Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  PayPal (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:35:44

LOGOUT.hu

A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#37037) V/ válasza szigpet8283 (#37036) üzenetére


V/
Topikgazda

Legtöbb kérdésedre találsz választ az Összefoglalóban. Fent középen az Összefoglaló kinyitása link.
De az amit az előbb kérdeztél az eBay fizetési oldal "probléma", ha PayPal-al akarsz fizetni akkor a Paypla gombot kell jelölni és azután már ki is tudod fizetni, persze ha van a PP egyenlegeden pénz.

A kérdezett feltöltésre a 11. PayPal egyenleg feltöltése banki utalással, Top Up (Feltöltés) móddal
Legtöbb helyen csak a Paypal-al fizetsz, az hogy a pénz forrás az egyenleg vagy egy hozzáadott bankkártya az fizetés szempontjából nem számít. Van néhány olyan hely ahol szükséges hogy a PayPal háttér fizetőeszköz bankkártya legyen. On-line játék vásárlási helyek, Spotify, de ezek vannak kisebbségben és ezt a feltételt írják is a weboldalukon a fizetési lehetőségeknél. Ahol ilyen utalás nincs ott mehet a pénz a PayPal eygenlegről is.

Ha megnézed az 5. PayPal pénzküldés az egyenlegről saját bankszámlára a Withdraw funds menüponttal: részt akkor látod hogy miért kell a bankszámla.

Egyébként a PayPal Credit magyar felhasználóknak nem áll rendelkezésre, tulajdonképp egy online hitelkeretes "pénztárca" amely 99$ vagy a feletti vásárláskor egy 6 hónapos visszafizetési lehetőséget biztosít, hasonló mint egy hitelkártya, hanem fizeted vissza 6 hónapon belül akkor 25,99%-os kamatot számolnak fel

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  PayPal (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.