Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sh4rKy
senior tag
nha új fejlemény...
bios frissítés után eljutottam a gyári feszültségen 3GHz-ig és a hőfok alaphelyzetben (0% terhelés) 10 fokkal alacsonyabb =D
lényegét nemértem, hogy miért van ez, talán lehetséges az, hogy a régi biosban ez hibásan volt megírva az érzékelő programja vagy nemtudom
(nemhiszem hogy egy program [így] lehűti a procit
)
nhamind1, amúgy nemtaláltam meg azt hogy a memória feszültségét hol tudom állítani a bioson belül úgyhogy légyszi aki tud segítsen
még mindig várom a válaszokat =)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Intel Core i7-6700 processzor (LGA1151)
- Ryzen7 7800X3D Dobozos
- Eladó 2 db Intel Pentium Gold G6405 (15W) 4.1 GHz - 2 core/4 thread - LGA1200
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- ÚJ, GARIS gamer egér Spirit of GAMER Xpert M800 12.600 Ft
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(nemhiszem hogy egy program [így] lehűti a procit
)