Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hadogabi1

senior tag

válasz AtHoS #2667 üzenetére

Szerintem sok is van bizonyításra. Pl nem mindegy hogy mi miatt banoltak akárkit is. Csalás miatt pl kérd a pb üzenetét szerver logot stb. Te melyik szerveren csaltál miért dobott ki a pb stb. Szerver log-ba benne van azért nem banolnak mert vki azt mondja hogy csaltál de a pb nem dobott ki stb. Valamit talált a gépeden a pb ami futott játék közben? Ez felhasználói hiba csak az fusson a gépeden amit engedélyezel. Igazából ha leírná a konkrét okot és nem annyit írna hogy szerencsétlen pb banolta akkor talán tudnánk is segíteni. Most nem gyanusítgatásból írom de aki ilyen nagyképűen áll hozzá a dolgokhoz azt a múltamból tudom hogy tudják hogy ők a hibásak a ban miatt. Mielőtt vki leosztana hogy mit képzelek én stb stb. Hidd el álltam pár éve még cb-zés idején pb-sekkel kapcsolatban. Napi szinten segítő voltam eldönteni 1-2 esetet. Persze hibák mindig is voltak és lesznek is de sosem banol senkit ok nélkül persze vannak kivételek ezek erősítik a szabályt. :D Szóval ha leírná hogy mi miatt pontosan talán tudnának segíteni is.

Új hozzászólás Aktív témák