Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Wiz Khalifa #28774 üzenetére
Mivel én csak azt látom ami az Összefoglalóba van, nem tudok rá válaszolni.
De ha nem kaptad meg, akkor azt kellene választani, írni, hogy nem kaptad meg.
Lehet hogy már kérdeztem, de milyen böngészőt és milyen PayPal linket használsz a belépéshez?
Ha rá tudom kényszeríteni hogy ugyanazt lássam amit te, akkor lehet, hogy könnyebb lesz a segítség. -
válasz
Wiz Khalifa #28770 üzenetére
Igen azt, de még mindig nem jön elő ez a képernyő nekem.
Ezzel a béna béta oldallal nem vagyok kibékülve, egyszerűen nem hiszem el, hogy több mint egy éve megváltozott és te ezt elő tudod varázsolni. -
windlord
őstag
Visa Electron kartyat hasznal valaki PayPal -hoz?
Gond nelkul hozza lehet kspcsolni az account -hoz?Most valtok bankot es az Erste -nek ilyen ajanlata van kartyara.
-
válasz
kovacsroli #28768 üzenetére
Az Összefoglaló Tippek röviden-ben link nem ad fel más lehetőséget?
2. PayPal direkt elérési linkek, ha a hagyományos oldalnál nem tudod elérni, nem megy az adott résznél a módosítás.
Jelszó elfelejtés esetén a segítségkérő oldal -
válasz
kovacsroli #28766 üzenetére
Nem ők adnak egy számot hogy hívd fel?
-
lemusz
addikt
Hétfőn reggel 7 óra tájékán withdrawoltam paypalról. Írta is ugye, hogy 1-2 nap mire megjön, de sok helyen olvastam hogy már másnapra megszokott érkezni. Nagyban nézem a bankszámlámat, hogy mikor írják már ugyan jóvá, erre most 26 órával a withdraw után jön egy email paypaltól, hogy rögzítették a kérést és úton van a pénz a bankszámlámra. WTF?! Akkor még csak most küldték el? Mostantól számítva kell érteni az 1-2 napot? Holnap munkaszüneti nap, akkor lehet csütörtökön se érkezik meg, csak pénteken?
-
gerisz23
őstag
-
Adathalászat, figyelem!
Account Notification accountaz@azeaze.com e-mail címről -
válasz
gerisz23 #28758 üzenetére
A pénz miatti ellenőrzés volt vagy az általános fiók ellenőrzés?
Ha a pénzes akkor regisztráció dátumától éves fordulóval figyelik az összeget, ettől függetlenül ha egy tétel 300k-t eléri. A pénz forgalom számít, nem a vásárlás. A withdraw a fontosabb, ha a megkapott pénzt tovább küldöd az is.
Addig függőben a pénz az egyenlegen.
A pénzmosási törvény vonatkozik rájuk is (ellenőrzési és jelentési kötelezettség), bizonyos tranzakciókat nem ők engedélyeznek.
Egyébként már kérés nélkül is leigazolhattad volna magad, a leigazolt fiókokra nincs limit, csak a törvény szerinti egyszeri 300k és 6 milla éves forgalom elérése esetén kell jóváhagyás. -
gerisz23
őstag
válasz
gerisz23 #28757 üzenetére
Ezt a a 781000Ft-os limitet hogy számolják?csak a beérkezett összegről,vagy az összeadott forgalomról(a withdrawot is számolják +ba),illetve mi történik ha ezen felül küldenek még pénzt,és még nem fogadták el a személyazonosságomat,lakcímkártya meg személyi ig másolatát már elküldtem.
-
Hack3er
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: paypal számlámra szeretnék pénzt rakni és a számlatulajdonos nevéhez így van írva:
BofA re: PAYPAL PTE LTD az a "BofA re:" kell oda mert azt is pirosba írja? -
Skullwipe
senior tag
válasz
kovacsroli #28749 üzenetére
Ezt nem értem. Kérned kell hogy elfeljtetted és majd a biztonsági kérdésre tudsz válaszolni akkor nagy valószínűséggel be is tudsz majd lépni. Én ezt egy évig próbálgattam, de feladtam, semmi se sikerült sose jól válaszolnom erre a kérdésre, én már lemondtam arról, pedig azt akkoriban sokat használtam, aztán winyó halál, és vele együtt a jelszó is, én meg nem írtam fel akkor.
-
gerisz23
őstag
Sziasztok!Ma kérte tőlem a paypal a hitelesítést,lakcím személyi stb.Mennyi idő szokott lenni míg hitelesítik,illetve számítsak rá hogy hívnak is(ritkán beszélek szóban angolul).
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
van egy régi paypal fiókom, soha nem használtam, viszont most szükségem lenne rá. A jelszavamat természetesen elfeljtettem, az email cím megvan. Kérnék jelszóemlékeztetőt, de csak sms-ben és hívásban ajánlja fel az azonosítást, persze az a számom ami meg van adva, már nem él.
A kérdés adott: hogyan tudnék belépni?
-
afoyem
tag
Sziasztok.
Lehet PayPalal fizetni AliExpress, Ebay-en úgy hogy banki utalással töltöm fel az egyenlegem nem adok hozzá bankkártyát a PayPal-hoz?
-
válasz
chatran #28743 üzenetére
Elsőre mindig a bolt fog reagálni valamit. Azt vagy elfogadod vagy nem, azután tudod kérni a PayPal döntését. Nem lehet előre megjósolni. Nem minden esetben hagyják figyelmen kívül a kereskedő, az üzlet szabályait. Csak akkor fog kiderülni, ha eljutsz odáig.
Elméletben, hangsúlyozom elméletben a teljes vételár visszajárna, mivel nem érkezett meg.
Volt olyan is, hogy az üzlet nem volt hajlandó fizetni, mivel egyértelműek a szabályaik, viszont a Paypal a saját költségére mivel az elégedett felhasználó a fontos, kifizette az árat. -
-
válasz
chatran #28740 üzenetére
Ha kifizetted volna azt az 1.68 $ biztosítási díjat, alapból kijelölve, szó nélkül küldtek volna egy másikat. A vásárlási feltételek egyértelműen írják, hogy miként működik a vásárlói védelmük.
Gamiss strongly recommends all customers to purchase shipping insurance during the checkout.
This ensures that if there are any issue during the delivery process that Gamiss will send you the same product free of charge. If the item becomes unavailable we will offer you alternative refund options.
Ilyen esetben azért a PayPal ritkán szokta felülírni az adott webshop szabályait.
De talán szerencséd lesz.
Egyébként is elsőre mindig a webshop reagál a dispute-ra és azután jön képbe a PayPal ha nem tudtok megegyezni. Lehet, hogy lesz egy 4. ajánlata.Vagy ha következetesen betartja a vásárlási feltételeket, akkor semmi. -
chatran
őstag
Sziasztok,
Kb január 9-én rendeltem a Gamiss áruházból egy Miband2-t. 60 nap után sem ért ide ezért nyitottam a webáruházban egy tikettet, amivel idáig jutottam:
We apologize with this delay and sincerely regret to hear that you have not received your order.
After reviewing your order in detail, we have found that you haven't purchased any insurance during the check-out. Please understand that in such case we can only compensate you partially.
The shipping company is actually responsible for this loss which is sadly beyond our control.
Please review in detail our shipping and insurance policy in our terms and conditions here: http://www.gamiss.com/m-article-id-36.htm
However, as you are a valuable customer, we are willing to help you the best way we possibly can.
Here are the best solutions we can offer you in this situation:
1) Resend the item upon repaying 50% of the order value.
In this case we will send you an invoice to submit the payment of 10USD via PayPal.
Please confirm your shipping address again in this format:
Consignee Name:
Detailed Address:
City:
State (Province):
Postal Code:
Country:
Phone Number:
2) Partial refund to your Wallet as store credit.
We can refund 8.5USD as a gesture of good will to your Wallet and exceptionally reward you with extra points (You will receive 5 points for every 1 USD. For example 3 USD will gain you 15 points).
You can use both your Wallet and points to purchase your future products.
Please check the benefits of points here: http://www.gamiss.com/m-article-id-86.htm
Please find the advantages of wallet here: http://www.gamiss.com/m-ewallet_guide.html
3) Partial refund to your original payment account.
In this case, we can refund 8.5USD to your original payment account.
Kindly let us know your decision.
Once again we apologize for any inconvenience caused.
Kind Regards
Janelle
Gamiss Support Team
Ezen 3 opcióból egyiket sem áll szándékomban elfogadni.
A kérdésem az lenne, hogy vihetem Paypal refund-ra az ügyet? A javamra fognak dönteni ez esetben és visszakapom a teljes összeget?
-
válasz
lemusz #28736 üzenetére
Valahol szerepel az Összefoglalóban is, bármely nem forint deviza automatikusan forintként megy le a PayPal egyenlegről, nem kell, nem lehet váltogatni.
Feltéve ha magyar a regisztrációd.
Hozzáteszem ha valaki deviza számlát adott volna hozzá -ami a szabályok szerint nem lehetséges- az duplán fordítja a pénzt. Kijön a forint és a bankja majd a forintot az adott devizára fordítja át amikor lekönyveli. -
lemusz
addikt
Üdv! Paypalon lévő dollárt hogy éri meg OTP-s számlára leküldeni? Küldés előtt átváltatni az oldalon vagy dollárban küldeni és az OTP-re hagyni? köszi
-
-
válasz
SybenX #28732 üzenetére
Nem kell bankszámla hozzá. Bárhol vásárolsz ahol elfogadják a PayPal-t elegendő ha az egyenlegen van pénz.
Ha magyar a regisztrációd akkor csak a PayPal egyenlegről történő pénzkiküldéshez szükséges számla, csak kifele irány, vásárláshoz nincs köze.
Viszont ha van bankszámlád és ahhoz adnak bankkártyát és azt hozzárendeled a PayPal fiókodhoz, akkor kedvezőbb a devizás vásárlás, ha a bank váltja a devizát, az egyenleg használata esetén nincs ilyen lehetőség.
Jó neked, hogy eddig "megúsztad" a bankszámlát, évi legalább 10000 Ft megtakarítás, bár előbb-utóbb mindenkinek lesz számlája.
Azt vedd figyelembe, hogy annak aki küldi neked a pénzt a másik PayPal fiókról, csak akkor ingyenes, ha egyenlegről és azonos devizában küldi. Ha neki bankkártya a kiinduló akkor az pénzbe kerül. -
SybenX
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:
Ebay-s vásárlásokhoz feltétlen szükséges paypal-hoz bankszámlát hozzáadni? Az összefoglalóban az van írva,hogy paypal-os egyenleget fel lehet tölteni úgy,hogy más paypal-ról küldenek nekem.
Még nincs bankszámlám és ha nem fontos akkor nem is csinálnék ha így is lehet vásárolni. -
pethYeti
addikt
válasz
aytukabozs #28728 üzenetére
Magyarázta hogy valami olyan linkre kattinthattam, mondtam nem. Nem csináltam semmi szokatlant. Mondtam neki hogy van sms-es 2 faktoros beléptetésem is szóval belépni se akart senki. Valamint fura módon az Android app-ba simán be tudtám lépni. Aztán végül arra fogta hogy megkavarodott az autentikációm. Telefonon keresztül igazoltam magam majd csináltatott velem egy jelszó váltást.
V/ Ez szóba se került, egyből jelszó váltás felé ment a dolog. Annyit kérdeztem még a beszélgetés végén, hogy most akkor fel kell töltenem valamit, de azt mondta a telefonon igazoltam magam ezért ennyi volt.
-
pethYeti
addikt
Nah. Felhívtak Dublinból. Megoldották. Szerencsére.
-
pethYeti
addikt
válasz
ekrisztian #28724 üzenetére
Én android appban nem látok harangot.
-
pethYeti
addikt
Feladom komolyan. Ezek idióták. Most kaptam egy emailt hogy lépjek be mert a message centerbe kaptam üzenetet. De nem tudok belépni.
-
ekrisztian
őstag
Ez a butus googleplay áruház nem tudja kezelni az sms belépés védelemmel használt paypal fiókot
3 évente szánom rá magam vásárlásra és tessék..
A párom magyar paypal regje meg nem jogosult eme app megvásárlására..megnézem mit mutat a torrent
-
pethYeti
addikt
Lehet. De akkor is bosszantó. Múltkor 1 hét volt mire engedte hogy beállítsam a bankszámlaszámomat. Ugyanilyen semmilyen hibaüzenetet kaptam.
Még szerencse, hogy a PayPal app beenged és azon keresztül tudok írni nekik (ha egyáltalán megkapják...), mert a service@paypal.com-ról csak egy automata válasz jött hogy lépjek be. Ez ugye nevetséges ha be se enged a weboldal.
-
válasz
pethYeti #28719 üzenetére
Oké, de csak USA-ra való okmányok feltöltése az nem stimmel. Amit itt #28708 látható kép az egy hasonló azonosítási eljárás volt.
Megpróbálod jelezni feléjük, hogy nem tudod a képet feltölteni, adjanak egy másik feltöltési lehetőséget.Ha magyar címed van akkor az magyar lesz. Ha ilyen régi és eddig nem kértek azonosítást, akkor a rendszer eljutott az ellenőrzésben hozzád is.
-
A te fiókod magyar regisztráció?
Az okmány fajták közt csak az 3 szerepel amit írtál? National id nem szerepel? Mert akkor nem EU-s linket adtak meg és oda ha nem EU-s ha jól tudom, nem lehet tőlünk adatokat feltölteni.Én ha itt lépek be https://www.paypal.com/hu/webapps/mpp/home nekem alul ott a magyar zászló, a link amit írtál azon meg csak USA van. Ráadásul ez lesz a belépési link: https://www.paypal.com/signin?country.x=US&locale.x=en_US
Ez van nekem alul.
-
pethYeti
addikt
https://www.paypal.com/webapps/authmessaging/safeauthflow?execution=e4s1
És köszi.
Most volt megint dizájn váltás, szerintem azért változott ez is.
-
pethYeti
addikt
válasz
pethYeti #28707 üzenetére
Mobilapp beengedett ott érdekes semmi tiltás nincs, azon keresztül írtam egy üzit a supportnak, de továbbra is bosszant ez a marhaság.
V/ Amit fel akarok tölteni 120 kb 1200x500-as kép. Ez nagy lenne?
640x480-as képet se tölti fel. De próbáltam PDF-ként, úgy is hiba üzenetet kaptam.
-
pethYeti
addikt
Kaptam a Paypaltól egy ilyen levelet:
We need your help resolving an issue with your PayPal account. Until you help us resolve this issue, we've temporarily limited what you can do with your account.
What's going on?
We noticed some unusual activity on your PayPal account and are concerned about potential unauthorized account access.
What to do next
Please log in to your PayPal account and complete the steps to confirm your identity and recent account activity. To help protect your account, access will remain limited until you complete the necessary steps.
The security of your PayPal account is a top priority for us and we want to work together to help protect it.
If you need help or have any questions, call us at 00353 1 436 9111, 8.00 to 4.30 GMT Monday to Friday. Please note that hours of operation may vary on holidays.
Sincerely,
PayPal
Oké belépek, fel akarom tölteni a dokumentumot erre hibát dob...
Fasza... Idegileg már plafonon vagyok pedig csak 7 óra.
Az is gyönyörű hogy 3 féle dokumentumot fogadnak el, Útlevél, Jogsi, Military ID. Na nekem egyik sincs, csak egy fránya Személyim. Passport-hoz szeretném feltölteni de nem engedi.
Írtam volna emailt is a service@paypal.com-ra, jött is az autoválasz hogy nana így nem lehet, lépj be és onnan küld emailt. De nem tudok belépni mert kell ez a dokumentum...
Azt meg csak mellékes hogy fingom nincs miért limitálták az accomat, semmi extra nem történt rajta...
-
válasz
StarZ3r0 #28704 üzenetére
Összefoglaló, Gyakran Ismételt Kérdések
3. Kérdés: PayPal fiók szerint megkaptam a refund összeget. Ennek mekkora átfutási ideje van, hogy a kártyához tartozó számlaszámomon látható legyen?
Nem látszik az egyenlegen a refund összege.
Válasz: 1-3 banki munkanap, ha az 5. napon sincs a bankkártyához tartozó számlán, hívni kell a bankot.
A visszatérítés - refund - automatikusan, ahonnan indult a pénz, oda fog visszakerülni. Ha az egyenlegről, akkor oda, ha bankkártyáról, akkor arra bankszámlára, amelyhez a kártya tartozik.
Nem lehet a kártyás fizetés pénzét a PayPal egyenlegre irányítani, ott parkoltatni.És kettővel feljebb: Ha a PP refund bejegyzéstől számítva 5 munkanap után sincs a számlán,....
-
StarZ3r0
tag
sziasztok
kaptam egy refundot paypalen, mennyi ido a normalis, ami utan latszania kellene a bankkartyamon? paypal szerint 7-en jovairtak a 21 dollart, de ma reggel meg ebbol semmi sem latszik -
Mivel visszafelé a bankszámládra megy a pénz, arra amihez a kártya tartozott, így nem lesz gond.
Gondolom az nem változott meg.
Vásárolsz, a kártya átjáró a te bankszámlád és a kereskedő bankszámlája közt, mivel a bankszámládról utalják neki a pénzt, így visszafele már csak a bankszámlák vannak játékban.
Ha a PP refund bejegyzéstől számítva 5 munkanap után sincs a számlán, akkor az eredeti vásárlás banki kivonatával, a PayPal refund bejegyzés kinyomtatott oldalával besétálsz a bankfiókodba és megkéred őket, hogy a bejövő és még számlára nem könyvelt deviza utalások közt keressék meg a tiédet és könyveljék le neked. -
Locsi
senior tag
Lehet, hogy orbitális baromság lesz, amit kérdezek, de ám legyen. Adott egy vásárlás, paypal-el fizetve, a paypal-hoz csatolva egy visa bankkártya. A termék nem érkezett meg, így vissza lett térítve az összeg, de itt jön a de. A banknál megszüntettek bizonyos csomagokat, és az ahhoz tartozó bankkártyákat is, és evvel azt is, amivel vásároltam (VISA). Helyette lett egy Mastercard bankkártya, ami most a VISA helyett van csatolva a paypal fizetéshez. Na szóval, megjött a visszatérítés, az hogy a fenébe fog a paypal-ről átkerülni a bankszámlára, és mikor.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Óvodások homokozója
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X videókártya
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Macbook Air 15" M2 - 2022, 8/256GB, 1 ciklus, Apple garancia ( 103)
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest