Hirdetés
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pandamaci
tag
Teljesen értetlenül olvasom az utóbbi 50-100 hozzászólást. Mindenki 1,5 - 1,6-os proci feszekről beszél úgy, hogy léghűtéssel, full terhelés alatt, nem megy a hőmérséklet 70 fok felé.
Mit csinálok én rosszul? Most be tudtam lőnni a procimat 4.2Ghz-re úgy, hogy 1,375 fesszel, full terhelés alatt, 1,5 óra múlva is 68-69 fokon van a hőmérséklet úgy, hogy nem kapcsol be a TM1 (nem throttling-ol).
Szerintetek ez normális működés? Nem túl nagy ez a hőmérséklet ekkora fesznél? Én miért nem tudom 1,4V-nál nagyobbra állítani úgy, hogy ne süssem meg a procit? Rossz a Coolink-em? Nem vezeti el rendesen a hőt? Vagy ... nem értem.
Vélemények?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4425
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest