Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- AuraSync kibeszélő topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viking001
csendes tag
L]Hello!
Elnézést kérek, de nem hagy nyugodni a paypal email megerősítés problémája. Más email cím alapján ismét regisztráltam magam. A valós adatokat kitörölve a kapott üzeneteket és a fiókom állapotát mutató képek alapján kérdezem, hogy miért marad az email cím UNCONFIRMED?[ Szerkesztve ]
-
Viking001
csendes tag
Ok. Köszönöm szépen. Teljesen új alapról indítom a regisztrációt. Még annyit kiegészítésül, hogy az élő email címemre mindig azonnal jött az üzenet, de a visszaigazolás és jelszó megadása ellenére ( pipa és zöld színtől függetlenül ) az email címem megerősítés nélküli státuszban maradt. Még egyszer köszi!
-
Topikgazda
válasz Viking001 #29997 üzenetére
Van egy leírás a regisztrációról az Összefoglalóban, ha azokat a lépéseket csináltad meg akkor nem lehet ilyen probléma.
A jelszó mókád teljesen érthetetlen.
A PayPal fiókhoz kell egy élő e-mail cím. Az lesz a belépési azonosítód a PayPal-re, ehhez kell megadnod jelszót. Ez ugyan lehet ugyan az mint a az e-mailcímhez használt, de nem javaslom.
Tehát PayPal azonosító és a regisztrációkor megadott jelszó kell a PayPal belépéshez.
Küldtek egy e-mailt arra az e-mail címre miután regisztráltál a PayPal-re, mint írtam van amikor hosszabb ideig tart a megérkezés.
Belépsz a levelezési fiókodba megnyitod az e-mailt és rákattintasz a linkre, nem kell számokat írogatni és meg van erősítve az e-mail cím miután az átírányitás után beléptél a PayPal-re.
Nem kaptál első e-mailt?
Egyébként lehet, hogy frissülni kell a rendszernek és azért nem láttad és nem azok a színes ikonok a meghatározók, hanem a profilnál a megjegyzés az e-mail címhez, hogy az a Primary
Semmilyen rendszer nem szereti a gyakori próbálkozást, így bármi lehet a helyzet. Az első sikertelen dolog után még talán lehet segíteni, de hogy már törölted is és újból többször valami az már így reménytelen.
Csinálj egy új e-mail címet és próbáld meg a leírás alapján.
Ha adtál hozzá kártyákat, bankszámlát vagy bármi mást azt előtte töröld, mielőtt kéred az előző fiók lezárását.[ Szerkesztve ]
-
Viking001
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a Paypal regisztrációval kapcsolatban. Kb. 1 napja küzdök vele, de van egy akadály amit semmiképpen nem tudok megoldani. A fiók létesítése, a bankkártya csatolása, társítása az megoldottnak látszik. Legalábbis a piktogram zöldre váltott és ki van pipálva. Az email cím megerősítése a gondom. Sajnos a fórumon található bevezető anyagban sem találtam a problémámra megoldást.
Van egy jelszavam, ami a gmail fiók létesítéséhez volt szükséges. Van egy másik jelszó is ami a paypal fiókhoz kellett. Amikor az email cím megerősítés menüpontba lépek az email címemre ezt az üzenetet kapom. A nevet és a 20 jegyű kódot mellőzöm.
Confirm your email address
Dear XY,
To finish signing up for your PayPal Premier account, you must click the link below and enter your password to confirm your email address.
[Click to activate your account
After you confirm your email address, you can send money quickly and easily, accept unlimited credit card and bank account payments, use special tools for sellers, and receive Customer Service hotline help 7 days a week. You can also receive payments for low fees.
You can also confirm your email address by logging in to your PayPal account at https://www.paypal.com . Click the "Confirm email address" link in the Notifications and then enter this confirmation number: 20 jegyű számsor.
Rákattintok a számla aktiválásra, visszavisz a paypal oldalra és az általam megadott email címhez tartozó jelszót kéri az email cím megerősítése céljából. Első olvasatra a paypal fiók létesítésekor kreált jelszót adtam meg. Ekkor megnyílik a fiókom. Az adatok alapján azt látom, hogy továbbra is megerősítetlen maradt az email címem. Sokadik eredménytelen kísérlet után írtam az ügyfélszolgálatnak ahonnan előre elkészített típus választ kaptam. Abban az szerepelt, hogy a megerősítéshez küldött üzenetben szereplő 20 számjegyet adjam meg a kért jelszónak. Amikor ezt adtam meg akkor hibaüzenetként „helytelen adat megadás” –t kaptam. Próbáltam a gmail fiók létesítéséhez használt jelszót is megadni, de az is hibaüzenettel végződött. A neten nem találtam semmi információt, hogy mi lehet a gond. Az első kísérletek során a jelszó megjegyzés szolgáltatást (google) igénybe vettem. A sikertelen próbálkozások után töröltem a paypal fiókot. Az ismételt regisztráció során már nem kértem a jelszó megjegyzést, de a helyzet ennek ellenére nem változott. Itt tartok, hogy nem tudom az email címemet megerősíteni. Ebben kérnék segítséget és tanácsot.
Köszi! -
pilu01
senior tag
Köszönöm a segítséget!
Természetesen megvolt.
Válaszoltak is, miután a sokadik levelemben megkérdeztem hogy szükséges e PP refundot indítanom, és a vásárolt terméknél is beírtam az értékelést. Nem tudom melyik mozgatta meg őket.Még egy kis segítség OFF:
Elküldék a címet hova kell visszaküldeni, de ezt is:"Pls note this “No.15420170410-52357998-DD
on the package so we can confirm it is your order.
The tracking no is appreciated.
We do not afford the return shipping fees
After receive we will send new replacement to you."Ez a szám lesz a nyomkövetési szám, ez kell legyen a csomagon is?
-
Ga3rieL
senior tag
Ezazzzzz, meglett az új Visa kártya, az új PP fiókhoz sikeresen rögtön, egyből hozzáadta. Van Isten
-
Topikgazda
válasz debcamp #29988 üzenetére
de végül törölték, vagy én töröltettem a vásárlást, nem is tudom már..
Én még annyira sem tudom, hogy mit csináltál, lényeg az hogy volt egy vásárlás vagy levonták vagy törölték, ez itt fog látszódni és nem kell vele foglakozni.
Ehhez egyébként lenni kell az Avctivity.nél vagy Summary-nél is bejegyzésnek.
Pl:Én ezt megvásároltam egyébként.
[ Szerkesztve ]
-
-
Topikgazda
válasz pilu01 #29984 üzenetére
Gondolom ez megvolt:
What should I do if my products go broken after a period of use?
If you encounter quality issues within the warranty period you will be covered. Every product has a specific warranty period (If it is not stated in the product listing, contact us via email to support@tomtop.com).
In this case, please kindly provide us with proof as below:
The photos of original TOMTOP package with front and back sides
The photos or video of the defective item(s)
The photos, video or screenshot showing the malfunction of the defective item(s)
We will usually offer you a refund or send a replacement as soon as the problem is confirmed.
Sometimes you may need to ship the defective item back to us for free repair service or a new replacement. Customer should cover the return shipping fee, and TOMTOP is responsible for the shipping costs of arranging reshipment by air mail. -
XabaS
csendes tag
Sziasztok!
Van lehetőség a business fiókról visszatérni a personal-ra? -
oke
senior tag
Sziasztok!
Létezik, hogy CIB internet kártyával csak napi egyszer (24 óra) lehet vásárolni? PAYPAL számlámhoz van hozzárendelve, ezen keresztül fizetnék ebay vásárlásra, de a második tranzakciónál hibára futott tegnap. Ma is megpróbáltam, de az eredmény ugyan az.. Ezt írja ki:
Unfortunately, we can't process your payment. Here are your options:
Check out with another PayPal method, like the one we're showing now.
Select a different payment option.A termék Kanadai dollárban van, esetleg ez lehet a gond? Megnéztem az eladót és elvileg támogatja a Paypalos és bankkártyás vásárlást is
-
norbert400
tag
sziasztok.
Megakarom erősíteni a számlámat paypalon máskülönben nem tudok a limiten emelni hogy kivegyem a pénzem. Elkezdem a folyamatot..belépek otp online bankba és látom hogy 2-3perc után leszedte ugye a 400ftot. Viszont 15perc elteltével se látom a számlatörténetben terhelést. Ez mennyire normális?
-
pilu01
senior tag
Sziasztok
Egy 04.10.-én fizetett telefon kijelző meghibásodás miatt szerettem volna visszaküldeni Tomtop-nak, de nem tudom milyen címre, ők meg fülük botját sem mozdítják napok óta, pedig minden lehetséges fórumon kerestem őket.
Ilyenkor lehet PP-on refund-al megsürgetni őket?
Vagy van valamilyen bevett gyakorlat ilyen esetre?
Köszi -
Topikgazda
válasz citkar #29967 üzenetére
Igen van, Összefoglaló, Tippek röviden, 5. Az Üzenőfal elérése
Mondjuk akkor az azonosítást kérhették, lehet ezt választani:Vagy ami jobban leírja a problémát,
esetleg a kártya hozzáadás téma, mert az nem sikerül most (ugye a száma is más az új kártyának?)[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz fausto #29964 üzenetére
Ha rákattintasz a Gearbest, Refund bejövő sorra, kinyilik és láthatod, hogy hova ment a pénz.
Összefoglaló GYIK
3. Kérdés: PayPal fiók szerint megkaptam a refund összeget. Ennek mekkora átfutási ideje van, hogy a kártyához tartozó számlaszámomon látható legyen?
Nem látszik az egyenlegen a refund összege.
Válasz: 1-3 banki munkanap, ha az 5. napon sincs a bankkártyához tartozó számlán, hívni kell a bankot.
A visszatérítés - refund - automatikusan, ahonnan indult a pénz, oda fog visszakerülni. Ha az egyenlegről, akkor oda, ha bankkártyáról, akkor arra bankszámlára, amelyhez a kártya tartozik.
Nem lehet a kártyás fizetés pénzét a PayPal egyenlegre irányítani, ott parkoltatni.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz citkar #29962 üzenetére
régebben (tavaly) rendszeresen kapott pénzt rajta és valamiért a Paypal kérte a személyijét (talán más okmányt is) bescannelve
A 2007. évi CXXXVI. törvény a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról kötelezi őket a PayPal fiókok nevesítésére, a pénz mozgások ellenőrzésére. Nem saját kezdeményezés a PayPal részéről.
De természetesen a szerződési feltételek is biztosítják a használó személyazonosságának, a pénzüfógyi adsatok ellenőrzésének lehetőségt, hiszen ők is pénzügyi szolgáltatónak minősülnek, hasonlóan mint egy bank.Meg kellene tenni, kérni lehetőséget az elmaradt dolgok rendezésére.
[ Szerkesztve ]
-
citkar
addikt
Egy probléma, hátha tud valaki tanácsot adni. Egy barátomnak régóta van Paypal fiókja, egy K&H bankos Visa kártyája volt régebben beregisztrálva. Régebben (tavaly) rendszeresen kapott pénzt rajta és valamiért a Paypal kérte a személyijét (talán más okmányt is) bescannelve, akkor nem csinált semmit, nem használta inkább.
Szeretné újra használni a fiókot és próbáltunk új bankkártyát beregisztrálni (mert időközben újat kapott, ugyanannál a banknál, ugyanazon számlához), de amikor beír az ember minden adatot és elmentené annyit ír, hogy ezt a kártyát nem lehet hozzáadni.
Semmiféle egyéb üzenet nincs, problémát nem jelez, így nem tudjuk mi lehet a probléma forrása. Nem tudjuk azt se köze lehet a régebbi rendszeres utalásnak ehhez vagy sem. -
Topikgazda
válasz Gsx-rr #29959 üzenetére
Sokszor írtam, forintos kártya a forintos fiókhoz és annál aki kiadta a bankkártyát a kártyaszámlán a lakcímnek és névnek egyezni kell a PayPal-on megadott címmel. Ha ez nem így van, gondod lehet.
Fizetésnél a Change-el lehet váltani másik kártyára.
Azt is meglehet tenni, ha két kártya van, hogy megadod, melyik legyen az elsődleges.
Összefoglaló, Tippek röviden, 2. pontnál a Bankkártya hozzáadás linken belépni és ott megadható az, hogy melyik legyen a primary. -
Topikgazda
A feladónak a feladóvevényen egyezni-e kellene veled, de azt meg lehet indokolni, ha eltérne.
A címzettnek és címnek meg egyértelműen annak kell lenni, amit az eladó megírt neked. Itt az a gond nálad, hogy ha más adta fel, akkor miként is vannak ezek az információk neked meg.
De nem egészen értem ezt a más adta fel dolgot.
Célszerű a a feladóvevénynek, számlának, nyugtának azért meglenni és tudni, azt hogy mennyi forint lett érte fizetve és hova lett küldve, mert esetleg bekérhetik.
De az Összefoglalóban lévő leírásnál az online kitöltést választva, ha a feladástól nem telt el a 14 naptári nap akkor indítsd el az igényt.
Pár perc múlva a kitöltésről is lesz ott kép. -
Gsx-rr
veterán
Van egy forintos kártyám hozzárendelve a paypalhez és hozzáadtam ma egy dolláros kártyát. de amikor pénzt akarok küldni a forintos kártyárol akarja konvertálni.
Mit kellene beállítanom?
-
ace05
senior tag
Üdv
Más küldte el Kínába garanciális javíttatásra a telefonomat. Jól sejtem, hogy ezt nem fogom tudni visszaigényelni ?
-
Predator2
addikt
Sikerült megoldanom, köszönöm a segítséget. Nem volt aktiválva a kártya. Azzal, hogy vettem fel készpénzt aktiválódott.
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
gerisz23
őstag
válasz Darko_addict #29952 üzenetére
Köszönöm a segítséget!Meg V/-nek is.Sikerült!
Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F, FSP Hyper 550W 80+Pro,Rx 570 4 GB,G.Skill Rip Jaws 2x8 Gb
-
Topikgazda
válasz tomrRRR #29953 üzenetére
De működik. Miről vonták le neki? Ha egyenlegről vagy kártyáról, az akkor azonnal nálad van, ha más volt a pénzforrás akkor az később.
A Balance kiírása nem növekedett 30 $-nyi összeggel?
Ha kinyitod a sorát esetleg nem kell elfogadnod és a fiókodban meg van erősítve minden és nem állsz korlátozás, limit alatt, illetve mi van írva az értesítő e-mailben, nincs utalás későbbi időpontban történő hozzáférésre? Ez nem valami eladás ellenértéke?[ Szerkesztve ]
-
tomrRRR
senior tag
Kaptam 30 dollárt: Request from friends or customers 30 dollárt választottam ki, a másik fél kiválasztotta elfogadta, és levonták tőle a 30 dollárt, és Pendingel nekem tovább mi lehet a probléma? Már vagy fél órája nem kaptam meg a pénzt. ?? Este 10 kor nem működik a küldés?
[ Szerkesztve ]
The easy day was yesterday!
-
-
-
gerisz23
őstag
Sziasztok!érdeklődöm OTP-s junior számlához lehet payplat rendelni?
Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F, FSP Hyper 550W 80+Pro,Rx 570 4 GB,G.Skill Rip Jaws 2x8 Gb
-
Topikgazda
válasz balazs1956 #29947 üzenetére
Igen,azt.
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok!
Segítség kéne.
Az Aliexpressről várok vissza pénzt, és az eladó azt mondta, hogy adjam meg a paypal számlaszámomat.Jól gondolom, hogy csak a paypalos belépési email címemet kell megadnom?
Előre is köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
Mormota72
csendes tag
Figyelmetlen voltam. Egy ismerős megkért, hogy fizessek neki valamit PayPallal. Én mondtam neki, hogy utalja a számlámra és megoldjuk. Utalás után jöttem rá, hogy csak azonos néven futó bankszámláról kerül rá a pénz a számlámra. Hogy tudja visszaszerezni a pénzét?
-
Topikgazda
válasz Darko_addict #29940 üzenetére
Már írtam, nem tudsz a kártyák közt pénzt pakolgatni, a folyamatot az előbb leírtam.
Vagy az USA Mastercard-al fizetsz vagy a magyar kártyával, az elköltendő pénz a hozzájuk tartozó bankszámlákon van, a PayPal abból semmit sem lát.
Ezt írja a PayPal fizetési hibára:
The billing address you've entered for your PayPal account is different than the one on your card statement.
What to do: Check your card statement to ensure both addresses match. If you are sure you've entered the information correctly, please call the card company to find out what they have on file. Sometimes, after a recent move, the information may take longer to be updated.
ha végig gondolod, van a kérdésedre megoldás, de kérdéses, hogy akitől kaptad a kártyát az meg fogja-e változtani magyar címre, nem tudom milyen szabályaik vannak.[ Szerkesztve ]
-
Darko_addict
őstag
Pontosan ez volt a gond - a regisztrációs lakcímem és kártya regisztrációs címe eltérő volt, ezért nem tudtam hozzáadni. Szóval akkor még mindig kell a B terv, hogy az amerikai bankkártya elkészítése után (újat kell csináltatnom) kérvényezem a billing address magyarországira változtatását, és ezután akkor a magyar és amerikai kártyámat is hozzá tudom adni. Visszakanyarodva az eredeti kérdésre és feltételezve, hogy megoldható, hogy egyik kártyáról a másikra utaljak pénzt, milyen költségekkel kell számoljak?
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
Topikgazda
válasz Darko_addict #29938 üzenetére
Amikor kártyát adsz hozzá, ahooz hozzárendelhetsz szállítási címet, de ez nincs összefüggésben a kártya kibocsájtó banknál megadott a bankszámlához tartozó címmmel, ami a kártya alapja.
Hozzáadod az USA kártyát, de ahhoz csak magyar szállítási címet tudsz hozzárendelni a fiókban. Mint írtam ezzel nincs is gond, de gond lesz ha igazolnod kell a kártya tulajdonlásodat banki elszámolással, ott nem fog egyezni a PayPal regisztrációs lakcímed a banki adattal.
Ezenkivül még van más egyéb a PayPal-n kivül álló ok is, ami miatt szintén nem lesz jó ötlet.
Nem azt mondom, hogy nem tudsz vele fizetni, de előbb-utóbb probléma lesz belőle.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Darko_addict #29936 üzenetére
A különböző országok jogi szabályozása miatt nem lehet keverni a címeket, bankszámlákat, bankkártyákat.
Neked van egy USA PP fiókod USA dolgokkal és ezek szerint van egy magyar PP fiókod magyar dolgokkal.
Ez akkor szabályos, ha az egyik üzleti fiók, két személyes nem lehet.
Az USA fiók $-os elszámlású és a PayPal Inc. céghez tartozik, a magyar fiók meg forintos elszámolású és a PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. Luxembourg céghez tartozik. Már emiatt sem lehet keverni dolgokat, mások a használati feltételek.
A magyar fióknál nem lehet kártyára pénzt küldeni, az ide PayPal-n keresztül érkező pénz az megy a megfelelő deviza egyenlegre (balance), de arról a PayPal forintban küldi ki a saját magyar forintos bankszámlára az összes egyéb devizát, ha kezdeményezed a Withdraw funds-al. Ezután a számlához kapott bankkártyával el tudod vásárolni a Bankszámládról.[ Szerkesztve ]
-
Darko_addict
őstag
Sziasztok! Régóta vagyok PayPal felhasználó, de egy ideje nem voltak aktív tranzakcióim.
A következő műveletnél milyen költségekkel kell számolni (egyáltalán melyik lépéseknél vannak költségek), mire kell figyelni, érdemes-e valamit másképp csinálni, mint ahogy kézenfekvő?Amerikai dombornyomott Prepaid Debit (Master-)Card USD egyenleggel -> ezt áttenném a PayPal számlámra, ahová gondolom Dollárban érkezik meg -> majd PayPal-ról átküldeném a magyar szintén dombornyomott OTP (MasterCard) bankkártyámra, vagy utaltatnám a bankszámlámra (nem tudom, melyik a helyes tranzakciómegnevezés).
MÁS: 2015-ben azzal találtam magam szemben, hogy a magyar kártyám a magyar címemre, az amerikai kártyám az amerikai címemre volt regisztrálva, és a PayPal nem engedte, hogy hozzáadjam az amerikait, mert hogy a két cím eltérő (pontosabban: az irányítószámnak vagy nem volt elég helye, lévén, hogy az amerikai hosszabb, vagy fordítva, a magyart beírva volt túl rövid,... sajnos már homályos). Csak később tudtam meg, hogy a bankban hajlandóak lettek volna a regisztrációs címemet átírni a magyarra és akkor valószínűleg elfogadta volna. Szerintetek 'ez' még fennáll, vagy azóta rugalmasabbak a szabályok?
Köszönöm!
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
Topikgazda
-
Topikgazda
De van akkor olyan PayPal fiókod amibe ezzel a címmel lépsz be?
Ha nincs, akkor fel kell venni a PayPal fiókba ezt a címet is.A te regisztrációdnál minden teljes, az e-mail címeddet merősítetted amikor létrehoztad a fiókot?
Ha a gombra kattintasz mi történik? Menj végig azon a néhány lépésen amit írni fognak. Akkor könyvelik. Ilyennel nem találkoztam még, nekem minden pénz ment a helyére rendesen.
-
laleeee
őstag
EBAY-en meg lehet változtatni egy termék melett a valutanemet ? Pl ha dollárban írja ki az árat, akkor át lehet állítani pl fontra ?
-
Topikgazda
Ha licites volt, akkor többet akart kapni érte. Van aki nem adnál bizonyos nemzetiségű embernek, de nem zárta ki azt az oszágot a hirdetés feladásnál, vagy közben történt valami, ami miatt meggondolta magát. Nem köteles elárúlni és nincs garancia arra hogy az igazi okot megmondja. Rá lehet kérdezni, de felesleges ezen agyalni.
-
llax
senior tag
Azóta az eladó is reagált, igaz továbbra sem üzenetben, hanem indította full refund-ot.
Valamiért meggondolta magát az eladó... Az okát jó lenne tudni, mert nem olyan dologról van szó, amivel tele van az Ebay, a lehetőségre is heteket vártam. Emiatt a pénz gyors visszakapásától még kicsit sem leszek boldogabb...
[ Szerkesztve ]
-
llax
senior tag
Sziasztok!
Adódott egy szituáció, amivel még nem találkoztam.
Az Ebay-en megnyert licit, majd fizetés után jött az üzenet, ami szerint az eladó törölte az aukciót. (The seller cancelled an order) A PayPal szerint a fizetés függőben van, eladó (még?) nem fogadta a pénzt. (PayPal: hasn't accepted yet, státusz: Unclaimed)A kérdés: Ilyenkor meg kell kérnem az eladót, hogy utasítsa el a pénzt a PayPal-on? (ha magától nem tudná - 100%-os magánszemély, kis fogalommal)
Mondjuk arra a kérdésre sem válaszolt még, miért törölte az aukciót... A törlés az gyorsan ment, kb. egy órával a megnyerés-fizetés után.
-
wolfhgb
aktív tag
Azt a hozzászolásod meg nem is láttam valamiért, ahol linkeltél, biztos pont irtam a kövi monologom, bocsesz, tényleg, ott mindent leirtál, figyelmetlen voltam. vagyis olvastam, de akkor még csak az első mondat volt ott, én meg válaszoltam, közben te meg szerkesztetted gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
wolfhgb
aktív tag
Bocs, nem az igazamat akartam bizonygatni, csak még nem jött meg a mani a fiokomra, igy a zold + os dolgot nem tudtam kiprobálni, venném a dodot egy ismerősömtől és ezért akartam biztos lenni a mai árfolyamban, h ha ő ma kiutalná számlára magának, mennyit kapna érte, mert ez a tarifa a megeggyezés tárgya. Nagyon köszönöm a türelmed és a segítséged az ügyben.
-
Topikgazda
válasz wolfhgb #29913 üzenetére
Hányszor írjam le, hogy rosszat írtam oda akkor és elnézésedet kérem?
Én is ember vagyok, hibázhatok.
De igazad van, mert akkor amikor írtam valami rossz értéket adtam meg, ezért bocsánat.
26600 volt a helyes.
A hivatalos a következő: Conversion rate 1 USD = 265,575348 HUF
Pont ezért linkeltem a Withdraw képernyőt, hogy egyértelmű legyen. Várni meg akkor várhatod, ha kiküldöd akkor megy, de akkor meg látod előtte, hogy mennyit fogsz érte kapni.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
Topikgazda
válasz wolfhgb #29906 üzenetére
Hol nézed a PayPal árfolyamot?
De igazad van, mert akkor amikor írtam valami rossz értéket adtam meg, ezért bocsánat.
26600 volt a helyes.
A hivatalos a következő: Conversion rate 1 USD = 265,575348 HUF
Ezt pedig a Withdraw menü összesítő képernyőn lehet látni:[ Szerkesztve ]
-
wolfhgb
aktív tag
Félreértettél szerintem. Én nem forintot akarok dollárra váltani, mert akkor igaz a 286ft=1$ jelenlegi árfolyamon, hanem a paypal számlán levő $ akarom a hozzá rendelt forint számlára küldeni, ami, ha jol látom mai árfolyam szerint, 1$=261ft os váltással történne, ezért nem értettem a 100$ ért 28600ft ot utal a paypal dolgot, ez szerintem ugy igaz, h ha 100$ ad a paypal, akkor az nekem 28600ft levonást eredményez. De lehet, h rossz helyen nézem a paypal on a dolgot, hol látom azt, h épp ma hány forintot utal a paypal egy $ ert a számlámra?
[ Szerkesztve ]
-
derij
újonc
Segítséget szeretnék kérni. Kaptam egy e-mailt, hogy érkezett pénz a pay pal címemre, és egy kék mezőben a következő szöveg: claim your money. Rákattintottam, beléptem a pay pal számlámba, ott pedig sehol nem találom azt a pénzt, vagy utalást rá, amiről az e-mail szól. Kérdezném, hogy hol találhatom meg, mert ha nem igazolom vissza, akkor visszaküldik a pénzt annak, akitől kaptam.
-
Topikgazda
válasz wolfhgb #29903 üzenetére
Van a bankod, ott van eladás és vétei deviza árfolyam, a középpel általában nem számol semmit.
Ezen belül még a kártyás vásárlások deviza átszámítási is bankonként eltérő.
Ugyanez van a PayPal-nél konvertálási és vásárlási = vételi és eladási árfolyam.
Egyik banknál sem azonos, úgy kalkulálja mindegyik, ahogy akarja.
a mai közép árfolyama 274!!!! És?
PayPal egy Luxembourgi pénzintézet, szerinted mit foglalkozik a te középárfolyamoddal, ami mi is lenne?
Nekem az Erste banknál van folyószámlám ők ha ilyesmi pénz mozgásról van szó 1 $-t bejövő pénz elszámolása (vételi) 264,46 Ft, ha forintot cserélnék $-ra (eladás) 280,82 Ft. Ha vásárolok a Visa kártyámmal, akkor meg 273,16 Ft 1 $[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest