Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekrisztian
őstag
Közben észre vettem, hogy a paypal app és a webes felületen eltérnek a fizetések.
Az appban kétszer szerepel ugyanaz a fizetés. Az egyik order complete a másik authorized...
Hogy tudom ezt helyre hozni? -
válasz
ekrisztian #28498 üzenetére
A sms védelem miatti sms-ek miért okoznának problémát? Nyilvánvalóan nem az a gond.
délután tettem rá pénzt A PayPal egyenlegre? Lehet, hogy még nem lett lekönyvelve.
Ez most a magyar fiókod vagy a német? -
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Reggel fizettem a paypal fiókommal, majd délután tettem rá pénzt, most még is azt írja az eBay, hogy jelenleg nem érhető el paypal fizetésem, válasszak másik opciót.
Próbáltam küldeni pénzt vele, azt sem engedi.
A sok sms ami a belépéshez kell, okozhat ilyen fiók inaktivitást? -
Sörike
tag
Sziasztok! Pénzt szeretnék kivenni paypalről, de a bankszámlámon -105Ft van, így pedig nem tudom hitelesíteni. Valahogy nem tudnám kiszedni a pénzt?
-
-
válasz
tukko1 #28492 üzenetére
Leírom mit látok.
Az első képen nem látom a 0.94€ zárolást, de az nem is lényeges.
A második képen a bankod €-$ kereszt árfolyamát ami KURS: 1,05871 és az SPESEN: 1,10-t, ami kerekítve 2,04-re jön ki.
Ehhez kellene a hozzátartozó PayPal tétel, ahol kiderülhet, hogy ők vontak-e le 1,1 valamit, ami ilyesmi kinézetű tételsor:Ezen a képen a banki váltásos fizetés látható egyébként.
A harmadik kép esetén nem tudom, hogy ez banki váltásos fizetés vagy micsoda mert 1,28 LU az nem tudom micsoda.
Azt is vedd figyelembe, hogy nálatok a bankszámláról direkt is lehet fizetni, (elméletben ott nincs konverzió állítási lehetőség) a spesen lehet hogy annak a banki költsége.
Egyébként így néz ki ha a PayPal vált, nincs költség, mivel a konverziós árfolyam tartalmazza a PP költséget:
-
tukko1
aktív tag
Mindegy mire állítom a konverziót mindkettőn próbáltam! Igen, hozzá van adva a kártyá, ezt csak most kezte el csinálni ebben az évben! Sőt hozzá van adva egy forint alapú kártya is!
Tegnapelött megint vettem valamit 0.99$-ért, elösször 0.94€ zároltak (kép), de 2,04€ könyveltek (kép). Van valami 1.10 költségem (SPESEN). Régebben ezt nem csinálta (kép).
Felhivtuk a bankot és azt mondták hogy ők nem vonnak semilyen plusz költséget! -
Cheesy
őstag
tárgytalan, sorry
A Refundolt összegről nem kaptam banki SMS-t. -
válasz
maj-viktor #28486 üzenetére
Én végig csináltam, azokat elfogadták amit írtam.
-
maj-viktor
őstag
Hát ez egyértelmű.... azért annyira tudok angolul hogy megértsem!
A problémám az, hogy nem fogadják el... vagy én se értem!A fájlnévre meg... én "normális" angol nevet adtam mindegyiknek... mégis így rakta fel! (az eredeti jpg névvelugyebár látszik)
Pedig egyenként beírtam mindegyikhez, hogy "ID card front" ID card back, meg "address card" stb.
tök hülye a rendszerük, hogy nem veszik be normálisan... (azt nézem én is hogy miért)De azért írtam inkább a tapasztalat érdekelne, aki végig csinálta nekik csontra elffogadták a személyik - lacímet.... vagy útlevél / bankszámla kivonat / közüzemi mittudomén mivel kellett szórakoznia!?
(közüzemim pl. nincs... max. pl OTP bankszámlakivontatot tudnék még... útlevelem mondjuk pont van szintén... bár gondolom az emberek 90%-ának az sincs nagyon, mióta EU és elég a személyi... max. EU-n kívülre csináltatnak ugyebár) -
válasz
Robokutya #28484 üzenetére
Nem egészen világos, amit írsz mi köze van az eset-nek a PayPalhoz? Az hogy az mit hogyan véd, egyáltalán véd-e nem befolyásol semmit.
Én arra utaltam, hogy az általad linkelt képen látható PayPal ? felület nem olyan, mint amit én használok, amit ismerek.
De ezek szerint megint csináltak egy újabb felületet -
hojanika
csendes tag
Köszönöm szépen a segítő infókat !!!
Változtattam a jelszavam, és hál istennek a pénzmozgással nincs semmi gond.
Mégegyszer köszönöm. -
válasz
hojanika #28479 üzenetére
Ez egy kamu adathalászat volt. Ha nem ezekről a címekről jön, akkor azt nem a PayPal-tól küldték:
service@paypal.com
service@intl.paypal.com
Ha nem név szerint vagy a megszólítva, az szintén kamu.
Egyébként az ilyeneket erre a címre kell továbbítani, és akkor tudnak róla: spoof@paypal.com -
hojanika
csendes tag
Nem az emilen keresztül léptem be, nem is volt semmi link megjelölve, hanem a PP oldalon keresztül léptem be, ott a "Resolution Center" mentem és onnét vettem azokat az infókat imi a képen van (ha megjelent, nálam a szövegen kívül a képek nem jelentek meg)
Ill. ez a szöveg volt a mailban
"You have 2 days from the date of your ΡayΡal restrictions to fully restore your account access through the Resolution Center. If we don't receive the information before this deadline, your account access may be further limited"
Akkor ez egy pénzhalászat, változtatok jelszót!
Akkor semmi gond a fizetéssel, minden oké velük.
Ha ez halászat akkor valahogy tudomásra kellene hozni a PP-nek, hogy ilyen van és vigyázzanak ők is.
Köszi -
hojanika
csendes tag
Az e-mail: PayPalService névvel jött Agar@jakartakotaw.com-ról - így ahogy írtam kis és nagybetősen.
Közben kutakodtam a PP fiókomban és ilyent találtam amik a képeken.
Köszi a gyors választ. -
válasz
hojanika #28477 üzenetére
A PP tranzakció történetben a kifizetett dolog az fekete - előjellel szerepel, a bejövő zöld +-al.
A vásárlások ha nem az egyenlegről történtek akkor ott nem befolyásolnak semmit, mvel kártyával fizettél ezért ez a rész rendben van.
Itt van - a PayPal balance alatt, az Available előtt?Milyen e-mail címről jött az értesítés?
-
hojanika
csendes tag
Sziasztok! Segítséget kérek.
Lehet, hogy ez már egy rég lerágott csont, de rengeteg infót találtam, de nemtudom
kihámozni, hogy nekem mire lenne szükségem.
Ezért kérek segítséget.Kaptam a PP-től egy e-mailt: Negative Balance megjelöléssel.
Kis történet ehhez: Január 4-én 2 külön cégtől vásároltam cuccot,
az 1. €70,55, 2. €53,11, melyeket le is vontak a számlámról.
Az OTP egyenlegéből kiderül, hogy a könyvelés Jan. 06-án történt meg, kicsit eltérő összegben.
Az egyik €73,49, a másik €53,11 -nek megfelelő HUF-ot emeltek le.
Mivel nem volt a PP számlámon fedezet, így "kártyáról" vonták le. Ezzel nincs is bajom.A termékek megérkeztek, pénzek elmentek. Ezzel úgy gondoltam, hogy lezártam a vásárlást és pont.
Meglepetés e-mail a napokban jött a negatív egyenlegről.
PP fiókra fel, és valójában ott is az összegek még mindig mínusz előjellel vannak.Akkor most hogyan tovább...
Már régebben is vásároltam így, és ezzel a kártyával, és minden rendben zajlott.
De most mi történt? Hogyan tovább? Nem tudom.A segítségeket köszönöm!
-
válasz
maj-viktor #28474 üzenetére
Mondjuk nevedre és címedre szóló közüzemi számla, a document type-ot a lakcímesnél lenyitod és annak megfelelőt választani. A megfelelő nevet azért adjál neki a név résznél.
-
válasz
Robokutya #28473 üzenetére
credit card statement= a kártya bankszámla kivonat, amelyen látszik a név, a cím és a kártyaszáma
Nem tudom milyen PP oldalt használsz, de azt a feltöltő oldalt szoktuk használni, amely a (#28474) maj-viktor második képén látszik.
Biztos nem átverős oldal? Mert a fizetés letiltása az nagyon durva tevékenység miatt történhet meg, nem igazán találkoztam ilyennel még limitáció során. -
maj-viktor
őstag
(és ~110nap visszaszámol... gondolom ha nem csinálom meg később gondom lesz és nem tudom majd használni a paypal-om, ami nem lenne túl jó... lévén, hogy napi szinten használom)
há én már feltölötttem mindent... mármint jóhogy nem az anyakönyvit kérik már... de akkor mi... bankszámlakivontattal talán elfogadják!?
Há már 3x próbáltam mindig visszadobják - legalábbis kaptam e-mailt, hogy valamin nem kóser... illetve a pipáknál azt látom, hogy az ID-t már elfogadták... talán 2x-jára... de a lakcím nem tetszik nekik!
mert amúgy ez megvan... igen a példák... felsoroltak kb. 5-5 dolgot a ID személyire és a lakcímre is, hogy miket fogadnak el... azért kérdem aki már végig csinálta nekik mit ok-éztak le!? mert csak személyi / lakcímemet valamiért nem szeretik... ok akkor eseetleg próbálok valami OTP-s számlakivonatot...
-
válasz
maj-viktor #28470 üzenetére
Nem világos mert nem 1800-ról 2500-ra emeljük a limitet ha már ott tartasz, hanem nem lesz limit, csak a törvényi szabályozás szerinti figyelése a bejövő pénzeknek, majd 6 millánál foglalkoznak egy kicsit máshogy a dologgal.
Azt kell küldeni amit kérnek és olyan érvényességgel amit kének.
Valamikor régebben volt már róla szó a fórumban, rá kellene keresni.
Küldtem az érvényes szig mindkét oldalát, a lakcímkártya lakcím oldalát -6 hónap túli érvényességgel-, küldtem a bakszámla és a bankkártya aktuális számlakivonatát, lehet küldeni saját névre és címre, amely a PayPal-n is elsődleges cím szóló közüzemi számlát. víz, gáz, villany.
Maga a limit eltörlése úgy a 19. napon történt meg.Ha za okmányok lejárnak, akkor azért is kérhetnek újból, vagy a pénzmozgások miatt kérnek újból.
-
maj-viktor
őstag
Hellosztok!
Kéne kis segítség... elakadtam limit emelés ügyileg...Ugyebár van 100%-os vagyok (mondjuk nem is értem én ezt már 1x beküldtem tudtommal, de mindegyis)... szóval 1800€-s limitről 2500€-s limitre emelés miatt figyelmeztettett, hogy mittudomén 110napom van pótolni az információkat... mondom ok, elküldök mindent, amit kér... elküldtem ID card - személyi mind2 oldalát & lakcím mind2 oldalát... de úgy látom nem igazán fogadta el... és ezt már talán 3x eljátszottam... mit szeretnének, hogy küldjek mégis!? Akkor jogsit!? útlevelet!? vagy ti mit küldtetek, amit elfogadtak!?
köszi a válaszokat előre is
amúgy csatolt bankkártyával vagyok kb. a kezdetek óta... szal nem is értem... (az azért elég jól azonosít, hogy nem vagyok kamureg) sőt nekem rémlik, hogy már személyi - lakcímet is küldtem régebben... -
Robokutya
senior tag
Na most elküldtem nekik a bankkártyám fotóját azt ha még kell nekik valami akkor holnap elintézem én az ssn számként az aláírásom melletti számra gondoltam az meg a ccs vagy milyen szám, de mivel egy 3 -4-4 kombós számot kért kizártam a dolgot ezt a számot meg megadtam a kártyaszám megadásánál.
mondom az előző felület nem kért ennyi szirszart. -
válasz
Robokutya #28466 üzenetére
Én nem igazán találkoztam magyar felülettel 2012 elejétől.
Ha kértek hogy igazold magad, akkor azt is megadták hogy mit és hol töltsd fel.
Mivel egy EU-s pénzintézet, a szigorú Európai adatvédelmi és banki szabályok vonatkoznak rájuk, zárt rendszerben küldöd el a képet, igazolásokat, ugyanúgy védve mint amikor a bankban lemásolják a szig-et.
Nem írtad, hogy mivel fizettél, ha nem futott végig a tranzakció akkor a pénz nem került ki. Ha valamiért függő állapotban lenne -pending- akkor meg az megint egy más dolog. Téged mint vásárló nem tudom elképzelni, hogy miért tiltottak le, bár vannak olyan dolgok amelyeket nem lehet fizetni PayPal-el, de a pénzt akkor sem veszik el tőled.
Nem egészen egyértelmű a probléma.Mi az az ssn szám és hol találom? TB azonosító számod, de ez magyar embert nem azonosít külföldön sehol. Így a magyar nem adható meg.
USA-ban a Social Security Number (társadalombiztosítási szám) -
Robokutya
senior tag
őőő Mi az az ssn szám és hol találom?
-
Robokutya
senior tag
Srácok egy kérdés
Kb december közepe táján indítottam egy tranzakciót egy facebookos (TrainStation) játék felé. A dolog nem jött össze valami miatt elakadt az utalás és letiltott a pay, de fogalmam sincs mit kéne csinálnom hogy vissza álljon a dolog.
Elvbe személyi igazolványt kellene adnom nekik. Adhatok?
Tényleg abnormális hogy nincs neki magyar felülete pedig a régi rendszernek volt
Ha tudtok segíteni jó lenne.
Esetleg van rá bármi esély hogy ilyen késői dátummal visszakapjam a letiltott lóvét? -
Dav81
újonc
Sziasztok!
Én is elkövettem azt a hibát, hogy a Paypal számlámra egy más névre szóló bankszámláról (netbank utalással) akartam utaltatni, ráadásul külföldi számláról.
Természetesen a pénz nem érkezett meg. A küldő és én is kezdünk már aggódni, hogy a pénzzel mi lesz.
Biztos, hogy vissza fogja kapni a számlájára a pénzt? Most már 10 nap is eltelt az utalás óta. -
válasz
Clever0 #28461 üzenetére
Csak olvasd el az átvétellel kapcsolatos információkat, átkonvertáltak mindent, de akkor az lesz a legrosszabb esetben, hogy bemész egy Erste fiókba.
Azért mert ahogy írtam az Összefoglalóba: A visszatérítés - refund - automatikusan, ahonnan indult a pénz, oda fog visszakerülni. Ha az egyenlegről, akkor oda, ha bankkártyáról, akkor arra bankszámlára, amelyhez a kártya tartozik. -
Clever0
senior tag
Tegnap reggel kaptam egy részleges refundot az egyik vásárlásom után. Az 'Activity' listában szerepel, de 'PayPal balance' továbbra is 0 HUF. Közben az a kártya, amivel ezt a tételt fizettem, már lejárt és töröltem a rendszerből. Meddig várjak, hogy tudjak fizetni ebből a visszaküldött összegből és ne az új bankkártyámról vonja le az árat?
-
válasz
Sanyi.mTs #28457 üzenetére
Az elsődleges számot nem lehet törölni.
Azért elsődleges.
Ha változtatni akarod, akkor egy másikat kell elsődlegessé tenni.
Ha az van megadva az sms belépési védelemnél, akkor azt deaktiválni kell és a másik számot felvenni az sms védelemhez.
Váltsál böngészőt vagy engedélyezd a felugró ablakot, ha nem látsz kódot. -
Sanyi.mTs
addikt
https://www.paypal.com/myaccount/settings alatt meg akarom változtatni a mobil elérhetőségem. De mindig ezt dobja fel ha hozzá akarok adni egy másik számot.
You must have a confirmed mobile phone
miért?
(a 2 lépcsős azonosításhoz már felvettem az új számot, ott nem volt gond)
-
gemini
aktív tag
Sziasztok!
Vásároltam Alin, de a termék sérülten érkezett és az eladó felajánlotta, hogy a vételár egy részét visszafizeti. Belementem, mivel 500 Ft-os tételről van szó (le is mondtam volna róla, csak kíváncsi voltam, hogy miként kapom vissza a pénzt ilyen esetben, mert időközben új kártyát kaptam). Az eladó paypal elérhetőséget kért tőlem. Jól sejtem, hogy erre az esetre megfelelő nekem a paypal.me? Az összefoglalóban leírtak alapján elkezdtem beállítani, de elbizonytalanodtam, hogy ebben az esetben nekem a "Friends & family"-t vagy a "Goods or Services"-t kell választanom? Az utóbbi esetében ugye tőlem vonják a jutalékot? De az mégis mennyi? Én 0,7 USD-t fogok visszakapni. Rizikós ilyenkor az előbbit választani, ha pl. nagyobb összegről van szó? -
válasz
pufika1984 #28450 üzenetére
Mivel ingyenes, úgy néz ki nincs más költsége. Amíg máshogy nem dönt a PayPal, de nem valószínű pénzessé tétele, de akkor meg le lehet mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Eladó Samsung Galaxy A52 6/128GB Kártyafüggetlen + Dual SIM
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Eladó Kaon AR1840 WiFi 6 mesh
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 5070 +32GB DDR5 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest