Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dejaris
üzenetére
Ezt hogy vezetted le ebből: "Értem, hogy a mai izomgépek korában nem probléma, ha fut egy böngésző a háttérben, de minek, ha nem muszáj? És nem, nem lenne muszáj." ?
Én nem akarom általános igazságnak beállítani az álláspontom, mint fórumon általában teszik az emberek, csak leírtam, hogy engem zavar, ha egy AAA (nem flash, vagy webgl, stb) játék meghívja a böngészőt akármilyen céllal.
Ha egy normálisan optimalizált böngészőmotor elindul a játékon belül, amikor többjátékos módra kerül sor (szigorúan multinál, egyjátékos módban látni sem akarom), azzal semmi problémám.Ha nem értünk egyet, az nem gond, az bármikor elindíthat egy esetleg konstruktív eszmecserét.
Például ha ehhez a megállapításodhoz: "Csak elonye van a bongeszos megoldasnak az ingame megoldasokhoz kepest." írsz egy érvelést is, azzal tudni fogok mit kezdeni, mert elképzelésem sincs egyelőre, mivel lehet jobb ez, mint az, ha rászánna pár fejlesztő néhány órát arra, hogy írjanak egy rendes GUI-t a közösségi funkcióknak mélyen a játékba integrálva?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- ASUS routerek
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- RTX támogatással érkezik a Directive 8020
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen egeret válasszak?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Assetto Corsa Competizione
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- AMD Gamer PC Ryzen 7 5800x RX 6600XT
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest