- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
Tikakukac
üzenetére
Túl liheged, állj meg és szusszanj egyet
Amikor a kocsit megvettem, egyebek mellett minden folyadékot, vezérlést, gyertyát cseréltem. Városi és sima országúti közlekedésben soha nem jelzett alacsony olajszintet, pedig országúti közlekedés címszó alatt is voltak egyhuzamban 150 km-es távok. De ezek nem állandó magas fordulatot jelentenek, pár perc gyors tempó, majd beérsz a településre és lassabban mész. Folyamatosan változik a sebesség, a fordulat és a sebességfokozat. De egy pályázásnál felhajtasz aztán nyomod mint süket a csengőt órákon át. Na ezt nem szerette az én Z18XER-em, 20-30 perc után már kapcsolta is a kis sárga olajoskannát. Volt kb 5 ilyen autópályás utam vele, mindegyik erről szólt. Írtam is erről itt, és azt hiszem másoknak is volt ilyen élménye. Sőt, külföldi fórumok, videók is szólnak erről a jelenségről. Olajszint megmérve hibátlan, pont az előírt mennyiség beleöntve, de tartós magas fordulat közben mégis kevesli. Ezért jött a gondolat és talán valahol olvastam is hogy érdemes ilyenkor megpróbálni egy másik márkát. Megtettem, és nem jött elő a hibajel, mindezt úgy, hogy az olajon kívül más nem változott.
Méregetsz bármit, hozhatsz vonalzót is, felrakom az asztalra a tiéd mellé és lessük meg kié a nagyobb, de bíróúr eskü, hogy így volt ahogy elmondtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gyúrósok ide!
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- Specifikus előnnyel hirdeti az AMD a Ryzen 7 9850X3D-t
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Napelem
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest