Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- AuraSync kibeszélő topic
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz Wiz Khalifa #44001 üzenetére
Tovább küldheted egy másik PayPal fiókra akár devizára konvertálva is, de amíg a fiókod limitált addig szerintem nem fog elmenni. Az Összefoglalóban erről is van szó.
-
Topikgazda
válasz Wiz Khalifa #43999 üzenetére
Az Összefoglalóban vannak linkek, próbáld meg ezt. Dokumentum feltöltési link
Ha lett volna abban a devizában egyenleged amiben küldték, mondjunk font, akkor simán arra kerül a pénz, nem konvertálja forintra. Csak aktiválni kellett volna.
A személyazonosság igazolása nem csak saját kitaláció, törvény írja elő, főleg ha nagyobb összegű pénzmozgások vannak.
Magyar regisztrációról forintban küldhető ki mert forint számla adható hozzá, kezdetektől így működik. A hozzáadható kártya és e közt nincs összefüggés[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Wiz Khalifa #43486 üzenetére
Ház az egy kissé nem jól működik.
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz Wiz Khalifa #43483 üzenetére
"mert azt írta egy cím egy kártyához használható csak."
Furcsa, mert nekem egy címhez 2 kártya van regisztrálva, ahogy korábban is írtam egy magyar és egy román.
Írja is:
"You're using this address for 2 cards"
Lehet hogy változott közben a szabályzatuk.
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
Topikgazda
válasz Wiz Khalifa #43483 üzenetére
Annyit árulj már el hogy magyar vagy angol nyelvű felületen próbálkoztál?
-
Topikgazda
válasz Wiz Khalifa #43477 üzenetére
Nem adhatsz a magyar PP fiókhoz külföldi címet. A kártyát hozzáadhatod de a cím az marad a magyar. Viszont ha nem működik az adott kártyához az erős hitelesítés akkor nem tudod használni fizetésre, az angol kártya esetén lehet hogy ez a gond lesz.
[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz Wiz Khalifa #43479 üzenetére
Akkor nem lesz rendben a lakcímed!
Nem nagyon lehet több lakcímed! (csak egy, úgy tudom)
Fontos az is, hogy nem változtathatod meg más országban levőre, mert ahhoz új PalPal fiókot kell csinálnod! (a régit meg kell szüntetned)
Nekem nem kér választást bankkártya hozzáadásánál, a lakcímemnél ott a pipa!
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz Wiz Khalifa #43477 üzenetére
Szia!
Kártya hozzáadásához minek a cím?
Magyar fiókhoz én már adtam hozzá román kártyát és nem volt gond, de persze a magyart se töröltem. (még)
Ui:
Nem bankszámlára gondolsz?
Mert az tényleg nem fog menni.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Wiz Khalifa #28805 üzenetére
Kértél egy döntést egy ügyben, dolgoznak rajta és majd értesítenek, ezen neked most nem kell semmit sem csinálnod, jó várod a döntést az is valami cselekvés.
-
Topikgazda
válasz Wiz Khalifa #28802 üzenetére
Azt az eladó küldte be nekik. Honnan tudnák ők?
Indítasz claim-t, azt megkapja az eladó is azzal, hogy 10 napon belül reagáljon, a tied azonnal benyögött egy nyomkövetési számot, ami nem igazolja azt, hogy kézbesítve lett neked, csak jó móka.
De nem kell a kép, egyébként látszik rajta is a folyamat, 15.-től indult a 30 napos idő. Normál esetben pár napon belül döntenek egyébként.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Wiz Khalifa #28798 üzenetére
Nem azt írtad, hogy válaszolt -nem neked- mert a PP küldött egy nyomkövetési szám megerősítésről valamit?
Akkor onnan ketyeg a maximum 30 nap. -
Topikgazda
válasz Wiz Khalifa #28794 üzenetére
10 napon belül válaszolni kell az eladónak, de 30 napon belül döntenek, bonyolult esetben +30 nappal meghosszabbítható
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Wiz Khalifa #28779 üzenetére
Csak annyit hogy nem érkezett meg, az eladó nem reagál kéred vissza a pénzed. Ment pü.
-
Topikgazda
válasz Wiz Khalifa #28777 üzenetére
A tied most már a régi felület.
A böngésző címsorát a PayPal linkkel és a böngésző típusát nem osztanád meg? Én is azon az oldalon belépve jobban látnám az eltéréseket.De ha nem reagált akkor az első: I wasn't able to resolve the..........
Ha lett volna reakció csak neked nem felel meg akkor pedig a harmadik: I don't think we're .......[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Wiz Khalifa #28774 üzenetére
Mivel én csak azt látom ami az Összefoglalóba van, nem tudok rá válaszolni.
De ha nem kaptad meg, akkor azt kellene választani, írni, hogy nem kaptad meg.
Lehet hogy már kérdeztem, de milyen böngészőt és milyen PayPal linket használsz a belépéshez?
Ha rá tudom kényszeríteni hogy ugyanazt lássam amit te, akkor lehet, hogy könnyebb lesz a segítség.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Wiz Khalifa #28770 üzenetére
Igen azt, de még mindig nem jön elő ez a képernyő nekem.
Ezzel a béna béta oldallal nem vagyok kibékülve, egyszerűen nem hiszem el, hogy több mint egy éve megváltozott és te ezt elő tudod varázsolni.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Wiz Khalifa #21509 üzenetére
Jelezzétek valahogy a cégnek, hogy csaló.
-
Topikgazda
válasz Wiz Khalifa #21506 üzenetére
Kifogytam az ötletekből.
-
Topikgazda
válasz Wiz Khalifa #21504 üzenetére
Ezt akkor szokták írni, ha azt választjuk hogy nem engedélyezett tranzakció problémám van. Emlékeim szerint.
Ha nem jó árút kapok, akkor semmi köze ahhoz, hogy rendben volt a tranzakció, mert az természetesen rendben van, csak a megvett árúval van gond.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Wiz Khalifa #21501 üzenetére
Nem, a Paypal dispute-nál.
-
Topikgazda
válasz Wiz Khalifa #21498 üzenetére
Megkapta, de nem jó a kód. Én nem látok más lehetőséget és ilyen kód probléma esetén nem igazán van más lehetőség. Mennyi idő telt el a vásárlástól és enged egyébként bármely más opciót?
-
Topikgazda
válasz Wiz Khalifa #21486 üzenetére
Az hogy az ő fiókját is felfüggesztették, azért azt jelenti, hogy valami nem egészen korrekt a dologban. De leírom a lépéseket, amiket meg kell tenni, aztán majd kiderül, hogy visszakapja a pénzét vagy nem.
Paypal belépés után baloldali oszlop, alul
More about your account
Resolve a problem in our Resolution Center
Report a problem
Dispute a Transaction-ra katt
Kiválasztani a vásárlást
Continue
Item dispute választása
Continue
I received my item, but it is significantly not as described. választása
Continue
Kitölteni értelemszerűen az űrlap adatait.
Legfontosabb, hogy alul be legyen jelölve a I would like to request a refund of € …. EUR és beírva a pénzösszeg.
Continue -
Topikgazda
válasz Wiz Khalifa #21484 üzenetére
Mit írtak neki? Nem azt, hogy a kivizsgálás idejére?
A Paypal-n a vásárlásról van bejegyzés? Mert kell majd a Paypal tranzakció azonosító.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Wiz Khalifa #21480 üzenetére
Várjátok meg a G2A reakcióját, a Paypal-n van még idő bőven reklamálni.
-
Topikgazda
válasz Wiz Khalifa #21476 üzenetére
Attól függ, hogy a mi a probléma. Mert nem tőlük, hanem egy másik felhasználótól vásárolsz. De vannak szabályaik visszatérítésre nekik is, meg kell nézni mi vonatkozik az adott helyzetre.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen autót vegyek?
- Reklámblokkolók topikja
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Politika
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest