Új hozzászólás Aktív témák

• V/

Topikgazda

válasz DoItYourself #25492 üzenetére

Nem igazán kell beemelned, mivel én készítettem a konverzió beállítás leírását.
    Ha banki váltás van beállítva, bármely banknál jobb az árfolyam mint a Paypal-n.
    A Paypal vásárlási árfolyam amit írtam a következő módon nézhető meg.
    PayPal balance, Manage currencies,jobb oldalon Currency Exchange alapból a Select type of currency conversion-nál a Balance Conversion-on áll. Ez kell átváltani Payment conversion-ra.
    From Hungarian Forint legyen a To U.S.Dollar és ekkor megkapjuk az aktuális árfolyamot amit adni fogunk 1 $-ért, jelenleg 288 Ft.
    A fenti a jó beállítás, mert a matek így jön ki: 1 HUF = 0.00347894 USD, 288* az előbbi számmal.
    A K&H jelenleg 283,39 Ft-al számolja a $-t, ők a többi banknál drágábban adják, de még akkor is van egy kis különbség most 4,61 Ft.
    € esetén Paypal 324 Ft K&H 316,01 Ft itt már nagyobb a különbség 7,99 Ft.
    Ők így számolják el:
    Forintszámla esetén, ha az elszámoló devizanem nem forint a Bank a saját feldolgozási napján érvényes, a Bank fiókjaiban és honlapján hivatalosan közzétett deviza I. eladási árfolyamon átszámított összeggel történik,.

Jó eséllyel nem a jó beállítás volt amikor a Paypal árfolyamot nézted, amikor előzőleg fizettél más volt az árfolyam, nem kívánok ezzel többet foglalkozni, ha te meggyőzted magadat, hogy jobb neked a Paypal árfolyamon vásárolni, ám legyen.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák