Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nzozz

    aktív tag

    válasz V/ #32222 üzenetére

    A bankszámlám: zárolt összeg: 0Ft, 2017.12.12.: vásárlás bankkártyával, könyvelt, PAYPAL DONGANSSMX, (tranzakció dátuma: 2017.12.09, tranzakció értéknapja: 2017.12.12.). Szóval ez le lett vonva rendesen.
    Ebay: a rendelések (orders) közt van "your 12/09/17 payment is being processed" státuszban, az unpaid item lista üres. Valami 14 nap körüli szállítási idő volt megadva.
    Ha request -et akarok nyitni: "We're sorry there's an issue with this purchase. Unfortunately, PayPal reports that we can't open a case for this item.You can try to work out this problem by contacting the seller." Írtam az eladónak pár napja, semmi válasz természetesen.
    A ebay customer service -nek is írtam, ott leírták, hogy milyen okok miatt lehet ez (amik közül egyik se túl valószínű) és hogy ezt a paypal -on kéne megoldani, visszavonni a függőben lévő tranzakciót. "At this point, the best thing you can do to get your money back is to cancel the unclaimed payment in PayPal."
    Paypal: ott van a pending -ek közt ez az 1 tranzakció, bármilyen cancel vagy hasonló opció nélkül és hogy oldjam meg az ebay -en, mint ahogy az általad beillesztett képen is van: "First contact the seller through eBay to try resolving the problem. If it's still not resolved, go to the eBay Resolution Center. You may be eligible for purchase protection.". Ők meg azt mondják, hogy oldjam meg a Paypal -on...
    Persze más kérdés, hogy sejthető volt, hogy nem teljesen valós ez az egész rendelés, túl szép (olcsó), hogy igaz legyen, de gondoltam, hátha mégis. Ha meg tényleg nem, akkor az ebay buyers protection vagy a paypal buyers protection megoldja. Arra nem gondoltam, hogy ezek egymásra fognak mutogatni...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés