- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocaa
senior tag
válasz
FehérHolló #3698 üzenetére
Télleg
eszembe se jutott pedig rémlett valami
Ebként minden D915 megy ilyen órajeleket???Mert a haver is ilyet akar venni na Ő tuningbuzi
-
RECSKA
veterán
válasz
FehérHolló #2385 üzenetére
Nem vitát szeretnék nyitni, ez egyértelmű.
Én is veszem a kórót, pedig én nemgépezek napi 15percet sem a gépemmel. Ellenben ennyiért nem lehet kihagynom, tehát beleugrok. Ha felesleges lesz, úgyis eladom.
Mondjuk nagy álmom volt, hogy s478-as rendszer PCI-e-vel, de Asrock lapbó nekem nem kell.
A rendszer, ami lesz valszeg ( ez még nagyon a jövő kérdése... ) Asus P5LD2 , E6300 , 1GB Ram , meg X1300... -
lacka1111
tag
válasz
FehérHolló #1853 üzenetére
de leszedtem én nincs rajta szinte semmi
-
Hoffer
őstag
válasz
FehérHolló #1751 üzenetére
Hello!
Köszönöm a segítséget működik be tudtam kapcsolni minden ok mégegyszer nagyon THX!
Most akkor megpróbálom BIOS-ból tuningolni!
Szerintetek sima eredeti Intel procihűtéssel tuningolak vagy elöbb vegyek rá egy Zalmant?? -
Hoffer
őstag
válasz
FehérHolló #1751 üzenetére
OK! Köszi a segitséget kiprobálom!
Hát addig jutottam hogy a gép rendesen sipol egyet hogy minden ok és utánna megáll és fekete képernyö!
Mér az ai booster miért nem jo egyébként?
Mit ajánlasz? -
mycso
veterán
válasz
FehérHolló #1564 üzenetére
Tudom. d805 tulaj voltam
Egyébként ha elolvasod figyelmesen, amire válaszoltam, akkor te is látod, hogy procit írt nem pedig rendszert.
Egyébként most írta Zull, hogy ő is a rendszerre értette a 300wattot, az tényleg elképzelhető.
Az szoftveres voltmérésről meg annyit, hogy biosban beállítasz egy értéket, majd megnézed egy progival és máris kiderül mennyit csal a progi, tehát fogsz tudni viszonyítani. -
nat
senior tag
válasz
FehérHolló #1409 üzenetére
Köszönöm a segedelmet FehérHolló.
-
LeC
addikt
válasz
FehérHolló #1401 üzenetére
tuning tekintetében szerintem semmi különbség a d1 és c1 között, egyik se egy nagy tuninbajnok. Ő csak ezt a 2 steppinget kérdezte, nem a steppingeket általánosságban, csak mondtam hogy az e0-ról meg a g1-ről már hallottam hogy nagyon szépen tuningolhatók.
-
nat
senior tag
válasz
FehérHolló #1404 üzenetére
És Te tudod a választ a kérdésemre, hogy mi a különbség?
-
nat
senior tag
válasz
FehérHolló #1401 üzenetére
Akkor szerinted van vagy nincs?
-
FanTomasz21
tag
válasz
FehérHolló #1028 üzenetére
mindjárt teszem be képeket pill most tölti fel
-
FanTomasz21
tag
válasz
FehérHolló #1024 üzenetére
BIOS tulajdonságai
BIOS típusa AMI
Rendszer BIOS dátuma 10/13/05
Video BIOS dátuma 01/04/05
BIOS gyártó
Cégnév American Megatrends Inc.
Termék információ http://www.ami.com/amibios
BIOS frissítések http://www.esupport.com/biosagent/index.cfm?refererid=40
de lefotózhatom hogy néz ki talán úgy könnyebb lesz de amit végig bogaráztam a jumperfree fülön belül nem találtam ilyesmit -
FanTomasz21
tag
válasz
FehérHolló #1021 üzenetére
És hogy kell a késleltetést változtatni? mert biosban én ilyet nem találtam.Alapból 2,5-4-4-8 az időzítés miként kellene ezt állítani ? a frekvenciája jelenleg 395 5:6 arányba.Azért tettem abba mert 1:1arányba már 470 vagy mennyi lenne és azt nem igen viseli el
bár lehet frekvencia emeléssel és időzítés változással birná nemtom.Szal tudsz ajánlani progit illetve tanácsot hogy változtassam?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- BestBuy topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mozgásban a Titan Quest II
- EAFC 26
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest