Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
hadogabi1
senior tag
Szerintem sok is van bizonyításra. Pl nem mindegy hogy mi miatt banoltak akárkit is. Csalás miatt pl kérd a pb üzenetét szerver logot stb. Te melyik szerveren csaltál miért dobott ki a pb stb. Szerver log-ba benne van azért nem banolnak mert vki azt mondja hogy csaltál de a pb nem dobott ki stb. Valamit talált a gépeden a pb ami futott játék közben? Ez felhasználói hiba csak az fusson a gépeden amit engedélyezel. Igazából ha leírná a konkrét okot és nem annyit írna hogy szerencsétlen pb banolta akkor talán tudnánk is segíteni. Most nem gyanusítgatásból írom de aki ilyen nagyképűen áll hozzá a dolgokhoz azt a múltamból tudom hogy tudják hogy ők a hibásak a ban miatt. Mielőtt vki leosztana hogy mit képzelek én stb stb. Hidd el álltam pár éve még cb-zés idején pb-sekkel kapcsolatban. Napi szinten segítő voltam eldönteni 1-2 esetet. Persze hibák mindig is voltak és lesznek is de sosem banol senkit ok nélkül persze vannak kivételek ezek erősítik a szabályt.
Szóval ha leírná hogy mi miatt pontosan talán tudnának segíteni is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hollyland Vcore - wireless továbbító
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- MINI ITX, 11L! RTX 5090 FE, AMD 9950X3D, 32GB 6000Mhz CL26(!!) RAM, 4TB PCIe 5.0 Nvme -- BESZÁMÍTÁS!
- MacBook Air M1 (2020) 8/256GB - 100% AKKU! - Kihasználatlanság miatt eladó
- Dell Latitude 5500 61Wh Plugon Aksi, csak kipróbát!!! - 12.000 Ft
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval ha leírná hogy mi miatt pontosan talán tudnának segíteni is.