Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
brunnehilde
senior tag
válasz pruzsi #20849 üzenetére
Cyclone Champion. Har_melin és én is azt toljuk. Ő is irta, hogy talán ez eddig a legjobb kezdő buildje amit játszott, pedig párat szerintem már kipróbált. Movement megvan vele, a többi skill, amit mi használunk, meg hanyagolható alacsonyabb tier mapokon, és ott a flaskokat sem kell nyomkodni.
[link]
Videó alatt ott van a PoB linkVagy esetleg a Cyclone Gladiator: [link]. Komoly különbség nincs köztük, Gladiator talán azért lenne jobb, mert gyorsabb a mozgása jóval a challenger chargeok miatt, mint a Championnek. Előbbinek a védelme stabilabb, bár T1-T5-ön az nem fog meglátszódni valószinűleg.
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
-
Har_melin
addikt
válasz pruzsi #20849 üzenetére
Ahogy brunnehilde is írta. Ez a cyclone champ az egyszerűségéhez és az olcsóságához képest brutális.
Én még a "brunnehilde classic" változatot tolom, Red Nightmare jewellel, de ha elérek lvl94-ig, akkor valószínűleg az kijön és lesz helyette egy flat phys + flat life abyss jewel, csak ahhoz még fel akarom szedni a Command of Steel három pontját.
szerk: kiegészítések:
- a Phase runt kizárólag a bányában használom a benyílókban, egyébként nem szükséges.
- Flame dash dettó, csak addig kellett, amíg a labokat megcsináltam, a csapdák egyszerűbb abszolválásához. Bent van, de nem használom.
- amíg nincsenek INT-es jewelek vagy nincsnek meg a foglalaltok, addig két pontért ki kell rakni a Versatility-t.
- A Blood of the Karuit néha használom, a Lion's Roart szinte soha, talán egyedül a guardianok ellen nyomtam el őket. T16 bossok sand stance-ben is megoldhatók nélkülük.
- az egyetlen dolog, ami néha beakaszt (leszámítva, amikor én elbambulok), az a bányában vagy a cold sentinelek koncentrált támadásától a freeze. Arra figyelni kell, meg persze a bleedre.[ Szerkesztve ]
Védd a fákat - egyél hódot!
-
brunnehilde
senior tag
Ha ezt a buildet választja, könnyen megoldhatóak az ailmentsek. Övnek be kell rakni a cyclopeant (freeze és ignite immunity), body armournak meg egy 5L Craiceannt, és akkor a bleeding is pipa. Az 5L-be a gemek meg: Cyclone + Impale + Increased Area Of Effect + Pulverise + Onslaught.
-
brunnehilde
senior tag
-
KubanitoS
veterán
válasz brunnehilde #20857 üzenetére
Itt 10 db van egyrakáson...
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
TrollBalint
addikt
Megint felszabadul egy kis hely a ládában
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Har_melin
addikt
válasz TrollBalint #20860 üzenetére
ja, pont most láttam, végre! Már nagyon ideje volt.
-
Har_melin
addikt
készül a labfarmer THICC Jug újabb verziója.
-
dante3
addikt
válasz brunnehilde #20853 üzenetére
Emlékszem linkeltél egy Berseker-t is hasonló cuccokkal/skillfával, mint a Champid! H-h áttértél a Championra, annyival jobb?
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
Har_melin
addikt
válasz dante3 #20863 üzenetére
úgy emlékszem a zerkernek sokkal nagyobb volt a sebzése, de sokkal sebezhetőbb is volt. Lvl90+ fölött egy-egy halál már sok mapnyi játékot nulláz le, ha a sebzés így is elég (bőven), akkor miért rongálja az ember az idegeit? A "nekem 123 millió dps-em van" nem tesz boldogabbá egy rip után.
-
félisten
Annyira nem érzem még, hogy sikeres lenne a cyclone+b.vortex buildem. Azt észrevettem, hogy ha egy fegyveren van x to x added physical damage, az hozzácspódik a vortex sebzéséhez is, így majd könnyen lehet növelni, de a jobb cuccokhoz még kicsi vagyok... Legnagyobb ilyen globális phys dam az Ahn's kardon van. Abból kettővel brutálisan meg lehet dobni a dps-t. Kíváncsi vagyok. Sajnos templart indítottam, hogy majd lesz valami elemental plusz meele ascendancy, de nincs, így rámegyek a crit-re meg consecrated groundra. Aztán ha kifúj 80-as szinten akkor kifúj.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
brunnehilde
senior tag
válasz dante3 #20863 üzenetére
Igen, kiváncsiságból csináltam egy berserkert is, érdekelt, mit lehet kihozni a rageből. 3,5 millió sDPS-ig jutottam gyakorlatilag ugyanabból a gearből, mint amiből a champion és a gladiator is fel lett épitve. Erős build, ár/érték arányban még erősebb, a Berserk skill pl nagyon tetszik, de nem igazán az én stilusom ez a rage. Túl sokszor megállok. Ez mellett a Champion annyira jó (defense és attack is), hogy a 3 build közül inkább azzal tolom.
-
dante3
addikt
válasz brunnehilde #20866 üzenetére
(#20864) Har_melin
Köszönöm a válaszokat, csak azért kérdeztem, mert nekiálltam egy Bersinek az általad linkeld buildől építem . Igaz még csak Act7-nél járok, mondhatni átlagos cuccokkal, bármibe beleállhattam, eddig halál nélkül! Sőt halál közeli élmény nélkül halad, nagyon szívós! Ezúton köszönöm a pastebin-t, amit megosztottál! Nem tudom meddig tart még a Liga, de megpróbálom a legtöbbet kihozni belőle a lehetőségeim szerint!Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
brunnehilde
senior tag
válasz TrollBalint #20860 üzenetére
Skill gemekre is behozhatnának már valamit.
-
TrollBalint
addikt
válasz brunnehilde #20868 üzenetére
Na tessék... A GGG (kb. háromnegyed év után) a kisujját nyújtja, neked pedig az egész karja kellene
-
brunnehilde
senior tag
válasz TrollBalint #20869 üzenetére
Miiii? Ez max a kisujjának az alsó ujjperce.
Har_melin: slayert nézegettem, azért kiváncsi lennék rá, gyakorlatban mennyire működne, elég speedy gonzalesnek tűnik és a sDPS se rossz, gladiatorhoz viszonyitva kb 40%-al jobb. Impactal a mapozás se lenne vele gyenge (36-os AoE radius) ehhez jön még a +20% movement speed. Mondjuk valószinűleg a Brutal Fervour jobb választás helyette. Újat biztosan nem inditok már, de lehet átcsinálom a Berserkeremet. Akkor megveszem a phys refl mapjaidat.
-
félisten
válasz brunnehilde #20870 üzenetére
Én Brutal és Impact pontokat raktam ki, és azt kell, hogy mondjam, nehéz meghalni. Miután abbahagyod a támadást még vagy 5 másodpercig megy a leech, így pl delve-ben elég jókat lehet szaladni a sötétben.
-
Har_melin
addikt
válasz brunnehilde #20870 üzenetére
én most gyűjtögetek egy kevés regret orbot még, de már elkezdtem a GroundSlam slayert visszaalakítani. Ki akarom próbálni 1H+shield verzióban, mert a sebzés eddig sem volt rossz, de magasabb szintű karival alacsonyabb szintű mapokon is többször meghaltam.
Sebességre az FB-vel nem tudom, mennyivel lenne gyorsabb, bár a 20%-os cull és a +2 range elég sokat segít. A Brutal Fervour szerintem ha van egy stabil védelmed akkor kevésbé szükséges - én biztosan az Impactot használom helyette.
-
sirdond
őstag
az igen, ezt nevezem igazi glass cannon-nak: https://www.youtube.com/watch?v=LRx6OL5Ba7A
build link, ha valakit érdekel -
félisten
-
sirdond
őstag
válasz Plazmacucci #20874 üzenetére
2,5K life, brutál damage, azaz glasscannon
-
brunnehilde
senior tag
válasz Plazmacucci #20871 üzenetére
Ehhez mit szóltok? [link] "Szolid" mapozáshoz. 174% speed modifier (+20% movement és attack speed, ha warcrieozok). Ilyen értékek mellett a rage már használhatóbb opciónak tűnik. Teszek majd vele egy próbát. Ha meg nem birja a gyűrődést, akkor mehet a Brutal.
-
sirdond
őstag
válasz brunnehilde #20877 üzenetére
van ott T16 gameplay is, annyira nem vészes, monolith-okat is simán nyomja. de HC-ra azért nem ajánlott
-
brunnehilde
senior tag
Az érzés, mikor rájössz, hogy berserkerből nem lesz slayer. Mindezt miután már elköltöttél 40 regretet, hogy nullázd az ascendancyt. Mindegy, ha már ott voltam, lett belőle egy juggernaut 6 endurance chargeal. Nem egy champion, de meglepően jól birja a gyűrődést. Valószinű, ha ezt a geart, ezekkel a skillekkel és passzivval, minimális változtatásokkal, ráhúzom akármelyik ascendancyra, az működni fog a legmagasabb szinten is.
-
félisten
válasz brunnehilde #20879 üzenetére
Átformáztam az új ötletemet, cyclone cwc blade vortex + tri elemental herald + crit + carcass. Hát a játék motorjának annyira nem fexik a folyamatosan szétrobbanó, szétfröccsenő, szétfagyó mobok tömkelege
-
KubanitoS
veterán
A templomban nem lehet befolyásolni, hogy melyik szobákba kerüljek be? Marhára kellene az altar of sacrifice 3-as szint jewelkészítéshez, de 3 alkalomból mindig csak 2-es szintig jutottam. Legutoljára, alapból egyes szintű volt, másik szobát ami szintén egyes szintű volt át is forgattam és a végére ez utóbbi lett hármas szintű...
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
brunnehilde
senior tag
válasz Plazmacucci #20880 üzenetére
Végülis, felét, ha értettem. De ha működik...
Devoto sisak 60 chaos. Mennyiiiiiii?????!!! Ez se sokon múlt, hogy eladtam az NPC-nek. Melyik streamer használja? Ennyire azért nem jó ez a sisak. Vagy igen? Szerintem vásároljuk fel az összes Deidbellowot, és Windshrieket, és Perseverance övet... Aztán csináljuk meg a Champion buildet fórumra.
-
félisten
válasz brunnehilde #20882 üzenetére
Én 1 exért vettem olyat amin volt rain of arrows enchant...
[ Szerkesztve ]
-
tibee77
őstag
válasz Plazmacucci #20880 üzenetére
Akkor latnod kellett volna meg elözö ligaban milyen pusztitast csinalt egy elementalist 2 cotb gyürüvel 1 abberath hooves-zal meg inpulsaval (meg persze tri herald).abberath csukat gondolom nem kell bemutatni, na azzal befutottam a mobok köze es az egesz kepernyö, söt meg a következö is lerobbant.imadtam vele menni pl. Delve-ben meg 500as melysegben is pusztult minden.kar hogy nerfeltek az elementalist prolifjet...😟
Brunnehilde: lattad volna mennyi volt az ara liga elejen.ilyen 150c körül ment mikor az ex 40-50 körül volt.minden speedclear meta buildbe bis fejes.van rajta ms meg meg As is.legjobban keresett helm.
[ Szerkesztve ]
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
brunnehilde
senior tag
válasz tibee77 #20884 üzenetére
Értem én, de... Deidbellow: phys dmg, melee dmg. Ha warcryozok, akkor 20% as és 20% ms. 28%-al jobb vele a DPS-em, mint a Devotoval. És... 5chaos De nem baj, vásárolják csak a devotot, jó az nekik.
-
BoneDragon
veterán
Gondoltam nem maradok ki a melee ligából és elkezdtem egy cyclone-t. Láttam, hogy op sz*r, de azért ez már túlzás. Buffolva 160k+ tooltip lvl54-en, az khm... hát na
-
SQX_Barto
addikt
válasz brunnehilde #20882 üzenetére
Movement speed, attack speed.
Enyemet anno 1exert vettem, azt hiszem (bar probaltam eleg jo statost venni).
Na meg gondolom az mbx csavo buildjei is nepszeruve tettek (kb az osszes MF buildjeben az van)
Nekem is az van a Cyclone-omhoz.
Hamar Cyclone meg Devoto, melyik enchant jobb? Az attack speed vagy a damage cyclone-hoz?
Trade-en ugy nezem a Damage a dragabb picivel. (15ex / 23 ex)
Tornado shot viszont viszi a primet 40+ exszel[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
tibee77
őstag
válasz brunnehilde #20885 üzenetére
Az a baj hogy a legtöbb speedclear buildbe nincs warcry. bowoskent annyit csinalsz hogy lösz egyet, lerobban a kepernyö, mesz tovabb.neha nyomod a blink arrow-t is hogy meg gyorsabb legyel de ezen kivül semmit.
Barto: cyclone-nak attack speed a jo, viszont akkor jobban megeri a bloodrage-es encsa, ami mindenre ad attackspeedet, nem csak a cyclone-nak.ezek mindig olcsobbak.sok hülye veszi egyböl a cyclonehoz az encsat, de nem gondolkodnak.
[ Szerkesztve ]
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
SQX_Barto
addikt
válasz tibee77 #20888 üzenetére
Koszi a valaszt, igen, az 5 ex olcsobb (persze az a kezdo ar, normalis statokkal megy az boven feljebb).
Nem hulyek, csak ugye, ha az ember egy x skillt hasznal, ugy gondolna logikusan, hogy annak az enchantja lenne jo.
Ha nem mondtad, volna en se gondoltam volna ra.[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
mrkog
tag
válasz Har_melin #20854 üzenetére
Na jó!
Kipróbáltam brunnehilde barátunk build-jét. Mondhatom magamról, hogy nagyon sokat játszom ezzel a játékkal, de baromira idegesít mindig, ha meghalok. Na ezzel a karival egyenlőre nem sikerült. Mondhatom bátran, hogy ilyen nyugodt még nem voltam az utóbbi kb 5 évben.
89-ről 91-re halál nélkül ugrottam fel tier 13-15-ös mapokon úgy, hogy csak a reflectet néztem, mert ha nincs regen és megállok, akkor sem nyírtak ki egyszer sem.
Várlak 2-ex-re bármikor amikor fent vagyok.
Ennyit simán megérdemelsz.
Köszönöm szépen.igy találsz meg: Von_Schwatz
(és ne is gyere azzal, hogy nem ezért csináltad. ami jár az jár)
acc: Von_Schwarz
-
Har_melin
addikt
igen, egyértelműen ez a legerősebb build, amivel valaha játszottam. Bőven elég a sebzése (megnéztem PoB-ban a mostani állapotomat, 1,1 millió shaper dps), nagyon stabil a védelme.
Tegnap csak pár mapot mentem, igyekeztem a még nem futott pirosakat kitölteni, hogy eshessenek, lehessen majd vaalozni őket - T13 Shrine shaper strongholdban csak néztem, hogy ennyi volt a boss? És közben no para, nincs őrült flaska nyomogatás, ennél nyugisabb játékmenetet legfeljebb egy summonerrel lehet csinálni.Védd a fákat - egyél hódot!
-
brunnehilde
senior tag
Ugyan, kérlek. Bőven elég, ha oltárt állitasz a szobádban és naponta háromszor imádkozol. Viccet félretéve, örülök, hogy ennyire bejött (és bár értékelem a gesztust, adományokat nem fogadok el). Nekem ma meglesz a Lvl97, cél mindenképp ebben a ligában elérni a 100-at, először a játékban.
Az aktuális gear / passziv: [link]
Lvl97-nél Quickstep helyett a Command of Steel fog menni. Még tankosabb lesz és +5% sDPS.
Har_melin és nálam ebben a sDPS-ben még nincs benne a warcry (+8% DPS). A configurationnél meg szokott jelenni, hogy warcried recently, most valahogy nem mutatja. Plusz az Impale. Ami érezhetően óriási plusz a Master of Metalnak köszönhetően. A Berserker a játékban a 3,5 millás + impale sDPS-el lassabban ölte a bossokat, mint ez (mire átváltottam a skill gemeket és bementem a bosshoz, elfogyott a rage). Valami más mechanikát ha kitalálnának rá, mondjuk akkor veszitesz el egyet, ha öltél, hittel meg szerzed őket....Kiváncsi leszek, hogy végül mit fognak nerfelni, hozzányúlnak-e újra az ascendancykhoz, vagy csak lenyomják a Cyclone sebzését egy 30%-al. Esetleg, ahogy korábban irtad, felviszik a mana fogyasztást. Igazából, ha a passzivhoz és az ascendancyhoz nem fognak komolyabban hozzányúlni a build később is bőven használható lesz.
-
Har_melin
addikt
válasz brunnehilde #20893 üzenetére
Ha az effektív sebzését nem vágják vissza a cyclone-nak, akkor a mana sem lesz majd akkora akadály - most futottam egy hexproof T13-as mapot (vagyis se vulnerability, se poacher) és no problemo. Vagyis azzal még egy megnövelt mana igény mellett is el lehet majd szaladgálni (persze kérdés, mennyivel növelik).
Az fura, hogy a warcry hatását nem lehet a PoB-ban beállítani. Lényeg a lényeg: tök mindegy, mit mutatnak a számok, ez egy baromi erős build. Én lvl 100-ig biztosan nem megyek vele, nekem már a lvl92 feletti grind is unalmas, de egyelőre még vannak elérendő célok (6L craft a bányából, shaper, talán über atziri is, bár ott a reflect lehet, hogy azonnal kicsinál.)
-
TrollBalint
addikt
válasz brunnehilde #20893 üzenetére
nem fogadsz el adományokat? hmm... ez ismerős... Neked nem?
[ Szerkesztve ]
-
brunnehilde
senior tag
válasz Har_melin #20894 üzenetére
Nem volt gondom über Atzirivel sem. Szóval ne aggódj. A Vaal Temple mapon a triót is legyalultam gond nélkül, meg gyakorlatilag az összes bosst, beleértve az über Eldert is. Szóval nem csak atombiztos a védelme, de ez a legjobb buildem boss killingre is, amióta csak játszom. Jaja, én már futottam vele igen extrém mapokat is, hexproof, life és mana regen nélkül, enfeeble, temporal chains, 3-4 ilyen modból egyszerre, és élve maradtam.
- Mana cost nem fog gondot jelenteni. Max pár pont bukás a passzivon. A resistek megoldhatóak azért onnan is, akkor a 35%-os purity of elements nem kell. Bőven lesz ott mana. Vagy egyszerűen kiveszem a Blood and Sandet.
- A dmg se jelent majd problémát, már kiagyaltam valamit, ami pótolhat egy 30-40%-os DPS csökkenést is. Minimális movement speed és AoE csökkenés mellett.Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
-
brunnehilde
senior tag
válasz TrollBalint #20895 üzenetére
Az más. Nekem szabad adakozni. Gazdag vagyok.
-
TrollBalint
addikt
válasz brunnehilde #20897 üzenetére
ezzel nem vitatkozom
[ Szerkesztve ]
-
brunnehilde
senior tag
Legyen szó negativumról is. Három halál 20 percen belül. Kellett hozzá egy guardian boss, jelen esetben Phoenix barátunk. Kellett hozzá egy sextant mod: harbinger lesz a bossnál. Meg Zanas Beyond mod. Franc se volt erre felkészülve. Első próbálkozásra azt se tudtam, hol a Phoenix. Másodszorra sikerült. 1:1. Köv mapon no life és mana regen. Nem birtam otthagyni a dropot (kb 75chaost kerestem a bossnál a 3 map alatt), meg elsőre kellett a challenge miatt is. 2:2. Harmadik mapon temporal chains és unique bossnak increased mindenje. 3:3 a vége. Kiegyeztünk döntetlenben. Mehetek melózni. Lehet csak holnap lesz Lvl97.
-
BoneDragon
veterán
válasz brunnehilde #20899 üzenetére
Phoenixtől nekem is feküdt már meg az extra tankos ed/blight karim. Még shaper/uberelder sz*rjába is beleállok, de az megfektet... Nem tudom mi van azzal a bossal.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App