Hirdetés
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Har_melin #23051 üzenetére
Pedig filléres darab. Ha azt veszem, hogy mire képes (simán viszi a T16-t guardianostól, mindenestől). A videó alatt ami van PoB link a cheap verzióhoz, már kb "elavult". Trollbalint is adott hasznos infókat, nem tudom, hogy csinálta.
Passzivon lett talán 1-2 változás, meg a gemeknél. Cyclone mellé bekerült a desecrate is + flesh offering már ott volt. Ezen kivül nagyon jó kis ötlet volt a spectrek mellé berakni egy blood magicet. Carnage Chieftainjeim vannak (frenzy charget generálják), csak kevés a manájuk és nem volt állandóan frenzym, amik egyébként +35% DPS-t adnak a zombiknak. Blood magic megoldotta ezt a problémát.
Ami az árat illeti: sisak pár chaos, 6L fegyó 1,2-1,3 exa körül van. Geofris armour 5+1 link (nem kell a 6L) olyan 40-50c körül mozog. Shapers touch 5 chaostól, Alberons Warpath max strength-el 25-30c. A resistes jewellek nem max értékekkel 1-2c, unset gyűrűk life+str darabja 5-10c. Két efficient training + az amu kb 1 exa. Maga a build max 3 exa. Ehhez jön még az Animated Guardian és a Kingmaker, ami további 2,5 exa. Ez összességében nem drága. Szerintem.
Trollbalint: nyugalom, vak vagyok, apróbetűs részt sosem olvasom.
dbius: az se rossz megoldás, ha nincs szükség másik gyűrűre, de nem feleslegesek neki a dmg support gemek? Nem tudom mennyire turbózzák fel, de alapból elég gyenge a sebzése, tényleg nem arra lett kitalálva.
Ja, új linket meg majdnem elfelejtettem berakni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest