Új hozzászólás Aktív témák

• dethroner

veterán

válasz Tikakukac #112305 üzenetére

Túl liheged, állj meg és szusszanj egyet ;)
    Amikor a kocsit megvettem, egyebek mellett minden folyadékot, vezérlést, gyertyát cseréltem. Városi és sima országúti közlekedésben soha nem jelzett alacsony olajszintet, pedig országúti közlekedés címszó alatt is voltak egyhuzamban 150 km-es távok. De ezek nem állandó magas fordulatot jelentenek, pár perc gyors tempó, majd beérsz a településre és lassabban mész. Folyamatosan változik a sebesség, a fordulat és a sebességfokozat. De egy pályázásnál felhajtasz aztán nyomod mint süket a csengőt órákon át. Na ezt nem szerette az én Z18XER-em, 20-30 perc után már kapcsolta is a kis sárga olajoskannát. Volt kb 5 ilyen autópályás utam vele, mindegyik erről szólt. Írtam is erről itt, és azt hiszem másoknak is volt ilyen élménye. Sőt, külföldi fórumok, videók is szólnak erről a jelenségről. Olajszint megmérve hibátlan, pont az előírt mennyiség beleöntve, de tartós magas fordulat közben mégis kevesli. Ezért jött a gondolat és talán valahol olvastam is hogy érdemes ilyenkor megpróbálni egy másik márkát. Megtettem, és nem jött elő a hibajel, mindezt úgy, hogy az olajon kívül más nem változott.
    Méregetsz bármit, hozhatsz vonalzót is, felrakom az asztalra a tiéd mellé és lessük meg kié a nagyobb, de bíróúr eskü, hogy így volt ahogy elmondtam.

Új hozzászólás Aktív témák