- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Golden9 #42056 üzenetére
Nem lehet PayPal fiókja aki nem töltötte be a 18. életévet. Van törvény ami meghatározza a cselekvőképességet és ezzel a szerződés kötési jogot. Ez alapján nem tehet jognyilatkozatot és nem köthet szerződést sem. És ezek közé az adás-vételi szerződés is beletartozik.
Alapból lezárják a fiókját és lehet hogy véglegesen.
Nem az a legnagyobb gond hogy a PayPal szabályait nem tartotta be, hanem a vásárlási szerződések érvényessége és nem elsősorban amit ő vesz, hanem amit eladna és azután kapna pénzt. De nem igazán mennék mélyebben a jogi dolgokba. -
válasz
Golden9 #42051 üzenetére
Ezt nem értem: Ismét csak ebben az esetben, az nem lesz gond, ha üres a bankszámla?
Ha üres a bankszámlád akkor nem tudsz pénzt juttatni a PayPal-ra és nem tudsz semmit sem fizetni, hiszen nincs pénzed rá.A bankod annyit kap hogy valakinek x mennyiségű pénz fizettél.
Ilyesmi jön a PayPal-ra, de nem ilyen bőbeszédű az Epic termékleírása és írja a Paid with alatt hogy bank mit kap meg.A bank meg ennyit könyvel:
-
válasz
Golden9 #42033 üzenetére
A bankszámla és bankkártya külön van kezelve mivel magyar fiók esetén a bankszámla nem lehet pénzforrás a fizetéshez arra csak utaltatni tudsz a PayPal egyenlegedről. Ennél viszont az a követelmény hogy az csak a te neveden lévő forintos bankszámla lehet, másé nem. Ez mostd nemó így.
Bankkártyát többet is lehet hozzáadni, elsődlegesen az lenne jó hogy neveden lévő, ha esetleg igazolni kellene a tulajdonlást az akkor egyezzen, de abból nem szokott gond leni, ha "ideiglenesen" egy családtag bankkártyája van használva, mert lejárt, elveszett a régi és még nem kaptál új kártyát.
Egy magánszemélyes és egy üzleti fiók lehet a nevedhez kötve. 2 magán vagy 2 üzleti sem jó.Bankkártya hozzáadása után nem kell utalgatni a PP egyenlegre, hiszen a kártya lesz a pénzforrás.
Két PayPal fiók közt azonnali a pénz mozgás. -
válasz
Golden9 #37117 üzenetére
Granit Bank, ezt csak neked "fontos" információ. És nem IBAN szám, hanem ami ilyesmi 12100011-18000012 és ha van a végén még valami az, kötőjel nem kell. Ha csak nem tekintik virtuális számlának és azt nem szokták engedni.
Ide azért írod be, ha majd az egyenlegeden lesz pénz amit a bankszámládon szeretnél látni, akkor ki tudod választani hogy erre a bankszámlaszámra legyen utalva. -
-
válasz
Golden9 #37107 üzenetére
A Kedvezményezett neve = BofA re, ezért csak a nevük kellene a PayPal Pte Ltd
Országon belül nem IBAN-os szám kell, csak a 10918001 00000001 15050684
A Transfer ID az Átutaló azonosítójánál mint Személyazonosító nem biztos hogy jó, ezt miért igényli a bankod azt nem tudom, de ilyen bonyolult, felesleges adatos utalási sablont már rég láttam.
A kiegészítő adatoknál nem tudom kellenek-e, szerintem feleslegesek. A bankod dolgait nem ismerem.
Az a lényeg hogy a Közlemény legyen jelölve és oda a Transfer ID beírva.
A pénzösszeg az hol lenne megadva?Nálam csak ennyi van és ebből a Megbizás azonosítót sem töltöm ki, az úgyis csak nekem tájékoztató szöveg. és ezt menti el sablonként is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest