Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  PayPal (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:35:44

LOGOUT.hu

A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15601) Kasya válasza pepe091 (#15600) üzenetére


Kasya
nagyúr

"You may only make a Refund request for items that You purchased and returned between October 16th, 2014 and December 31, 2015."

Igy gondolom igen. Nem adtak meg idokorlatot, hogy vasarlastol (a hataridon belul) meddig lehet visszakuldeni.

(#15602) pepe091 válasza Kasya (#15601) üzenetére


pepe091
MODERÁTOR

Valóban csak ennyit írnak, nem lenne rossz, ha erre is működne.

(#15603) ReFleXx válasza pepe091 (#15600) üzenetére


ReFleXx
addikt

Én úgy értelmezem, hogy ez épp erre van.

2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"

(#15604) szp389


szp389
újonc

Sziasztok! Kaptam a paypal-tól egy üzenetet, hogy az accountomra érkező pénz tekintetében átléptem valami limitet és valami eu szabályok miatt fel kell töltenem pár dokumentumot. A kérdésem az lenne hogy pontosan minek a másolatát kell feltöltenem, ahogy olvastam az egyik a szem. igazolványom és még mit? Aki már kapott hasonló üzenetet attól várnék egy kis segítséget.
Ez lenne az üzenet pontosan:

(#15605) Samus válasza szp389 (#15604) üzenetére


Samus
addikt

Egy fényképes igazolvány másolatát kéri, illetve egy a lakcímedet igazoló dokumentumot, vagy lakcímre szóló számlát, ez esetben hivatalos számla kell, amit cég állít ki.

A legegyszerűbb a személyid és egy telefonszámla első oldala.

Arra figyelj, hogy mindkettő egy névre szóljon, és a névnek egyeznie kell a PP account tulajdonosának nevével is.

Lakcím igazolásra elfogadja például a bankszámámlakivonatot is, ha azon a bank logója, és adatai, és a Te címed is szerepel, illetve a mostanság végrehajtott (ezt a PP főoldalán látod a recent activity résznél) tranzakciók közül legalább egyet tartalmaz.

Azt látod nem tudom, hogy a lakcímkártyát elfogadja-e. Jogsit is elfogadna lakcímigazolásként, csak a magyar engedélyeken nincs rajta a lakcím...

Személy szerint nem volt szükségem még ilyen azonosításra, csak a kért dokumentumok alapján mondtam véleményt.

'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!

(#15606) Drenadar válasza Samus (#15605) üzenetére


Drenadar
veterán

tuti nem fogadják el alakcímkártyát, ez a magyar megoldás nagyon gáz, és minden civilizált helyen csak pislognak, hogy hogy lehet egy laminált kartonlap külön a proof of address.

szvsz a legegyszerűbb egy banki kivonat hozzá, ezt írja is az első helyen...

(#15607) KelemenUhr


KelemenUhr
aktív tag

Sziasztok! Remélem nem baj, hogy visszaolvasás nélkül felteszem a kérdést, csak most tényleg szorít az idő, máskor először utánaolvasnék. A problémám:

Unicredites vagyok, Maestro kártyával. A kártya érvényes, sokszor vásároltam veled E-bay-ről paxpal-lal, mindig működött. Most ezt az üzenetet dobja csak ki:

We couldn't complete your purchase, because the card issuer declined the card x-3017.

Pénz van a kártyán, érvényes, eddig működött és nem egy nagy összegről beszélünk. Voltam a banknál, nagyjából lekoptattak valami formanyomtatvánnyal, majd beküldik a központnak, de inkább igényeljek dombornyomott kártyát dupla annyiért... Szóval le lettem koptatva. Tudja-e valaki, hogy mi lehet a megoldás? Köszönöm előre is!

...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.

(#15608) imcsoo


imcsoo
aktív tag

Sziasztok, csináltam egy paypal fiókot és utaltam rá egy kis összeget de végűl kiderült hogy az aliexpress-en nem is lehet így fizetni így van rá mód hogy otp-s bankártyára vissza utaljam valahogy, ha van emnnyit számolnak fel? Előre is köszi :)

(#15609) Daywalkerke


Daywalkerke
aktív tag

Paypal egyenlegemet fel tudom úgy tölteni, hogy bemegyek egy Unicredit bankfiókba és ott saját befizetem a pénzt és a közleménybe beírom a Paypal accountomban a Topup-ban írt Transfer ID? vagy mindenképpen átutalni kell? mert szeretném megspórolni a tranzakciós adót ami bankomnál utalásoknál elég sok és ugye személyes pénztári befizetésnél ez ingyenes.

(#15610) HollyBoni válasza imcsoo (#15608) üzenetére


HollyBoni
veterán

Withdraw. Ingyenes.

(#15611) pakriksz válasza Daywalkerke (#15609) üzenetére


pakriksz
őstag

hát az érdekes, mert a személyes befizetés sokkal drágább szokott lenni mint mondjuk egy netbankos átutalás. A top up menüpontban minden le van írva hogy lehet rá utalni.

Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"

(#15612) Daywalkerke válasza pakriksz (#15611) üzenetére


Daywalkerke
aktív tag

Személyesen bankszámlára készpénzzel történő befizetés minden magyar banknál ingyenes, míg utalásnál van ugye a bank által levett jutalék+0,3% tranzakciós adó.

Még egy kérdés: ha egy olasz ismerősöm EURO-t küld nekem akkor azt a Paypal átváltja HUF-ra és úgy írja jóvá vagy a Paypal accountomban létrehozott EURO egyenlegre fog jóváíródni?

[ Szerkesztve ]

(#15613) peti0211


peti0211
csendes tag

Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy ha paypalen van eurom, azt közvetlen kitudom utalni kártyámra majd ezt felvenni ? forintosításra nincs szükségem (OTP)

(#15614) pakriksz válasza Daywalkerke (#15612) üzenetére


pakriksz
őstag

ha hozzáadtad az euro-t a paypal számládhoz, akkor nem fogja átváltani... de withdraw-kor úgy sem kerülheted el.

@peti0211: igen van lehetőséged paypalról EUR-ban utalni a számládra... ha van egy bankszámlád egy olyan országban ahol az EUR a hivatalos pénznem, és van egy címed is ott.

[ Szerkesztve ]

Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"

(#15615) peti0211 válasza pakriksz (#15614) üzenetére


peti0211
csendes tag

huhh, akkor ezt itteni tartózkodásommal bebuktam :( köszi a gyorsválaszt

(#15616) huliganboy


huliganboy
addikt

Sziasztok!

Kaptam a banggoodról egy refund-ot. A paypalon látszik a tranzakciók között, de se a paypal számla összegén sem a bankártyámon sem látszik az összeg.

A paypal rögtön a kártyáról vonja a terheléseket!

Köszi akiválaszol!

Banggood üzenete:
Dear : we have make full/partial refund due to out of stock. here is refund paypal transaction Id 0LH77068NN6675613, and refund total HUF16235.00, it should back to your paypal account immediately. If you pay by credit card, it take several days to transit to your credit card account. Thanks.

[ Szerkesztve ]

(#15617) Gabesz21969


Gabesz21969
újonc

Kérdésem lenne, tudatlan vagyok a PalPayban.
Megcsináltam a regisztrációt a PP-on, most hozzá kellene rendelnem egy Bankkártyát vagy számlát. A lényeges kérdésem, hogy ha pl. a Bankszámlámon van nagyobb összeg, viszont a PP-ra csak néhány ezer Ft-ot teszek rá, majd vásárolok valami szolgáltatást, de a PP-on lévő összeg nem elegendő, akkor a vásárolt szolgáltatást nyujtó a Bankszámlámról le tudja venni a kívánt teljes összeget, vagy csak a PP-hoz van hozzáférése, így a Bankszámlámon heverő pénzhez nem tud hozzáférni?

Köszönöm a választ!

(#15618) Mottie


Mottie
őstag

Sziasztok!

Tudna valaki arról infot mondani, hogy a Trust Pay -en keresztül történő feltöltés mennyi időbe telik? Az "azonnali" az kicsit túlzó :)

Be Victorious!

(#15619) HollyBoni válasza Gabesz21969 (#15617) üzenetére


HollyBoni
veterán

Két lehetőséged van. Vagy úgy csatolod hozzá a bankkártyád hogy egyből levonja a pénzt bankszámládról, vagy egyenlegfeltöltősdit választod ahol utalsz a paypal számládra, és ha pl drágábban akarsz vásárolni mint amennyi pénz van a paypal-on nem is fog menni a vásárlás, nem nyúl a bankszámládhoz. Az első megoldás gyors (instant) és egyszerű, de lehet pár embernek ijesztő lehet. A második megoldás szerintem biztonságosabb, de lassabb.

(#15620) geza844


geza844
aktív tag

Sziasztok!

Van egy céges PayPal számlánk. Megváltozott a cég neve, át is írtam a PayPal felületén, de most valami hibákat jelez már hónapok óta. Ahogy én értelmeztem az új cégkivonatot kéri, fel is töltöttem, persze magyarul, máshogy nem áll rendelkezésre. Később megint ugyanaz a hiba volt. Megint feltöltöttem, de már angolul PhotoShop-al óriás betűkkel kommenteztem, hogy "This is the old company name!", "This new company name!", meg nyilakat, hogy melyik melyik... most meignt ugyanez van... legalábbis szerintem, de leírom pontosan mit ír:

Belépve a PayPal főoldalán ("My Account" → "Overview"):

"Your account access is limited.
Learn how to remove this limitation"

Kép róla:

Ha rákattintok, akkor ez a kép fogad:

Ha jobb alul a "Resolve" gombra kattintok, akkor ez:

Ha a "Supply additional company information" linkre kattintok, akkor ez:

Ugyebár itt tudok valami fájlt feltölteni, a kérdés az, hogy mi a rákot töltsek fel, hogy jó legyen?

Előre is köszi, ha valaki tud segíteni!

(#15621) HollyBoni válasza geza844 (#15620) üzenetére


HollyBoni
veterán

Nem vagyok otthon a céges dologban, de itt azt látom 1 dolog hiányzik:

"Provide your business registration number"

(#15622) geza844 válasza HollyBoni (#15621) üzenetére


geza844
aktív tag

Köszi! Összedobtam valami hivatalosnak kinéző angol nyelvű kamu cuccot, amibe benne vannak a cégadatok, PDF-ben feltöltöttem, remélem már jó lesz így. Gondolom a "business registration number" az az adószám lesz.

(#15623) Daywalkerke válasza pakriksz (#15614) üzenetére


Daywalkerke
aktív tag

Köszi a választ, és lenne még egy kérdésem: HUF Paypal egyenleget csak utalással lehet feltölteni, úgy nem, hogy bemegyek egy Unicredit fiókba bemondom az adott bankszámlaszámot és a közleménybe beíratom amit utalásnál a közleménybe kell írni? töltötte már valaki így fel a Paypal egyenlegét?

(#15624) Mottie válasza Mottie (#15618) üzenetére


Mottie
őstag

Időközben megjött, 4,5 óra volt.

Be Victorious!

(#15625) Hurkafej


Hurkafej
aktív tag

Sziasztok.
A PP megvéd valamennyire csalással szemben? 100.000Ft értékben szeretnék valamit vásárolni, de nem aukciós oldalról mint az ebay, hanem csak egy sima bolt webáruházából.

(#15626) peti0211 válasza Hurkafej (#15625) üzenetére


peti0211
csendes tag

paypal minden ellen ad vásárlói védelmet ami kézzel fogható, sajnos én egy accountba belenyúltam... arra nem nyújt fedezetet, de a kézzel foghatókra úgytudom mindre igen!:)

(#15627) Hurkafej válasza peti0211 (#15626) üzenetére


Hurkafej
aktív tag

Köszi. Szóval ha csak valamiért utalsz valakinek akkor nincs biztosítás, de ha veszek is egy tárgyat akkor van?

(#15628) peti0211 válasza Hurkafej (#15627) üzenetére


peti0211
csendes tag

Akkor igen, "vitát" kell nyitnod. Én nem bízok már a paypalben:D de több vissza jelzést kaptam hogy a vitát követően vissza kapták az összeget.

(#15629) Hintalow válasza Daywalkerke (#15623) üzenetére


Hintalow
senior tag

Lehet befizetni is, saját felelősségre.
A paypal szabályzata világosan kimondja, hogy csak utalással lehet feltölteni a számlát.
A tapasztalatok alapján sacc 70%-ban működik, de ha éppen beletenyerelsz a maradék 30%-ba, és fennakad a könyvelési folyamatuk szűrőjén, akkor eltökölnek vele pár hetet, amíg megszülik a megoldást, és vagy visszaküldik a pénzt ahogy tudják (pénztári befizetésnél ez postai pénzutalvány szokott lenni) vagy végül mégis jóváírják a paypalodon.
És ilyenkor reklamációnak helye nincs, mert ők csak betartják a saját előírásaikat.
Ha fontos számodra a befizetés, akkor nyugodtan, elveszni tuti nem fog a pénzed és (a tapasztalatok alapján) büntetődíjjat sem vonnak ilyenkor, de mint írtam belefuthatsz kellemetlen extra körökbe.

Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.

(#15630) Hintalow válasza Hurkafej (#15625) üzenetére


Hintalow
senior tag

Igen, nem csak az ebayre vonatkozik a vásárlóvédelem, bárhol fizetsz paypallal működik ha:
- az eladó számlát (invoice) küld, és az alapján fizetsz (ez a folyamat ebay-en is)
- te kezdeményezed a pénzküldést az eladónak "paying for goods and services" (ha jól emlékszem a nevére) opciót választva.

Viszont soha ne menj bele abba, hogy "for family and friends" opcióval küldjél pénzt a partnernek, ez a magánszemélyek közötti pénzküldés, erre nincs védelem (ha így akarják, hogy fizess valalmiért, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy át akarnak vágni, sokszor csak azért akarják ezt, mert így jóval kisebb, vagy éppen semmilyen díjjat nem von a paypal a partnertől)

Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.

(#15631) HollyBoni válasza Hintalow (#15630) üzenetére


HollyBoni
veterán

Ja, family or friends opcional nem von le semmit. Tolem most vasaroltak eloszor rendes webshopon keresztul paypallal fizetve, 50 eurobol tolem levont a paypal 2-3 eurot. :(

[ Szerkesztve ]

(#15632) Daywalkerke válasza Hintalow (#15629) üzenetére


Daywalkerke
aktív tag

Köszi az infót, éppen ezért csak 1000Ft-ot fizettem be, hogy ha nem írják jóvá az írt pár napon belül akkor ne bukjak nagyot, kíváncsi vagyok.
Egyébként ha nem adtam hozzá bankszámlát az accounthoz akkor ha utalással akarok feltölteni az egyenleget előtte hozzá kell azt a számlát adnom ahonnan majd elutalom az összeget? mert itt valaki írta, hogy ő nem adott hozzá bankszámlát és ezért bármilyen bankszámláról tud utalni az egyenlegére.

(#15633) Hintalow válasza Daywalkerke (#15632) üzenetére


Hintalow
senior tag

Ez fogalomzavar.

utalni a SAJÁT NEVEDEN lévő bankszámláról tudsz a SAJÁT NEVEDEN lévő paypal számlára. (vásárláshoz)
Paypalon a bankszámla hozzáadása pedig akkor kell, ha a paypal egyenlegeden lévő pénzt (eladás, munkabér stb.) szeretnéd áttenni a bankszámládra.

két külön dolog, amik nem feltételei egymásnak.

Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.

(#15634) Drenadar válasza Daywalkerke (#15632) üzenetére


Drenadar
veterán

meg jó lenne tudni, hogy mit is szeretnél...?

egy pl:
Az én egyenlegem általában 0Ft. Hogy mire használom a paypalt?
Azokon a weboldalakon, ahol lehet paypallal fizetni, rábökök hogy fizetés, jelszó, felhasználónév, és köszöni szépen kifizette... és semmilyen accountra külön nem kell utalgatni. 3 kattintás...

(#15635) Hurkafej válasza Hintalow (#15630) üzenetére


Hurkafej
aktív tag

Ezt szeretném megvenni.
[link]
Azt honnan tudjam meg, hogy ad-e számlát? Gondolom egyébként, hogy igen, mert az áfa nélküli összeg is fel van tüntetve.
Ha valaki segítene azt megköszönném, mert sok pénzről van szó. :R

(#15636) Drenadar válasza Hurkafej (#15635) üzenetére


Drenadar
veterán

gondolom ez a rész az ami téged érdekel és nem találtad meg..

The receipt of the order is confirmed by Evo Motion s.r.l. by a reply by e-mail, sent to the email address supplied by the Customer. The reply is sent out automatically by the system and cannot be considered in itself as the order acceptance, but only the confirmation of the receipt of the same.

Terms and Conditions

[ Szerkesztve ]

(#15637) pakriksz válasza Drenadar (#15634) üzenetére


pakriksz
őstag

arra ne használd... ezek a férgek(paypal) csak gazdagodnak rajta. Ugyanerre jó egy internetes kártya is...

[ Szerkesztve ]

Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"

(#15638) radi8tor válasza pakriksz (#15637) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Vevői oldalon semmilyen hátránya nincs, csak előnye.
Eladónak kell fizetnie a tranzakciók után.

⭐ Stella

(#15639) pakriksz válasza radi8tor (#15638) üzenetére


pakriksz
őstag

amiért a kereskedők esetleg emelik az árat hogy kitermeljék a paypal lehúzásait...

Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"

(#15640) radi8tor válasza pakriksz (#15639) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Azért OTP-t sem kell félteni az online kártyás fizetőfelület miatt. ;)

⭐ Stella

(#15641) Drenadar válasza pakriksz (#15639) üzenetére


Drenadar
veterán

én sehol sem láttam olyat, hogy paypal ár több lett volna mint más megoldás :)

(#15642) pakriksz válasza Drenadar (#15641) üzenetére


pakriksz
őstag

persze mert, nem csak azt emelik meg ilyenkor, hanem általánosan az összes árat. Mert bizony a paypal rögtön lehúz 1-4%-ot a pénz beérkezésekor, és emellett még jó pár százalékot devizaváltáskor, amit általában kikerülni sem tud a kereskedő.

[ Szerkesztve ]

Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"

(#15643) Drenadar válasza pakriksz (#15642) üzenetére


Drenadar
veterán

1, devizaváltáshoz a kereskedőnek semmi köze.

2, ha bemész bármilyen boltba, ott is lehúznak a kereskedőről több %-ot, de nem a paypal, hanem a bank.

3, a kereskedő érdeke, hogy lehessen náluk kártyával fizetni. Én nem bajlódnék átutalással, vagy postai utánvéttel. Kereskedő dolga hogy beállítsa az árait, én meg azt vagy elfogadom, vagy nem.

(#15644) artiny


artiny
őstag

PayPal mennyire megbihato, ha hozza csatolom a bankszamlaszamomat - tortent mar olyan h feltortek valkinek a multban? masnak is van rajta nagyobb osszeg es ugy hasznalja

(#15645) agroman válasza artiny (#15644) üzenetére


agroman
senior tag

a bankszamladat (kozvetlenul) csak vissziranyban lehet paypalrol hasznalni Mo-on.
mas kerdes, ha a kartyadat is csatoltad. De az ellen a bankodnal keress vedelmet (kulon kartyaszamla, token, sms, stb)

------

(#15646) artiny válasza agroman (#15645) üzenetére


artiny
őstag

Mi az hogy visziranyban lehet hasznalni? amikor regisztraltam paypalon meg kellett adnom a 3 jegyu szamot a kartyamrol. ezzel a kartyamat is csatoltam?

(#15647) HollyBoni válasza artiny (#15646) üzenetére


HollyBoni
veterán

Akkor csatoltad hozza ha ramentel hogy kartya hozzaadasa, csinaltak proba terhelest, azt irja verified vagy.

Ketfelekeppen lehet hasznalni a paypalt. Vagy ugy csatolod hozza a bankkartyad hogy ha vasarolni akarsz, a bankszamladrol egybol levonja a penzt, nem kell paypal szamladon penznek lennie.

Masik megoldas, mindig utalsz a paypal szamladra penzt bankszamladrol, es igy fizetsz.

Elso megoldasnal ha valaki megszerzi a paypal felhasznalod vigan tud vasarolni. Legalabbis nalam unicredit+maestronal igy van, lehetseges hogy lehet meg kerni a banktol hogy kerjenek valami plusz megerositest. Masodik megoldasnal nem tudom tudnak e kezdeni valamit, SZERINTEM nem nagyon. Nekem a masodik megoldas tunik biztosabbnak, de lassabb ha valamit vasarolni akarsz paypallal, mert elotte utalni kell ra.

Mindket esetben visszafele is lehet utalni bankszamlara, szerintem erre gondolt az elozo kollega.

[ Szerkesztve ]

(#15648) pakriksz válasza Drenadar (#15643) üzenetére


pakriksz
őstag

1. már hogyne lenne köze. Én is euroban kapom a pénzt, de át kell váltanom HUF-ra a paypal lehúzós váltásával, mert magyar számlára csak és kizárólag forintban enged utalást, akkor is ha euro számlára utalsz. Ja és persze külföldön bankszámlanyitás sem játszik, mert külföldi címet is követel ahhoz a paypal.
2. bank lehúz 1-2%-ot, paypal jó esetben csak 4% a fenti váltós esetben meg ~10%-ot...
3. nem kell paypal a kártyás fizetéshez.

És a paypal a vásárlót is lehúzza a váltással ha nem állítja át a konverziót az alapbeállításról (paypal) a banki konverzióra, márpedig sokan nem is tudják ezt hogy kell, jól el is van rejtve.

[ Szerkesztve ]

Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"

(#15649) artiny válasza pakriksz (#15648) üzenetére


artiny
őstag

Nekem Eurom van a bankszamlan mivel Szlovakiaban elek...szoval nalam ez az átváltas nem nagyon van vagy nagyon kicsi % ban?

Igazabol idaig ugy hasznaltam hogy volt egy masik szamlam amit feloltottem amikor vasarolni szerettem volna valmit,a banknal a szamlamat kis osszeggel.
EZ viszont jobban tetszik hogy feloltom a paypal "szamlat" pl. 10€ val aztan pedig levasarolom. Gondolom az hogy kuldok a paypal-ra majd akkor nem fog sokba kerulni vagy vessz le azert a bank is valamennyit?
Akkor ujbol befogok regisztralni ezzel az uj szamlammal az elsodlegessel amit hasznalok,es ha keri majd a bankratya szamot akkor ne adjam meg...probaljak olyan verziot keresni a regisztralashoz hogy ne kelljen megadni a kartya 3 jegyus szamot.ha nem akarom hogy regisztralt legyen a kartya.

:R :R :R :R a valaszokat koszonom.

(#15650) Winner_hun


Winner_hun
félisten

PayPal automatikus levél ügy lezárása után. Nézem a levelezőprogramot, nincs tartalma a levélnek. Gondoltam valami baja van a programnak, megnézem a webes felületen. Ott is üres. Tárgy volt és helló. Szerencsére nem kell aggódni mert a pénz visszajött.

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  PayPal (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.