Hirdetés
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
buca84
őstag
válasz
buca84
üzenetére
Ezt a választ kaptam az előbb a PayPal-tól:
Thank you for contacting PayPal regarding purchasing a mobile.
I understood that you have the money in your balance but also I could notice that you do not have USD on it. Your current balance is xxxxxxxx HUF only.
I will give you the instruction to resolve this situation.
Yes, you can transfer some or all of your PayPal balance from HUF into USD.
Here’s how:
Log in to your PayPal account
Click Profile at the top of the page
Click Currency Balances under Financial Information
Enter the amount to convert in the Currency Exchange field
Choose a currency to convert to
Click Calculate to preview the conversion results
Click Review Exchange to accept the conversion
Confirm the transfer by clicking Exchange CurrencyI am glad I was able to resolve your question today.If you need further information, do not hesitate to contact us again.
-
válasz
gipsztigris
üzenetére
Tavaly nyáron ezt írtad: Viszont nem tudom mi történt, mert fizettem valamit a banggood.com-on sikerrel, utána sikerült az ebay-es fizetés is.
Gondolom az a kártya még mindig.
Mobil app-al vagy böngészős verzióban fizetnél? Cseréld meg.
De az SMS-ek tartalma nem segít, elhisszük. A banknál nincs limit korlátozás a fizetésre? -
buca84
őstag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Ez tök fura. Nekem is nagyobb összegű lenne a vásárlás és nem engedi.
-
gipsztigris
addikt
válasz
gipsztigris
üzenetére
Sajnos továbbra sem tudok vásárolni nagyobb összegben !

Elindítom a PayPal fizetést, majd megérkezik az sms az OTP-től, hogy kártyás vásárlás, majd rögtön utána, hogy stornó.
Próbaképpen elindítottam egy pár dolláros vásárlást, azt simán meg tudtam tenni hiba nélkül. Ötlet? -
buca84
őstag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Köszi!
Most jutott eszembe, hogy régebben hozzáadtam a kártyám a paypal számlámhoz. Rámentem, hogy verifikálja a kártyám, de nem történt semmi. Majd leválasztottam a kártyám. Ez lehet gond?
Utána volt, hogy visszatettem a kártyát és azzal vásároltam sikeresen.
-
horvathd
aktív tag
válasz
spileraaa
üzenetére
Nézzétek meg a Transferwise-t. Annyi extra kötöttsége van, hogy mindenki csak a saját országi szerinti devizában tud küldeni / fogadni. Egyébként középárfolyamon vált, díja 0,7% min. 1.36 EUR, plusz egy belföldi utalás a küldő országában.
Vagy másik lehetőség, hogy a PayPal egyenlegét előzetesen benki utalással feltölti (Top Up) és úgy küldi el neked.
-
spileraaa
senior tag
Ismerőstől kellene kapjak 40 eurot de sehogy nem tudja elküldeni
Maestro kártyája van és nincs más
várható hogy a közeljövőben hogy újból lehet használni?vagy milyen más lehetőség lenne hogy elküldje a pénzt? (banki utaláson kívül)
-
-
válasz
buca84
üzenetére
Pl kértek valami igazolást, jutalék tartozás bármi a használathoz kapcsolódó gond. Ha pénzt sem eged küldeni az akkor valami fiók probléma, ami esetleg kihat a nagyobb összegű vásárlásra.
De az is lehet, hogy a Spe-nél van valami gubanc a PayPal fizetési kliensükkel és később használható lesz. -
válasz
buca84
üzenetére
Szerintem nem PayPal probléma, ha csak ők nem korlátoztak valami miatt.
Ha ez teljesül: You can complete your payment using your PayPal account, we only ship products to Billing address
Tehát a Spemall-en lévő lakcím betűről betűre megegyezik azzal ami PayPal-on is van és ami mellett ez olvasható: Primary, Billing address és https:// oldalon fizetnél, akkor jónak kell lenni a PayPal fizetésnek.
Esetleg ma van valami gond, holnap már jó lesz.
Ha meg akarod venni, akkor direkt is fizethetsz kártyával, ha nem tudod a PayPal-t használni. -
gipsztigris
addikt
válasz
aytukabozs
üzenetére
Majd meglátjuk reggel. Volt egy lekötött összegem amit az imént "feltörtem", az reggel megjelenik a számlámon. Majd akkor újra megpróbálom a dolgot.

-
aytukabozs
addikt
válasz
gipsztigris
üzenetére
Nem limit lesz ez, szimplán a PP viszonylatban nem működik hogy 'hitelre' vásárolj. szerintem
-
gipsztigris
addikt
Sziasztok!
PayPal-nál van valamilyen felső határ (vásárlási limit)? Ugyanis az történt, hogy akartam egy majdnem 400 dolláros paypal fizetést csinálni és kaptam sms-t, hogy storno a tranzakció. Mínuszban van az OTP számlám de csak pár ezressel, de miután elmehetek majdnem egymillióig mínuszban, nem értem, hogy miért nem tudtam fizetni.
Eddig is ugyanez a paypal számlám volt, ugyanezt a bankkártyát használtam, a kisebb 100-150 USD-s tranzakciókkal sohasem volt semmi gond.
-
Camembert
csendes tag
Közben annyi változás van, hogy fizetésnél azt az üzenetet kaptam, hogy az eladó változtatást hajtott végre a terméken, kicsit drágább lett, így valóban a kártyámon lévő egyenleggel voltak gondok.
Amit még észrevettem, hogy most először kaptam 2 sms-t a tranzakcióról (1 termék + 1 a szállítás).Köszönöm a segítségedet.
-
válasz
buca84
üzenetére
Az elsődleges átváltása esetén írnak valami 30 perces várakozást, de ha $ egyenlegre átkonvertálsz annyit amennyi kell, majd azt teszed meg elsődlegesnek, vársz egy kicsit és megpróbálsz úgy fizetni. Ez lenne az utolsó javaslatom.
Ha ennek ellenére nem sikerül, akkor elképzelésem sincs, hogy mi lenne a gond.
Volt már ilyesmi gond másnak is, csak azt nem tudom, hogy egyenleggel vagy kártyával akart fizetni. -
Camembert
csendes tag
Közben beírtam a keresőbe és vissza olvastam.
Olvastam, hogy a Mastercarddal vannak gondok, nekem VISA Internetes kártyám van.
Elvileg van rajta elég fedezet, de még most utalok rá és megnézem úgy is.
Ebben a hónapban harmadszorra használom a kártyát, limitről nem tudok, hogy lenne a vásárlások számánál. -
buca84
őstag
Forintban van a pénz az egyenlegen. De eddig is abban volt és átváltotta magának.
Ezt hogy tudom beállítani, hogy USD legyen? Ha átállítom USD-re az elsődlegest, akkor feltöltésnél nem lesz gond, hogy Ft-ban töltök fel?Szerk: A manage currencies menü alatt átállítottam a Ft--ot primary -ra.
-
Camembert
csendes tag
Sziasztok,
az ebayen Paypal-al szeretnék vásárolni, de sajnos valamiért nem sikerül.
"Unfortunately, we can't process your payment. Here are your options:
Check out with another PayPal method, like the one we're showing now.
Select a different payment option."Kapok is 2 sms-t, a második sms a tranzakció törlése.
Van valakinek ötlete?Eddig ilyet még nem tapasztaltam, de mintha az átváltásnál is kevesebbet írtak sms-ben.
-
30z.Samu
titán
válasz
30z.Samu
üzenetére
De egyébként most nézem hogy a Paypal alapjáraton nincs is hozzákapcsolva a fiókhoz, sose csatolom semmihez, mindig külön megadok minden adatot.
Nem elkésett levél, mert azonnal jelezték, hogy át lett utalva a pénz. Minden esetre a G2A-nak is dobtam egy mailt. nézzék át szépen. De nagyon fájna, ha még egyszer levonnák ezt a pénzt.
-
válasz
30z.Samu
üzenetére
És az szedhet le pénzt?
Akkor még azon az G2A oldalon nézd meg, mert lehet hogy ott adtál engedélyt.
Egyébként meg add le nem engedélyezett tranzakcióra esetleg akkor előkerül, hogy mikor és hol adtál jogosultságot.
De akkor ez az összeg kétszer lett leszedve: payment of 12,880 HUF to G2A.COM -
laceszgamer
addikt
válasz
germinator66
üzenetére
Van valami fontosabb dolog? Telefonrol nem nagyon nézegetném most át.
-
Vasarolnek 180 dollar ertekben, ha nincs meg a confirmalas, akkor is menni fog?
-
30z.Samu
titán
Sziasztok! Kaptam egy ilyen e-mail-t a Paypal-tól.
You authorized a payment of 12,880 HUF to G2A.COM Limited (paypal@g2a.com)
Your funds will be transferred when the merchant processes your payment. Any money in your PayPal account at that time will be used before any other payment source.Thanks for using PayPal. To see the full transaction details, log in to your PayPal account.
Ezt most mire véljem? Volt ilyen trazakcióm, de kb 2 héttel ezelőtt. Elsőre arra gondoltam, hogy valaki fizetni akart vele, de ahhoz kell a telefonom is. Válaszokat előre is köszi!
-
buca84
őstag
Adjam hozzá a kártyám?
Dob fel belépésnél egy ilyet: Please confirm your card to comlete the verification and remove the pre-set limits on your account. Verify your card.Az alap beálíltás az, hogy a paypal balance -ot vegye először figyelembe. Mindig is így szoktam vásárolni róla, hogy nem volt kártya hozzácsatolva.
Az ékezetet csekkolom.
Szerk:
A címben voltak ékezetek. Levettem. De eddig ez nem volt probléma... -
buca84
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy szeretnékvásárolni a spemall -ról egy telefont. A telefon ára a paypal egyenlegemen van. Azonban mikor a webshopban rámegyek a fizetésre ezt a hibát kapom:
Tudnátok segíteni, hogy mi lehet a baj? PayPal- nek írtam, de még nem válaszoltak.
A címem rendben van mindenhol. Már vásároltam a spemall-tól paypal -el régebben.
-
válasz
germinator66
üzenetére
Az egyik hogy külön hangsúlyozzák a kártya és bankszámla tulajdonlás ellenőrzését:
You may choose to confirm your card or bank account, so that we can verify that the card or bank account is valid and that you are its owner.
A SEPA országokban a fizetési módokkal kapcsolatos frissített információk kerültek bele. Komolyabb változás nincs Magyarország részéről.
Akinek vannak limitjei azok feloldási lehetőségeiről rendszeresen kap levelet. Pl. aki nem adott hozzá bankkártyát az majd kap értesítőket. -
germinator66
aktív tag
Nézte már valaki, mi fog változni a szabályzatban?
UPDATE: Elvileg itt van a hazánkra vonatkozó jelenlegi és jövőbeli változat is.
-
válasz
üzenetére
Ha magyar a regisztrációd akkor nincs PayPal Credit. De egyébként több éve van, ugyanúgy mint a PayPal hitel kártya. De itt a leírás ha érdekel.
2014 előtt ezen a néven létezett: Bill Me Later
Nincs ip cím alapján előjövő opció egyébként, mivel dinamikus ip cím a jellemző, értelme sem lenne. -
törölt tag
Sziasztok,
Ebay - UK-s IP-ről nézem a .com oldalt és van ilyen opció, hogy Paypal Credit. [link]
Ez mióta van? Megnéztem még pár random terméket de ott nem láttam ilyen opciót és otthon sem találtam semmi ilyesmit a hétvégén magyar IP-ről.
Van erről kicsit bővebb infó vagy nézegessem a PayPal oldalát?És amint bejelentkeztem a fiókommal ez az opció el is tűnt.
-
Laraxior
titán
Új account létrehozásánál sem tudok hosszabb telefonszámot megadni

Paypal.de
Itt már jó lesz. -
válasz
aytukabozs
üzenetére
Köszi.
De nincs ezzel gond. Ha tudok válaszolni, akkor miért ne. Meg így én is tanulok. -
pébé
csendes tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Aliexpress -ről vásároltam és a PayPal számlámra utalna nekem vissza pénzt az eladó.
-
pébé
csendes tag
Nemrég nyitottam Paypal volt egy vásárlásom és az eladó küldene vissza nekem pénz mert hibás volt a termék. Elég azt az e-mail címem megadom amivel regisztráltam a PayPal-ra más nem kell hozzá?
-
Throme
veterán
válasz
Throme
üzenetére
Egy kis élménybeszámoló....

Megoldódott a problémánk.
Párom itthoni oldalon vásárolt és ezt paypal tette. Nem volt még fiókja, így regelt.
Csak gyanítani tudom, hogy itt történt valami. Vásárlással egybekötött regisztráció.
2 nappal később email-ek közt látja, hogy vett pp-on keresztül spanyol vonatjegyet, névre szólóan, aznapra.
Pénzt a bankszámlán le is lett zárolva.
Ijedtség megvolt.PP oldalán az unauthorized transaction menüben problémát leírtuk, tranzakció számmal együtt, ahogy ott ezt kell. Ezen felül a message küldésnél is megírtuk a bánatunkat.
Fel lett töltve az email, amit az 'eladótól' kaptunk, megadtuk a weboldalukat is.
Ezen felül bankkal kapcsolat felvétel. Bankkártya letiltás, banki kivizsgálás indul.Bank részéről kiderült, hogy hiába a vizsgálat és mi továbbra se tudjuk az összeget felszabadítani, viszont a drága eladó (valami spanyolul beszélő oldal) bármikor leveheti a zsét, eljárás, vizsgálat ide vagy oda....
A pp mindkét jelzésünkre reagált. Az unauth... trans... témát egyből elutasította, míg az üzenet küldésre írták, hogy van valami amorf dolog a ventilátorban, szóval találtak valamit.
Ezzel párhuzamosan limitálva lett a pp fiók használata.Idegesítő levelezés indult. Kaptuk a 'klikkel ide-oda, menj ide oda' leveleket, de semmi érdemi. Amiket megjelöltek menük sehol nem voltak az oldalon.
Adatkérés közt ott volt a számlaegyenleg is. Először nem értettük , de kaptak egyet
Semmilyen előrelépés, pénzt közben le is vették...Én kiakadtam, párom meg már feladta. Bogarásztam a neten és eljutottam a pp facebook oldalára is. Tettem egy próbát és ott is megírtam a bánatunkat. Elég gyorsan válaszoltak. Azt is leírtam mennyire valószerűtlen ez a vásárlás részünkről. Srác visszaírt, hogy már elő is terjeszti a főnökeinek az ügyet.
Sok jót nem reméltem, max levelet, hogy klikkelj ide oda nem létező menükben a béna oldalukon.
Meglepetésre jött levél hogy ok, utalni fogják az összeget.... Banknál még érdeklődtünk letiltott kártya esetén van-e valami buktató.
Lényeg, hogy visszakaptuk a zsetont.
Meg is érkezett bankszámlára.
Azt nem tudom, hogy a facebook oldalukon ennyire hatékony az ügyfélszolgálat, vagy már tele volt a hócipőjük velünk, de megoldódott az ügy.Köszönöm V/ segítségét, és a tényleg hatékony összefoglaló írójának is!
Csak egy példa: a pp oldalán leírtak szerint az életben nem állítottam volna be az sms bejelentkezést, összefoglaló alapján - baromi érdekes módon - sikerült. Ilyen, képekkel illusztrált pontos leírást kéne pp-nak is készíteni, vagy az itteni összefoglalót adoptálniuk magyar nyelvű help-ként.... -
válasz
bexinho23
üzenetére
Összefoglaló GYIK 3. Kérdés: PayPal fiók szerint megkaptam a refund összeget. Ennek mekkora átfutási ideje van, hogy a kártyához tartozó számlaszámomon látható legyen?
Nem látszik az egyenlegen a refund összege.
Válasz: 1-3 banki munkanap, ha az 5. napon sincs a bankkártyához tartozó számlán, hívni kell a bankot.Az időt mától kell számolni mert, a legtöbb bank 16:30 után nem igazán könyvel
-
bexinho23
őstag
Tegnap délután visszautalta az eladó az egyik rendelt termék árának a felét. A paypal-on a tranzakció history-ban ez meg is jelent, viszont se a paypal-on, se a bankszámlán (amiről indult az utalás + pár 100 Ft-ot a paypalról is kiegészített, mert volt rajta) nem látszik semmi. A történethez hozzátartozik, hogy amikor 01.14-én átutaltuk az összeget, azonnal töröltük a kártyaadatokat a paypal-ról.
Pár napja írtam ide és felvilágosítást kaptam arról, hogy a visszautalt összeg ugyanazon az úton jön vissza, amin ment. Tehát ha törlöm is a kártyaadatokat, az nem befolyásolja a tranzakció sikerességét.
Esetleg kell pár nap, mire a számlán (OTP) megjelenik az összeg? Gondolom nem. De másra nem tudok gondolni.
-
válasz
BornToBePuli
üzenetére
Igen és innentől baromság az egész, új kártyához illene új pin kód és új cvc kód.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- iPad Pro 12.9" M1 256GB 2021 - touchpad keyboard, pencil 2 - full, garancia (116)
- Macbook Pro 14" M1 Pro - 2022 gyártás, 10 GPU, 14 CPU, 32 GB / 1 TERA - garancia (102)
- PS5 Slim 1 TB - Garanciás 2027.04.15
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- Új! Razer Iskur - Black gamer szék!
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Eladó Redmi Note 12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszi!

Sikerült, köszi