Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  PayPal (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:35:44

LOGOUT.hu

A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#36401) V/ válasza LámaZ (#36400) üzenetére


V/
Topikgazda

Ahogy gondolod. De amit javasoltam egyszerűbb lett volna. Véletlenül törölted és újból ezt szeretnéd megadni. Ezután feloldották volna a "biztonsági kapcsolót" és beírhattad volna az adatokat. Ha soknak tartod a jutalékot, akkor keresel másikat ami olcsóbb.
Magyarok nem fizethetnek az AliExpressen PayPal-al, bár sohasem lehetett nekünk, a németek viszont tudnak, de ez nem a PayPal-tól függ.

[ Szerkesztve ]

(#36402) LámaZ válasza V/ (#36401) üzenetére


LámaZ
addikt

Meg fogsz lepődni, de úgy emlékszem, hogy nagyon rég én fizettem az Ali-n Paypal-lel, igaz hamar eltűnt.
De én régi motoros vagyok, Platina tag. Előtte Dealextreme-s voltam. Meg még sok más. :-D

Legyen minden jó!

(#36403) Oliverda válasza LámaZ (#36400) üzenetére


Oliverda
félisten

Nem fognak veled foglalkozni. Kritikán aluli az ügyfélszolgálat minősége.

"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

(#36404) V/ válasza LámaZ (#36402) üzenetére


V/
Topikgazda

Én csak 2012 szeptembertől vásárolok ott és csak Diamond tag vagyok, de sohasem volt a magyar regisztrációknak a PayPal felajánlva fizetési lehetőségként. Volt néhány eladónál ilyen promóció, de nem alap fizetési mód, annak ellenére hogy egy-két vásárlás lehetséges volt.

[ Szerkesztve ]

(#36405) LámaZ válasza Oliverda (#36403) üzenetére


LámaZ
addikt

Akkor ideje ráncba szedni őket. :-)

Legyen minden jó!

(#36406) huan


huan
őstag

Sziasztok!
Van egy visszatérő, de teljesülni nem tudó tranzakcióm a kártyám limitbeállítása miatt meghiusul. Volt kártyahozzáadási problémám nemrég a Paypal-nál, mert a banki sms nem tartalmazta a 4-jegyű kódot, amit azóta sem kaptam meg, de már nem is érdekel, így használom.
Ami érdekesebb viszont, hogy a bankom szerint a meghiusult tranzakciók 8250Ft nagyságrendűek és 4x akarják levonni. Az sms-ben ennyi van: 35314369001 PAYPA
Mi lehet ez? A Paypal számlatörténetben nincs nyoma. Többször írtam az ügyfélszolgálatnak, nem válaszolnak. A bank csak az összegről ad tájékoztatást.

(#36407) ZsoltG60


ZsoltG60
aktív tag

Üdv . Március 20-án igényeltem vissza a postaköltséget, egy sérült csomag visszaküldéséből.
Olvasva az összefoglalót és a Paypal oldalát, 5 munkanapot írnak. Igaz ma van a 6. munkanap, de még nem kaptam vissza. "Visszatérítés függőben" Mennyire szokták tartani ezt az 5 napot ? :R

Lumia 950XL

(#36408) V/ válasza ZsoltG60 (#36407) üzenetére


V/
Topikgazda

Szokták tartani.

(#36409) V/ válasza huan (#36406) üzenetére


V/
Topikgazda

Felhívtad a bankodat? Ők konkrétan látják hogy hova menne a pénz, még ha azt állítja a telefonos ügyfélszolgálatos hogy nem, hívja fel a kollégáját a bankkártyás technikai részlegen (nem biztos hogy ez neve) és kérjen bővebb információt a tranzakcióról.
Biztonság kedvéért változtass jelszót és állítsd be a PayPal sms-es belépési védelmét.
Ha a te Paypal fiókodban nincs nyoma a vásárlásnak, akkor valaki más a te kártyád adataival akar a PayPal-al fizetni, de ezt a bankod tudja megmondani, az sms-ük az ebből szempontból semmit sem ér.
Lehet hogy bankkártyád adatit lopták el.
Annyit még ellenőrizz le, hogy nem-e egy rendszeres levonásos dologról van szó, mert azt nem az alap tranzakció listán látod.
Összefoglaló, GYakran Ismételt Kérdések PayPal-al kapcsolatosan, 9. Kérdés: Az új felületen hol tudom megnézni a rendszeres levonások adatait?

Azt kódot nem az sms-ek, hanem a netbankod már lekönyvelt tételénél szoktuk megnézni, ha valamelyik banknál benne lenne, az még akkor csak zárolt tétel, nem a PayPal általi levonás, akkor jobb beírni amikor ténylegesen levonták, könyvelték és így a pénzküldési havi és éves limited törlődik, mert a vásárláshoz nincs köze, ezért használhatod.

[ Szerkesztve ]

(#36410) ronda


ronda
aktív tag

Üdv! Néhány éve csináltam egy barátomnak paypal fiókot bankszámla és bank kártya nélkül. Azóta is működik, néha teszek rá neki pénzt a saját paypal-emről ha kéri.
KB 3 hónapja egy másik barátomnak is csináltam, az is működött egészen 3 héttel ezelőttig. Kért személyazonosság igazolást, mindent megcsináltam, de bank kártyát, vagy bankszámlaszámot is kér, az viszont nincs neki. Ki lehet ezt valahogy küszöbölni?

"Lehet-e jónak lenni egy rossz világban?" Galaxy S21

(#36411) V/ válasza ronda (#36410) üzenetére


V/
Topikgazda

A lakcímet kell leigazolni, egy a nevére és címére szóló közüzemi számla és a lakcímkártya címes oldala. Ha nincs eleve hozzáadva bankkártya, bankszámla akkor azt nem is kell igazolni.

[ Szerkesztve ]

(#36412) LuckyL válasza V/ (#36411) üzenetére


LuckyL
őstag

egy idő után muszáj hozzáadni valamelyiket és meg is kell erősíteni, különben nem fogod tudni tovább használni az accountot

cryptot minden termékemért elfogadom

(#36413) V/ válasza LuckyL (#36412) üzenetére


V/
Topikgazda

Ezt nem értem. Minek nekem írtad? Részemről nem volt ilyen jellegű kérdés.
Bankszámla hozzáadás magyar fióknál csak akkor lényeges ha szeretném az egyenlegre érkező pénzt PayPal-on kívül felhasználni. Ha nincs ilyen igényem akkor nem kell a bankszámla adatot megadni.

De a szerződési feltételek nem tartalmaznak ilyen kötelezettséget. A személyazonosság igazolás az egyértelműen szükséges.

[ Szerkesztve ]

(#36414) LuckyL válasza V/ (#36413) üzenetére


LuckyL
őstag

a te válaszodra válaszoltam...
attól hogy nincs benne abban amit linkeltél (nem néztem egyébként) még így van, ha akarod linkelem az angol nyelvű fórumot, de feltételezem te is elboldogulsz egy google kereséssel, ha utána szeretnél járni

bankszámla VAGY bankkártya

[ Szerkesztve ]

cryptot minden termékemért elfogadom

(#36415) V/ válasza LuckyL (#36414) üzenetére


V/
Topikgazda

:F a válaszom nem tartalmazott kérdést. Nem értem mire gondolsz, de magyar fiókok esetén maradjunk a ránk vonatkozó szabályoknál.
Az hogy egy más országbeli, mondjuk német fiók esetén vagy az USA fiókok esetén másmilyen feltételekkel lehet használni és azzal kapcsolatban merül fel valami probléma az nem egészen releváns. De itt nem volt ilyenről szó.
Ha nincs bankszámlája valakinek a PayPal nem kötelezi bank választásra és bankszámla csatolására a magyar fiókkal rendelkező személyt. A bankkártyára meg rá jön magától is hogy jobban jár ha ad hozzá egyet. De erről sem volt szó.

[ Szerkesztve ]

(#36416) LuckyL válasza V/ (#36415) üzenetére


LuckyL
őstag

ne legyél már iylen értetlen, komolyan rosszul esik már
itt az eredeti hozzászólás amire te is válaszoltál

Kért személyazonosság igazolást, mindent megcsináltam, de bank kártyát, vagy bankszámlaszámot is kér, az viszont nincs neki. Ki lehet ezt valahogy küszöbölni?

cryptot minden termékemért elfogadom

(#36417) V/ válasza LuckyL (#36416) üzenetére


V/
Topikgazda

Szerinted akkor menjen el egy bankba és nyisson bankszámlát?
Az én válaszomra nem kell válaszolnod, erre a hozzászólásra amit idéztél arra gondoltad azt amit írtál? Akkor ahhoz kellene kötni.
Azt hogy szerinted nem lehet kivédeni, ezért menjen bankszámlát kötni, igényeljen bankkártyát és azután adja meg az adataikat?
Szerintem nem ez az eljárási rend.

[ Szerkesztve ]

(#36418) LuckyL válasza V/ (#36417) üzenetére


LuckyL
őstag

Hat mi az eljarasi rend?

cryptot minden termékemért elfogadom

(#36419) V/ válasza LuckyL (#36418) üzenetére


V/
Topikgazda

Nem ezt kérdeztem. Te akkor mit javasolsz neki? Hogy az eredeti témánál maradjunk.

[ Szerkesztve ]

(#36420) LuckyL válasza V/ (#36419) üzenetére


LuckyL
őstag

Hat ha ezt az accountot hasznalni akarja akkor kell egy bankkartya. Vagy csinaljon egy ujat es akkor egy ideig megint nem kell

cryptot minden termékemért elfogadom

(#36421) ronda


ronda
aktív tag

Köszi szépen, hogy foglalkoztok a problémámmal.
Szóval mindenképpen kell egy kártya? Csak azt nem értem, hogy a másik barátomnak a kb 3 éve regisztrált fiókjához miért nem kell a mai napig. Arra is ugyan arról a német bankszámlámmal összekötött paypal fiókomból szoktam pénzt utalni. Ezt meg kb 3-4 hónapja csinálta, és ehhez meg kell?
Amúgy mindkét fiókot otthonról, Magyarországról csináltam, ha ez számít.

"Lehet-e jónak lenni egy rossz világban?" Galaxy S21

(#36423) V/ válasza ronda (#36421) üzenetére


V/
Topikgazda

Nem az számít hogy hol csináltad, a fiók nemzetiségnél magyar vagy német van írva?
Én azt írtam, hogy ami nincs azt nem kérhetik. Konkrétan azt írták hogy egy bankkártyát kötelező hozzáadni?
Nem beszélnek Hitelesített státusz, Verified status dologról amikor ezt javasolják? Általában a személyazonosság igazolása és a „Hitelesített” állapot megszerzéséhez szükséges dolgok kérése két külön folyamat.

Azt megírnám hogy nincs bankszámlám, így bankkártyám sem, nem is akarok ilyet. Elvi okom van rá.
Ezenkívül bármilyen iratot be tudok nyújtani ahhoz, hogy a személyazonosságomat igazoljam, legyenek szívesek ezzel megelégedni.
Oda küldöd a pénzt és az illető elvásárolja mindent vagy gyűjtögeti? Ha nincs róla vásárlási pénzmozgás azt bizonyos tekintetben gyanúsnak tekinthetik és ezért is kérhetik az okmányokat, meg a pénzmosási törvények alapján egyébként is le kell igazoltatniuk a PP számlatulajdonosokat, akiktől nem kérték előbb-utóbb fogják.

De akkor te kezeled a fiókját? Azt is érzékeli a PayPal rendszer hogy a fiókba honnan lépnek be egy magyarországi fiók valamilyen német szolgáltatói vonalról kezelve is belecsúszhat a korlátozott tevékenység szabályaiba.
Ha 3 hete kérték az okmányokat és csak most foglalkozol vele az sem egészen jó.
Az sem egészen világos hogy nincs neki tényleg bankszámlája? Annyira azért nem jellemző. Abban egyetértek LuckyL-el hogy ha tényleg vásárlásra használja, akkor a bankkártya hozzáadással jobban jár ha más devizában kell fizetni, mint az általad küldött €-val és PayPal devizaárfolyammal váltva azt. És mellékesen teljesíti azt amit kérnek.

[ Szerkesztve ]

(#36424) WATERDACA


WATERDACA
őstag

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem, még nem jöttem rá sehonnan, bárhol kerestem rá.

PayPalon szoktam kapni utalásokat, viszont néha - nem tudom miért - az utalás végösszegéből változóan - 300-400 Ft-ot levon a PayPal.

Erre tud valaki magyarázatot írni?

Előre is köszönöm válaszotokat :)

Üdv: WATERDACA

u wanted, i got it \o/

(#36425) V/ válasza WATERDACA (#36424) üzenetére


V/
Topikgazda

Ha úgy küldik neked, mint valaminek a vételára (Kereskedelmi Tranzakció A2. pont), nem Személyes Tranzakció A1. pont (baráti, családtag szerű küldés), akkor jutalékot vonnak le belőle, ez alapból 3,4%+90 Ft. A küldő országától függően még ez emelkedhet 0,5-2%-al.
Az Összefoglalóban az elején ott a Szerződési feltételek és a díjszabás linkje, de akkor itt gyorsabb
A PayPal-szolgáltatásokra vonatkozó Felhasználási Szerződés magyar nyelven.
A vonatkozó díjak az FSZ 1. számú Melléklet Díjszabási Táblázat

[ Szerkesztve ]

(#36426) Jazz


Jazz
veterán

Sziasztok,

a paypal@mail.paypal.com címről érkező levelek legitimek? Nem találtam egyértelmű választ [link]

Köszi

free your mind

(#36427) V/ válasza Jazz (#36426) üzenetére


V/
Topikgazda

Igen, pl erről küldték azt hogy már magyar nyelven is elérhető, ha változik a szerződési feltétel az is erről jön, ez általános hírlevél cím. Az alján ott az azonosításhoz minden.
A fiók használatával kapcsolatos dolgok a service@intl.paypal.com címről jönnek, néha ilyen formán, de ez most már nem így lesz service@paypal.co.uk

[ Szerkesztve ]

(#36428) India válasza India (#36370) üzenetére


India
aktív tag

Sziasztok!

Elozo Hsz

Fuggot nem ir kb 2 napja , de ennek mar 7 munkanapja , kinek kell irnom refund aki adta neki nem irok , mert nem nala van. agond , kinek kell irnom paypal ugyben email vagy ilyesmi? :R

(#36429) V/ válasza India (#36428) üzenetére


V/
Topikgazda

A függő letelte után azért a refund bankszámlán megjelenése 2-5 munkanap. Amikor a pénz konrétan megérkezik onna számold a napokat.
Nem gond van nála, de ha azt megerősíti hogy banki utalás volt akkor igaz amit írtam hogy több idő kell a refund hozzád való megérkezéshez.
Nem biztos hogy kapsz sms-t a bankodtól.

[ Szerkesztve ]

(#36430) India válasza V/ (#36429) üzenetére


India
aktív tag

Koszonom valaszodat , akkor meg varok vele :R

(#36431) ronda válasza V/ (#36423) üzenetére


ronda
aktív tag

A személyazonosság ellenőrzést kb 3 hete kérte. Akkor meg is lett csinálva és működött is. Azóta most akartunk vele megint fizetni és most meg a bankszámla adatokat kérte. Az illetőnek nincs privát bankszámlája, csak céges. Én (is) kezelem a fiókját, Németországból is és otthonról is. Nem gyűjtögetünk rajta, hanem vásárlásra használja/juk (jobbára ebay) jelen pillanatban 75 euró van rajt.
DE! Egy másik ugyan ilyen számla, ugyan ilyen körülmények között működik már 3 éve! Hogy van ez? Valami csak nem tetszik nekik az újabb fiókkal!?
Szerk: nemzetiség magyar. Azt írja, a számla zárolva van, amíg nem adok hozzá bank kártyát, vagy bankszámlaszámot.

[ Szerkesztve ]

"Lehet-e jónak lenni egy rossz világban?" Galaxy S21

(#36432) Oliverda válasza ronda (#36431) üzenetére


Oliverda
félisten

Ne keress ilyesmire racionális magyarázatot. A PayPal rendszere és ügyfélszolgálata teljesen inkonzisztens módon működik, az angol azt mondaná rá, hogy "it's a mess".

"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

(#36433) V/ válasza ronda (#36431) üzenetére


V/
Topikgazda

Tehát akkor meg van a két munkafolyamat, megvolt a személyazonosság ellenőrzés. Most pedig a hitelesített státusz megszerzéséről van szó.
De magyar fióknál valójában nem bankszámlát kérnek, mert az nem fizető eszköz, hanem bankkártyát.
Még mindig meg lehet írni nekik hogy nincs, mit javasolnak azt figyelembe véve hogy nem akarsz egy bankkal szerződést kötni és az hogy nem hitelesített a fiók számodra most nem érdekes (bár ami viszont az eBay-en ha a PayPal a fizetőeszköz az ott elvárt dolog)
Aztán majd kiderül, hogy ragaszkodnak-e a bankkártyához, a hitelesített állapothoz.
Ezt írják a hitelesített állapot eléréshez és persze betéti, debit kártya is jó lenne, nem annyira pontos a megfogalmazásuk.
10.6.b. A Hitelesített állapot megszerzése
A Hitelesített állapot megszerzéséhez Számlája státuszától függően az alábbi lépéseket kell elvégeznie: Releváns Országokban regisztrált ügyfelek: beállítani egy hitelkártyát, és elvégezni a Kártyák Összekapcsolása és Megerősítése folyamatot.

Ez a téma az Üzenetközpontból írva, erre jön egy automata üzenete arra válaszolva leírni (átmásolni) a szöveget és akkor ember fog rá válaszolni.

[ Szerkesztve ]

(#36434) ZsoltG60 válasza V/ (#36408) üzenetére


ZsoltG60
aktív tag

Értem, sajnos ma sem változott a helyzet még mindig függőben. A lap alján a kapcsolatoknál van egy ".hu"
( paypalreturns.hu@telusinternational.com ;)
emailcím akkor gondolom van magyar support ? :U
Még egy kérdés: csak arról a paypalos címről lehet nekik írni amelyikkel regisztráltam, és nyitottam a visszafizetési kérelmet ? :U :R

Lumia 950XL

(#36435) V/ válasza ZsoltG60 (#36434) üzenetére


V/
Topikgazda

A Tellus az külön intézi ezt a dolgot, arról az e-mail címről írjál ami a PayPal azonosítód és add meg a PayPal tranzakciót számot is. Vagy írhatsz másikról is de akkor a PayPal azonosítót is írd be.
A hu-s valamit nem tudom honnan vetted a magyar nyelvű oldalon is ez szerepel: paypalreturns@telusinternational.com.
De teljesen mindegy ha lenne is magyar support, mert: A PayPal Visszafizetési szolgáltatás esetében használt nyelv az angol.
Ha a PayPal visszatérített visszaküldés szolgáltatással kapcsolatban bármilyen általános kérdése van, küldjön e-mailt a következő címre: paypalreturns@telusinternational.com.
Az hogy még mindig nem kaptad meg a pénzt egyszerű lefordítani.

[ Szerkesztve ]

(#36436) ZsoltG60 válasza V/ (#36435) üzenetére


ZsoltG60
aktív tag

Értem, én is meglepődtem az emailcímen, Paypalon belépve a visszatérítésnél ez a mailcím jön fel és ezzel nyitja meg automatikusan az Outlookot is . Érdekes :F
Na mindegy akkor megy arra a címre a levél amit megadtál . :R

Lumia 950XL

(#36437) V/ válasza ZsoltG60 (#36436) üzenetére


V/
Topikgazda

Valóban, a mailto azt adja fel, én a másik címen leveleztem velük.

(#36438) szunyi777


szunyi777
őstag

Sziasztok
Több éve van egyedi PayPal fiókom és kivancsisagbol elkezdtem az üzletre atvalltani, de nem tudom félbe szakítani a folyamatot. Vissza lehet térni egyéni számlára?

Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/

(#36439) V/ válasza szunyi777 (#36438) üzenetére


V/
Topikgazda

Csak átváltottat kérheted visszaállítani. Ha magyar nyelven a tevékenységi kört nem tudod kiválasztani, akkor angol nyelvre kell váltanod és akkor előkerül a kiválasztó ablak.

Ha vissza akarod minősíteni akkor meg:Felül, Help, Visit the Message Center, Üzenetközpont, New Message és ez a téma:

[ Szerkesztve ]

(#36440) szunyi777 válasza V/ (#36439) üzenetére


szunyi777
őstag

Köszönöm
És valaki tud infót arról, hogy a PayPalon kapott számlákat elfogadja e a nav? Mint kiadás? Egy egyéni vállalkozásban?

Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/

(#36441) V/ válasza szunyi777 (#36440) üzenetére


V/
Topikgazda

Üzleti számláról beszélünk, magánszámla használata nem javasolt vállalkozóként vagy vállalkozás keretében.
PayPal-tól a részükre befizetett költségekről a hivatalos számlájukat a könyvelőd el tudja számolni, egy EU-s cégtől kapod. Persze a vállalkozás nevére, címére kell hogy szóljon és rajta kell lenni az előírások szerinti adatoknak is, pl adószámod is.
A bejövő pénzeknél meg eleve te adsz számlát és a PayPal-ra érkező pénzek esetén az a lényeges hogy megállapíthatóak a pénzforgalommal kapcsolatos alapvető adatok, a pénzforgalom iránya, a terhelt és jóváírt számla azonosítható, a felszámított jutalék is külön tételként megjelenik
A PayPal egy elektronikus pénzt kezelő, virtuális számla, amelyet könyvviteli szempontból úgy kell kezelni, mint a bankszámlákat, de a könyvviteli nyilvántartásokon belül elkülönítetten kell vezetni.

[ Szerkesztve ]

(#36442) Tuomas


Tuomas
addikt

Sziasztok!

Kaptam az imént egy ilyen smst-t egy 30as mobilszámról:

Your Pay_Pal on restricted status. Please confirm to restore access:
https://pypal.hu.safe-hu....... (a linket direkt nem írom ki teljesen, nehogy valaki véletlenül is rányomjon.)

Nyilvánvalóan kamu, mert másik eszközről belépve (még véletlenül sem a linkről), nem tapasztaltam semmi rendellenességet.
Lehet-e tudni, hogy miért kaptam, illetve ahonnan kaptam, honnan volt meg a mobilszám?
Lehet-e tenni valamit, hogy a jövőben ne kapjak ilyeneket?
A szám letiltása azért nem tudom, hogy jó ötlet-e, mert hasonlít azokra a számokra, ahonnan a kétlépcsős azonosító kódok szoktak jönni.

Köszi előre is!

We were here

(#36443) V/ válasza Tuomas (#36442) üzenetére


V/
Topikgazda

A számot ne tiltsd le, de pontosan azt tetted amit ezzel tenni kell. Ellenőrzés nem az ott lévő linken és végül törlés.

(#36444) Tuomas válasza V/ (#36443) üzenetére


Tuomas
addikt

Köszi!
Csak ez így ratyi lesz, ha máskor is ilyen felesleges dolgokkal próbálkoznak. :/

We were here

(#36445) bozsozso válasza Tuomas (#36442) üzenetére


bozsozso
őstag

Én is kaptam ma kétszer. Máshonnan belépve paypal-ra én sem tapasztaltam gondot.

(#36446) jannid válasza V/ (#36443) üzenetére


jannid
senior tag

Kaptam én is. DE ugyanarról a számról jött, mint a google ellenőrző kódja gmail belépéshez.

(#36447) V/ válasza jannid (#36446) üzenetére


V/
Topikgazda

Valami sns szerverről küldözgetik, én ma csak a belépési kdot és PayPal számlamozgásról kaptam, de az pontos volt

(#36448) ronda


ronda
aktív tag

Még egyszer köszönöm mindenkinek. Azt hiszem az lesz, hogy írok nekik. Nincs értelme tovább rágódni ezen, mert úgy tűnik nincs megfejtés.

"Lehet-e jónak lenni egy rossz világban?" Galaxy S21

(#36449) zsiz válasza V/ (#36119) üzenetére


zsiz
őstag

Nem tudom mennyire emlékszel az ügyre (2 telefon, az egyik 1 hónap után tönkrement, Banggood nem reagált, PayPal case, javamra döntöttek, visszaküldés..) A héten zárult le, szerencsésen. 01.16.-án nyitottam, 03.25.-én ért vissza a pénz. Nem volt egyszerű, volt egy kis kavarodás, mivel ugye csak 1 telefont akartunk visszaküldeni, és így 1-nek az árát kértük vissza. De azt írta PP hogy a komplett rendelést küldjem vissza, persze az összeg maradt. Aztán nem akarták átvenni a csomagot Kínában. Utána csak a fele pénzt adták vissza. Vagy 4 alkalommal kellett kérni valami miatt, hogy nyissák újra és vizsgálják meg megint az ügyet, mire végre megkaptuk a full refundot. De a lényeg, hogy sikerült. Köszönöm még egyszer a segítségedet. :R

Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |

(#36450) V/ válasza zsiz (#36449) üzenetére


V/
Topikgazda

Szívesen. Néha sajnos elhúzódik a dolog, a kereskedők sem mindig jól állnak a dolgokhoz, de így csak sikerült.

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  PayPal (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.