Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
Sziasztok topic lakók,
Biztos láma vagyok, mert gyors kereséssel nem találtam meg a választ, viszont tényleg sürget az idő.
A szituációm a következő.
Van egy paypal fiókom, rajta 45,17 usd-vel. Van egy Mastercard kártyám, amit szeretnék lefogyasztani, van rajta 32,05 usd. a kettő együtt 77,22 usd.
Ebay-en szeretnék kifizetni egy total 76,8 usd tételt.
Én úgy tudtam hogy paypalon van olyan beállítás hogy először lefogyasztja a paypal egyenleget, majd utána a maradékot kiegészíti a bankkártyáról. Tehát nem kell egyiken sem külön külön meglennie a teljes összegnek.
Valamit félreértettem?Amúgy a mastercard kártya prepaid kártya, de a paypal elfogadta gond nélkül, sőt a limit kitolási regisztrációs terhelést is letudtam, mert eredetileg 35 usd volt a kártyán. Hogy miért 1+1,95 usd-vel terhelt az már jó kérdés.
Köszi előre is a választ,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ubuntu Linux
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nem mindegy, hogy AIpa vagy AInya vásárol be
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/