol a PayPal fizetés pénzforrásnak bankkártyának kell lenni. Azt csak bankkártyával tudod megoldani, így az Epic-nél is."
Ilyenkor a bank milyen infót kap meg a vásárlásomról? Rákerülhet a banki számlakivonatra, hogy a Perverz Péter nevű Epic fiókomra megvásároltam a Magamutogató Mangalányok játékot?
Szerk.:
Ismét csak ebben az esetben, az nem lesz gond, ha üres a bankszámla?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest