Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golyobis
tag
Heló, aliexpressen rossz cuccot küldtek, és a refundot PayPal-en keresztül akarják küldeni.
Az alis vásárlás nem paypalen keresztül történt.
Kérdés hogy sima vásárlói paypal fiókkal tudom-e fogadni a pénzt, és hogy hol találom azokat az adatokat amire az eladónak szüksége van ahhoz, hogy utalhassa a pénzt?
-
Golyobis
tag
Még mindig nem sikerült feloldani a fiókot. Most azt kérik hogy adjak hozzá bankkártyát (ez eleve megtörtént már) és erősítsem azt meg, de azt is írták hogy bankszámlát is csatoljak hozzá és azt is erősítsem meg.
Én mintha több helyen is azt olvastam volna hogy bankszámlát nem javasolt hozzáadni, most pedig úgy látszik hogy ez kötelező?
Vagy én értettem félre valamit? -
Golyobis
tag
Kaptam egy e-mailt miszerint ideiglenesen zárolták a számlámat.
A személyazonosságom igazolását kérik bizonyos dokumentumokkal.
Az üzenet biztos hogy tőlük van, mert a rendszerükön keresztül is megkaptam.Ez mennyire szokványos? Nincs valami trükk, hogy esetleg a személyimmel utána valahogy vissza lehet élni?
-
Golyobis
tag
Hm, akkor mégis dupla konverzió van! De a bonyolultság kedvéért az egyik váltás a kártyatársaság árfolyamán történik, a másik pedig a bankomén hm.
Ehelyett lehetne esetleg gbp-t utalni a paypal számlámra, akkor kihagynám a kártyás vásárlást és a dupla konverziót, mert a bank viszont közvetlen vált. -
Golyobis
tag
-
Golyobis
tag
Nem nem nem, azt hiszem félreértődött a kérdésem.
Hm, egyrészt -ezt korábban nem írtam, de most felvetődött bennem- amikor a konverzió beállításánál kiveszem a paypal-t és helyette berakom a bankkártyát akkor akkor a kártyatársaság árfolyamán fog történni a váltás vagy a bankom árfolyamán.
Másik: ha kártyás vásárlásnál huf van a számlámon és gbp-t szeretnék, akkor úgy tudom hogy a kártyatársaság először huf->eur majd eur->gbp vált, ami ugye dupla konverzió dupla költséggel. Kérdés hogy erre itt is számítsak-e és hogyan lenne érdemes elkerülni a dupla költséget.
-
Golyobis
tag
Ha ebayen az ár gbp-ben van megadva akkor hogy néz ki a konverzió paypallel? Ilyenkor dupla konverzió van először eur-ra majd gbp-re, vagy közvetlenül?
Az itteni leírás szerint most úgy van beállítva nekem hogy a kártyatársaság árfolyamán történjen a váltás.
Hogy érdemes ezt intézni?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest