Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
-
mycso
veterán
Hát, hogy SC és DC között mi a különbség pi-ben, arról fogalmam nincsen. /mivel az alapórajeles eredményünk szinte azonos --> gondolom minimális vagy semmilyen különbség lehet/.
A memória órajele viszont keményen befolyásolja a kiszámításhoz szükséges időt.
Igen E0 /spéci széria: SL7PM/ 250FSB ment alapfeszen@3.75GHz./legalábbis emlékeim szerint/ -
apro
senior tag
szóval jelenleg nekem 3.00g p4 procim 250FSB -vel 3752mhz, megy a ramok 1:1-ben 500Mhz.duallban stabilan kegyegnek max terhelésnél még 60C-is épp hogy eléri,
akkor szerinted egy 270-265-kőrűli fsb a ram 320-as(5:4)re vissza osztva, nagyobb teljesitményt illezve gyorsabb lessz, ilyen beállitásokkal (ja aram időz 3.3.3.6)már ha fog enyit menni a proci? -
apro
senior tag
szóval jelenleg nekem 3.00g p4 procim 250FSB -vel 3752mhz, megy a ramok 1:1-ben 500Mhz.duallban stabilan kegyegnek max terhelésnél még 60C-is épp hogy eléri,
akkor szerinted egy 270-265-kőrűli fsb a ram 320-as(5:4)re vissza osztva, nagyobb teljesitményt illezve gyorsabb lessz, ilyen beállitásokkal (ja aram időz 3.3.3.6) -
sekli
addikt
én is hülyén írtam, úgy értettem, hogy én nem tudok dual channelt, mert az alaplapom nem támogatja...
csak 15%-kal gyorsabb dualban mint single channelban? szerintem nem értem
6900-as olvasás az biztos, hogy nem csak 15%-kal gyorsabb egy single-ös eredménynél... (nekem 460 körül ugy 3200 körül van az olvasás, ha dual lenne, akkor stimmelne is a 6000 fölötti eredmény... -
várnarancs
addikt

Igen és én rosszat fogtam ki, mert 240 fölé nem megy. Amúgy szted mi baja lehwet? -20fokban a 250 is majndme megvolt
De nem akarok kompival járkálni
Igen énis gondoltam rá, de nem akarta senki sem vinni. Amúgy asszem most C2D lesz belőle, főleg ha elvinnék legalább a ramjaimat meg a vgamat. A többivel tok várni, de a pénz meg kellene belőle az új gépre!
Mennyi ér ez a proci? 13k? Amúgy adok hozzá egy AC Super Silent 4 ULTRA nevezetű hűtőt. 2 hetes talán vagy 3
Amúgy a telekondisakban miért nem Gallatin mag van? mert azoknajk volt 2Mb L3uk! Lehet h szerzek vagy egy C2D 2.16-at vagy egy 3.73-as EE-t. Szted melyik? -
Tomcy7
tag
De jó neked, hogy láttál olyat ami alapon megy annyit! Az enyém 3Ghz-es volt és csak 3750-et ment igaz 1.725V-al de azt atomstabilan! Kb 1,5 évig használtam így a procit és semmi baja nem volt, majd eladtam
!
Intel procik 2 tized V-t simán bírnak pluszba!
Tényleg tudja véletlenül valaki, hogy a 2,8-as prescottnak mennyi az alapfesze, nálam most asszem 1,5-1,52V körül van?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

6900-as olvasás az biztos, hogy nem csak 15%-kal gyorsabb egy single-ös eredménynél... (nekem 460 körül ugy 3200 körül van az olvasás, ha dual lenne, akkor stimmelne is a 6000 fölötti eredmény...
De nem akarok kompival járkálni
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
!