Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Aslan

aktív tag

Sziasztok Origin Guruk!

Lassan a szélütés környékez e miatt a fantasztikus kliens miatt.

Újratelepítettem a gépemen az rendszert (Win10 Home) így a játék klienseket is újra kellett raknom, értelemszerűen az Origin-t is. A kliens feltelepítése után nem akarta leszinkronizálni a márt telepített Origines játékokat (nem először fordult elő korábban sem) sebaj, törlöm és letöltöm őket a kliensen keresztül újra és jó lesz... nos a francot!

Egész pontosan egyelőre két játékról van szó (Mass Effect 2 és 3) az alap játékokat gond nélkül letölti az Origin, azzal nincs gond, de a DLC-ket cseszik! Bármit csinálok az eredmény ugyan az, a drága pénzen megvásárolt szaros DLC-ket egyszerűen nem szedi le a nevezett játékokhoz az Origin.

Jelen pillanatban ott tartok, hogy inkább leszedem tört verzióban ezeket a játékokat, mert a hivatalos, pénzen megvásárolt megoldás egyszerűen a f*s Origin hibája (vagy én nem tudom mi) miatt egyszerűen nem járható út, ami egészen elképesztő!

Nem, egyébknt nem akarok warezolni, bő 10 éve teljesen legalásan használom a programjaim javát (játékokat 100%-ban) nem akarok újra warezolni, de ha az Origins f*szkodik kénytelen leszek.

Esetleg valami ötlet vagy tipp, hogy mi lehet a gond? Nagyon megköszönném! :R

Új hozzászólás Aktív témák