Hirdetés
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- bitpork: Ha Isten létezik...
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
XaraX
addikt
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Szerintem pont egy ilyen full hülye supportosba futottam most bele, aki az emailre válaszolt. Pozitívumként fel lehet hozni, hogy a kései / hétvégi időpont ellenére is viszonylag gyorsan pörögtek a válaszok, aztán ebben ki is merül a dolog. Először közölte, hogy egy másik accounton van a key aktiválva és lépjek be arra, ha játszani akarok.
Aztán amikor felfogta, hogy pont ez a baj, akkor egyből a bolthoz akart küldeni; amikor pedig mondtam neki, hogy a bolt az EA supporthoz küldött, akkor közölte, hogy lépjek kapcsolatba a garanciákkal foglalkozó ügyosztállyal, ahol vásárolhatok magamnak egy új kulcsot. Arra a kérdésre, hogy miért kéne új kulcsot vennem, amikor nem én hibáztam, az volt a válasza, hogy olcsóbban megkapom, mintha egy új játékot vennék. ^^ Aztán ennyiben is maradtunk, még váltottunk vagy két üzenetet de már csak ezt hajtogatta. Holnap megpróbálom a boltban elintézni a dolgot, aztán ha nem sikerül, akkor maradnak az újabb körök. Mindenesetre kiábrándító ez az egész dolog, ennél valahogy többet vártam az EA-től minden téren.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen NAS-t vegyek?
- GreedFall 2: The Dying World - Márciusban érkezik a végső kiadás
- Highguard - Nagy érdeklődéssel indult, de vannak gondok vele
- Gaming notebook topik
- Gyúrósok ide!
- Notebook hibák
- Synology NAS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5340 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H510 fehér Seasonic 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga G1i - i5-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Aztán amikor felfogta, hogy pont ez a baj, akkor egyből a bolthoz akart küldeni; amikor pedig mondtam neki, hogy a bolt az EA supporthoz küldött, akkor közölte, hogy lépjek kapcsolatba a garanciákkal foglalkozó ügyosztállyal, ahol vásárolhatok magamnak egy új kulcsot. Arra a kérdésre, hogy miért kéne új kulcsot vennem, amikor nem én hibáztam, az volt a válasza, hogy olcsóbban megkapom, mintha egy új játékot vennék. ^^ Aztán ennyiben is maradtunk, még váltottunk vagy két üzenetet de már csak ezt hajtogatta. Holnap megpróbálom a boltban elintézni a dolgot, aztán ha nem sikerül, akkor maradnak az újabb körök. Mindenesetre kiábrándító ez az egész dolog, ennél valahogy többet vártam az EA-től minden téren.